Ii dai voie sa se intalneasca si cu altele?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu alt

scris pe 1 iul 2006 17:47 de ExoticDream

daca ai fi citit posturile mele de mai inainte nu te-ai mai fi agatzat atat de mult de un comentariu pt care mi-am cerut deja scuze..stii..ranchiuna nu face bine la sufletzel

Intotdeauna citesc posturile, stai linistita, nu-mi purta grija, nu sunt deloc ranchiunoasa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

scris pe 1 iul 2006 18:01 de ExoticDream

intr-adevar am citit raspunsuri diverse unele mai ciudate altele cu adevarat serioase si pe subiectul in cauza..dar as vrea sa stiu ce parere ati avea despre "solutia" asta in cazul unei casatorii

Parerea mea este ca tu cauti doar un fel de confirmare ca si altii considera normal ceea ce tu gandesti (vis-a-vis de problema "diversificarii" vietii sexuale) si te mira faptul ca pe un site de educatie sexuala ai gasit (multe!) persoane care dezaproba ideea de sorginte occidentala a vagabondajului sexual in cadrul unui cuplu bazat (culmea!) pe iubire. Tragi gresit concluzia ca noi am fi bolnavi de conservatorism daca nu ne-ar placea sa ne stim partenerul (iubitul!) facand sex cu altcineva! Chestiile de care vorbesti cu atata usurinta sunt probabil preluate din filme, acolo intr-adevar cuplurile nu se destrama dupa astfel de aventuri "moderne", insa in real life lucrurile arata un pic altfel. Chiar daca poate parea excitant in primul moment, asemenea aventuri se intorc pana la urma impotriva cuplului si relatia se duce de rapa.

Ai vrut sa stii cum este in cazul unei casnicii. Ei bine, am cunoscut un cuplu (occidental get-beget) care a facut asa ceva pentru a-si condimenta viata sexuala dupa 5-6 ani de casnicie (aveau si 2 copii). Au mers in vacanta in Europa, iar la Amsterdam (paradisul libertatii!) au facut schimb de parteneri cu un alt cuplu la fel de... modern. Totul parea OK in acele zile si nopti fierbinti, ajunsi acasa s-au mai jucat cu focul cu un alt cuplu, iar dupa cateva zile-saptamani au inceput problemele.... Era imposibil sa il privesti pe celalalt si sa nu te gandesti ca a fost atat de intim in bratele altcuiva.... sentimentul de iubire s-a erodat in fata acestor imagini care reveneau iar si iar... In final, cuplul s-a despartit...

Ti-am dat un exemplu ca sa intelegi ca trebuie sa te gandesti foarte bine daca aceasta cale de a alunga monotonia sexuala este una care sa-si atinga scopul, fara sa aiba urmari dezastruoase. Tu esti libera sa o experimentezi, dar nu uita sa ne spui si noua cum a fost (nu imediat, ci asa..... in vreo cateva luni)!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu

scris pe 1 iul 2006 19:15 de Dysdera

Intotdeauna citesc posturile, stai linistita, nu-mi purta grija, nu sunt deloc ranchiunoasa!

atunci nu te purta ca atare

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

scris pe 1 iul 2006 19:17 de Dysdera

Parerea mea este ca tu cauti doar un fel de confirmare ca si altii considera normal ceea ce tu gandesti (vis-a-vis de problema "diversificarii" vietii sexuale) si te mira faptul ca pe un site de educatie sexuala ai gasit (multe!) persoane care dezaproba ideea de sorginte occidentala a vagabondajului sexual in cadrul unui cuplu bazat (culmea!) pe iubire. Tragi gresit concluzia ca noi am fi bolnavi de conservatorism daca nu ne-ar placea sa ne stim partenerul (iubitul!) facand sex cu altcineva! Chestiile de care vorbesti cu atata usurinta sunt probabil preluate din filme, acolo intr-adevar cuplurile nu se destrama dupa astfel de aventuri "moderne", insa in real life lucrurile arata un pic altfel. Chiar daca poate parea excitant in primul moment, asemenea aventuri se intorc pana la urma impotriva cuplului si relatia se duce de rapa.

Ai vrut sa stii cum este in cazul unei casnicii. Ei bine, am cunoscut un cuplu (occidental get-beget) care a facut asa ceva pentru a-si condimenta viata sexuala dupa 5-6 ani de casnicie (aveau si 2 copii). Au mers in vacanta in Europa, iar la Amsterdam (paradisul libertatii!) au facut schimb de parteneri cu un alt cuplu la fel de... modern. Totul parea OK in acele zile si nopti fierbinti, ajunsi acasa s-au mai jucat cu focul cu un alt cuplu, iar dupa cateva zile-saptamani au inceput problemele.... Era imposibil sa il privesti pe celalalt si sa nu te gandesti ca a fost atat de intim in bratele altcuiva.... sentimentul de iubire s-a erodat in fata acestor imagini care reveneau iar si iar... In final, cuplul s-a despartit...

Ti-am dat un exemplu ca sa intelegi ca trebuie sa te gandesti foarte bine daca aceasta cale de a alunga monotonia sexuala este una care sa-si atinga scopul, fara sa aiba urmari dezastruoase. Tu esti libera sa o experimentezi, dar nu uita sa ne spui si noua cum a fost (nu imediat, ci asa..... in vreo cateva luni)!

frumos raspuns..dar supozitiile pastreaza-le pt tine..nu pun topicuri inspirate din filme cum faci tu inspirate din carti

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

scris pe 1 iul 2006 20:07 de ExoticDream

frumos raspuns..dar supozitiile pastreaza-le pt tine..nu pun topicuri inspirate din filme cum faci tu inspirate din carti

Cine zici ca era cea ranchiunoasa?!?

P.S. Regulamentul este foarte larg, el permite discutii libere inspirate de oriunde, inclusiv din carti si filme. Imi fac mea culpa daca am gresit cu supozitia ca ideea vagabondajului sexual ti-a venit din filme, m-am gandit ca, la varsta pe care ai declarat-o in profil, este foarte putin probabil sa te fi plictisit de sex cu partenerul/partenerii in asemenea hal incat sa-ti doresti diversificare de natura aceea! Scuze daca am gresit!

By the way, exemplul pe care ti l-am dat este din real life, nu din carti.

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 1 iul 2006 22:59 de Dysdera

P.S. Regulamentul este foarte larg, el permite discutii libere inspirate de oriunde, inclusiv din carti si filme. Imi fac mea culpa daca am gresit cu supozitia ca ideea vagabondajului sexual ti-a venit din filme, m-am gandit ca, la varsta pe care ai declarat-o in profil, este foarte putin probabil sa te fi plictisit de sex cu partenerul/partenerii in asemenea hal incat sa-ti doresti diversificare de natura aceea! Scuze daca am gresit!

exemplul pe care mi l-ai dat a fost ft bun si iti multumesc pt el

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 1 iul 2006 23:00 de Dysdera

dar te rog..nu mai compara ideea asta cu vagabondaj sexual...suna ft aiurea

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 3 iul 2006 08:45 de Kaly

intr-adevar am citit raspunsuri diverse unele mai ciudate altele cu adevarat serioase si pe subiectul in cauza..dar as vrea sa stiu ce parere ati avea despre "solutia" asta in cazul unei casatorii

Hai ca iti spun ce cred eu. Fac parte dintre putinii care mai spun ca atunci cand esti cu cineva, esti a aceluia. Doar a lui... Asa gandesc, asa simt, asa traiesc. Si mi-e bine asa. Bineinteles, pentru o astfel de raportare, este nevoie si de reciprocitate. Ei, in aceste conditii, "solutia" de care discutam nu este viabila din virgula mea de vedere. Mai ales in cazul unei casatorii, ca la asta faci referire. De fapt, nici nu poate intra in categoria "solutii".

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Stefy3ro

Junior member
16 mesaje

Re: Ii dai voie sa se intalneasca si cu altele?

scris pe 26 iul 2006 16:52 de Stefy3ro

Daca nu permiti ca monotonia sa intervina in relatia ta,nu va interveni,trebuie sa faci tot timpul cate ceva sa-l surprinda,si sa nu permiti sa se plictiseasca de relatia pe care o aveti.
Iar in privinta daca-l las sa se intalnesca cu alta?NU,dar cred ca nici nu-si doreste,uite m-ai facut curioasa, am sa-l intreb,pt ca suntem sinceri si comunicam f bine,sa vad ce raspuns imi va da.

Stef
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 iul 2006 10:38 de LonelyGirl

as fi preferat totusi ca raspunsurile voastre sa mie mai deschise la minte dar rog..asta ar insemna prea mult..nu multe persoane inteleg chestia asta

Daca lumea nu e de acord cu asta inseamna ca e "inchisa" la minte????
Te asigur ca nu asta inseamna a fi "deschis la minte".

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 iul 2006 10:46 de LonelyGirl

Daca lumea nu e de acord cu asta inseamna ca e "inchisa" la minte????
Te asigur ca nu asta inseamna a fi "deschis la minte".Daca varsta din profil e reala atunci te inteleg.Esti la varsta critica, cand ti se par exceptionale ideile cele mai iesite din comun.daca ai observat majoritatea userilor au o varsta care trece de 20 de ani.cand vei ajunge si tu acolo vei privi altfel lucrurile.Totusi, ar fi frumos sa nu te iei de useri, sa nu-i cataloghezi sau mai stiu eu ce pentru ca nu sunt de acord cu ideile tale tampite.Cand o sa cresti o sa ai si tu aceleasi viziuni ca si nou

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Ii dai voie sa se intalneasca si cu altele?

scris pe 27 iul 2006 13:41 de mya

is curioasa ce parere ati avea despre doi parteneri intr-o relatie de ;unag durata acre au consimtit ca fiecare sa aiba posibilitatea sa se intalneasca cu alte persoane si ca el/ea sa fie anuntzata abia dupa o prima intalnire sau sarut cu alta persoana..repet..e ceva de comun acord..intreb fiindca in relatiile de lunga durata monotonia sau nevoie de diversitate poate interveni

care ar mai fi roulul si existenta relatziei ? nici nu as face asa ceva si nici as permite partenerului. m-as simtzi tradata, unde ar mai fi respectul relatziei ?

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu

scris pe 28 iul 2006 06:23 de Pasaroi_Cuminte

doar libertatea de care are nevoie un barbat atunci cand simte ca relatia il constrange..a foarte incurajator pentru un barbat sa i se dea libertatea de care are nevoie.

Daca ajunge relatia sa-l constranga ...., well papa relatie din partea lui .
Libertatea de nevoie ? :
Uite un exemplu edificator: filmul lui Stanley KubricK : EYES WIDE SHUT , cu Tom Cruise si Nicole Kidman.

PS: barbatul care isi iubeste prietena si o respecta e cel mai liber si fericit barbat din lume

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voi

scris pe 29 iul 2006 21:34 de dazza

cum sa`i dau voie sa se intalneasca cu alta?????
Il mananc cu fulgi cu tot daca face asta

Ori cu mine ori cu fufele dar sa penduleze nu are permisiunea

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai

scris pe 30 iul 2006 21:51 de ExoticDream

cum sa`i dau voie sa se intalneasca cu alta?????
Il mananc cu fulgi cu tot daca face asta

Ori cu mine ori cu fufele dar sa penduleze nu are permisiunea

Intalnirea partenerului "cu altele" este destul de periculoasa, insa a-l opri sa faca asta nu este o solutie, risti sa-l determini sa se simta intr-o cusca, din care va evada cand te astepti mai putin. Cazul fericit este acela in care el este un om serios, fidel, care te iubeste cu adevarat, si nu va merge mai departe de o banala amicitie cu alte persoane de sex opus. Daca te opui, se va inchide in sine si nu vei mai avea nici macar sansa sa afli ce si cum se petrece, iar asta iti va alimenta mintea cu milioane de supozitii terifiante care, mai devreme sau mai tarziu, vor afecta relatia. Normal mi se pare sa fiti deschisi unul fata de celalalt, sa nu mergeti pe principul (dezastruos, zic eu) ca "ceea ce nu stii nu te poate rani", este ca si cum te-ai astepta sa fii mintit sau sa ti se ascunda in permanenta fel de fel de lucruri, ori asta numai relatie de iubire nu mai este.

In concluzie, sinceritate, desi uneori doare!!!

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii

scris pe 30 iul 2006 22:35 de Dysdera

Intalnirea partenerului "cu altele" este destul de periculoasa, insa a-l opri sa faca asta nu este o solutie, risti sa-l determini sa se simta intr-o cusca, din care va evada cand te astepti mai putin. Cazul fericit este acela in care el este un om serios, fidel, care te iubeste cu adevarat, si nu va merge mai departe de o banala amicitie cu alte persoane de sex opus. Daca te opui, se va inchide in sine si nu vei mai avea nici macar sansa sa afli ce si cum se petrece, iar asta iti va alimenta mintea cu milioane de supozitii terifiante care, mai devreme sau mai tarziu, vor afecta relatia. Normal mi se pare sa fiti deschisi unul fata de celalalt, sa nu mergeti pe principul (dezastruos, zic eu) ca "ceea ce nu stii nu te poate rani", este ca si cum te-ai astepta sa fii mintit sau sa ti se ascunda in permanenta fel de fel de lucruri, ori asta numai relatie de iubire nu mai este.

exact asta am incercat sa evit..sa se simta intr-o cusca sau sa se simta constrans intr-o relatie...ma iubeste ft mult si cand am mai vorbit despre subiectul asta mi-a zis..."nu simt nevoia si nu ma intereseaza sa fiu cu altele..dar ma simt bine sa stiu ca pot" e doar o chestiune psihica..probabil si mie mi-ar fi greu sa accept ca el sa fie cu alta..dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum..nu e nevoie..inca ne iubim ft mult

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii

scris pe 30 iul 2006 22:42 de dazza

Nu are tupeu stie cat is de a dracu
Si nu prea il incanta ideea sa ma piarda.
Nu il tin legat de mine,el se leaga de mine.Sunt inger si in acelasi timp...pot fi fff rea...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 iul 2006 22:42 de ExoticDream

exact asta am incercat sa evit..sa se simta intr-o cusca sau sa se simta constrans intr-o relatie...ma iubeste ft mult si cand am mai vorbit despre subiectul asta mi-a zis..."nu simt nevoia si nu ma intereseaza sa fiu cu altele..dar ma simt bine sa stiu ca pot" e doar o chestiune psihica..probabil si mie mi-ar fi greu sa accept ca el sa fie cu alta..dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum..nu e nevoie..inca ne iubim ft mult

Tentatia de a cunoaste persoane noi va exista mereu...., daca ea se va transforma in atractie, fascinatie, dorinta de a explora in profunzime, atunci cel mai putin dureros lucru este ca sa stii.... In clipa in care el va simti ca persoana noua il atrage mai mult decat o banala amica, atunci deja totul este pierdut...., iubirea lui pentru tine este prea "murita" pentru a o mai salva.

Rau este ca astfel de evenimente (cunoasterea unor persoane interesante) sunt, in general, ascunse fata de partener, dintr-un fel de sentiment de vina a priori si, adesea, proportiile sunt hiperbolizate, ajungandu-se la suferinta, uneori inutila, de aceea sinceritatea este sfanta!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 iul 2006 22:45 de ExoticDream

Nu are tupeu stie cat is de a dracu
Si nu prea il incanta ideea sa ma piarda.
Nu il tin legat de mine,el se leaga de mine.Sunt inger si in acelasi timp...pot fi fff rea...

Un partener nu se tine langa tine cu forta! O astfel de relatie nu are sanse mari sa dureze...., la un moment dat el se va simti prea incatusat pentru a mai aprecia latura ta de... inger si va rupe lantul!

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 30 iul 2006 22:54 de dazza

Un partener nu se tine langa tine cu forta! O astfel de relatie nu are sanse mari sa dureze...., la un moment dat el se va simti prea incatusat pentru a mai aprecia latura ta de... inger si va rupe lantul!

Pana atunci e in mana mea

Si ii e bine e multumit din toate punctele de vedere.Ii place si latura mea intunecata..

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 31 iul 2006 01:49 de Dysdera

Tentatia de a cunoaste persoane noi va exista mereu...., daca ea se va transforma in atractie, fascinatie, dorinta de a explora in profunzime, atunci cel mai putin dureros lucru este ca sa stii.... In clipa in care el va simti ca persoana noua il atrage mai mult decat o banala amica, atunci deja totul este pierdut...., iubirea lui pentru tine este prea "murita" pentru a o mai salva.

Rau este ca astfel de evenimente (cunoasterea unor persoane interesante) sunt, in general, ascunse fata de partener, dintr-un fel de sentiment de vina a priori si, adesea, proportiile sunt hiperbolizate, ajungandu-se la suferinta, uneori inutila, de aceea sinceritatea este sfanta!

am onoarea de a ma lauda cu un prieten sincer..din toate punctele de vedere...el nu minte..am avut ragaz un an si aproape 4 luni ca sa ma conving de asta

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 31 iul 2006 11:34 de mya

am onoarea de a ma lauda cu un prieten sincer..din toate punctele de vedere...el nu minte..am avut ragaz un an si aproape 4 luni ca sa ma conving de asta

felicitari ... laudaroaso !!!

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 1 aug 2006 12:22 de Dysdera

felicitari ... laudaroaso !!!

multumesc multumesc

sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

scris pe 1 aug 2006 18:31 de elena2200

Greu de raspuns.Am avut un coleg casatorit,licentiat care practica asemenea relatii conjugale,ba chiar isi aduceau partenerii acasa........N-am reusit sa-i inteleg!Sincer mi se pare aberant.A fi casatorit si a avea un comportament 100% libertin,sint categoric lucruri antagonice.Bafta!sa fiti iubiti!
sa stii ca am intilnit asemenea persone si chir unora le face placere dar iubita(ul) e tot cea(cel) de acasa.
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 aug 2006 18:37 de elena2200

Interesanta si deosebit de matura solutie pentru prevenirea monotoniei! POATE as fi inteles daca cei doi ar fi decis sa aiba din cand in cand fantezii in 3 sau 4, sa foloseasca jucarii erotice sau sa practice voyerismul, dar a-ti trimite partenerul cu sorcova la alte partenere mi se pare..... demn de filmele din seria "Emanuelle"! Poate aiurelile astea creeaza iluzia unui divertisment, dar urmarile sunt adesea dramatice pentru cuplu, stiu cazuri in care chiar si niste fantezii in 3 sau 4 au dus nu peste mult timp la destramarea cuplului. Se pot gasi si idei mai... destepte decat sa-ti faci pachet partenerul si sa-l trimiti lelea!

Am vazut un film pe tema asta, dar acolo era vorba de un cuplu.... dezavantajat din punct de vedere economic, nu "Propunere indecenta" (acolo s-a dres cu chiu cu vai busuiocul in final), ci altul in care el devine gigolo, cu acordul ei, pentru a sustine financiar familia!

gygolo asta da meserie am auzit ca e banoasa tare dar intreb si eu asa carei femei iar face placere sa vada un barbat dansand langa o bara?pe mine sincer nu ca ma amuza dar cred ca as pune si cateva kg in plus de atata ras.nu mii pot imagina altfel (la o femeie ii mai sta cum ii mai sta da la un barbat pentru mine ar fi dracu in peroana)
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 aug 2006 18:39 de elena2200

Daca relatia "il constrange" si simte nevoia de libertate in sensul "acela", inseamna ca la fel de bine ar putea sa si iasa din acea relatie, asta nu e iubire! Cand doi oameni se iubesc cu adevarat, nici unul nu se gandeste la astfel de libertati, pur si simplu subiectul nu exista nici macar in subconstient!

nu ai intalnit persoane care imparte dragostea la 2 amanta si sotie?si pe amindoua le iubeste la fel?
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

Re: Re: ii dai voie cu altele

scris pe 1 aug 2006 18:40 de elena2200

Ce relatie e aia?! Adica o sun si ii spun: Iubita vezi ca azi\in noaptea asta nu vin acasa, ma duc la alta"?! Nu merci
dar daca tot o suna de ce nu s-ar duce si ea la altul?
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 aug 2006 18:43 de elena2200

as fi preferat totusi ca raspunsurile voastre sa mie mai deschise la minte dar rog..asta ar insemna prea mult..nu multe persoane inteleg chestia asta
sunt de acord cu tine pt ca poate nu au intalnit persoane cu astfel de relatii
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 aug 2006 18:46 de elena2200

Nu e vorba de cat de deschisi la minte suntem si iti garantez ca suntem destul. E vorba doar de mentalitati\gandiri diferite. Ai cerut opinii\pareri, le-ai primit
asta nu inseamna a pierde .si daca persoana cu care te casatoresti peste cativa ani se schimba simti ca nu mai e ca la inceput ceva nu e in regula pierzi ceva? nu cauti o dragoste in alta parte?
sus

elena2200

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 aug 2006 18:48 de elena2200

Poate ca unii dintre noi sunt mai redusi mental si nu percep la justa valoare farmecul resimtit de un partener caruia tocmai i se impartaseste savoarea sarutului pe care celalalt l-a trait cu un outsider! Tu poti sa incerci si sa ne spui si noua, te vom crede pe cuvant, dar nu e cazul sa ne consideri inapoiati doar pentru ca respectam sentimentul de dragoste!

Te sfatuiesc sa mai astepti pareri, probabil ca viteza cu care te indepartezi de noi se va dubla, tripla.... bla bla bla!

nu e vorba de redusi mintali ci poate de o experienta din viata cuiva
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online