The french kiss

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

ISeeDeadPpl

Newbie
6 mesaje

noup

scris pe 16 mar 2004 00:14 de ISeeDeadPpl

Oh really?And what are u going to do about it ?Are u going to spank us?Some of us might like that.

I'm gonna hang you by the neck with a wireless keyboard`s cable
tare nu? )

Nu conduc pe nimeni
Dar sunt un lider
sus

B|acKBeeR

Guest

Re: Re: The french kiss

scris pe 25 mar 2004 10:35 de B|acKBeeR

hai ca-ti spun eu cum e cu sarutul frantuzesc,e sumplu de tot:tot ce trebuie sa faci e sa-i sugi limba partenerului,smecheria e ca ambii parteneri tre sa faca asta in acelasi timp

stii ... un french kiss , nu presupune neaparat sa ii sugi limba partenerului...si cum ai spus tu...cã se suge limba in acelasi timp...gresesti...nu cred ca o sa reusesti chestia asta vreodata ... incearca si tu sa vezi!!daca reusesti te rog sa imi spui si mie cum ai facut!
sus

creatza

Newbie
5 mesaje

scris pe 21 aug 2004 20:31 de creatza

As avea si eu o rugaminte, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac in tmpul sarutului frantuzesc...

Sarut frantuzesc inseamna sarutul cu limba
k...chear crezi ca mai conteaza asa mult sarutul..copii din ziua de azi s-au reprofilat la altceva glumeam in cazul tau..(dar asa e)sti ..ca sarutul sa fie aproape perfect trb sa fi si atras de pers respectiva...cam to ce trb sa faci e sa te joci cu limba ei..dar intr-un mod frumos si putin romantic..si ceva ce te poate ajuta..din cand incand mai retragete si inghite-ti saliva..ca sa nu o umpli de saliva pe fata si al doilea lucru..nu incerca sa deschizi gura mare..deschido cat e nevoie..adica destul de putin...incearca sa exersezi pe mana...fi tandru

sa fi capabil sa-ti recunosti greselile!!doar asa vei putea fi iertat/a
sus

creatza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 21 aug 2004 20:36 de creatza

k...chear crezi ca mai conteaza asa mult sarutul..copii din ziua de azi s-au reprofilat la altceva glumeam in cazul tau..(dar asa e)sti ..ca sarutul sa fie aproape perfect trb sa fi si atras de pers respectiva...cam to ce trb sa faci e sa te joci cu limba ei..dar intr-un mod frumos si putin romantic..si ceva ce te poate ajuta..din cand incand mai retragete si inghite-ti saliva..ca sa nu o umpli de saliva pe fata si al doilea lucru..nu incerca sa deschizi gura mare..deschido cat e nevoie..adica destul de putin...incearca sa exersezi pe mana...fi tandru
sori nu am stiut ca esti fata..oricum acelsi sfat

sa fi capabil sa-ti recunosti greselile!!doar asa vei putea fi iertat/a
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 21 aug 2004 23:32 de Ionel

Eu cred ca in cele cinci luni care au trecut de la ultima postare fata, nu numai ca a invatat ce e sarutul frantuzesc, dar poate s-a si maritat.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Victoras

Junior member
47 mesaje

Felicitari

scris pe 22 aug 2004 00:57 de Victoras

vad ca ai capatat titlu de senior
acum oamenii o sa aiba mai multa incredere in tine....cred

am 15 ani

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 22 aug 2004 01:09 de Ionel

Pentru Victoras
Multumesc pentru felicitare. Cand o sa ai 50 de postari o sa fi si tu senior.
Iar in ceea ce priveste increderea oamenilor intr-un utilizator, aceasta vine de la modul cum pune problemele, dar si cum este perceput de ceilalti utilizatori.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

chilly_16

Guest

scris pe 16 oct 2004 21:20 de chilly_16

Incredibil! Toata lumea are azi ceva cu sarutul? E chiar o problema?
Ii destul de simplu! Incepe prin saruturi pe buze! continua prin ati introduce limba ta in gura partenerului dupa care incepi sa faci miscari ale limbiilor!
sus

kim

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 16 oct 2004 21:37 de kim

ce faci daca el rade de tine cand afla ca nu sti sa saruti?

aby mama tot ce-a zis lumea pe aici contureaza french kiss-ul dar.....mai am si eu o mica MARE sugestie.....eu zic ca e f imp...daca nu vrei sa-si dea omuletu' seama ca nu stii nici de una nici de alta.....tine-ti dintisorii acasa....ai grija sa nu devii canibalita....si sa-l musti! pe bune! isi da seama imdeiat ca nu stii sa saruti.buzele si limba sunt singurele care au voie sa se joace sa exploreze....
sus

CriticaSex

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 16 oct 2004 23:17 de CriticaSex

aby mama tot ce-a zis lumea pe aici contureaza french kiss-ul dar.....mai am si eu o mica MARE sugestie.....eu zic ca e f imp...daca nu vrei sa-si dea omuletu' seama ca nu stii nici de una nici de alta.....tine-ti dintisorii acasa....ai grija sa nu devii canibalita....si sa-l musti! pe bune! isi da seama imdeiat ca nu stii sa saruti.buzele si limba sunt singurele care au voie sa se joace sa exploreze....

m-am lasat ... inghit in sec de pofta
sus

Kiss`Me_

Guest

scris pe 11 nov 2004 20:16 de Kiss`Me_

pune un pic de iubire si iesa perfect..adik..introduci limbutza si..restu` vine de la sine..lasa`te purtat de valnu`i chiar asa greu..oki ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2004 12:28 de ExoticDream

pune un pic de iubire si iesa perfect..adik..introduci limbutza si..restu` vine de la sine..lasa`te purtat de valnu`i chiar asa greu..oki ?

Pune iubire (a propos, cum masurati cantitatea de iubire, exista etalon in SI? ) si......lasa-te purtat de val.....nu e deloc greu, inchide ochii, paradisul e la doi pasi! Un sarut inchide in el 2 suflete care se daruiesc, un sarut inseamna infinitul in 2....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Tutankhamon

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 1 iun 2005 15:59 de Tutankhamon

m-am lasat ... inghit in sec de pofta
ba da nik nu stiti ce este asa greu sa saruti? o saruti shi gata k?
sus

Tutankhamon

Guest

scris pe 1 iun 2005 16:03 de Tutankhamon

Pune iubire (a propos, cum masurati cantitatea de iubire, exista etalon in SI? ) si......lasa-te purtat de val.....nu e deloc greu, inchide ochii, paradisul e la doi pasi! Un sarut inchide in el 2 suflete care se daruiesc, un sarut inseamna infinitul in 2125324..su cam asa ceva ..oricum Eminescu e mic copil pe langa mine.nu ti se pare?

sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french ki

scris pe 1 iun 2005 20:58 de nemesis

ba da nik nu stiti ce este asa greu sa saruti? o saruti shi gata k?

Doar pentru a te cita:
"ba da nik nu stiti [...]"

E "Tutankhamun"... si nu ce ai balbait tu acolo...
sus

Andra

Guest

The french kiss

scris pe 17 iul 2005 23:16 de Andra

E grele Isis cu cititul asta! Presupune mult efort!
Saluty ,dar de ce va enervatzi asa de tare daca se repeta aceleasi intrebari
sus

didi

Guest

Re: The french kiss

scris pe 28 aug 2005 20:33 de didi

As avea si eu o rugaminte, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac in tmpul sarutului frantuzesc.
Am vazut ca multi sunt interesati asa ca ar fi bine sa raspundeti sau sa ne spuneti unde am putea gasi niste sfaturi. Mersi!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2005 21:24 de valentine

Sa inteleg ca aceeasi intrebare vrei sa pui si tu? Sau...faci parte din grupul necromanilor care invie subiectele moarte?
sus

andreea

Guest

scris pe 20 sep 2005 18:48 de andreea

As avea si eu o rugaminte, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac in tmpul sarutului frantuzesc...

Sarut frantuzesc inseamna sarutul cu limba
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 21 sep 2005 23:52 de Necunoscut

Pacat ca subiectul asta e ... din 2003.
sus

andrei_

Guest

scris pe 11 oct 2005 15:10 de andrei_

aveti grija sa va simtiti bine amandoi si asta e tot in rest ................... asta e tot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2005 17:02 de valentine

aveti grija sa va simtiti bine amandoi si asta e tot in rest ................... asta e tot

pana acum fata putea sa devina panarama si baiatul gigolo...
sus

eli

Newbie
8 mesaje

scris pe 31 oct 2005 22:59 de eli

pana acum fata putea sa devina panarama si baiatul gigolo...

lasa ca au mai invatat si altii care au dat peste chestiile scrise pe aici si poate nu vor mai pune aceleasi intrebari ca au cam destule sugestii pe aici:
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 31 oct 2005 23:00 de valentine

lasa ca au mai invatat si altii care au dat peste chestiile scrise pe aici si poate nu vor mai pune aceleasi intrebari ca au cam destule sugestii pe aici:

Pai ia sa mai deschida si ei subiecte noi ca eu o sa ies la pensie in stilul asta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss

scris pe 31 oct 2005 23:28 de ExoticDream

Pai ia sa mai deschida si ei subiecte noi ca eu o sa ies la pensie in stilul asta...

Ca sa iesi la pensie trebuie mai intai sa ai un job, se pare ca nu sunt la curent cu noutatile, te-au angajat textier-sef in staff-ul stim noi care?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dj_star_1992

Guest

scris pe 21 mar 2006 20:43 de dj_star_1992

CE sa iti zic fii atent !UITE SARUTUL FRANTUZESC COSTA IN ATINGEREA LIMBII TALE CU PARTENETUL TAU. ELE SE POT JUCA IMPREUNA DAR IMPORTANT E CA N9ICI UNA DIN ELE SA NU REACTIONEZE SI SA STEA "MOARTA" IN GURA CELUILALT. PT INCEPATORI SE POATE INCEPE CU JUCAREA BUZRLOR, IAR APOI,CAND TE SIMTI PREGATITA, INTREDESCHIZI GURA SI ATINGI USOR CU LIMBA BUZELE PARTENERULUI.ASTA E CA UN SEMNAL CA ITI DORESTI MAI MULT, IAR APOI INCEPE FRENCH KISS-UL.
PT UN PERFECT SARUT TREBUIE SA ITI FOLOSESTI TOATE SIMTURILE, SA AI IMAGINATIE, SA FI JUCAUS, SA FI TANDRU. ASTA E PAREREA MEA SI INCEARCA PE VIITOR UN SARUT CU ZAPADA IN GUTITZA. K ?
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 22 mar 2006 00:42 de verdiuc

Chiar am avut probleme lately.Sarutul..french kiss presupune introducerea limbii in cealalta gura,nu?(alternativ,fireste).
Mi s-a spus 'chiar iti place sa iti bagi limba?'.Hmm...nu o mai fii french kiss-ul la moda?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 22 mar 2006 10:10 de Nekunoskuta

Mi s-a spus 'chiar iti place sa iti bagi limba?'.Hmm...nu o mai fii french kiss-ul la moda?

Poate nu era pe gustul fetei acest fel de sarut. O alternanta a modalitatilor de a saruta poate face sa dispara acest efect neplacut.

Nimic...
sus

varmei

Guest

scris pe 27 mar 2006 14:26 de varmei

As avea si eu o rugaminte, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac in tmpul sarutului frantuzesc.
Am vazut ca multi sunt interesati asa ca ar fi bine sa raspundeti sau sa ne spuneti unde am putea gasi niste sfaturi. Mersi!
sus

Ale

Guest

scris pe 31 mar 2006 16:20 de Ale

si eu am aceasi problema ne intalnim?
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online