Durere si sangerare la sfarsitul actului sexual!

Pagina 1 din 1
1

orange

Newbie
5 mesaje

Durere si sangerare la sfarsitul actului sexual!

scris pe 3 iul 2006 16:41 de orange

patesc o chestie ciudata in timpul actului sexual cand se ajunge la punctul extrem simt durere iar dupa ce inchei sangerez nu mult...putzin dar am usturimi ca la o rana si am dureri de ovare accentuate ....nush ce as putea sa am am fost acum o saptamana la ginecolog si mia zis ca sunt sanatoasa...de la ce ar putea fi? atzi mai patzit??
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: INGRIJORARE !!!!!!!!!!!!!!!

scris pe 3 iul 2006 20:26 de Nekunoskuta

patesc o chestie ciudata in timpul actului sexual cand se ajunge la punctul extrem simt durere iar dupa ce inchei sangerez nu mult...putzin dar am usturimi ca la o rana si am dureri de ovare accentuate ....nush ce as putea sa am am fost acum o saptamana la ginecolog si mia zis ca sunt sanatoasa...de la ce ar putea fi? atzi mai patzit??

Cred ca trebuie sa consulti alt medic. Tu chiar l-ai crezut pe ala care ti-a zis ca nu ai nimic? Mie nu-mi suna bine ce povestesti tu.

Nimic...
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: INGRIJORARE !!!!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 iul 2006 15:28 de Kaly

Schimba ginecologul, iar pe urmatorul pune-l sa iti faca si un eco...

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Mia

Junior member
48 mesaje

Re: Durere si sangerare la sfarsitul actului sexua

scris pe 5 iul 2006 00:26 de Mia

Eu zic sa-ti faci o colposcopie, s-ar putea sa ai o rana care e zgandarita de fiecare data cand faci sex. Poate nu esti suficient lubrifiata ca stii tu... si vaginul ca si buzele... cand se usuca, crapa si sangereaza...
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Durere si sangerare la sfarsitul actului s

scris pe 21 iul 2006 00:17 de webstar

Eu zic sa-ti faci o colposcopie, s-ar putea sa ai o rana care e zgandarita de fiecare data cand faci sex. Poate nu esti suficient lubrifiata ca stii tu... si vaginul ca si buzele... cand se usuca, crapa si sangereaza...

Ma scuzati k intervin si eu...dar dak...tot asa la sf actului sexual...durerea si sangerarile apar la intrarea in vagin...in partea inferioara...Ce cauza ar putea fi...??

Lubrifierea insuficienta...sau o boala ceva...?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Durere si sangerare la sfarsitul actul

scris pe 21 iul 2006 10:13 de Nekunoskuta

Ma scuzati k intervin si eu...dar dak...tot asa la sf actului sexual...durerea si sangerarile apar la intrarea in vagin...in partea inferioara...Ce cauza ar putea fi...??

Lubrifierea insuficienta...sau o boala ceva...?

O rana. Du-te la medic pentru un consult.

Nimic...
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Durere si sangerare la sfarsitul a

scris pe 21 iul 2006 11:51 de webstar

O rana. Du-te la medic pentru un consult.

thank you...miam facut o programare pt azi...

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Durere si sangerare la sfarsit

scris pe 21 iul 2006 16:09 de Duduia

thank you...miam facut o programare pt azi...

foarte bine ai facut. si sa te abtii de la sex pana te faci bine. altfel...o iei de la capat. bafta

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online