Fara sangerare la dezvirginare!

Pagina 1 din 1
1

unik

Guest

Fara sangerare la dezvirginare!

scris pe 25 iun 2006 20:21 de unik

intretin relatii sexuale cu prietenul meu.eram virgina ....oare mai sunt?de ce intr?pt k nu prea ma durut si nici nu am sangerat nici prima data, nici a doua oara si nici a treia oara!!!cum vine asta este posibil? de ce?a mai patit careva?pana acu nu am auzit pe nimeni si nici nu am mai avut relatii inainte sa am cu prietenul meu(ca sa spun ca il mint k sunt eram nuj...virgina)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: intretii relatii pt prima data...

scris pe 26 iun 2006 12:31 de Nekunoskuta

Sigur nu mai esti virgina. Nu ai sangerat pentru ca ai avut un himen elastic sau pentru ca era rupt din diverse cauze, posibil in copilarie.

Nimic...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: intretii relatii pt prima data...

scris pe 4 iul 2006 14:54 de mya

intretin relatii sexuale cu prietenul meu.eram virgina ....oare mai sunt?de ce intr?pt k nu prea ma durut si nici nu am sangerat nici prima data, nici a doua oara si nici a treia oara!!!cum vine asta este posibil? de ce?a mai patit careva?pana acu nu am auzit pe nimeni si nici nu am mai avut relatii inainte sa am cu prietenul meu(ca sa spun ca il mint k sunt eram nuj...virgina)

sunt de acord cu Nekunosckuta, NU mai esti virgina 100%. a-ti pierde virginitatea nu inseamna atat procesul fizic de penetrare, cat mai mult cel psihologic. nu mai esti virgina din momentul in care penisul intra in vagin. si ce daca nu ti-a curs sange? multora nu le curge, nici la a 10 a oara. si ca explicatie ca nu te-a durut poate fi si faptul ca ai fost foarte relaxata, bine lubrifiata, ca prietenul tau a stiut cum sa se poarte cu tine incat sa nu fii incordata, stresata. probabil daca era un badaran si nu se gandea decat la placerea proprie, simteai o durere, si destul de mare chiar. e putin mai greu la inceputul vietzii sexuale, indeosebi pentru fete, sunt multe intrebari de pus, asteptam multe raspunsuri, clarificari, dar pana la urma lucrurile nu sunt atat de "ciudate" sau de nerezolvat cum par la inceput

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: intretii relatii pt prima data...

scris pe 4 iul 2006 15:18 de Kaly

NU mai esti virgina 100%. a-ti pierde virginitatea nu inseamna atat procesul fizic de penetrare, cat mai mult cel psihologic. nu mai esti virgina din momentul in care penisul intra in vagin.

Si nu doar in cazul in care penisul intra in vagin... Poate sa intre in oricare loc posibil... Virginitatea nu inseamna strict ruperea himenului, la o adica. Am mai auzit variante in care cineva spunea ca nu face decat sex oral si anal, ca sa ramana virgina...

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: intretii relatii pt prima data...

scris pe 4 iul 2006 22:34 de SORIN28

Am mai auzit variante in care cineva spunea ca nu face decat sex oral si anal, ca sa ramana virgina...

Faza asta am auzit-o si eu la niste " c**** " de cartier

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt prima data...

scris pe 5 iul 2006 02:59 de ExoticDream

Faza asta am auzit-o si eu la niste " c**** " de cartier

Eu am auzit-o la fetele de liceu din SUA care se mai tem ca le duce mamica la ginecolog si ala trebuie sa vada himenul intact!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt prima data

scris pe 6 iul 2006 00:47 de verdiuc

Eu am auzit-o la fetele de liceu din SUA care se mai tem ca le duce mamica la ginecolog si ala trebuie sa vada himenul intact!

Himenul poate lipsi congenital.Orice e posibil intrauterin,inclusiv lipsa formarii unuia dintre rinichi,ca sa dau un exemplu.Va dati seama,si am citit despre asa ceva,ca e posibil sa lipseasca.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt prima

scris pe 6 iul 2006 01:53 de ExoticDream

Himenul poate lipsi congenital.Orice e posibil intrauterin,inclusiv lipsa formarii unuia dintre rinichi,ca sa dau un exemplu.Va dati seama,si am citit despre asa ceva,ca e posibil sa lipseasca.

Wow, Guiness Book of Records va suferi un soc cand se va omologa recordul Romaniei la capitolul "densitatea cea mai mare de fete carora le lipseste, congenital, desigur, himenul"!!! La handicapati stam bine, la coruptie asijderea, de ce n-am fi campioni si la "asta-i sex, dar nu e sex"?!?

P.S. A propos, citeam undeva ca animalele (femelele) nu au himen, astea au scapat de grija controlului virginitatii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii relatii pt pr

scris pe 6 iul 2006 11:20 de carrie

P.S. A propos, citeam undeva ca animalele (femelele) nu au himen, astea au scapat de grija controlului virginitatii!

sa stii ca natura ne-a jucat o festa tare urata cand a pus acolo bucatica asta afurisita de piele, care nu are absolut nici un rol util. numai asa ca sa ne mai chinuie inca un pic...

ma rog, ziceam si eu numa asa, ca fapt divers...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii relatii p

scris pe 6 iul 2006 11:29 de David21

care nu are absolut nici un rol util.

Pt unele nu are, pt cele ca Exotic are!

Legalize_iT_in_Ro
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii relat

scris pe 6 iul 2006 12:13 de carrie

Pt unele nu are, pt cele ca Exotic are!

rol util dpdv fizic, anatomic nu are nici macar pentru exotic
cine vroia sa isi pastreze virginitatea din convingere, o facea si daca nu exista o "proba materiala".

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii r

scris pe 11 iul 2006 15:49 de Duduia

rol util dpdv fizic, anatomic nu are nici macar pentru exotic
cine vroia sa isi pastreze virginitatea din convingere, o facea si daca nu exista o "proba materiala".

toti suntem niste iude. toti.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online