Cand va excitati mai mult dimi dupa masa sau seara

Pagina 1 din 1
1

Raul

Guest

Cand va excitati mai mult dimi dupa masa sau seara

scris pe 6 iul 2006 17:52 de Raul

O intrebare si pt fete si pt baieti.Eu dimineata ma excit f greu,e ceva normal?Am erectie dar nu prea simt nici o placere si pot sa fac sex si o ora pana ejaculez sau chiar doua ore.Dupa masa si seara ma excit usor si in 10-15 min ejaculez,mai mult nu rezist,e normal?Cum sa fac sa rezist si seara macar jum de ora?Am 20 ani si fac sex de la 17 ani.
sus

Guest

Re: Cand va excitati mai mult dimi dupa masa sau s

scris pe 7 iul 2006 16:25 de

O intrebare si pt fete si pt baieti.Eu dimineata ma excit f greu,e ceva normal?Am erectie dar nu prea simt nici o placere si pot sa fac sex si o ora pana ejaculez sau chiar doua ore.Dupa masa si seara ma excit usor si in 10-15 min ejaculez,mai mult nu rezist,e normal?Cum sa fac sa rezist si seara macar jum de ora?Am 20 ani si fac sex de la 17 ani.

pai si in aia 3 ani de cate ori ai facut sex?ca nuti trebuie atat timp ca sa inveti sa te controlezi si sa ai o rezistenta mai buna in timpul actului sexual.se pare ca antrenamentu nu merge la tine ca o faci de 3 ani si inca termini in 15 minute...ce sati zic..imagineazatio pe bunicata goala si sigur o sati treaca din excitare si o sa rezisti mai mult..sau o sa se blegeasca sio sati cada
sus

Cretzuxxv

Newbie
1 mesaje

scris pe 8 iul 2006 15:58 de Cretzuxxv

mai ca te exciti dimineata mai greu aia nu ii o problema ii ceva normal finca toata noaptea corpul tau fiecare organ din tine sa relaxat si din cauza asta nu itieste asa receptiv corpul la orice atingere sau la orice vezi.Iara faptul ca nu te tine asa mul actul sexual asta e din cauza ca nu ai avut multe relati sexuale probabil in astia 3 ani de viata sexuala.Incearca sa te relaxezi mai mult cand are loc actul sexual si sa depui efort tu (la mine metoda asta isi face efect)

cretzuxxv
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 8 iul 2006 22:20 de LatinSexyGuy

Dormi toata ziua ... cred ca e singurul lucru pe care poti sa il faci ... sau daca ai avea destula vointa si tarie ... ai putea sa te convingi singur ca de fapt e dimineata si astfel psihicul tau va lucra altfel

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

krisstyano

Newbie
4 mesaje

scris pe 12 iul 2006 23:58 de krisstyano

Bineinteles ca dimineata,asa spun toate statisticile dar depinde si cu cine esti de exemplu cand sint cu iubita nu conteaza ce este dimi seara sau dupa masa ca stie atata meserie incat si daca sunt foarte suparat si indispus tot ma face sa ma excit.

kriss
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online