S-a spart prezervativul, am luat Postinor-2

Pagina 1 din 1
1

vanessa

Guest

S-a spart prezervativul, am luat Postinor-2

scris pe 7 iul 2006 19:17 de vanessa

am facut dragoste cu prietenul meu si s-a spart prezervativul, cazul a fost urmator: dupa vreo 3 numere, vreo 30 minute de o partida de dragoste, knd sa-si scoata prezervativul, a curs totul. concluiza: prezervativul se rupsese. ideea e ca totul s-a scurs mai mult in pat, si pritenul meu a zis k e posibil k atunci knd sa-l fi scos sa se fi rupt. sau dimpotriva, sa se fi rupt in mine,desi eu nu am simtzit k si-ar fi dat drumul in mine. asta se intampla pe la ora 3:00 dimineatza. exact dupa 12 ore, am fost la farmacie, si am luat pilula de a 2 a zi, sa fiu sigura. si mie ar fi trebuit sa-mi vina si ciclul, pe 8, la o zi dupa actul sexual, deci nu as fi fost in perioada de fecundatzie. niste sfaturi: e posibila o sarcina? ar mai trebui sa fac ceva pt a preveni eventuale incidente neplacute? va multzumesc
sus

vanessa

Guest

Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 19:21 de vanessa

am facut dragoste cu prietenul meu si s-a spart prezervativul, cazul a fost urmator: dupa vreo 3 numere, vreo 30 minute de o partida de dragoste, knd sa-si scoata prezervativul, a curs totul. concluiza: prezervativul se rupsese. ideea e ca totul s-a scurs mai mult in pat, si pritenul meu a zis k e posibil k atunci knd sa-l fi scos sa se fi rupt. sau dimpotriva, sa se fi rupt in mine,desi eu nu am simtzit k si-ar fi dat drumul in mine. asta se intampla pe la ora 3:00 dimineatza. exact dupa 12 ore, am fost la farmacie, si am luat pilula de a 2 a zi, sa fiu sigura. si mie ar fi trebuit sa-mi vina si ciclul, pe 8, la o zi dupa actul sexual, deci nu as fi fost in perioada de fecundatzie. niste sfaturi: e posibila o sarcina? ar mai trebui sa fac ceva pt a preveni eventuale incidente neplacute? va multzumesc

tot eu sunt. am uitat sa dau niste detalii. la primul contact sexual, nu cursese deloc sange, insa acum, foarte, foarte putin. un rosu galbui, sincer nici nu imi dau seama daca era sange, sau lichid in urma ruperii prezervativului.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 20:28 de SORIN28

Lamureste-ma te rog: 3numere = 30min cu acelasi prezervativ?!

si 3numere in 30min?! Asta ar fi culmea ejacularii rapide

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

vanessa

Guest

Re: Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 21:15 de vanessa

Lamureste-ma te rog: 3numere = 30min cu acelasi prezervativ?!

si 3numere in 30min?! Asta ar fi culmea ejacularii rapide

hmm, au fost km 45 minute, aproximativ ... culmea ?? de ce ??
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 21:23 de SORIN28

hmm, au fost km 45 minute, aproximativ ... culmea ?? de ce ??

Pentru ca dupa fiecare ejaculare prezervativul trebuie schimbat si...totusi 3 numere in 45min?!

Radio Greu de difuzat

sus

vanessa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 21:28 de vanessa

da, stiu sorin k trebuie skimbat dupa ejaculare. exact asta s-a intamplat. dupa alea 45 min a scos prezervativul numai ca se rupsese. oricum nu era ideea de cat a durat, ce i-am facut, bla, bla. uite-te ce intrebam eu. ms oricum
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 7 iul 2006 22:27 de SORIN28

da, stiu sorin k trebuie skimbat dupa ejaculare. exact asta s-a intamplat. dupa alea 45 min a scos prezervativul numai ca se rupsese. oricum nu era ideea de cat a durat, ce i-am facut, bla, bla. uite-te ce intrebam eu. ms oricum

Daca ai luat ambele pastile, chiar nu vad sanse pentru o sarcina

Radio Greu de difuzat

sus

vanessa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 9 iul 2006 02:17 de vanessa

nu mai zice nimeni nici o parere ??
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 9 iul 2006 02:51 de ExoticDream

nu mai zice nimeni nici o parere ??

Daca ai luat AMBELE pastile conform indicatiilor de pe prospect, nu ai de ce sa-ti faci griji, se poate insa intampla sa apara dereglari ale ciclului. Daca vrei sa afli mai multe despre Postinor-2, inregistreaza-te si foloseste optiunea de cautare, s-a discutat mult pe tema asta.

Dormi linistita, e OK!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

vanessa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 10 iul 2006 12:36 de vanessa

ascult parerei in continuare
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

scris pe 10 iul 2006 15:21 de SORIN28

ascult parerei in continuare

Alte pareri in legatura cu....?!

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online