Ati ierta o minciuna ca asta?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Ati ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 03:58 de Bozgoru

Daca a-ti fost combinati cu o fata un an si ceva... si v-ati desparti pt 2 luni de ea.. iar in acest timp... ea a stat cu altu....iar in astea 2 luni tu ai stat singur.. si apoi v-ati impaca... iar voi o intrebati... daca a facut-o cu respectivu... si ea zice clar NU... dar apoi ..dupa 1 an.. aflati ca de fapt a facut-o...nu de la ea.. din alte imprejurari.. ce a-ti face? v-ati desparti? multumesc
sus

nemesis

Guest

Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 07:49 de nemesis

Daca a-ti fost combinati cu o fata un an si ceva... si v-ati desparti pt 2 luni de ea.. iar in acest timp... ea a stat cu altu....iar in astea 2 luni tu ai stat singur.. si apoi v-ati impaca... iar voi o intrebati... daca a facut-o cu respectivu... si ea zice clar NU... dar apoi ..dupa 1 an.. aflati ca de fapt a facut-o...nu de la ea.. din alte imprejurari.. ce a-ti face? v-ati desparti? multumesc

Daca ea mi-ar spune ca este adevarat ceea ce am auzit, da!
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 6 iul 2006 10:49 de Kaly

Hmmmmm. Voi in astea doua luni v-ati despartit, deci, nu mai erati impreuna. Se putea sa existe varianta in care nici sa nu va mai impacati vreodata, nu? Din punctul asta de vedere, putea sa o faca si cu Brad Pitt, daca e pe asa. Problema se pune altfel si anume: ca dupa despartirea voastra si-a gasit repede pe cineva, (ceea ce inseamna ca sentimentele pentru tine au fost cam slabutze, fiindca altfel, intr-un context din asta, nu iti prea arde sa faci noi incercari asa repede, daca esti foarte implicat afectiv...) Asta mi se pare mie o problema. Faptul ca a recunoscut sau nu ca a facut-o cu cineva, asta nu mai conteaza prea mult. Oricum, ca si sugestie, nu cred ca o relatie cu fata asta ar putea duce la ceva bun... La o adica, nu este singura fata de pe Terra... Alege o alta care sa te merite. Parerea mea.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 14:45 de valentine

v-ati desparti? multumesc

Nici nu as mai sta pe ganduri....DA!!!!

Pacat ca uneori poate fii cam greu...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 6 iul 2006 14:58 de carrie

eu din greseala am raspuns pe alt topic. parerea mea oricum nu cred ca are relevanta in cazul asta avand in vedere ca sunt femeie, dar ar trebui sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari:

1. erati despartiti "definitiv" in cele 2 luni (adica nu era doar o pauza)?

2. daca ea ti-ar fi zis de la inceput ca a facut sex cu respectivul, v-ati mai fi impacat? ai fi fost in stare sa accepti asta?

3. mai are alta "vina" in afara de asta?

4. sunt convinsa ca, daca nu iti e indiferenta, ai fi preferat sa nu stii nimic, atata vreme cat nu aveai nici un motiv sa banuiesti ceva si, mai ales, atata vreme cat nimeni altcineva din anturajul tau nu ar fi stiut... cand deja amicii si cunostintele stiu si tu nu, mai ales cand te mai si impung subtil si tu nu stii de ce, e destul de dureros, poate umilitor si devine cam aiurea...

depinde si de cum s-a comportat cu tine dupa impacare. din asta poti sa iti dai seama daca tinea la tine si daca te-a mintit pentru ca i-a fost frica sa nu te piarda si sa nu te raneasca. sau iti poti da seama ca de fapt nu prea tinea la tine. depinde de comportamentul ei si cred ca in aprox un an cam iti poti da seama.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 iul 2006 15:05 de ExoticDream

Data missing!!! De ce v-ati despartit (pentru doua luni)? Se cheama ca relatia se terminase sau era vorba de o despartire fortuita, determinata, de exemplu, de plecarea temporara din tara a unuia dintre voi?

Indiferent de motiv, totusi...., faptul ca ea a sarit in patul altuia atat de repede poate sa insemne fie ca nu te-a iubit cine stie cat (drept pentru care nu o omora suferinta), fie ca dorea sa se razbune (ceea ce denota o minte mobilata oarecum... lejer) si, avand in vedere ca te-a si mintit, eu zic ca nu merita sa te impaci cu ea, altfel suspiciunea va plana mereu asupra relatiei si tot la destramare se va ajunge, insa cu mai mult consum sufletesc din partea ta!

Ce decizie ai luat?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 15:09 de ExoticDream

4. sunt convinsa ca, daca nu iti e indiferenta, ai fi preferat sa nu stii nimic, atata vreme cat nu aveai nici un motiv sa banuiesti ceva si, mai ales, atata vreme cat nimeni altcineva din anturajul tau nu ar fi stiut... cand deja amicii si cunostintele stiu si tu nu, mai ales cand te mai si impung subtil si tu nu stii de ce, e destul de dureros, poate umilitor si devine cam aiurea...

O relatie in care nu exista sinceritate deplina, in care lucruri ca inselatul sunt tinute ascunse, nu este propriuzis o relatie de iubire, ci un compromis continuu, un joc pervers pe care il joci in final impotriva ta; indiferent cat de tare ai fi, pana la urma te afecteaza minciuna pe care o ascunzi in adancul sufletului, mult mai onest este sa scoti adevarul pe masa si sa vezi daca celalalt il poate suporta, daca te poate ierta, altfel.... mai bine renunti!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 15:55 de carrie

O relatie in care nu exista sinceritate deplina, in care lucruri ca inselatul sunt tinute ascunse, nu este propriuzis o relatie de iubire, ci un compromis continuu, un joc pervers pe care il joci in final impotriva ta; indiferent cat de tare ai fi, pana la urma te afecteaza minciuna pe care o ascunzi in adancul sufletului, mult mai onest este sa scoti adevarul pe masa si sa vezi daca celalalt il poate suporta, daca te poate ierta, altfel.... mai bine renunti!

nu stiu daca aici era vorba de inselat, de vreme ce nu stiu daca erau despartiti definitiv sau doar temporar.
dar aceasta onestitate poate fi si o forma de egoism. eu, daca as avea o relatie in care sa ma simt bine, la care sa tin, si totusi as face o greseala, ca de exemplu, inselat o data (nu spune ca nu se poate, da, in principiu, daca iubesti nu inseli, dar o greseala poate sa survina la un moment dat, nu este exclus 100%), nu are rost sa imi descarc eu constiinta marturisindu-i celuilalt greseala mea, facandu-l astfel sa sufere si, probabil, incheind astfel o relatie frumoasa pentru o simpla greseala. daca mint si nu exista nici o sansa (sau sansele sunt foarte mici, daca e sa consideram ca totul e posibil) sa se afle, relatia merge mai departe si nimeni nu sufera. mi se pare mult mai egoist sa spun adevarul cerandu-mi iertare, iertare pe care nu se stie daca o voi primi. in felul asta, eu imi descarc constiinta, ma "spovedesc" oarecum, cauzandu-i prin asta tot celuilalt o suferinta nemeritata. practic, incerc eu, cel care am gresit, sa imi curat constiinta, sa scap de remuscari, sa ma simt "corect", ranindu-l (practic a doua oara) tot pe celalalt, care nu are vreo vina in toata treaba asta. eu imi spal constiinta si el sufera. nu mi se pare ca este neaparat cea mai corecta solutie. nu degeaba se spune "hotul neprins e negustor cinstit". nu merita sa risti o relatie pentru o greseala izolata pe care, daca nu te-ai gandit si ai facut-o, ramane facuta. prin faptul ca o marturisesti nu o stergi, dimpotriva. e mai bine pentru amandoi sa ramana ingropata. e doar parerea mea...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 16:25 de ExoticDream

nu stiu daca aici era vorba de inselat, de vreme ce nu stiu daca erau despartiti definitiv sau doar temporar.
dar aceasta onestitate poate fi si o forma de egoism. eu, daca as avea o relatie in care sa ma simt bine, la care sa tin, si totusi as face o greseala, ca de exemplu, inselat o data (nu spune ca nu se poate, da, in principiu, daca iubesti nu inseli, dar o greseala poate sa survina la un moment dat, nu este exclus 100%), nu are rost sa imi descarc eu constiinta marturisindu-i celuilalt greseala mea, facandu-l astfel sa sufere si, probabil, incheind astfel o relatie frumoasa pentru o simpla greseala. daca mint si nu exista nici o sansa (sau sansele sunt foarte mici, daca e sa consideram ca totul e posibil) sa se afle, relatia merge mai departe si nimeni nu sufera. mi se pare mult mai egoist sa spun adevarul cerandu-mi iertare, iertare pe care nu se stie daca o voi primi. in felul asta, eu imi descarc constiinta, ma "spovedesc" oarecum, cauzandu-i prin asta tot celuilalt o suferinta nemeritata. practic, incerc eu, cel care am gresit, sa imi curat constiinta, sa scap de remuscari, sa ma simt "corect", ranindu-l (practic a doua oara) tot pe celalalt, care nu are vreo vina in toata treaba asta. eu imi spal constiinta si el sufera. nu mi se pare ca este neaparat cea mai corecta solutie. nu degeaba se spune "hotul neprins e negustor cinstit". nu merita sa risti o relatie pentru o greseala izolata pe care, daca nu te-ai gandit si ai facut-o, ramane facuta. prin faptul ca o marturisesti nu o stergi, dimpotriva. e mai bine pentru amandoi sa ramana ingropata. e doar parerea mea...

Cum sa-ti spun, eu percep altfel iubirea, in viziunea mea, din punct de vedere sufletesc, EL si cu mine suntem o singura fiinta, a-l minti pe el inseamna automat a ma minti si pe mine, a minti acel tot care suntem noi. Inteleg ce spui tu, insa nu cred ca as putea duce o asemenea povara...., m-as tortura in disperare si in final EL s-ar prinde, doar suntem suflete-pereche, iar daca as sti ca el mi-ar putea ascunde asa ceva, probabil m-as sufoca in suspiciune. Vreau o relatie sincera de ambele parti, prefer sa stim adevarul in orice situatie si apoi sa decidem daca putem ierta, stiu ca e ingrozitor de periculos uneori, relatia are sanse mari sa moara, dar.... nu exista justificare "normala" pentru faptul ca ai facut sex cu altcineva atunci cand iubesti si esti iubit, greseala este imensa si nu stiu daca poate fi iertata.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 16:48 de Bozgoru

pt exotic dreeam.. in alea 2 luni se presupunea ca n-eam desp de tot..dar nu cred ca conteaza..
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca a

scris pe 6 iul 2006 17:43 de carrie

pt exotic dreeam.. in alea 2 luni se presupunea ca n-eam desp de tot..dar nu cred ca conteaza..

conteaza si inca foarte mult. daca-mi permiti o intrebare, tu ce ii reprosezi: ca s-a culcat cu celalalt (nu ai nici un drept de vreme ce se presupunea ca v-ati despartit de tot) sau minciuna (nu stiu de ce, tind sa cred ca daca iti zicea adevarul nu ai mai fi dorit sa va impacati)?

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

scris pe 6 iul 2006 18:00 de carrie

Cum sa-ti spun, eu percep altfel iubirea, in viziunea mea, din punct de vedere sufletesc, EL si cu mine suntem o singura fiinta, a-l minti pe el inseamna automat a ma minti si pe mine, a minti acel tot care suntem noi. Inteleg ce spui tu, insa nu cred ca as putea duce o asemenea povara...., m-as tortura in disperare si in final EL s-ar prinde, doar suntem suflete-pereche, iar daca as sti ca el mi-ar putea ascunde asa ceva, probabil m-as sufoca in suspiciune. Vreau o relatie sincera de ambele parti, prefer sa stim adevarul in orice situatie si apoi sa decidem daca putem ierta, stiu ca e ingrozitor de periculos uneori, relatia are sanse mari sa moara, dar.... nu exista justificare "normala" pentru faptul ca ai facut sex cu altcineva atunci cand iubesti si esti iubit, greseala este imensa si nu stiu daca poate fi iertata.

ca exista oameni, barbati si femei, care nu inseala din principiu cred. nici eu nu pot sa spun ca sunt de acord, in principiu, cu inselatul. ca exista in lumea reala asemenea iubire ca aceea despre care scrii tu aici, nu...
in fine, tot respectul pentru tine si sper sa nu ramai dezamagita, pentru ca ceea ce iti doresti tu deja tine de spatiul divin, ireal, ideal...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca a

scris pe 6 iul 2006 18:09 de ExoticDream

ca exista oameni, barbati si femei, care nu inseala din principiu cred. nici eu nu pot sa spun ca sunt de acord, in principiu, cu inselatul. ca exista in lumea reala asemenea iubire ca aceea despre care scrii tu aici, nu...
in fine, tot respectul pentru tine si sper sa nu ramai dezamagita, pentru ca ceea ce iti doresti tu deja tine de spatiul divin, ireal, ideal...

Of, Doamne, de ce o fi imposibil sa iubesti si sa fii onest in acelasi timp? Cat de greu poate fi sa simti mult pentru o singura persoana mult timp, iar ea sa-ti intoarca, bijectiv, sentimentele, sa aiba un comportament similar? Cunosc bine astfel de cupluri care au vechime 2-3 ani..... chiar nu mi se pare imposibil deloc, desi stiu ca se intampla mult mai des reversul medaliei! Chiar vreti sa ne simtim niste copii naivi, bolnavi, noi, astia care mai vrem sa traim frumos?

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna

scris pe 6 iul 2006 18:19 de carrie

Of, Doamne, de ce o fi imposibil sa iubesti si sa fii onest in acelasi timp? Cat de greu poate fi sa simti mult pentru o singura persoana mult timp, iar ea sa-ti intoarca, bijectiv, sentimentele, sa aiba un comportament similar? Cunosc bine astfel de cupluri care au vechime 2-3 ani..... chiar nu mi se pare imposibil deloc, desi stiu ca se intampla mult mai des reversul medaliei! Chiar vreti sa ne simtim niste copii naivi, bolnavi, noi, astia care mai vrem sa traim frumos?

2-3 ani... euforie de tinerete... posibil... insa niciodata NU dureaza asa. poate dura ani de zile, insa se schimba, in final iubirea tot dispare sau, cel putin, scade foarte mult in intensitate. sa crezi ca iubirea e eterna e o utopie. da, ramane respectul, afectiunea, interesele comune, amintirile comune, realizarile comune, copiii, obisnuinta si multe altele. dar iubirea ca iubire adevarata, sentiment ideal, divin si inefabil, e efemera.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minci

scris pe 6 iul 2006 21:11 de Bozgoru

daca recunostea nu mai ma impacam cu ea.. pentru ca ea in primul an.. in care am fost impreuna a zis ca se culca cu mine pt ca ma iubeste si dupa ce ne-am impacat a zis ca n-a facut-o cu nimeni pentru ca nu ma putea uita pe mine..si m-a mintit... pentru asta... ce ziceti..merita despartirea... ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o m

scris pe 6 iul 2006 21:18 de valentine

ca merita sau nu despartirea nu ma pronunt...dar problema este ca pentru nimic in lume nu as crede ca tu ai putea sa te impaci cu ideea ca ea sa culcat cu altul...cel putin eu cred ca as innebuni...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 iul 2006 21:18 de ExoticDream

daca recunostea nu mai ma impacam cu ea.. pentru ca ea in primul an.. in care am fost impreuna a zis ca se culca cu mine pt ca ma iubeste si dupa ce ne-am impacat a zis ca n-a facut-o cu nimeni pentru ca nu ma putea uita pe mine..si m-a mintit... pentru asta... ce ziceti..merita despartirea... ?

Pentru faptul ca a putut sa o faca si pentru ca te-a mintit, eu raspund clar: DA.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minci

scris pe 6 iul 2006 21:25 de ExoticDream

2-3 ani... euforie de tinerete... posibil... insa niciodata NU dureaza asa. poate dura ani de zile, insa se schimba, in final iubirea tot dispare sau, cel putin, scade foarte mult in intensitate. sa crezi ca iubirea e eterna e o utopie. da, ramane respectul, afectiunea, interesele comune, amintirile comune, realizarile comune, copiii, obisnuinta si multe altele. dar iubirea ca iubire adevarata, sentiment ideal, divin si inefabil, e efemera.

Nici nu am spus ca iubirea aceea fascinanta de la inceput poate dainui o viata, dar ceea ce ramane daca a existat din start comuniune de idei si daca flacara este "pazita" cu grija nu este atat de plictisitor incat sa-ti doresti sa renunti eventual in favoarea altei iubiri. Poate am avut eu "ghinionul" sa traiesc printre cupluri care s-au inteles bine o viata intreaga..... si de aceea ma impac foarte-foarte greu cu ideea efemeritatii.... si ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca unui EL i-ar muri iubirea si mie nu!

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 7 iul 2006 08:49 de Duduia

pareri si pareri... oricat de deschis la minte ai fi, nu poti fi la fel si in privinta sentimentelor. daca e sa te desparti de ea, fa-o. insa, pt ca nu erati impreuna atunci, nu ai dreptul sa ii reprosezi nimic dupa ce nu veti mai fi impreuna. desi ti-a spus ca nu ti-a facut-o. daca te-ai fi culcat si tu cu cineva, ai fi putut sa o ierti? daca nu, atunci mai ai intrebari la care sa iti raspunzi. si, din pacate, rasspunsurile nu ar fi tocmai in favoarea ta.

ideea: daca nu poti trece peste un fapt, renunti la el .

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 7 iul 2006 10:15 de Kaly

Da. Merita.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta

scris pe 7 iul 2006 11:05 de carrie

in principiu, nu merita tocmai pentru ca tu insuti recunosti ca nu ai fi putut accepta adevarul si nu te-ai mai fi impacat cu ea daca stiai ca s-a culcat cu celalalt. probabil ca ea te cunostea si stia acest lucru si de aceea a preferat sa minta, stia ca altfel te pierde. si oricum ideea ca nu te-ai mai fi impacat cu ea este foarte egoista pentru ca de vreme ce erati despartiti "definitiv" nu aveai nici un drept sa ii impui sa nu se culce cu x sau y. imprejurarea ca tu ai fost singur nu inseamna nimic, se putea si invers si sunt convinsa ca ei nu i-ar fi fost atat de greu sa accepte asa-zisa infidelitate.

pt exoticdream: pe acest subiect exagerezi. ceea ce a facut ea nu se numeste inselat pentru ca nu erau intr-o relatie. iar faptul ca in 2 luni s-a culcat cu altul nu inseamna neaparat ca nu avea sentimente fata de fostul, putea foarte bine sa fie intr-un moment de slabiciune, celalalt putea fi un tip pe care il cunoastea mai demult; chiar daca abia l-a cunoscut, in 2 luni ai timp sa ajungi la sex; media de la prima intalnire pana la sex intre oamenii "cat de cat seriosi" este de cam 3-4 saptamani. si e suficient atat. de ce sa stai sa plangi la cenusa unei relatii in loc sa mergi mai departe? barbatii de cele mai multe ori, la 2-3 zile dupa ce au incheiat o relatie, pleaca la vanatoare. aici s-a intamplat invers. si ce daca? barbatii fac mereu asa-zise greseli din astea, daca cred ca relatia s-a terminat nu o sa stea sa planga...si dupa o aventura, doua, daca relatia se reinnoada, nu sunt acuzati daca au facut sex cu altcineva. iar daca cumva sunt acuzati, trantesc un "noi nu mai eram impreuna, asa ca puteam sa fac ce vreau", ceea ce, in esenta, este absolut corect. insa nu vad de ce nu ni se recunoaste si noua acest drept. ca de obicei.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti i

scris pe 7 iul 2006 12:17 de ExoticDream

pt exoticdream: pe acest subiect exagerezi. ceea ce a facut ea nu se numeste inselat pentru ca nu erau intr-o relatie. iar faptul ca in 2 luni s-a culcat cu altul nu inseamna neaparat ca nu avea sentimente fata de fostul, putea foarte bine sa fie intr-un moment de slabiciune, celalalt putea fi un tip pe care il cunoastea mai demult; chiar daca abia l-a cunoscut, in 2 luni ai timp sa ajungi la sex; media de la prima intalnire pana la sex intre oamenii "cat de cat seriosi" este de cam 3-4 saptamani. si e suficient atat. de ce sa stai sa plangi la cenusa unei relatii in loc sa mergi mai departe? barbatii de cele mai multe ori, la 2-3 zile dupa ce au incheiat o relatie, pleaca la vanatoare. aici s-a intamplat invers. si ce daca? barbatii fac mereu asa-zise greseli din astea, daca cred ca relatia s-a terminat nu o sa stea sa planga...si dupa o aventura, doua, daca relatia se reinnoada, nu sunt acuzati daca au facut sex cu altcineva. iar daca cumva sunt acuzati, trantesc un "noi nu mai eram impreuna, asa ca puteam sa fac ce vreau", ceea ce, in esenta, este absolut corect. insa nu vad de ce nu ni se recunoaste si noua acest drept. ca de obicei.

Nu sunt singura care "exagereaza" pe acest subiect, cam toata lumea a votat pentru despartire. Ai dreptate cand spui ca el nu are dreptul sa ii reproseze faptul ca s-a culcat cu altul dupa ce se despartisera, din punct de vedere teoretic era libera in acel moment. De acord cu tine si in privinta faptului ca numai femeilor li se reproseaza astfel de gesturi, in timp ce barbatilor li se trec cu vederea.

Dincolo de aceste lucruri insa, chiar daca nu se numeste "inselat", faptul ca ea a facut sex cu alt barbat atat de rapid arata mai mult decat slabiciune, gandeste-te ca nu putem vorbi de "oameni cat de cat seriosi" (din punct de vedere sexual) la 20-21 de ani, nu avem de unde sa stim ca s-a culcat de-abia dupa doua luni sau la o saptamana de la despartire, oricum, la varsta aia, nu ai capul pe umeri suficient de bine intepenit ca sa judeci la rece situatia. Fata asta n-ar avea nici o vina daca, dupa despartire si episodul cu sexul, si-ar fi vazut de drumul ei, dar, vezi tu, ea s-a intors in relatie, sustinand ca il iubeste pe fostul partener, mintindu-l ca a fost cuminte! O condamn pentru minciuna si, in cazul in care totusi il iubea, pentru usurinta cu care s-a culcat cu altul. Daca a facut-o o data, o va mai face si altadata. Cred ca el merita mai mult.

A plange pe cenusa unei relatii ti se pare anormal? Daca ai fi iubit... mult, ai intelege cat doare sa te rupi de fiinta careia i te-ai oferit minte, trup si suflet si ai vedea ca nu poti sa sari in alt pat dupa 2-3 zile.... mai ales ca femeie (se spune ca suntem mai sensibile decat barbatii)... Exista iubiri si iubiri, cu diferite grade de magnitudine, dupa o iubire "mica" te refaci repede, dar dupa una "mare" tragi luni, ani... As fi vrut sa fii aici acum un an-doi sa vezi iubire mare-mare la maturitate.... eheheeeeee....

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-

scris pe 7 iul 2006 16:41 de carrie

nici nu ma mir ca "mai toata lumea a votat pentru despartire" cand in principiu pe acest forum femeile care indraznesc sa faca sex fara sa iubeasca sunt in general "puse la zid". in fine, nu conteaza. pentru o apreciere corecta a situatiei, ar trebui ca sa se stie exact motivele concrete ale despartirii, precum si natura relatiei ei cu "celalalt" si banuiesc ca nu vom avea astfel de detalii. dar eu voi sustine pana in panzele albe ca atitudinea fetei este perfect scuzabila, in ipoteza ca in cele doua luni si-a dat seama ca tine (chiar si cat de cat) la fostul iubit. cunoscandu-l, si-a dat seama ca sunt doua variante: sa ii zica adevarul si sa il piarda (dupa cum el recunoaste ca nu s-ar mai fi impacat daca ar fi cunoscut acest amanunt) sau sa il minta si sa fie din nou impreuna cu el, riscand sa se afle in final. daca intr-adevar tinea cat de cat la el si la continuarea relatiei, este absolut firesc sa aleaga varianta cu mintitul, numai o persoana care nu actioneaza in interesul ei ar fi zis adevarul date fiind circumstantele (da, daca el era un om rational si fara aceste tendinte de "femeile- c**** ", "femeile-mincinoase", un om care ar fi putut intelege ca nu e vorba de o greseala, cata vreme erau deja despartiti, un om care nu ar fi exclus posibilitatea impacarii daca stia, corect ar fi fost sa ii spuna...desi eu, in situatia ei, as fi preferat sa nu-i spun totusi, stiind ca orgoliul lor e destul de sensibil la chestii legate de sex). si intotdeauna trebuie sa actionezi in interesul tau, pe cat posibil fara sa faci rau altora (iar minciuna asta, daca ramanea nedescoperita, nu facea rau nimanui, ba din contra).

da, a plange la cenusa unei relatii este anormal si nesanatos (in afara de situatiile in care o drama i-a pus capat, cum am mai zis pe undeva), nu faci decat sa iti faci rau. in definitiv, daca iubeai atat de mult si ai fost parasit, inseamna ca respectivul/a nu a fost capabil sa iubesca la randul sau. si intotdeauna (aproape) intr-o relatie, unul iubeste mai mult decat celalalt. si in general femeia are tendinta de a idealiza relatia, de a crede ca traieste o poveste de dragoste nemaintalnita, de a idealiza sentimentul etc. si nu in ultimul rand de a il idealiza pe el, de a-l pune pe un piedestal, ca el este cavalerul din vis etc., iar cand se trezesc la realitate ma gandesc ca trebuie sa fie ingrozitor. nu contest ca exista povesti frumoase, mai ales la inceput, dar o asemenea dragoste este clar de domeniul fanteziei. si de multe ori intr-o relatie, unul (de obicei fata) crede ca traieste o relatie asa cum imagineaza, relatie perfecta, iubire absoluta, chestie care se petrece de fapt doar in mintea ei, si cand colo... se dovedeste a nu fi tocmai asa. in fine...sincer cred ca tu te incadrezi in categoria de risc maxim si e pacat. e pacat pentru cineva cu un suflet atat de bun. totusi sper ca inteligenta de care dai dovada te va ajuta sa ocolesti eventualele capcane si sa nu ramai dezamagita de vreun oarecare ce se va purta in asa fel incat sa para marele "el". singurul risc care ar ramane in cazul asta ar fi sa nu iti cobori stacheta, sa astepti un astfel de ideal, si abia cand e destul de tarziu, sa realizezi ca, de fapt, asta e: un ideal fara corespondent in realitate.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 iul 2006 03:43 de ExoticDream

nici nu ma mir ca "mai toata lumea a votat pentru despartire" cand in principiu pe acest forum femeile care indraznesc sa faca sex fara sa iubeasca sunt in general "puse la zid".

Eu nu fac discriminare intre barbati si femei, nu ii pun la zid daca le place sa faca sex fara sentimente, este viata lor proprie si personala si ii priveste cum si-o traiesc. Ce pot sa spun este ca pentru mine asta nu este o optiune si ca vreau alaturi de mine un barbat asemanator (din fericire, inca mai exista!)

pentru o apreciere corecta a situatiei, ar trebui ca sa se stie exact motivele concrete ale despartirii, precum si natura relatiei ei cu "celalalt" si banuiesc ca nu vom avea astfel de detalii.

Corect, am putea obtine niste informatii suplimentare? Daca "celalalt" este un ins oarecare cu care a facut sex din razbunare este una, daca il placea de ceva vreme este altceva, iar despartirea aia..... nu s-a facut de florile marului!

sunt doua variante: sa ii zica adevarul si sa il piarda (dupa cum el recunoaste ca nu s-ar mai fi impacat daca ar fi cunoscut acest amanunt) sau sa il minta si sa fie din nou impreuna cu el, riscand sa se afle in final. daca intr-adevar tinea cat de cat la el si la continuarea relatiei, este absolut firesc sa aleaga varianta cu mintitul, numai o persoana care nu actioneaza in interesul ei ar fi zis adevarul date fiind circumstantele (da, daca el era un om rational si fara aceste tendinte de "femeile- c**** ", "femeile-mincinoase", un om care ar fi putut intelege ca nu e vorba de o greseala, cata vreme erau deja despartiti, un om care nu ar fi exclus posibilitatea impacarii daca stia, corect ar fi fost sa ii spuna...desi eu, in situatia ei, as fi preferat sa nu-i spun totusi, stiind ca orgoliul lor e destul de sensibil la chestii legate de sex). si intotdeauna trebuie sa actionezi in interesul tau, pe cat posibil fara sa faci rau altora (iar minciuna asta, daca ramanea nedescoperita, nu facea rau nimanui, ba din contra).

A fost un caz aici acum un an si ceva: barbat (33 de ani) despartit in fapt de sotie, indragostit apoi de o alta femeie, are impreuna cu cea din urma o relatie de 4 ani, fara a-i marturisi ca este inca insurat pentru ca ar fi pierdut-o; se chinuie si divorteaza, apoi, eliberat de povara, ii spune adevarul: tipa il paraseste! Omul asta s-a chinuit un an si jumatate sa-i demonstreze motivele pentru care nu i-a spus de la inceput adevarul, insa tipa nu a revenit. In timp, el si-a dat seama ca tot raul a fost spre bine pentru ca s-a convins (din multe lucruri adunate) ca femeia aceea nu il merita si ar fi fost o greseala sa fi mers mai departe mintind-o ca sa nu o piarda.

In cazul de fata, cred ca, daca l-ar fi iubit cu adevarat pe baiatul asta, si-ar fi recunoscut greseala inca de la inceput si ar fi incercat sa fie iertata. Nu ii reprosez faptul ca, despartita fiind, a facut sex cu altul, insa ma indoiesc ca il iubea in continuare pe fostul prieten, asa cum sustinea la impacare! Ma intreb de ce s-a mai impacat, oare si-a dat seama ca este mai comod sa fii iubita, adorata de un baiat bun? Corect din partea ei ar fi fost fie sa recunoasca faptul ca nu prea mai avea cine stie ce sentimente, erau despartiti si de-aia a facut-o (caz in care impacarea este lipsita de sens), fie sa spuna ca a gresit si sa incerce impreuna sa reia relatia.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 iul 2006 04:08 de ExoticDream

da, a plange la cenusa unei relatii este anormal si nesanatos (in afara de situatiile in care o drama i-a pus capat, cum am mai zis pe undeva), nu faci decat sa iti faci rau. in definitiv, daca iubeai atat de mult si ai fost parasit, inseamna ca respectivul/a nu a fost capabil sa iubesca la randul sau. si intotdeauna (aproape) intr-o relatie, unul iubeste mai mult decat celalalt.

O fi anormal si nesanatos, toti incercam sa punem ratiunea inaintea sentimentului cand ni se intampla asa ceva, insa putini suntem capabili sa seceram din radacina iubirea aia in cateva zile, indiferent care este motivul despartirii! Am auzit barbati spunand ca au ucis in sufletul lor iubirea in maximum o luna-doua, dupa care s-au simtit cu inima libera si au inceput sa iubeasca pe altcineva, dar stiu si barbati cu un caracter puternic care au suferit si 1-2 ani in urma unei despartiri. Cred ca o importanta enorma au calitatea iubirii pierdute si profunzimea sentimentului (ma refer la iubirile care se rup din motive independente de vointa celor doi), in rest, daca ai iubit pe cine nu te merita, ajungi sa constientizezi destul de repede prapastia dintre tine si celalalt si sa intelegi ca nu ar fi mers oricum.

si in general femeia are tendinta de a idealiza relatia, de a crede ca traieste o poveste de dragoste nemaintalnita, de a idealiza sentimentul etc. si nu in ultimul rand de a il idealiza pe el, de a-l pune pe un piedestal, ca el este cavalerul din vis etc., iar cand se trezesc la realitate ma gandesc ca trebuie sa fie ingrozitor. nu contest ca exista povesti frumoase, mai ales la inceput, dar o asemenea dragoste este clar de domeniul fanteziei. si de multe ori intr-o relatie, unul (de obicei fata) crede ca traieste o relatie asa cum imagineaza, relatie perfecta, iubire absoluta, chestie care se petrece de fapt doar in mintea ei, si cand colo... se dovedeste a nu fi tocmai asa. in fine...sincer cred ca tu te incadrezi in categoria de risc maxim si e pacat. e pacat pentru cineva cu un suflet atat de bun. totusi sper ca inteligenta de care dai dovada te va ajuta sa ocolesti eventualele capcane si sa nu ramai dezamagita de vreun oarecare ce se va purta in asa fel incat sa para marele "el". singurul risc care ar ramane in cazul asta ar fi sa nu iti cobori stacheta, sa astepti un astfel de ideal, si abia cand e destul de tarziu, sa realizezi ca, de fapt, asta e: un ideal fara corespondent in realitate.

Nu sunt chiar atat de naiva, incerc sa privesc obiectiv oamenii, sa le cunosc atat calitatile, cat si defectele, chiar am tendinta sa pun raul in fata, sa suflu si-n iaurt, cum se spune! Nu cred in Feti-Frumosi si iubiri rupte din basme, dar consider ca inca mai exista oameni adevarati, inteligenti, sinceri, educati, usor romantici, cu care poti avea o relatie frumoasa, captivanta, fascinanta chiar si in ziua de azi. A avea un suflet bun acum este aproape un handicap, poti fi ranit foarte usor daca il deschizi in fata cui nu trebuie, am facut greseala de a scadea stacheta o data, nu se va mai repeta. Prefer sa raman singura decat sa ma implic intr-o relatie-compromis in care trebuie sa inchid ochii la defecte pe care le consider inacceptabile. Idealul de care vorbesti are corespondent in realitate, ti-am mai spus ca am prieteni apropiati implicati in relatii frumoase, normale (cum le numesc eu), in care partenerii sunt sinceri, impart si bune, si rele, sunt compatibili din aproape toate punctele de vedere, intre ei nu exista minciuna, inselatorie. Am incredere ca mai exista inca acei putini oameni speciali, cu suflet bun, langa care viata poate parea (cel putin un timp) croita pe tiparul povestilor! Mi-este teama de un singur lucru: efemeritatea sentimentelor! Oricata vointa as avea, nu stiu daca as putea rezista sa vad iubirea murind.... in sufletul celuilalt! Stiu ca iubirea nu poate dura si asta ma enerveaza ingrozitor! As trai cu feelingul ca tot ce este frumos este irepetabil...., partenerul nu ar avea nici o vina, iubirea se topeste fara sa-l intrebe, dar.... asta m-ar ucide!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

scris pe 8 iul 2006 08:22 de SORIN28

Dupa o relatie de 1an si... nu stiu daca poti sari in pat cu alta\altul imediat. Oricum ar fi singurul lucru de care o gasesc "vinovata" este minciuna ca nu a facut-o cu celalalt. Nu prea inteleg eu cum de ai aflat daca ea nu ti-a spus si probabil nici cel cu care a stat 2luni!!! Pentru ca daca ai aflat de la "lume", nu stiu cat de adevarat poate fi pentru ca nu cred ca a stat cineva cu ei in camera sa ii urmareasca in "timpul actiunii".

Macar, ea, a recunoscut ca a facut-o cu ala dupa ce ai aflat?! Ca banuiesc, ca i-ai spus

Nu-i poti reprosa insa faptul ca s-a culcat cu altul atat timp cat erati despartiti "definitiv"(chiar daca s-a intamplat foarte repede)

Si raspunsul la intrebarea "daca merita despartirea" chiar nu stiu ce sa-ti spun. E posibil sa nu te mai minta sau te poate minti in continuare, e posibil sa va despartiti(de data asta definiv daca tu nu poti trece peste) sau sa accepti ce s-a intamplat si sa o ierti. Mingea e in terenul tau, ai grija cum o joci

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

scris pe 9 iul 2006 01:49 de Bozgoru

am sa-ti raspund cum am aflat..subiectul asta are legatura cu subiectul acela ca ii multumesc din suflet lui Valentine... uite aici o sa precizez tot.. . Acum un an valentine pus o intrebare pe un forum de pe alt site , ce parere aveti.. daca prietena voastra a facut sex oral altcuiva inaintea voastra?,,... si tipul asta care sunt sigur ca e el( ala cu care s-a combinat gajicamea) si fara nici un rost sa minta a raspuns :

,,valentine daca te obsedeaza lucrul asta este clar ca persoana care tu mentionezi tii la ea si dasta te trec ganduri ca acestea. Sa-ti zic ce s-a intampla la mine pe scurt. M-am combinat cu o fata acum circa 4 luni de zile ea despartindu-se de prietenul ei care il avea de 1 an shi ceva. Vreau sa-ti zic ca a fost prima oara cand am facut-o fara perzervativ prima oara cand eu am facut sex oral, ne cunosteam de o luna shi trei saptamani. NU ma obsedat niciodata ideea ca ea a facut sex oral cu cineva, ba din contra ma bucuram stiind ca a facut are experientza. Dar mai mult ne-am despartit dupa 2 luni... dar nu am regretat ce am facut.... ,,

si asa mi-am dat eu seama... ... Doamne... nasoala mai e viata asta...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

scris pe 10 iul 2006 12:37 de valentine

ouch...that hurts.orienteaza-te spre alta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 iul 2006 15:31 de ExoticDream

am sa-ti raspund cum am aflat....

Esti convins ca pe acel site era vorba de prietena ta si tipul cu care s-a combinat dupa despartirea de tine? Fata a recunoscut? Nu de alta, dar probabilitatea de a nimeri pe acelasi forum cu el este infima daca nu te afli, intamplator, in anturajul lui....

Daca povestea este adevarata, se vede clar din ce scrie tipul ala ca intre ei n-a fost decat o legatura pasagera, mai precis una sexuala, probabil fata se razbuna intr-un fel pe faptul ca relatia cu tine se terminase (ciudat mod, in orice caz!)

A propos, ne poti spune de ce v-ati despartit prima data?

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 10 iul 2006 16:49 de Duduia

si tipul asta care sunt sigur ca e el( ala cu care s-a combinat gajicamea)

sper ca nu ti-ai sadit in suflet dezamagirea fatza de fata respectiva fara sa stii exact ca despre ei doi era vorba, si nu despre o poveste ce s-ar putea potrivi foarte multor cupluri. sau...?

daca ea a recunsocut, nu e musai ca tipul de pe acel site sa fi fost acelasi cu individul tau

nimeni nu stie cum se pot derula lucrurile in viitor

din mom in care ai spus "i quit" faptele ei sau ale tale nu mai sunt relevante pentru celalalt indiferent de intensitatea sentimenteleor inca existente> poate ea incerca sa treaca peste tine< poate incerca sa se razbune< poate poate poate

tu actionezi dupa cum crezi ded cuviinta la fel si ea

in acest punct e clar ca nu corespundeti deci nu judeca dupa standardele tale

recomandat e sa nu o judeci deloc

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online