Toate fetele sunt interesate?

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

deeagirl

Junior member
46 mesaje

Toate fetele sunt interesate?

scris pe 22 iun 2006 15:48 de deeagirl

Fie ca e vorba de bani sau de pozitie sociala am observat ca multe fete sunt interesate.Am fost uimita sa descopar ca prietenele mele sunt si ele interesate si ca putine pana acuma nu s-au dovedit a fi (inca).Incep sa cred ca baietii au dreptate cand spun ca toate fetele sunt materialiste,spuneti-mi ca nu este asa. Si daca asa este ar trebui sa ma conformez , dar sper sa nu fie asa , asta ar inseamna sa fiu si eu interesata (oricum nu cred ca este adevarat,exista si exceptii rare,dar exista).Conteaza banii baietilor intradevar?Eu consider ca nu-i poti cere prietenului tau un lantisor de aur numai ca sa nu zica rudele fetelor ca e un sarantoc,din nici un alt motiv de altfel.Asta inseamna clar ca e materialista o fata.
Conteaza banii?
Si in relatiile de prietenie fetele sunt interesate, nu de bani neaparat ci de o anume pozitie pe care o au daca stau cu fata x, y, z... si cred ca ar mai fi .
Fetelor ce ziceti?
Din ce motive sunteti interesate ?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 22 iun 2006 19:09 de carrie

Fie ca e vorba de bani sau de pozitie sociala am observat ca multe fete sunt interesate.Am fost uimita sa descopar ca prietenele mele sunt si ele interesate si ca putine pana acuma nu s-au dovedit a fi (inca).Incep sa cred ca baietii au dreptate cand spun ca toate fetele sunt materialiste,spuneti-mi ca nu este asa. Si daca asa este ar trebui sa ma conformez , dar sper sa nu fie asa , asta ar inseamna sa fiu si eu interesata (oricum nu cred ca este adevarat,exista si exceptii rare,dar exista).Conteaza banii baietilor intradevar?Eu consider ca nu-i poti cere prietenului tau un lantisor de aur numai ca sa nu zica rudele fetelor ca e un sarantoc,din nici un alt motiv de altfel.Asta inseamna clar ca e materialista o fata.
Conteaza banii?
Si in relatiile de prietenie fetele sunt interesate, nu de bani neaparat ci de o anume pozitie pe care o au daca stau cu fata x, y, z... si cred ca ar mai fi .
Fetelor ce ziceti?

in primul rand cred ca trebuie sa facem diferenta intre fetele care sunt cu tipi cu bani/pozitie pentru asta si cele care sunt cu tipi pe care ii plac/simpatizeaza/iubesc, care se intampla sa aiba si o situatie materiala/sociala buna. sunt situatii usor de confundat, iar oamenii au o predispozitie spre barfa. daca iesi cu un barbat cu bani, chiar daca esti innebunita dupa el, nu dupa banii lui, majoritatea vor crede contrariul.
eu nu prea cunosc femei materialiste si oricum mi se pare ceva stupid, avand in vedere ca lucrurile pe care le ai, daca nu le-ai obtinut prin munca si ambitie, nu iti dau nici o multumire. sau cel putin eu asa gandesc.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 iun 2006 00:45 de ExoticDream

Conteaza banii?

Nu, nu conteaza, adica... pentru mine nu conteaza. Din pacate, aceasta situatie s-a nascut la noi datorita lenei proverbiale a romanului caruia ii este muuuult mai usor sa se foloseasca de cineva pentru a-si atinge scopurile decat sa se zbata prin propriile forte. Fete care au un fizic interesant sunt in toate colturile lumii, dar cred ca la noi rata fetelor materialiste este mai ridicata decat in alte zari. Putine sa straduiesc sa reuseasca prin inteligenta, studiu, restul prefera sa-si gaseasca barbati bine situati dpdv social, financiar, indiferent ca au 70 de ani si arata ca naiba!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Guest

Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 23 iun 2006 01:05 de

nu toate.
adica toate sunt interesate dar unele sunt interesate de sentimente,iubire si altele de genul asta.
fete materialiste cunosc o gramada.
unele sunt mai prostute si cred ca banii si cadourile impresionante sunt totul dar sunt si unele destepte,care au ajuns in schimb la concluzia ca de ce sa muncesti pt ceva cand ai un corp frumos si diferite talente si un tip cu bani iti va rezolva problema.plus ca un tip cu bani ar ajutao sa se invarta si in cercuri mai inalte unde sa gaseasca alti tipi cu bani etc.
incearca si ele sa urce pe scara sociala
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 23 iun 2006 01:10 de ExoticDream

nu toate.
sunt si unele destepte,care au ajuns in schimb la concluzia ca de ce sa muncesti pt ceva cand ai un corp frumos si diferite talente si un tip cu bani iti va rezolva problema.plus ca un tip cu bani ar ajutao sa se invarta si in cercuri mai inalte unde sa gaseasca alti tipi cu bani etc.
incearca si ele sa urce pe scara sociala

Asta numiti voi fata desteapta?!? Una care pacaleste un barbat pentru bani??? Credeam ca apreciati femeile independente, inteligente, cu cariera reusita....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 25 iun 2006 03:21 de saabba

Conteaza banii?
Fetelor ce ziceti?

Da, bai, ai si tu partea ta de dreptate:"Si in relatiile de prietenie fetele sunt interesate, nu de bani neaparat ci de o anume pozitie" ...ei, ai vazut ca un interes tot exista!
sus

iulya

Guest

scris pe 9 iul 2006 20:47 de iulya

eu sunt absolut de acord ca o fata sa fie materialista.asa eram si eu pana sa-l cunosc pe fostu meu prieten,nu ma implikam primeam cadouri flori vacante platite in totalitate de barbatu respectiv.eu am 19 ani si el era un coleg de liceu destul de instarit dar zgarcit.la inceput m-am simtit jignita k trebuia sa-mi platesc sg consumatia,intrarea la disco etc mai apoi m-am obisnuit,mi-am calkat pe orgoliu si l-am iubit gandindu-ma ca dak o sa ma iubeasca indeajuns o sa suplineasca lipsa lui de cavalerism k banii nu conteaza.ei bine m-am inselat.l-am prins k alta dupa 8 luni de relatie si am simtit k ''ssacrificiu meu'' nu a insemnat nimic.asa k fetelor jupuitii de vii''aku sunt k un italian k bani kare imi ofera tot ce vreau.good luck!
sus

Guest

scris pe 9 iul 2006 22:55 de

eu sunt absolut de acord ca o fata sa fie materialista.asa eram si eu pana sa-l cunosc pe fostu meu prieten,nu ma implikam primeam cadouri flori vacante platite in totalitate de barbatu respectiv.eu am 19 ani si el era un coleg de liceu destul de instarit dar zgarcit.la inceput m-am simtit jignita k trebuia sa-mi platesc sg consumatia,intrarea la disco etc mai apoi m-am obisnuit,mi-am calkat pe orgoliu si l-am iubit gandindu-ma ca dak o sa ma iubeasca indeajuns o sa suplineasca lipsa lui de cavalerism k banii nu conteaza.ei bine m-am inselat.l-am prins k alta dupa 8 luni de relatie si am simtit k ''ssacrificiu meu'' nu a insemnat nimic.asa k fetelor jupuitii de vii''aku sunt k un italian k bani kare imi ofera tot ce vreau.good luck!

faci de rusine femeile...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 9 iul 2006 23:17 de Dysdera

esti scarboasa..urasc persoanele materialiste

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 iul 2006 01:37 de ExoticDream

Ce legatura exista intre sacrificiul tau, dragoste si faptul ca tipul nu a avut caracter? Daca asa e felul lui, te-ar fi inselat si daca el era cel plin de bani, stai linistita, la fel cum o va face probabil si italianul cu care esti acum si oricare alt barbat pe care il vei jupui de bani, cred ca iti dai seama ca astia, platindu-ti toate mofturile, isi cumpara si dreptul de a te folosi cand si cum au chef!

Daca asa vrei sa traiesti, este treaba ta, insa nu cred ca are rost sa te mandresti cu asta, fetele care "simt" ca tine vor face la fel fie ca le inveti tu, fie ca se prind singure de avantajele vietii de femeie intretinuta.

S-auzim de la exceptional in sus!

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 10 iul 2006 16:56 de Duduia

asa, bravo tie! daca a fost idiot, te-ai gandit sa il intreci.

ce de fete faine

P.S.: baieti, feriti-va de
sufletele destrabalate.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

scris pe 11 iul 2006 00:17 de webstar

Nu judecati femeile doar pt k sunt oameni...Fiecare are personalitatea, defectele, calitatile si interesele ei/lui. Asa cum o fata e materialista, asa poate fi si un baiat(de cele mai multe ori fetele...dar ...mai exista si exceptii)...In situatia in care se afla tara noastra acum...nu din placere anumite pers tin mai mult la bani decat la sentimente...exista sute de cazuri in care cineva trebuie sa renunte la persoana iubita doar pt k nu se pot intretine .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 11 iul 2006 01:32 de ExoticDream

In situatia in care se afla tara noastra acum...nu din placere anumite pers tin mai mult la bani decat la sentimente...exista sute de cazuri in care cineva trebuie sa renunte la persoana iubita doar pt k nu se pot intretine .

Sa renunte la persoana iubita pentru ca nu se pot intretine??? Pai, daca impreuna nu o scot la capat, crezi ca pe cont propriu fiecare iese mai bine? Sau poate te gandesti ca un cuplu sarac, in loc sa lupte cu greutatile (gasesti de lucru daca ai chef sa muncesti, chiar si in Romania, dar poporul asta e lenes de cand se stie!), prefera sa se desparta si sa isi gaseasca fiecare cate un partener plin de bani, langa care sa doarma linistit?

Este o aberatie sa gasim justificari de natura economica pentru postura de persoana intretinuta! Explicatia: LENEA/comoditatea/dispretul fata de munca!

sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 11 iul 2006 10:19 de webstar

Sa renunte la persoana iubita pentru ca nu se pot intretine??? Pai, daca impreuna nu o scot la capat, crezi ca pe cont propriu fiecare iese mai bine? Sau poate te gandesti ca un cuplu sarac, in loc sa lupte cu greutatile (gasesti de lucru daca ai chef sa muncesti, chiar si in Romania, dar poporul asta e lenes de cand se stie!), prefera sa se desparta si sa isi gaseasca fiecare cate un partener plin de bani, langa care sa doarma linistit?

Este o aberatie sa gasim justificari de natura economica pentru postura de persoana intretinuta! Explicatia: LENEA/comoditatea/dispretul fata de munca!

De acord dak chiar vrei sa muncesti poti...dar...gandestete asa...o persoana cu studii normale(scoala, lic, fac) crezi k reuseste in 3 sec sa se angajeze k director la nush ce mare firma....nu.

Doar foarte foarte foaaarte rar...(doar dak ai pile si relatii...atat).
Mai intai incepi cu munca de jos...si un salariu amarat de 3 mil.

""Sau poate te gandesti ca un cuplu sarac, in loc sa lupte cu greutatile
prefera sa se desparta si sa isi gaseasca fiecare cate un partener plin de bani, langa care sa doarma linistit?""

Acum depinde de persoana..Cazuri totusi exista... (prieteni de familie)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa

scris pe 11 iul 2006 16:39 de ExoticDream

De acord dak chiar vrei sa muncesti poti...dar...gandestete asa...o persoana cu studii normale(scoala, lic, fac) crezi k reuseste in 3 sec sa se angajeze k director la nush ce mare firma....nu.

Doar foarte foarte foaaarte rar...(doar dak ai pile si relatii...atat).
Mai intai incepi cu munca de jos...si un salariu amarat de 3 mil.

"Daca chiar vrei sa muncesti"?!? Ti se pare ca munca este un fel de favor pe care il facem cuiva cand si daca, intamplator, avem chef? Poporul asta sufera de lene patologica (si-mi pare rau sa spun asta, doar fac parte din el), romanul s-a invatat sa pretinda fel de fel de surplusuri grase (peste salariu) daca isi face treaba pentru care... primeste salariu, altfel... nu face nimic! (Vezi cazul doctorilor, al anumitor functionari de stat, profesori etc.) Romanul nu gaseste in munca nici un fel de implinire (este catalogat drept tampit cel care vine cu mofturi gen a munci de placere sau in scopuri umanitare - altele decat cele personale), singurul lucru care-l intereseaza este sa depuna efort minim pentru un cuantum financiar maxim (bun manager, romanul asta!).

O persoana care abia a terminat scoala (fie ea si una foarte.... inalta) nu poate emite pretentia sa fie propulsata direct in varful piramidei (director!) cu salariu imens!!! Normal ca incepi mai de jos.... si cu un salariu micut. Chestia cu pilele, relatiile, mita a deteriorat fantastic ierarhia valorilor si de-asta copilul nu mai da doi bani pe carte, bac, cultura, doar "tata lu' X, care n-are decat 2-4 clase, tine 3 masini in garaj, 2 amante si o casa de vacanta, si lui i-a pus in brate taica-su un post cald la firma, fara sa miste un deget, la fel cum o sa faca si el cu repetentul de fiu-sau"!

Bun, si daca tatal tau nu are pile sa te angajeze director din clipa in care ti-ai luat o diploma oarecare, renunti la fiinta pe care o iubesti si iti cauti una care sa te intretina??? Interesant mod de a gandi....

P.S.1. Eu nu am asemenea cazuri printre cunostinte, dar promit sa mai cercetez....

P.S.2. Oare astia care stau de pomana cateva ore la serviciu pentru multe milioane nu s-or fi plictisind?

sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt inte

scris pe 11 iul 2006 18:21 de webstar

"Daca chiar vrei sa muncesti"?!? "

Da...cum ai zis si tu : " Poporul asta sufera de lene patologica " .Deci nu toata lumea vrea sa munceasca sau nu se chinuie sasi gaseasca un loc de munca mai bun(cu toate ca sunt in stare si merita unul mai bun).Pt k le este prea lene. Unii se duc la serviciul lor pt k tre sasi intretina fam...altii nici makr din motivul acesta nu inceark.

Bun, si daca tatal tau nu are pile sa te angajeze director din clipa in care ti-ai luat o diploma oarecare, renunti la fiinta pe care o iubesti si iti cauti una care sa te intretina??? Interesant mod de a gandi....

Scuzama k iti spun asta, dar eu nu gandesc asa, doar incerc sa relatez anumite lucruri din punctul de vedere al unei pers materialiste ("-I`m not in love with you...-What do you mean ?? - I`m in love with your money!!")

P.S.1. Eu nu am asemenea cazuri printre cunostinte, dar promit sa mai cercetez....

Acele persoane sunt un unchi si o matusa....este foarte trist cand se intampla asa cv...(cik se iubeau, aveau si 3 copii....)...dar...soarta.

P.S.2. Oare astia care stau de pomana cateva ore la serviciu pentru multe milioane nu s-or fi plictisind?

Decat sa frece menta aksa...mai bne la serviciu...zic si ei k pleak in concediu,mai schimba aerul...

P.S. Scuzati limbajul, adik cuv scrise fara cratima...stiu sa scriu corect, doar k e mai usor asa....

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 11 iul 2006 18:30 de verdiuc

Ecce homo.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 11 iul 2006 23:43 de Bozgoru

intr-un fel sau altu... in subconstientul lor... toate fetele sunt in cusbconstient...exemplu..sa zicem... ca o fata s-ar indragosti de un boschetar..pt ca e dragastos.. ca o iubeste se poarta frumos cu ea....dar... in ceva timp... va interveni discutia , nu vrei sa faci baiete ceva cu viata ta...,,.. nu vrei sa fii in randul lumii??... fetele care spun chestia asta.. o spun ca o zis pt binele baiatului..dar de fapt ele o spn... pt ca nu le convine ca e sarac...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt

scris pe 12 iul 2006 01:55 de ExoticDream

Da...cum ai zis si tu : " Poporul asta sufera de lene patologica " .Deci nu toata lumea vrea sa munceasca sau nu se chinuie sasi gaseasca un loc de munca mai bun(cu toate ca sunt in stare si merita unul mai bun).Pt k le este prea lene. Unii se duc la serviciul lor pt k tre sasi intretina fam...altii nici makr din motivul acesta nu inceark.

Mentalitatea comunista conform careia fiecaruia i se da un loc de munca si este platit, fie ca face ceva, fie ca taie frunza la caini, a ramas printre noi... Oamenii s-au obisnuit sa pretinda una-alta, fara sa ofere mai nimic in schimb, ei traiesc cu iluzia ca pot avea o viata ca in Occident, "muncind" ca in Romania! In scoala nu se obosesc sa invete, apoi se duc la serviciu fara tragere de inima, doar ca sa aiba de unde sa ia un ban, sa bea o cafea, doua, zece, sa barfeasca si sa flirteze cu colegele/colegii.

In mod normal, te duci la serviciu din doua motive: ca sa faci ceva care iti place cat de cat (se cheama ca drumul in viata ti l-ai ales singur, in functie de capacitatile intelectuale si preferinte) si ca sa te intretii pe tine si eventual familia ta. Normal este sa vrei sa optimizezi aceste deziderate...., ai doar de castigat (spiritual si material) daca iti cauti un loc de munca mai bun, mai bine platit si in care sa faci ceva care te atrage.

Acele persoane sunt un unchi si o matusa....este foarte trist cand se intampla asa cv...(cik se iubeau, aveau si 3 copii....)...dar...soarta.

N-am inteles..., aveau dificultati financiare si s-au despartit pentru ca fiecare sa-si gaseasca pe cine mai instarit?

Decat sa frece menta aksa...mai bne la serviciu...zic si ei k pleak in concediu,mai schimba aerul...

In principiu, nu prea ai cum sa freci menta acasa, decat daca esti handicapat sau accepti, ca femeie, statutul de casnica (cumplit de plictisitor, dupa parerea mea). Stiu ca exista persoane care dorm la serviciu pe bani frumosi toata viata, eu ma intreb ce IQ trebuie sa ai ca sa petreci zilnic 4-8 ore arzand gazul de pomana?!? Timpul trece mult mai repede daca faci ceva util, iar daca te mai si apsioneaza, atunci te simti bine, implinit.... Parca ai alta satisfactie daca iti poti duce familia in concediu pe o insula exotica din munca ta, nu din banii dati de taticu', chiar daca asta inseamna niste luni in care ai dormit mai putin, ai facut ore suplimentare, ai tras ca nebunul....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 12 iul 2006 02:03 de ExoticDream

intr-un fel sau altu... in subconstientul lor... toate fetele sunt in cusbconstient...exemplu..sa zicem... ca o fata s-ar indragosti de un boschetar..pt ca e dragastos.. ca o iubeste se poarta frumos cu ea....dar... in ceva timp... va interveni discutia , nu vrei sa faci baiete ceva cu viata ta...,,.. nu vrei sa fii in randul lumii??... fetele care spun chestia asta.. o spun ca o zis pt binele baiatului..dar de fapt ele o spn... pt ca nu le convine ca e sarac...

Se pare ca multi baieti au aceasta opinie (carrie, uite iarasi discriminarea sexuala!), devine obositor sa mai luptam cu astfel de idei preconcepute, asa ca mai bine ne facem propriul drum in viata, devenim femei independente din punct de vedere financiar si apoi ne alegem partenerii pe care ii dorim, fara sa ne mai banuiasca cineva ca l-am vrut pe ala pentru ca locuieste in Belgia sau are salariu nu stiu cate mii de euro! A fi pe picioarele tale si a te putea descurca singura sunt lucruri esentiale pentru ca o femeie sa nu mai depinda de barbat, lucrurile nu merg intotdeauna ca-n povesti si, in cazul unei despartiri, femeia trebuie sa cada in picioare, sa nu ajunga la mila barbatului sau sa ramana cu el in orice conditii pentru ca nu este in stare sa se sustina financiar!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

scris pe 12 iul 2006 02:24 de verdiuc

Exotic,tie baiatul ce favoruri materiale trebuie sa iti indeplineasca?Stiu ce ai sa raspunzi,dar...sa vada si fata ce a scris anterior felul cum ar trebui sa gandeasca o fata la locul ei.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa

scris pe 12 iul 2006 03:41 de ExoticDream

Exotic,tie baiatul ce favoruri materiale trebuie sa iti indeplineasca?

Nici unul. Nu-mi pun problema, nu ma intereseaza ce posibilitati materiale are el, m-as simti total aiurea sa profit, daca iesim undeva (suc, film, excursie, vacanta), putem plati 50-50 sau o data el, o data eu, nu ma deranjeaza, discutia despre starea materiala poate avea loc numai ca sa stim cat de tare ne putem intinde cu diferite chestii din viata de cuplu (anumite cumparaturi, distractii, plecari in vacanta etc.). Nu am pretentia sa ma plimbe cu masina sau elicopterul, sa ma sune doar el, sa-mi faca fel de fel de cadouri (nici nu as accepta cadouri scumpe!), in general eu sunt cu initiativa la cumparat tot felul de nebunii-simbol-cadou, imi place mult sa daruiesc, daca plec undeva, fug dupa souveniruri pentru cei dragi, nu ma gandesc niciodata sa existe o balanta intre ce dau si ce primesc, pur si simplu ma simt bine sa vad oamenii zambind.....

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 12 iul 2006 03:51 de Bozgoru

de-ar fii toate fetele cu gandirea ta... n-ar mai exista razboiul sexelor... ar fii pace si armonie..
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 12 iul 2006 08:56 de verdiuc

Nici unul. Nu-mi pun problema, nu ma intereseaza ce posibilitati materiale are el, m-as simti total aiurea sa profit, daca iesim undeva (suc, film, excursie, vacanta), putem plati 50-50 sau o data el, o data eu, nu ma deranjeaza, discutia despre starea materiala poate avea loc numai ca sa stim cat de tare ne putem intinde cu diferite chestii din viata de cuplu (anumite cumparaturi, distractii, plecari in vacanta etc.). Nu am pretentia sa ma plimbe cu masina sau elicopterul, sa ma sune doar el, sa-mi faca fel de fel de cadouri (nici nu as accepta cadouri scumpe!), in general eu sunt cu initiativa la cumparat tot felul de nebunii-simbol-cadou, imi place mult sa daruiesc, daca plec undeva, fug dupa souveniruri pentru cei dragi, nu ma gandesc niciodata sa existe o balanta intre ce dau si ce primesc, pur si simplu ma simt bine sa vad oamenii zambind.....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 iul 2006 12:58 de valentine

Fan-club ExoticDream careva?
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele s

scris pe 12 iul 2006 20:10 de verdiuc

Fan-club ExoticDream careva?

Nimeni nu o iubeste cum o iubesc eu.

sus

webstar

Senior member
52 mesaje

scris pe 13 iul 2006 10:07 de webstar

de-ar fii toate fetele cu gandirea ta... n-ar mai exista razboiul sexelor... ar fii pace si armonie..

Ma scuzati k deviez de la subiect....dar...ieri am fost foarte uimita k exista discriminare intre sexe chiar si la o farmacie .

Eu mam dus sami iau un antibiotic(cu bani, nu reteta gratuita) si farmacistul mia vb foarte urat si a zis k nu are asa cv. Prietenul meu ma astepta afara. Dupa c iam zis patania a intrat si el si a cerut acelasi medicament.

Spre surprinderea mea, cu el a fost foarte dragutz si ia dat si medicamentul. (Acum il avea...)

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 13 iul 2006 12:07 de Duduia

gresesti. daca ar fi toti baietii cu gandirea ei nu ar mai exista razboiul sexelor. think again.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele s

scris pe 13 iul 2006 15:02 de SORIN28

gresesti. daca ar fi toti baietii cu gandirea ei nu ar mai exista razboiul sexelor. think again.

Daca ar fi toti baietii\barbatii cu aceeasi gandire ca a lui Exotic, ar fi mult mai usor pentru voi sa va bateti joc. Asa ca ...mai bine cum este acum(aproape egalitate)

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

iulya

Guest

scris pe 13 iul 2006 17:49 de iulya

esti scarboasa..urasc persoanele materialiste

nu esti nimeni tu ca sa ma judeci.cu totii va dati neinteresati dar asta e adevarul.dragostea nu tine de foame si de acoperis deasupra capului.si eu visez sa intalnesc un tip exceptional care sa ma iubeasca dar nu am parte decat de dezamagiri.asa k nu ma judeca fara sa ma cunosti.confortul e o consolare pt lipsa iubirii.asta e pana vine fat frumos why spend mine when i can spend his!
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online