Ce ati face daca ati lua SIDA?

Pagina 1 din 1
1

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 26 iun 2006 02:17 de alin4alin

Ei bine sa zicem ca in urma contactului sexual cu un/o tip/tipa luati SIDA. Ce ati face in continuare? V-ati razbuna pe cel/cea de la care ati luat boala. Ati continua sa faceti sex (neprotejat) raspandind astfel boala la altii? Ati trai ultii ani din viatza impacati cu ideea? astept raspunsuri sincere.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 26 iun 2006 02:19 de alin4alin

PS: eu unul as omora-o pe respectiva. Dar as omora-o foarte foarte incet si printr-o metoda foarte foarte dureroasa.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 2 iul 2006 14:33 de carrie

Ce aiurea! Probabil ca as fi distrusa daca as afla ca am luat SIDA, dar nu l-as omori pe vinovat... sunt putini cei care o transmit intentionat!

hmmm... la ce te asteptai de la un ins cu asemenea conceptii?... ce rost are sa-i explici ca sida oricum nu trece chiar daca il omori pe ala. si vinovatul daca iei sida esti in primul rand tu, pentru ca esti singurul care e cel mai interesat de propria ta persoana. daca tu nu te pazesti, cine sa o faca? si in general cei ce se opun folosirii prezervativului sunt baietii, nu fetele.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 4 iul 2006 12:53 de Kaly

hmmm... la ce te asteptai de la un ins cu asemenea conceptii?... ce rost are sa-i explici ca sida oricum nu trece chiar daca il omori pe ala. si vinovatul daca iei sida esti in primul rand tu, pentru ca esti singurul care e cel mai interesat de propria ta persoana. daca tu nu te pazesti, cine sa o faca? si in general cei ce se opun folosirii prezervativului sunt baietii, nu fetele.

I totally agree

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 12 iul 2006 02:33 de Bozgoru

as cumpara mitralliera si as impusca toti tiganii... si apoi .. as prinde-o pe aia care mi-a dat sida..daca mai traieste..si as taia-o incet pe toata pielea corpului..apoi as da cu sare.... si apoi cu acetona... si i-as pune soda caustica pe ochi...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua S

scris pe 12 iul 2006 13:29 de valentine

Bozgore iti impartasesc romantismul...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati l

scris pe 13 iul 2006 00:38 de Bozgoru

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca a

scris pe 13 iul 2006 12:09 de carrie

trebuie sa invatati sa fiti mai responsabili si sa va asumati greselile. e normal sa te simti neputincios, furios, distrus etc. intr-o situatie ca asta. dar una e sa iei sida de la un ac de pe un scaun, de la dentist sau din spital, cand chiar poate sa iti vina sa ucizi, ca stii ca nu ai nici o vina si este nedrept. dar cand faci sex, in momentul in care ai hotarat sa nu folosesti prezervativ ti-ai asumat raspunderea si riscul. in fine...pana peste vreo 10-20 de ani se va gasi leacul si pentru asta.

sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati l

scris pe 16 iul 2006 20:44 de webstar

Da cand ai facut sex cu ea ti-a placut, ipotetic vorbind? Atunci nu te-ai gandit ca ai fi putut lua SIDA?

Decat sa-ti faci astfel de planuri josnice, mai bine te-ai gandi sa lasi ceva bun in urma ta, daca tot ti-a mai ramas putin timp de trait!

Tot ipotetic vorbind...Sa zicem ca persoana aia care tia dat sida este prietenul tau/prietena ta. Aceasta a luat si ea aceasta boala de la altcineva, cineva cu care tea inselat.

Avand in vedere nr mai mare de probleme cu care sunteti pusi fata in fata(pers iubita care va inselat, boala care va transmiso si dv..etc) ce ati face ??

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca a

scris pe 17 iul 2006 01:44 de Bozgoru

run bitch ruuuuun !!!!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face da

scris pe 17 iul 2006 05:27 de Pasaroi_Cuminte

Aceasta a luat si ea aceasta boala de la altcineva, cineva cu care tea inselat.

Nu neaparat, poate sa fie din alta relatie

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati fac

scris pe 17 iul 2006 15:34 de carrie

Nu neaparat, poate sa fie din alta relatie

exact. sau poate sa o ia de la dentist, de la transfuzii de sange samd. plus de asta, in ceea ce priveste sida numai aproximativ 1 din 20 de contacte este infectant, sexul anal are un risc de pana la 5 ori mai mare decat sexul normal, iar riscul pentru femei de a lua sida (sau alte boli venerice) este de 3-4 ori mai mare decat al unui barbat, in principal datorita microleziunilor (in alte conditii total inofensive) care se produc in vagin in timpul actului sexual.

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 24 iul 2006 14:44 de mya

as cumpara mitralliera si as impusca toti tiganii... si apoi .. as prinde-o pe aia care mi-a dat sida..daca mai traieste..si as taia-o incet pe toata pielea corpului..apoi as da cu sare.... si apoi cu acetona... si i-as pune soda caustica pe ochi...

valabil si pt valentine: kiar a-ti face asa ceva ? dar inainte sa o faceti cu respectiva, ati gandit ca poate avea vreo boala ? pana una alta, s-a scos pe piata prezervativul, si e si foarte diversificat, are multe arome ))))))) (sorry daca am fost cam rea, am fost doar realista )

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 24 iul 2006 14:47 de mya

Ei bine sa zicem ca in urma contactului sexual cu un/o tip/tipa luati SIDA. Ce ati face in continuare? V-ati razbuna pe cel/cea de la care ati luat boala. Ati continua sa faceti sex (neprotejat) raspandind astfel boala la altii? Ati trai ultii ani din viatza impacati cu ideea? astept raspunsuri sincere.

si ca sa si raspund la intrebare, in primul rand nu as ajunge la asa ceva. de ce sa nu previi decat sa tratezi ? e mai sanatos dar daca totusi, mi s-ar intampla asta, m-as ineca in depresie, si m-as "omori" pe mine pt incostientza. el oricum o sa moara mai devreme sau mai tarziu, o sa se ocupe cineva si de el. in rest, nu stiu ce as putea face. probabil as incerca sa-mi petrec timpul cat mai placut, cu persoanele dragi mie

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA?

scris pe 27 iul 2006 15:47 de Pasaroi_Cuminte

probabil ca as trai restul zilelor care mi-au mai ramas

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

STR8

Newbie
4 mesaje

scris pe 3 aug 2006 19:19 de STR8

si in felul acesta crezi ca te vindeci?
hmmm oricum nu cred ca mai conteaza cum ai luat sau de la cine
concluzia e aceasi....

PERFECT BY NATURE :P
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Stiinta avanseaza

scris pe 27 aug 2006 07:55 de Pasaroi_Cuminte

http://www.magazinstiintific.ro/Stiinta:MEDICINA/Cercetatorii-din-Montreal-au-facut-o-descoperire-majora-in-controlul-infectiei-cu-virus-HIV_103.html

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online