Suntem compatibili dpdv sexual sau nu?

Pagina 1 din 1
1

suzana

Guest

Suntem compatibili dpdv sexual sau nu?

scris pe 17 iul 2006 01:26 de suzana

simt ca o iau razna! nu stiu ce sa cred si ce sa nu cred!as avea nevoie de niste pareri serioase!din partea voastra!mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni!am acelasi partener,dar..unul cu probleme..si nu stiu ce sa fac sau ce sa cred!are probleme..adica...disfunctie erectila!imi spune ca pur si simplu ii piere cheful....de ex.pt ca nu-i place cum l-am sarutat in ziua respectiva,sau pt ca nu ma ud foarte tare!e vina mea? nu suntem compatibili la pat?la medic nu vrea sa mearga..spune ca nu are probleme!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu?

scris pe 17 iul 2006 01:42 de Bozgoru

e suparat ca nu i se scoala... si daia invoca anumite motive.. nu e vina ta..stai linistita... e problema lui.. trebuie sa mearga la doctor
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 iul 2006 01:50 de ExoticDream

simt ca o iau razna! nu stiu ce sa cred si ce sa nu cred!as avea nevoie de niste pareri serioase!din partea voastra!mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni!am acelasi partener,dar..unul cu probleme..si nu stiu ce sa fac sau ce sa cred!are probleme..adica...disfunctie erectila!imi spune ca pur si simplu ii piere cheful....de ex.pt ca nu-i place cum l-am sarutat in ziua respectiva,sau pt ca nu ma ud foarte tare!e vina mea? nu suntem compatibili la pat?la medic nu vrea sa mearga..spune ca nu are probleme!

Disfunctia erectila este o problema extrem de delicata pentru un baiat, este posibil sa aiba nevoie de un consult medical, insa exista multe situatii in care, la inceputul vietii sexuale, emotia, excitatia si alte 1000 de motive sa-l faca sa intampine dificultati, iar in acele clipe rolul TAU, ca partenera, este esential! Poti face minuni pentru el sau... il poti inhiba enorm! Daca tii la el, nu te enerva, nu rade de el, da dovada de tact, rabdare si intelegere, ia-o de la inceput cu mangaierile, saruta-l, spune-i ca-l iubesti (daca este adevarat).....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 17 iul 2006 09:44 de Nekunoskuta

Problema e a lui dar tu esti acolo sa faci in asa fel incat sa nu devina o problema majora. Intelege-l, desi scuzele pe care le gaseste sunt cam naspa si te deranjeaza. Dar totusi...incearca sa intelegi daca nu cumva aceste "scuze" sunt adevarate, e posibil nu numai sa nu fiti compatibili in pat ci sa nu fiti compatibili de nici un fel

Nimic...
sus

suzana

Guest

Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu?

scris pe 17 iul 2006 12:54 de suzana

Problema e a lui dar tu esti acolo sa faci in asa fel incat sa nu devina o problema majora. Intelege-l, desi scuzele pe care le gaseste sunt cam naspa si te deranjeaza. Dar totusi...incearca sa intelegi daca nu cumva aceste "scuze" sunt adevarate, e posibil nu numai sa nu fiti compatibili in pat ci sa nu fiti compatibili de nici un fel

Sincer va multumesc pt raspunsuri! Il iubesc mult de tot,si culmea ca in afara patului ne potrivim de minune la tot! nu ne-am certat nici macar o data, in 6 luni de cand suntem impreuna! Incerc sa fac sa fie totul ok! dar,e destul de greu si pt mine..tot asa si iar asa...si nu vrea sa mearga la medic...
sus

cineva

Guest

Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu?

scris pe 17 iul 2006 20:01 de cineva

Sincer va multumesc pt raspunsuri! Il iubesc mult de tot,si culmea ca in afara patului ne potrivim de minune la tot! nu ne-am certat nici macar o data, in 6 luni de cand suntem impreuna! Incerc sa fac sa fie totul ok! dar,e destul de greu si pt mine..tot asa si iar asa...si nu vrea sa mearga la medic...

esti prima femeie din viata lui ?????incearca sa aflii ce experiente a avut in trecut pentru ca daca zici ca in rest merge totul ok ar trebui sa vorbiti putin si despre asta.daca i s-a intamplat si in trecut la fel e problema lui dar in acelasi timp si a ta daca zici ca-l iubesti.s-ar putea ca problema lui sa fie fondata pe un esec anterior. in nici un caz nu trebuie sa vada ca te deranjeaza intratat problema lui pentru ca asta il va inhiba si mai mult.daca in schimb esti prima femeie din viata lui ....veti avea cale lunga......multa bafta!!!!!
sus

suzana

Guest

Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau

scris pe 17 iul 2006 21:04 de suzana

esti prima femeie din viata lui ?????incearca sa aflii ce experiente a avut in trecut pentru ca daca zici ca in rest merge totul ok ar trebui sa vorbiti putin si despre asta.daca i s-a intamplat si in trecut la fel e problema lui dar in acelasi timp si a ta daca zici ca-l iubesti.s-ar putea ca problema lui sa fie fondata pe un esec anterior. in nici un caz nu trebuie sa vada ca te deranjeaza intratat problema lui pentru ca asta il va inhiba si mai mult.daca in schimb esti prima femeie din viata lui ....veti avea cale lunga......multa bafta!!!!!
Nu sunt prima femeie din viata lui,el e 1 barbat din viata mea! dar,nu a avut nici o relatie serioasa! eu sunt prima prezentata familiei lui,......in rest doar vagaboante...nu stiu ce sa fac,pt ca sunt incepatoare in arta sexuala,habar nu am...de aceea sunt atat de confuza..nu stiu..poate chiar e vina mea..dar,daca e asa...de ce nu ma paraseste,sa-si gaseasca una cu care e ok in pat..... ii vreau tot binele din lumea asta,chiar daca asta m-ar durea pe mine!
oricum merci,pt raspunsuri!
sus

cineva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual

scris pe 17 iul 2006 22:20 de cineva

Nu sunt prima femeie din viata lui,el e 1 barbat din viata mea! dar,nu a avut nici o relatie serioasa! eu sunt prima prezentata familiei lui,......in rest doar vagaboante...nu stiu ce sa fac,pt ca sunt incepatoare in arta sexuala,habar nu am...de aceea sunt atat de confuza..nu stiu..poate chiar e vina mea..dar,daca e asa...de ce nu ma paraseste,sa-si gaseasca una cu care e ok in pat..... ii vreau tot binele din lumea asta,chiar daca asta m-ar durea pe mine!

ma ingrozeste faptul ca esecurile din viata sexuala duc la aparitia complexelor.ce naiba suntem oameni ....si daca e o relatie serioasa si mai ales prima de acest fel trebuie sa vorbiti deschis despre tot .
problema ta e daca sunteti sau nu compatibili in pat dar nu ai dat f multe detalii. de cate ori ati ajuns pana la capat daca ati ajuns la asa ceva.si mai e ceva ....daca dupa primul esec erectil ca sa zic asa...i-ai zis sa mearga la doctor in loc sa-l intelegi ...e destul de rau pentru ca poate tocmai asta l-a speriat si ranit in orgoliul propriu si acum arunca vina asupra ta.nu uita TU esti cea care plange si nu el desi ar merita sa mai cugeti putin.....
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv se

scris pe 18 iul 2006 06:12 de Pasaroi_Cuminte

suparat ca nu i se scoala... si daia invoca anumite motive.. nu e vina ta..stai linistita..

Sunt un cuplu . Problemele ei /lui devin probleme cupului .Iar astfel de probeleme se rezolva impreuna, nu separat

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpd

scris pe 18 iul 2006 06:15 de Pasaroi_Cuminte

ci sa nu fiti compatibili de nici un fel

unul e martian si altul e de pe Pluto
=))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual

scris pe 19 iul 2006 11:53 de Dysdera

e ciudata treaba...dar daca te simti neexperimentata in arta sexului ai timp..prietenul tau te iubeste dar are o problema si are nevoie de rabdarea si intelegerea ta..eu te sfatuiesc sa incepi sa te documentezi in legatura cu trucuri,cum sa creezi atmosfera..tot ce ar trebui sa stii despre sex si sa le pui in practica incet incet cu el...ai nevoie de rabdare si nervi de otel..dar daca il iubesti ai sa reusesti

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online