Postinorul si...sexul

Pagina 1 din 1
1

XBX

Junior member
13 mesaje

Postinorul si...sexul

scris pe 16 iul 2006 16:08 de XBX

salutare tuturor...
-Ce metode mai sunt de a anula sarcina daca Postinor2 a dat gres??.....in afara de avort...am auzit de nijte pastilutze(exista asea ceva?)...daca da,zice`timi shi mi`e cum se numesc......
PS:intre cele 2 pastilutze de postinor2 am facut sex shi mi`am dat drumu in ea....merci all

aaaaa
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: CE POT FACE??

scris pe 16 iul 2006 20:35 de webstar

salutare tuturor...
-Ce metode mai sunt de a anula sarcina daca Postinor2 a dat gres??.....in afara de avort...am auzit de nijte pastilutze(exista asea ceva?)...daca da,zice`timi shi mi`e cum se numesc......
PS:intre cele 2 pastilutze de postinor2 am facut sex shi mi`am dat drumu in ea....merci all

Din cate stiu eu...pastilutele despre care vb nu se gasesc ink in romania . Incearca si tu un medic ginecolog, vezi ceti spune el...
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 16 iul 2006 23:01 de XBX

DAR daca ii mai da`u postinor 2 odata?...ce se intampla?care sunt riscurile?...................
PSana akum are 48 de ore shi nu are inca nici un simtom de sarcina..........(gretzuri,ametzeli..ect).....cand apar simtomele de sarcina?la cat timp dupa actul sexual?........10x u all........
Postinor2 as mai pute`a sa`i dau?pentru ca nu a trecut 72 de ore..........voi ce zicetzi?....

aaaaa
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 09:42 de Nekunoskuta

..........voi ce zicetzi?....

Noi zicem ca sunteti dusi cu pluta!!! Cum naiba sa faceti iar sex intre cele doua pastile de Postinor??? Chiar nu va puteti abtine 12 ore?

Nici nu se pune problema sa ia Postinor iar, poate sa i de deregleze organismul foarte tare Oricum, tare cred ca a luat pastila cam aiurea, nu se ia dupa 72 de ore ci maxim dupa 48. Am semne de intrebare in privinta corectitudinii administrarii Postinorului. Asteptati 14 zile apoi sa faca un test de sarcina. Dupa rezultatul acestuia vedeti ce varianta alegeti.

Cat despre simptomele unei sarcini, acestea nu apar la 48 ore. E posibil sa nu apara deloc si ea sa fie insarcinata, depinde de la femeie la femeie.

Nimic...
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 12:36 de XBX

Cum 48 de ore daca pe prospect scrie ca maxim 72 de ore??...........mai era cineva pe forum care a dat 3 doze la fata(nu 2) shi nu a patzit nik..........Decat sa ramana insarcinata la 17 ani ai mei..mai bine risc.....(avort nu vrea).............akum plec la farmacie.........

aaaaa
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 14:56 de Duduia

Cum 48 de ore daca pe prospect scrie ca maxim 72 de ore??...........mai era cineva pe forum care a dat 3 doze la fata(nu 2) shi nu a patzit nik..........Decat sa ramana insarcinata la 17 ani ai mei..mai bine risc.....(avort nu vrea).............akum plec la farmacie.........

esti un mare dobi.... fata care a luat 3 doze a patit chiar foarte multe de pe urma unui dobi care iti seamana in mare masura. du-te si mai invata care ceva si dup-aia pune-o sa ia anticonceptionale de urgenta ca pe bomboane. si... pe prospect mai scrie ca nu e recomandat sa ia mai mult de 2 doze in 12 luni. sau la partea aia nu ai ajuns cu lectura, te-ai plictisit?

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 16:30 de XBX

nuj la ce ai citit tuh prospectul....dar yo vad destul de CLAR aici pe prospect la SUPRADOZAJ:
am sa postez shi ce scrie pe prospect la supradozaj(poate e alt tip de postinor2)...
Supradozaj:
Nu au fost semnalate reactii adverse grave ca urmare a ingerarii acute sau de doze mari de contraceptive orale.supradozajul poate produce greatza si,la femei,instalarea sangerarii de intrerupere.nu exista antidot,iar tratamentul trebuie sa fie simptomatic.........
Scuza`ma...Matusa mea este dr ginecolog shi nu cred ca stii tuh mai multe decat ea..(ce ai invatzat de pe net,matusa mea zice k nu e voie de lu`at deloc...dar daca e cazul ai voie sa le iei o data pe luna..."intre probleme")......Nu vad nicaieri pe prospect ca ai voie maxim de 2 ori pe an(ai citit tuh prospectul shi ai vazut?...poate asea e cel mai bine pt organism...)....
Poate e alt tip de postinor2(in cazul acesta sa ma skuzi)....(dar nu cred ca e alt tip).......
Stiu ca sunt dobi dar nu am ce face....(tuh ce ai face daca erai baiat la 17 ani shi lasa`i insarcinata o fata ??)....
aaaa..PS:te rog sam`i spui shi mi`e ce a patzit fata respectiva?...(daca tot zici ca a patzit multe....e curioasa matus`mea...)....
skuze de deranj...

aaaaa
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 17:17 de Nekunoskuta

Nu cred ca a luat Postinor2. Sigur nu e Postinor (simplu), varianta mai inofensiva dar nu atat de eficienta? Daca tot ai matusa medic ginecolog, mai invata cate ceva de la ea. Oricum...ai gresit mult cand ai facut sex cu ea intre cele doua pastile.

Nimic...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 18:18 de Pasaroi_Cuminte

ai gresit mult cand ai facut sex cu ea intre cele doua pastile.

Daca el e dus cu pluta, vaporul si toata flota inseamna ca si ea e la fel ?
Lui cand ii vine ea ii se supune ? Tipa n-are nimica de comentat ? chiar asa se lasa pe mana lui parca ar fi obiect ?
Ceva macane in povestea asta

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 19:04 de Duduia

nuj la ce ai citit tuh prospectul....dar yo vad destul de CLAR aici pe prospect la SUPRADOZAJ:
am sa postez shi ce scrie pe prospect la supradozaj(poate e alt tip de postinor2)...
Supradozaj:
Nu au fost semnalate reactii adverse grave ca urmare a ingerarii acute sau de doze mari de contraceptive orale.supradozajul poate produce greatza si,la femei,instalarea sangerarii de intrerupere.nu exista antidot,iar tratamentul trebuie sa fie simptomatic.........
Scuza`ma...Matusa mea este dr ginecolog shi nu cred ca stii tuh mai multe decat ea..(ce ai invatzat de pe net,matusa mea zice k nu e voie de lu`at deloc...dar daca e cazul ai voie sa le iei o data pe luna..."intre probleme")......Nu vad nicaieri pe prospect ca ai voie maxim de 2 ori pe an(ai citit tuh prospectul shi ai vazut?...poate asea e cel mai bine pt organism...)....
Poate e alt tip de postinor2(in cazul acesta sa ma skuzi)....(dar nu cred ca e alt tip).......
Stiu ca sunt dobi dar nu am ce face....(tuh ce ai face daca erai baiat la 17 ani shi lasa`i insarcinata o fata ??)....
aaaa..PS:te rog sam`i spui shi mi`e ce a patzit fata respectiva?...(daca tot zici ca a patzit multe....e curioasa matus`mea...)....
skuze de deranj...

cum spune si Nekunoskuta, sigur nu era Postinor2. Si eu am luat acum numai cateva luni si, crede-ma, scria CLAR nu mai mult de 2 doza in decurs de 12 luni. si nu din orice motiv, ci pentru simplul fapt ca sunt destul de nocive.

cat despre fata care a luat, daca imi aduc eu aminte bine ce scris okidoki pe acolo, 3 doze in 2 saptamani (sa ma corecteze cineva care isi aduce aminte mai bine deat mine). a sangerat fata foarte tare, a avut o hemoragie puternica rau de tot. si-a pus absorbant si a gasit pe el bucatele de piele. se pare ca erau din himen. s-a simtit foarte rau. tot organismul i-a fost intors pe dos.

vrei sa stergi si tu sangele de pe podea cu tricoul, cum a facut respectivul (sau cum sustinea ca a facut)? sa vezi ca da intr-o hemoragie de nu stii pe ce lume traiesti si sa te gandesti ca poate ai nenorocit-o pe viata doar pentru ca nu vrei sa citesti mai cu atentie un prospect? mai intreaba un ginecolog despre exact Postinor2 sau orice alt contraceptiv DE URGENTA. asa se numesc pastilele de genul acesta. iar eu nu am invatat asta de pe net, am fost la un consult. merg regulat si ma informez.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 19:48 de Nekunoskuta

Daca el e dus cu pluta, vaporul si toata flota inseamna ca si ea e la fel ?
Lui cand ii vine ea ii se supune ? Tipa n-are nimica de comentat ? chiar asa se lasa pe mana lui parca ar fi obiect ?
Ceva macane in povestea asta

Daca posta ea aici pe forum o certam. Acum de ce sa o cert pe ea cand el e mai la indemana?

Nimic...
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 20:18 de XBX

Eu is mai nesatul de felul meu))))....Ce am lu`at eu de la farmacie era sigur POSTINOR2.....scrie mare pe cutie....dar prospectul nu precizeaza nimik de cele 2 doze maxime de care zicetzi voi ca are voie pe an!!!.....Se poate sa fie alt tip de postinor dar sigur e postinor2(asea scrie pe cutie).........
-Din cate am inteles yo in postul lui "okidoky"....el sa trezit cu 5 min inainte de a merge la scoala ca vrea sa faca sex....a dezbracat fata shi a bagat`o....(dar nici nu a incalzit`o nimik)....nu cred ka sangerarea era de la postinor.....ci de la penetrarea fortzata.....(parerea mea)....cu bucatzelele de piele nu jtiu nimik...am s`o intreb pe matusha.....
-Akum ma intreb daca mai poate sa ramana insarcinata fata dupa 2 doze de postinor?...voi ce zicetzi....?(nu a prezentat nici un simptom de sarcina....)....
-STIU ca am gresit...dar nu mai am ce face....am preferat sa aleg optziunea cu 2 doze de postinor decat sa apara o sarcina......akum stau cu inima in gat cu sperantza sa nu fie insarcinata.......
-De akuma pun prezervativu langa Icoana....Imi ia`u prezervative de 10 milioane decat sa mai fiu in situatzia asta inca o data.....

-ce zicetzi mai poate sa fie insarcinata?...

multzumiri anticipate

..........

aaaaa
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 20:22 de XBX

aaaaaa.....inca ceva......Am citit prospectul ala de 10 ori pana ia`m dat pastila la fata.......shi am stat cu ea 12 ore sa`i da`u shi cealalta pastila.......BAFTA tuturor...

aaaaa
sus

Mia

Junior member
48 mesaje

Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 17 iul 2006 22:28 de Mia

aaaaaa.....inca ceva......Am citit prospectul ala de 10 ori pana ia`m dat pastila la fata.......shi am stat cu ea 12 ore sa`i da`u shi cealalta pastila.......BAFTA tuturor...

Mai XBX cu Postinorul asta nu e de joaca, asa cum crezi tu. Nu exista mai multe feluri de postinor decat faimosul Postinor 2 la cutiuta cu 2 pastilute inauntru. Se foloseste de maxim doua ori pe an, numai in caz de urgenta, in caz contar se produc dereglari hormonale serioase.

Si ca sa-ti faci o imagine mai concreta asupra urmarilor, am sa-ti spun eu ce am patit, dupa ce am apelat la acest postinor de doua ori in decurs de o luna: menstruatii din 6 in sase zile (adica la exact 6 zile dupa ce trecea o menstuatie, imi venea urmatoarea) care au culminat cu o mare hemoragie si cu o mare anemie.

Toata "distractia" a durat cam trei saptamani, pana cand am considerat ca e timpul sa merg la doctor. Si toate astea s-au intamplat pentru ca eram mai tanara si la fel de necunoscatoare, ca si tine!
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

scris pe 18 iul 2006 16:53 de XBX

CE Cap de guma am shi yo..........daca tziau venit problemele normal ca ai scapat de sarcina............plz sa`mi zici cum e cu intarzierea aia de menstra...

aaaaa
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 18 iul 2006 23:31 de SORIN28

Nu exista mai multe feluri de postinor decat faimosul Postinor 2

Parerea ta eu zic, ca ar fi bine sa te mai informezi(asa am crezut si eu si tot la fel m-am pacalit)

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 19 iul 2006 16:29 de XBX

Pana la urma are cum sa ramana fata insarcinata dupa 2 doze de postinor2?......pana akum nu prezinta nici un simptom de sarcina......duminica trebuie sa`i vina problemele.......ce zicetzi mai are rost sa stau stresat?....sa`u nu are cum sa fie insarcinata?......

aaaaa
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE??

scris pe 19 iul 2006 17:40 de SORIN28

Pana la urma are cum sa ramana fata insarcinata dupa 2 doze de postinor2?......pana akum nu prezinta nici un simptom de sarcina......duminica trebuie sa`i vina problemele.......ce zicetzi mai are rost sa stau stresat?....sa`u nu are cum sa fie insarcinata?......

Luate corect pastilele, NU are cum sa ramana insarcinata

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

scris pe 19 iul 2006 17:59 de XBX

DA dar yo intre prima pastila shi a 2` din prima doza de postinor care ia`m dat`o am facut sex.......shi mi`am dat drumu in ea.....dupa care am mai lu`at`o o doza......dupa 48 de ore de la contactul cand mi`am dat drumu in ea.......shi akum stau stresat sa nu ramana insarcinata...........in cazul asta mai am de ce sa`mi fac griji?......

aaaaa
sus

XBX

Junior member
13 mesaje

scris pe 19 iul 2006 18:00 de XBX

DA dar yo intre prima pastila shi a 2` din prima doza de postinor care ia`m dat`o am facut sex.......shi mi`am dat drumu in ea.....dupa care am mai lu`at`o o doza......dupa 48 de ore de la contactul cand mi`am dat drumu in ea.......shi akum stau stresat sa nu ramana insarcinata...........in cazul asta mai am de ce sa`mi fac griji?......

aaaaa
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

12 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online