Sexul la prima intalnire... sau la a doua...
Pagina 3 din 3
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
de ce sa pedepsim un act intim, la care nu participa societatea decat prin doi reprezentanti si, de fapt, nu e afectata in niciun fel? sa ne bagam sub patul fetei sau baiatului si sa ii numaram partenerii? sper sa iti dai seama de ce inseamna exact ceea ce ai spus tu. esti prima care ne ingradeste.
Cine pedepseste actele sexuale ocazionale? Legea nu (cu exceptia cazurilor de adulter, viol), societatea in general nici atat, tocmai pentru ca nu se infaptuieste vreun rau care sa afecteze pe altcineva! Asadar... nimeni! A pune o anumita eticheta comportamentului sexual foarte libertin este altceva si oricum nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni; atat timp cat ti-ai ales un mod de viata, este normal sa-ti asumi si responsabilitatea aferenta, iti place sa faci sex cu mai multi parteneri, de ce sa te ascunzi?!? Nu inseamna nic ca esti mai bun, nici mai rau, pur si simplu asta esti tu! La Alimentara n-o sa-ti ceara nimeni socoteala pentru asta, nici cand te duci la un interviu sau iti dai licenta. De ce te deranjeaza cand lumea stie acest detaliu despre tine?!? Te jenezi? Nu! Atunci? Vrei sa pari altfel decat esti? Poate! Exista persoane care vor sa experimenteze in nestire si apoi au pretentia sa fie considerate usi de biserica. Sorry, asta e fals!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Duduia
Expert member 607 mesaje
|
scris pe 20 iul 2006 13:19 de Duduia
usa de biserica fatza de ce/cine?
I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
|
sus |
|
ExoticDream
|
corect. si adevarul este ca pana cand in primul rand femeile nu le vor mai judeca pe semenele lor astfel, nu o sa se schimbe mare lucru. atata vreme cat o fata "cu principii", care nu accepta sa faca sex, ci numai dragoste, o va numi c**** pe colega ei care a plecat de la petrecerea de aseara cu un coleg dupa ce saptamana trecuta stiu eu ce a mai facut
Gresesti, femeile nu isi judeca semenele pentru comportamentul sexual libertin, pur si simplu il constata, atat. Nu stiu de ce ai pus principiile in paranteza (nu crezi ca o fata si-ar putea conduce viata dupa principii sanatoase, chiar daca ele nu includ sexul ocazional?), eu iti marturisesc ca nu mi-as judecat niciodata colega plecata de la petrecere sa faca sex cu un tip, dupa ce data trecuta era cu altul (este adevarat ca nu prea am astfel de colege....), chiar daca mie nu mi-ar placea sa fac asta, nu este treaba mea ce face tipa aia cu trupul ei, si faptul ca ii place sexul nu inseamna nicidecum ca o voi arunca la periferia cunostintelor mele daca ea are calitati in alte privinte, sexul nu are legatura cu IQul persoanei si uneori nici cu caracterul, asa ca... ma acuzi degeaba.
cata vreme mamele baietilor vor mai comenta ca "aia a mai fost cu nu stiu cine", cu referire la viitoarea nora (si cat ii vor mai invata, tot mamele, ca ei nu trebuie sa faca nimic in casa ca doar de aia au sotie etc., dar asta e alta mancare de peste)
Aici ai dreptate 100%!
cata vreme nu exista solidaritate macar intre reprezentantele "sexului slab", ce pretentii putem avea de la barbati? astfel de conceptii (ca nr. mare de parteneri o face pe o femeie c****), nu fac decat sa le dea apa la moara barbatilor, care vor continua sa caute femei experimentate ("c****", dupa unele opinii invechite) pentru experienta si fete "cuminti", preferabil virgine, pt. casatorie.
Despre ce solidaritate vorbesti? Am zis ca accept faptul ca semenele mele fac sex ca iepuroaicele si nu tin cont de acest aspect in relatiile mele cu ele, insa a-mi cere sa le fac si propaganda.... este un pic cam mult! Mergem pe principiul "fiecare este liber sa-si traiasca sexualitatea asa cum doreste, atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni", mi se pare suficient.
Ce fac barbatii este optiunea lor, ca si femeia, fiecare alege un anumit drum in functie de personalitate, inteligenta, caracter, educatie. Daca el vrea sa se distreze cu femei experimentate si apoi sa-si gaseasca o virgina/fata cuminte pentru casatorie, societatea nu are cum sa-l ajute, pana la urma functioneaza un fel de lege nescrisa.... de genul "cine se aseamana se aduna", zburatorii astia nu prea au sanse sa prosteasca fete cumsecade, asa ca se vor cupla cu femei la fel ca ei, ceea ce este foarte bine. In acelasi mod, baietii mai cuminti (exista si din astia care fac dragoste, nu sex, stiu ca o sa razi!) isi vor cauta "peticul" tot printre fete cuminti si asta iarasi e OK pentru ca o combinatie intre un zburator si o (pseudo)usa de biserica se termina, in general, prost.
iar "excesele sunt pedepsite/stigmatizate la fel si pentru ei si pentru ele"? nu ma fa sa rad... nu a fost niciodata asa si nici nu va fi. cunosc un tip de peste 60 de ani care a avut cel putin 100 de amante la viata lui. crezi ca il considera cineva nelalocul lui? dimpotriva, este respectat pentru ceea ce a realizat in viata, fara sa se ia in calcul acest aspect. daca era vorba de o femeie in situatia asta, majoritatea nu ar fi vazut realizarile ei, toate ar fi fost puse in umbra de stigmatul de " c**** "...e corect, nu?
Poate deocamdata nu, insa sper ca pe viitor atat barbatul, cat si femeia, sa fie priviti in acelasi mod cand este vorba despre... orice, inclusiv experienta sexuala. De acord ca realizarile celelalte conteaza si oamenii nu trebuie judecati dupa sexualitatea lor. Ceea ce nu intelegi tu este faptul ca eu nu condamn femeia care vrea sa faca aceleasi lucruri ca si barbatul, ci vreau sa ii pun pe amandoi in aceeasi oala, atat la bune, cat si la rele! Nu suntem atat de diferiti incat unii sa aiba drepturi suplimentare, iar ceilalti sa fie criticati pentru aceleasi lucruri!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
usa de biserica fatza de ce/cine?
Fata de potentiali parteneri de casatorie... si nu numai!
|
sus |
|
ExoticDream
|
ce inseamna numar rezonabil ?
Depinde de la caz la caz. Eu nu merg pe principiul ca fiecare trebuie neaparat sa aiba un numar de n experiente sexuale inainte de a-si pune streangul de gat, pardon, de a se casatori, cred ca ele vin de la sine pe parcursul relatiilor (serioase) pe care le are fiecare in adolescenta si in continuare pana la casatorie. Tinand cont de faptul ca un om nu iubeste in medie decat de cateva ori, as spune ca 2-3 parteneri ar fi un numar rezonabil, cu mici devieri in plus sau in minus. Stiu ca voi fi judecata pentru numarul asta prea.... mic si pentru asocierea sexului cu sentimentele, dar.... sa zicem ca m-am referit doar la o parte a adolescentilor, scrieti voi care este numarul ala pentru cei care au relatii pur sexuale si/sau ocazionale, OK?
|
sus |
|
Duduia
Expert member 607 mesaje
|
scris pe 20 iul 2006 13:46 de Duduia
si eu asociez sexul cu sentimentele, dar nu toata lumea face asa. pentru noi, limita enuntata de tine est emai mult decat sufucienta. insa cum ramane cu ceilalti care nu se incadreaza in aceasta categorie? ii supunem criteriilor noastre?
o persoana care a avut o viata sexuala bogata ma indoiesc sa isi caute drept partener de casnicie un om incuiat pe care sa fie nevoita sa il minta ca a avut numai x sau y parteneri. dar daca simte nevoia acuta de a fi ipocrita, atunci minte pe mai multe planuri, nu doar sexual. eu cred ca problema consta in sinceritate celei experimentate , perceptia barbatului si cerintele lui. daca nu se potrivesc, mai sunt si altii, si altele.
I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 21 iul 2006 17:12 de carrie
Gresesti, femeile nu isi judeca semenele pentru comportamentul sexual libertin, pur si simplu il constata, atat.
eh, nu!...nu vinde castraveti gradinarului stiu foarte bine ca sunt destule care judeca. unele din prea multe principii, altele din invidie ca nu pot si ele, iar altele din rautate.
Nu stiu de ce ai pus principiile in paranteza (nu crezi ca o fata si-ar putea conduce viata dupa principii sanatoase, chiar daca ele nu includ sexul ocazional?)
ba cred. le-am pus in ghilimele pentru ca gasesc ca o persoana poate sa fie "cu principii" chiar daca e mai libertina dpdv sexual. eu ma consider o persona cu principii, de exemplu (nu vreau sa fac rau nimanui in mod deliberat, nu imi trag pe sfoara partenerii de afaceri, nu "atentez" la iubitii prietenelor mele)
eu iti marturisesc ca nu mi-as judecat niciodata colega plecata de la petrecere sa faca sex cu un tip, dupa ce data trecuta era cu altul (este adevarat ca nu prea am astfel de colege....), chiar daca mie nu mi-ar placea sa fac asta, nu este treaba mea ce face tipa aia cu trupul ei, si faptul ca ii place sexul nu inseamna nicidecum ca o voi arunca la periferia cunostintelor mele daca ea are calitati in alte privinte, sexul nu are legatura cu IQul persoanei si uneori nici cu caracterul, asa ca... ma acuzi degeaba.
asta este foarte bine.
Ce fac barbatii este optiunea lor, ca si femeia, fiecare alege un anumit drum in functie de personalitate, inteligenta, caracter, educatie. Daca el vrea sa se distreze cu femei experimentate si apoi sa-si gaseasca o virgina/fata cuminte pentru casatorie, societatea nu are cum sa-l ajute, pana la urma functioneaza un fel de lege nescrisa.... de genul "cine se aseamana se aduna", zburatorii astia nu prea au sanse sa prosteasca fete cumsecade, asa ca se vor cupla cu femei la fel ca ei, ceea ce este foarte bine. In acelasi mod, baietii mai cuminti (exista si din astia care fac dragoste, nu sex, stiu ca o sa razi!) isi vor cauta "peticul" tot printre fete cuminti si asta iarasi e OK pentru ca o combinatie intre un zburator si o (pseudo)usa de biserica se termina, in general, prost.
te contrazic, exista multe cupluri in care e o diferenta semnificativa de experienta in favoarea barbatului. si asta nu inseamna ca femeia cuminte e "prostita". pur si simplu ii cunoaste trecutul (avand in vedere ca majoritatea covarsitoare a barbatilor le-au cam facut pe toate inainte sa se "aseze" intr-o relatie serioasa) si se gandeste ca acum nu mai este atat de tentat sa incerce fel de fel de trufandale ca le cam stie.
teoretic suntem in aceeasi oala, problema sta in viata de zi cu zi si practic asta nu se va intampla niciodata. prin stigmatizarea acestui comportament al femeilor nu faci decat sa le dai barbatilor apa la moara (de altfel ei isi cam baga picioarele in oala in care ii bagi, avand in vedere ca societatea nu ii considera astfel; majoritatea femeilor "cuminti" pe care le cunosc
nu au o parere deloc proasta despre barbatii cu experienta. dimpotriva. nu cunosc niciuna care sa puna pret pe cumintenie la un barbat. oala in care ar trebui sa fie bagati toti este una cu conotatii pozitive, pentru ca de cand este lumea barbatul cu multe paturi la activ este vazut bine. asta nu se poate schimba. e mai usor (putin) ca societatea sa accepte ca sexul oarecum ocazional este ok si pentru femeie cum a fost pana acum numai pentru barbat, decat sa accepte ca acest gen de sex este "rau" si pentru barbati cum a fost pana acum numai pentru femei. pana una alta, suntem inca in patriarhat. asa ca adaptarea s-a cam facut "noi la ei" si nu "ei la noi". noi am inceput sa purtam pantaloni, nu ei fuste.
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
ExoticDream
|
majoritatea femeilor "cuminti" pe care le cunosc
nu au o parere deloc proasta despre barbatii cu experienta. dimpotriva. nu cunosc niciuna care sa puna pret pe cumintenie la un barbat.
Eu cred ca sunt cuminte (fara ghilimele) si am o parere proasta despre barbatii cu experienta (prea multa), pun pret pe cumintenia barbatului in sensul ca apreciez faptul ca a facut sex (mai precis, dragoste) doar cu partenere pe care le-a iubit (inainte sa razi, o sa-ti spun ca se intampla sa cunosc cativa barbati de acest fel).
de cand este lumea barbatul cu multe paturi la activ este vazut bine. asta nu se poate schimba.
Asa e?!? Prin ce anume este superior celorlalti barbati individul care a facut sex in prostie?!? Nu cred ca intreaga societate se prabuseste in extaz in fata unui astfel de specimen, ci doar femeile care au ca principala preocupare in viata sexul si pentru care conteaza latura tehnica (un barbat trecut prin multe paturi are sanse mari sa le ofere clipe foarte fierbinti). Acest individ experimentat este "cool" si in ochii multor barbati (mamaaaa, ce tare e baiatul din moment ce a cucerit atatea femei!), asa ca, daca tragem linie si adunam, pana la urma este posibil sa ai dreptate pentru ca ponderea femeilor cuminti si a barbatilor pentru care numarul de femei pe raboj nu reprezinta un punct forte in curriculum vitae al unui barbat este relativ mica in societate....
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
si fata de "popa" =))
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
mya
Expert member 1180 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la
scris pe 24 iul 2006 21:07 de mya
Cand ma gandesc ca mai pe toate "le-am facut" din prima seara...
auzi la el, don juan care estem
Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.
Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.
Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.
Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
|
sus |
|
mya
Expert member 1180 mesaje
|
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua.
scris pe 31 iul 2006 13:58 de mya
niste argumente ca sa-ti sustzii punctul de vedere
Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.
Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.
Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.
Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
|
sus |
|
Radoi coi
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sa
scris pe 2 aug 2006 14:39 de Radoi coi
ma refeream la situatia in care se intampla Sunt ceea ce spune Sorin pe pagina urmatoare...
Cel putin asa arata limbajul meu
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire..
scris pe 2 aug 2006 22:20 de SORIN28
Sex la prima vedere (depilda o vezi pe drum iti place ai luato de mina shiai duso acasa la tine si [Cenzurat de ExoticDream], sex la prima vedere , daca fata iti place o dezbra4i in fata oamenilor shi [Cenzurat de ExoticDream].Mu va suparati daca dati de mine
Tu esti mai analfabet ca mine. lasa-neeeee
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
Anonima
Guest
|
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua...
scris pe 8 aug 2006 18:37 de Anonima
Ce parere aveti despre sexul de la prima intalnire? Sau de la a doua... diferenta nu e prea mare. In ambele cazuri ii cedezi partenerului destul de repede. Sunt fetele usuratice daca se lasa asa usor? Sau e doar o chestiune de moda veche sa te gandesti ca nu se cade sa faci asa ceva?
dupa parerea mea da este usuratica!in special baietii isi fak astfel de concepti!o spun yo ca sunt fata!
|
sus |
|
straina
Guest
|
scris pe 20 apr 2009 21:27 de straina
mica poveste?
pe tipul depsre care urmaeaza sa va povestesc lam cunoscut acum 4 ani daca nu mai bine (am fost vreo 3 zile la mare cu un fost coleg de fac' si acesta la adus si pe tipu respectiv fiind prieteni)
la mare nu s aintamplat nimic, doar neam distrat .cand sa terminat mica vacanta neam intors in oras .si pa. nu neam mai vazut timp de 4 ani .(mai sunt mici amanunte pe care poate am sa vi le spun altdata dar nu cred cas asa importante), dupa acei 4 ani, am iesit cu catelul ....si a venit un timp la mine cu textul ''Adriana?..'' nam stiut de unde sal iau pe moment, in fien neam reintalnit .intro seara am iesit impreuna .iar acel drum sa facut pana la el acasa .nu ca a fost el rau intentionat.din punctul meu de vedere a fost atractia prea mare din partea la amandoi. acum sami spuneti voi cum e cu prima seara ? D .ador viata :P
|
sus |
|
ExoticDream
|
mica poveste?
pe tipul depsre care urmaeaza sa va povestesc lam cunoscut acum 4 ani daca nu mai bine (am fost vreo 3 zile la mare cu un fost coleg de fac' si acesta la adus si pe tipu respectiv fiind prieteni)
la mare nu s aintamplat nimic, doar neam distrat .cand sa terminat mica vacanta neam intors in oras .si pa. nu neam mai vazut timp de 4 ani .(mai sunt mici amanunte pe care poate am sa vi le spun altdata dar nu cred cas asa importante), dupa acei 4 ani, am iesit cu catelul ....si a venit un timp la mine cu textul ''Adriana?..'' nam stiut de unde sal iau pe moment, in fien neam reintalnit .intro seara am iesit impreuna .iar acel drum sa facut pana la el acasa .nu ca a fost el rau intentionat.din punctul meu de vedere a fost atractia prea mare din partea la amandoi. acum sami spuneti voi cum e cu prima seara ? D .ador viata :P
Inainte de a incerca un raspuns, lamureste-ma cu o chestiune: tu la mare, in urma cu 4 ani, te aflai impreuna cu acel coleg de facultate in postura de iubiti sau pur si simplu imparteati cheltuielile de cazare (si numai pe acelea) sau..... alta era situatia? Nu de alta, dar daca baiatului i s-a parut ca esti o prada usoara, nu ma mir ca primul vostru drum impreuna a fost la el acasa....
Tu zici ca esti genul care adora viata, eu.... nu m-as fi dus sa fac sex cu un tip practic necunoscut, indiferent cat de mare ar fi fost atractia aia.
|
sus |
|
Listener
Veteran member 346 mesaje
|
Ce parere aveti despre sexul de la prima intalnire? Sau de la a doua... diferenta nu e prea mare. In ambele cazuri ii cedezi partenerului destul de repede. Sunt fetele usuratice daca se lasa asa usor? Sau e doar o chestiune de moda veche sa te gandesti ca nu se cade sa faci asa ceva?
In functie de prieten.
+Ideea este comuna si universala "legea celor 2 saptamani" aici vezi ce si cum la perechea ta si apoi poti intra mai deep.
Asta in cazurile perechilor cu necunoscuti.
+Acuma mai este si cazul ca il stii de o luna si brusc esti cu el. Teoretic nu are ce sa se intample,dar as lasa pe a 3 a intalnire toata treaba ca sa se incinga sa nu iasa un film porno fara nici o chestie speciala.
+Ultima conceptie este dupa cum se zice "fata usuratica" asta poate sa o faca ori din prima intalnire,ori la club intr-o buda etc...multe persoane le mai clasifica ca si c**** .Subscriu ca la cazul acesta este vorba de necunoscuti.
Intreabari si solutii...
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
In functie de prieten.
+Ideea este comuna si universala "legea celor 2 saptamani" aici vezi ce si cum la perechea ta si apoi poti intra mai deep.
+Acuma mai este si cazul ca il stii de o luna si brusc esti cu el. Teoretic nu are ce sa se intample,dar as lasa pe a 3 a intalnire toata treaba ca sa se incinga sa nu iasa un film porno fara nici o chestie speciala.
+Ultima conceptie este dupa cum se zice "fata usuratica" asta poate sa o faca ori din prima intalnire,ori la club intr-o buda etc...multe persoane le mai clasifica ca si c**** .Subscriu ca la cazul acesta este vorba de necunoscuti.
Si daca un barbat o face din prima intr0un clubintr-o buda ...in fine oriunde cu oricine el cum este catalogat???
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
scris pe 28 apr 2009 08:52 de pacpac
In functie de prieten.
bai mai lasa-ne cu usuratica,cu 2 saptamani.Nu intelg de ce multi judeca femeile daca se culca din prima seara cu unu.Noi barbatii am f..e tot ce misca din prima seara,ele nu au voie 1-2 in viata lor?Poftesc si ele.Sau femeiea nu simnte placere,ea se f..e dor sa-i stapaneasca poftele barbatului?daca e libera de contract,ii place de respectivul,pofteste la el)) il vrea atunci,de ce sa mai astepte?
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d
Nu intelg de ce multi judeca femeile daca se culca din prima seara cu unu.Noi barbatii am f..e tot ce misca din prima seara,ele nu au voie 1-2 in viata lor?Poftesc si ele.Sau femeiea nu simnte placere,ea se f..e dor sa-i stapaneasca poftele barbatului?
Eu i-as pune in aceeasi oala si pe ei, si pe ele, nu-s de acord cu discriminarea, iar de judecat.... m-am lasat pagubasa, fiecare este liber sa fac ce vrea.... suntem construiti diferit unii de altii (si aici nu ma refer la "tarele" datorate apartenentei la un sex sau altul).
daca e libera de contract,ii place de respectivul,pofteste la el )) il vrea atunci,de ce sa mai astepte?
Chestia asta nu voi reusi s-o pricep niciodata: adica il vad pentru prima oara si gata, mi se aprind calcaiele in asa hal incat trebuie "sa-l am" imediat, daca se poate chiar pe-acolo, prin preajma! Jesus, macar la Eminescu era un pic mai lent procesul... "il vede azi, il vede mani.... astfel dorinta-i gata [...] el iar privind de saptamani...."...., dar se pare ca acolo fata era mai grabita (zile versus saptamani)!
|
sus |
|
bianca20
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la
Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire , cred ca trebuie sa treaca cateva intalniri pana sa incepeti sa va cunoasteti, nu? Fiecare face cum vrea, eu nu judec pe nimeni daca se baga-n pat cu un barbat din prima noapte, dar eu nu as proceda asa.
|
sus |
|
AlyssaKid
Senior member 53 mesaje
|
Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire , cred ca trebuie sa treaca cateva intalniri pana sa incepeti sa va cunoasteti, nu? Fiecare face cum vrea, eu nu judec pe nimeni daca se baga-n pat cu un barbat din prima noapte, dar eu nu as proceda asa.
|
sus |
|
AlyssaKid
Senior member 53 mesaje
|
eu una nici nu stiu daca sunt de acord sau nu.eram virgina si am facut`o si eu din prima intalnire.Si nu ca sa`mi satisfac dorinta sexuala ci pentru ca baiatul ala imi placea foarte mult si din orgoliu` ca sa`i arat fostului ca si eu pot.nu numai el.
e o prostie stiu.consideratima tarfa daca vreti :|.
nu pot sa zic nimic sa ma apar )
|
sus |
|
the_gogu
Expert member 520 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalni
eu una nici nu stiu daca sunt de acord sau nu.eram virgina si am facut`o si eu din prima intalnire.Si nu ca sa`mi satisfac dorinta sexuala ci pentru ca baiatul ala imi placea foarte mult si din orgoliu` ca sa`i arat fostului ca si eu pot.nu numai el.
e o prostie stiu.consideratima tarfa daca vreti :|.
nu pot sa zic nimic sa ma apar )
nu pot sa te consider tarfa, dar intradevar a fost o mare prostie de moment...si chiar ai argumente sa te aperi daca analizezi situatia mai bine...
|
sus |
|
kristina
Guest
|
scris pe 26 mai 2009 18:19 de kristina
eu kred ka e ceva normal,daca simti si vrei ku adevarat de ce nu?VIATA TREBUIE SO TRAIESTI DIN PLIN!!!!!!!!!!!!Va spun eu ka am experienta
|
sus |
|
tudor
Guest
|
scris pe 26 mai 2009 18:25 de tudor
daca esti proasta!!!!!!!!!!nu te supara dar e adevarate ceva normal,e tot aceia daca o faceti de la prima intilnire ori de le a cincia.Ai inteles?
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalni
daca esti proasta!!!!!!!!!!nu te supara dar e adevarat e ceva normal,e tot aceia daca o faceti de la prima intilnire ori de le a cincia.Ai inteles?
De la atata sex la a n-a intalnire, unde n este strict mai mic decat 5, nici limba romana nu ne mai este prietena...
|
sus |
|
Pagina 3 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|