The baby is coming...

Pagina 1 din 1
1

webstar

Senior member
52 mesaje

The baby is coming...

scris pe 13 iul 2006 14:04 de webstar

Cum ati reactiona sau ce ati face dak va despartiti de prietena si dupa cateva zile, saptamani aflati din intamplare de la niste prieteni ca fata respectiva este insarcinata ?

Si cu toate k esti 100% sigur k tu esti tatal (ai fost sg baiat cu care a intretinut relatii sexuale), ea nu tia zis si nici nu avea de gand sati spuna..(vroia sg sa se descurce).
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: the baby is coming...

scris pe 13 iul 2006 14:45 de valentine

pai...in primul rand mi-as zice "m-am dat draq"...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 iul 2006 15:09 de SORIN28

Cum ati reactiona sau ce ati face dak va despartiti de prietena si dupa cateva zile, saptamani aflati din intamplare de la niste prieteni ca fata respectiva este insarcinata ?

Si cu toate k esti 100% sigur k tu esti tatal (ai fost sg baiat cu care a intretinut relatii sexuale), ea nu tia zis si nici nu avea de gand sati spuna..(vroia sg sa se descurce).

Daca il pastreaza si nu ii trec tampenii prin cap( ma refer la avort, asta depinde si de varsta ei) imi cer drepturile. Este si copilul meu, o ajut cu tot ce are nevoie si poate o am si pe ea inapoi

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: the baby is coming...

scris pe 13 iul 2006 16:33 de Bozgoru

depinde..depinde din ce motiv ne-am despartit....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 13 iul 2006 16:40 de Nekunoskuta

...aflati din intamplare de la niste prieteni ca fata respectiva este insarcinata...

Primul pas normal care trebuie facut este sa o intrebi pe ea, nu sa te bazezi pe zvonuri

Nimic...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 iul 2006 06:08 de Pasaroi_Cuminte

O i-au de nevasta si imi cresc copilul.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: the baby is coming...

scris pe 14 iul 2006 18:38 de Nekunoskuta

O i-au de nevasta si imi cresc copilul.

Si daca simtiti amandoi ca totusi o casatorie intre voi e sortita esecului?

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 09:10 de SORIN28

Daca a existat o relatie, daca au fost sentimente, relatii sexuale au fost sigur(ca altfel nu avea cum sa ramana insarcinata), totul este sa vrei sa mearga aceea relatie\casnicie. Copilul este doar un atu in plus ca sa isi doreasca ambii sa mearga.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 11:14 de ExoticDream

Daca a existat o relatie, daca au fost sentimente, relatii sexuale au fost sigur(ca altfel nu avea cum sa ramana insarcinata), totul este sa vrei sa mearga aceea relatie\casnicie. Copilul este doar un atu in plus ca sa isi doreasca ambii sa mearga.

Din nefericire, acolo unde sentimentele au murit (cel putin de o parte), nu mai exista sanse sa se refaca relatia, nici macar un copil nu poate induce iubire acolo unde ea s-a dizolvat chiar si fara motiv, lupta este una cu morile de vant, poti face acest exercitiu de comun acord, punand binele copilului in fata, insa de obicei aceste relatii lipite chinuit nu au sanse de reusita, cel care iubeste va iubi in continuare, copilul cimentand sentimentul, in schimb, celalalt va ajunge aproape sa urasca atat partenerul, cat si copilul (care este motivul incatusarii sale intr-o relatie pe care nu o doreste) si va incerca sa duca o viata dubla, iar deznodamantul este trist pentru toata lumea. Parerea mea este sa nu fortam relatii de dragul copilului, daca cei doi decid totusi ca el sa se nasca, il poate creste unul din ei, dar ambii contribuind, atat material, cat mai ales spiritual, la educarea lui.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 13:59 de Duduia

Din nefericire, acolo unde sentimentele au murit (cel putin de o parte), nu mai exista sanse sa se refaca relatia, nici macar un copil nu poate induce iubire acolo unde ea s-a dizolvat chiar si fara motiv, lupta este una cu morile de vant, poti face acest exercitiu de comun acord, punand binele copilului in fata, insa de obicei aceste relatii lipite chinuit nu au sanse de reusita, cel care iubeste va iubi in continuare, copilul cimentand sentimentul, in schimb, celalalt va ajunge aproape sa urasca atat partenerul, cat si copilul (care este motivul incatusarii sale intr-o relatie pe care nu o doreste) si va incerca sa duca o viata dubla, iar deznodamantul este trist pentru toata lumea. Parerea mea este sa nu fortam relatii de dragul copilului, daca cei doi decid totusi ca el sa se nasca, il poate creste unul din ei, dar ambii contribuind, atat material, cat mai ales spiritual, la educarea lui.

total de acord.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 15:09 de Pasaroi_Cuminte

Pai cel putin din partea mea sunt gata sa fac totul ca sa-i dau copilul educatie si in primul rand o sanatate psihica de la inceput. Familia este de fapt o institutie si cel care a gandit-o a gandit-o cu cap .

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 15:13 de Pasaroi_Cuminte

Din nefericire, acolo unde sentimentele au murit (cel putin de o parte), nu mai exista sanse sa se refaca relatia,

Daca sentimentele au murit atunci n-au fost sentimente puternice de la inceput
In cazul in care el sau ea a fost ranita de partener ,(rana psihica nu fizica )i pentru asta exista iertarea. Deci daca nu poti sa ierti n-o sa poti sa iubesti cu adevarat dar in schimb din punctul tau de vedere vei crede ca ai iubit foarte mult si ca ai facut tot ce a fost posibilul, dar in realitate te pacalesti singura

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 20 iul 2006 15:24 de carrie

o relatie lipita numai din cauza unui copil este sortita esecului. barbatul ajunge sa isi deteste partenera ca l-a legat intr-o relatie pe care nu a dorit-o. exoticdream are dreptate.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 20 iul 2006 15:27 de Pasaroi_Cuminte

o relatie lipita numai din cauza unui copil este sortita esecului. barbatul ajunge sa isi deteste partenera ca l-a legat intr-o relatie pe care nu a dorit-o. exoticdream are dreptate.

1) Depinde de barbat
2) Nu toti suntem cretini ca ala descris de tine mai sus

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 20 iul 2006 16:11 de Duduia

Daca sentimentele au murit atunci n-au fost sentimente puternice de la inceput

da,si? ce faci atunci? ajungi la concluzia ca partenerul nu a fost profund ca si tine. si cu asta basta. nu mai sta langa tine. cu ce te ajuta concluzia asta ca sa repari relatia?

In cazul in care el sau ea a fost ranita de partener ,(rana psihica nu fizica )i pentru asta exista iertarea. Deci daca nu poti sa ierti n-o sa poti sa iubesti cu adevarat dar in schimb din punctul tau de vedere vei crede ca ai iubit foarte mult si ca ai facut tot ce a fost posibilul, dar in realitate te pacalesti singura

da, ierti o data, ierti de doua ori, ca doar ca si victima a actiunilor altcuiva trebuie sa dai mereu dovada ca poti ierta. atunci sa dea dovada si celalalt ca se poate indrepta.

iar lucruril enu depind numai de barbat. depind si de femeie. si ea isi poate dori sa fie cu altcineva sau singura decat cu cel care este posibil sa devina tata. nu te-a iubit cu adevarat, spune-i cum vrei. ce faci atunci? te agati de gatul ei?

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 21 iul 2006 13:03 de Pasaroi_Cuminte

da,si? ce faci atunci? ajungi la concluzia ca partenerul nu a fost profund ca si tine. si cu asta basta. nu mai sta langa tine. cu ce te ajuta concluzia asta ca sa repari relatia?

Nu ma ajuta cu absolut nimic. Decat sa-mi vad greselile mele

da, ierti o data, ierti de doua orica doar ca si victima a actiunilor altcuiva trebuie sa dai mereu dovada ca poti ierta. atunci sa dea dovada si celalalt ca se poate indrepta.

dar pentru asta trebuie sa ai rabdare

iar lucruril enu depind numai de barbat. depind si de femeie. si ea isi poate dori sa fie cu altcineva sau singura decat cu cel care este posibil sa devina tata. nu te-a iubit cu adevarat, spune-i cum vrei. ce faci atunci? te agati de gatul ei?

Neah .Dragoste cu arcanul nu se poate.
Dar daca ar aparea un copil nu stiu ce vina ar avea el pt prostiile noastre. In cazul unui copil , personal as lasa orgoliile la usa.

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 21 iul 2006 16:51 de Duduia

Neah .Dragoste cu arcanul nu se poate.
Dar daca ar aparea un copil nu stiu ce vina ar avea el pt prostiile noastre. In cazul unui copil , personal as lasa orgoliile la usa.

pai asta-i, ca nue vb de orgoliu, ci de faptul ca ea nu te iubeste si nu vrea nici copilul. si daca mai adaugam la aceasta ipoteza si faptul ca e insarcinata in primele 3 saptmani... nu mai vezi nici pe ea, nici pruncul.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

scris pe 21 iul 2006 17:20 de carrie

1) Depinde de barbat
2) Nu toti suntem cretini ca ala descris de tine mai sus

nu e vorba de "cretinarie". e oarecum normal sa incepi sa nu mai suporti pe cineva care te obliga sa faci un lucru pe care nu il vrei. personal gasesc ca a ramane insarcinata pentru a pastra un barbat este un lucru teribil de josnic si o tampenie, pentru ca e normal si nu detestabil ca unui barbat sa ii fie scarba de tine daca ii faci asta. si relatia, chiar daca va continua, va fi una de calitate inferioara. iar daca se intampla fara ca femeia sa premediteze, cea mai buna solutie este avortul. sau daca nu, cei doi parinti sa isi asume responsabilitatea, dar separat. relatia trebuie innodata numai daca mai exista sentimente si un alt "catalizator", care sa tina numai de cei doi, si nu copilul.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 iul 2006 00:09 de ExoticDream

Daca sentimentele au murit atunci n-au fost sentimente puternice de la inceput.

Cateodata se mai intampla sa moara si total aiurea, chiar daca la un moment dat au fost puternice, plus ca uneori omul se schimba (in rau), se indeparteaza din ce in ce mai mult de persoana pe care ai iubit-o si atunci se poate ca si sentimentele tale sa se diminueze...

Daca iubesti din tot sufletul si greseala face parte din gama celor "pardonabile", este normal sa lasi orgoliul de o parte si sa ierti, chiar daca trebuie sa lupti cu tine si iti este al naibii de greu. In general insa, se prefera renuntarea la relatie, calea cea mai simpla, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: The baby is coming...

scris pe 26 iul 2006 21:37 de LonelyGirl

Simplu.As vorbi cu ea sa vad daca zvonurile sunt adevarate.Si dace e cazul, as incerca sa iau o hotarare tinand cont si de dorintele ei.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: The baby is coming...

scris pe 28 iul 2006 12:56 de mya

in primul rand as vb cu ea sa stiu 100% daca intr-adevar este gravida si care sunt motivele pt care avea de gand sa-mi ascunda ceva atata de important, in fond nu l-a facut singura, kiar daca s-au despartit si el avea drepturi. tinand cont de cauza despartirii, ei sunt singuri care ar putea lua o decizie. pot bine mersi sa se impace sa creasca impreuna copilul, sau sa ramana la unul din ei, si celalalt sa contribuie la cresterea lui "indirect" oarecum. unde a fost foc cenusa ramane, poate o incercare de reluare a relatie ar fii o idee buna. depinde numai de cei 2

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online