Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virgine?

Pagina 1 din 2
1   2   »

okidoki

Guest

Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virgine?

scris pe 8 ian 2006 01:54 de okidoki

De ce fetele nu se mai pastreaza virgine?!
Adica, virginitatea unei fete poate inseamna o foarte buna credibilitate, iar una putzin dragutza care ar fi virgina "pana in dintzi" ar putea foarte ushor (daca ar avea si un suflet bun) sa ajunga in bratele unui barbat adevarat (gen :scoala, studii , firme, neplictisitor...etc) Si totusi de ce nu mai are importantza?! Astept raspunsuri ! in special de la fete!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Alogica vietii

scris pe 8 ian 2006 03:17 de ExoticDream

Cele care nu se pastreaza virgine fie au o educatie deficitara, o "cultura" construita cel mult pe baza revistelor si filmelor XXX, un anturaj "modern", "liberal", in care libertatea este "ceva" care iti justifica orice actiune, iar a face sex reprezinta un motiv de mandrie, fie sunt pur si simplu fraiere/prostute si se lasa pacalite de baieti smecheri, care profita de ignoranta lor (fete in genul pacalite de tine, protagoniste ale acelor scenarii horror).

Cele care se pastreaza virgine sunt fetele care isi doresc sa faca dragoste, nu sex, cele pentru care existenta sentimentelor este o conditie necesara, iar sexul nu reprezinta sport, amuzament, motiv de lauda si alte aberatii, ci o modalitate de a-si arata dragostea fata de partener.

Ar mai fi o categorie.... fetele care raman virgine pentru ca nu sunt suficient de atragatoare sau au suferit deceptii sentimentale si nu mai vor nimic un timp.

Adica, virginitatea unei fete poate inseamna o foarte buna credibilitate, iar una putzin dragutza care ar fi virgina "pana in dintzi" ar putea foarte ushor (daca ar avea si un suflet bun) sa ajunga in bratele unui barbat adevarat (gen :scoala, studii , firme, neplictisitor...etc)

Wow, fete "putin dragute si virgine pana in dinti" mai exista, intrebarea este: unde se ascund barbatii aia inteligenti, educati, bogati, simpatici....?!?

Si totusi de ce nu mai are importantza?!

Baietilor le convine sa fie acreditata ideea ca nu are importanta, in acest fel ajung mai usor in pat cu fete pentru care nu simt decat atractie fizica. Daca as fi baiat si m-as indragosti de o fata, mi-ar placea ca ea, daca n-ar mai fi virgina, macar sa "o fi facut" cu putini si doar din dragoste. Sunt fata si stiu ca sansele de a gasi un baiat virgin de varsta mea sau mai mare sunt aproape nule, dar nu as agrea ideea ca el sa fi avut 10-20-50 de aventuri!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

okidoki

Guest

Re: Re: Alogica vietii

scris pe 8 ian 2006 03:31 de okidoki

Cele care nu se pastreaza virgine fie au o educatie deficitara, o "cultura" construita cel mult pe baza revistelor si filmelor XXX, un anturaj "modern", "liberal", in care libertatea este "ceva" care iti justifica orice actiune, iar a face sex reprezinta un motiv de mandrie, fie sunt pur si simplu fraiere/prostute si se lasa pacalite de baieti smecheri, care profita de ignoranta lor (fete in genul pacalite de tine, protagoniste ale acelor scenarii horror).

Cele care se pastreaza virgine sunt fetele care isi doresc sa faca dragoste, nu sex, cele pentru care existenta sentimentelor este o conditie necesara, iar sexul nu reprezinta sport, amuzament, motiv de lauda si alte aberatii, ci o modalitate de a-si arata dragostea fata de partener.

Ar mai fi o categorie.... fetele care raman virgine pentru ca nu sunt suficient de atragatoare sau au suferit deceptii sentimentale si nu mai vor nimic un timp.

Wow, fete "putin dragute si virgine pana in dinti" mai exista, intrebarea este: unde se ascund barbatii aia inteligenti, educati, bogati, simpatici....?!?

Baietilor le convine sa fie acreditata ideea ca nu are importanta, in acest fel ajung mai usor in pat cu fete pentru care nu simt decat atractie fizica. Daca as fi baiat si m-as indragosti de o fata, mi-ar placea ca ea, daca n-ar mai fi virgina, macar sa "o fi facut" cu putini si doar din dragoste. Sunt fata si stiu ca sansele de a gasi un baiat virgin de varsta mea sau mai mare sunt aproape nule, dar nu as agrea ideea ca el sa fi avut 10-20-50 de aventuri!

Nu imi vine sa cred!!! ca tu exotic dream ! ai putut scrie asa ceva!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Alogica vietii

scris pe 8 ian 2006 03:40 de ExoticDream

Nu imi vine sa cred!!! ca tu exotic dream ! ai putut scrie asa ceva!

Eu mi-s tot aceeasi, ce ti se pare atat de.... deplasat in ceea ce am scris?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 26 iun 2006 01:42 de alin4alin

Lasa mai ca e foarte bine asa!!!Cu cat mai putine virgine cu atat mai putine nebune.. GOT IT?

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 iun 2006 01:03 de ExoticDream

Lasa mai ca e foarte bine asa!!!Cu cat mai putine virgine cu atat mai putine nebune.. GOT IT?

Virgina = nebuna?!? Mda, probabil pentru pe una ca asta o vrajesti mai greu (sau deloc) cu bani-sex- droguri!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 27 iun 2006 15:19 de carrie

auzi ce titlu "alogica vietii" pentru asemenea subiect. ma intreb ce traume psihice si ce frustrari are individul asta. sa te preocupe atat de mult o asemenea chestie (mai ales cand tu esti un...), ca am vazut mai multe subiecte pe tema asta incepute de el. ma intreb pana unde merge misoginismul, ingustimea mintii, egoismul masculin, egocentrismul si lipsa de respect fata de ceilalalti (mai ales femei) la o astfel de persoana si oare cate asemenea specimene intalnim pe strada fara sa stim, indivizi care, in spatele mastii de persoana realizata profestional, inteligenta etc. ascund un chip ingrozitor de frustrat, probleme grave de comunicare, perceptie asupra vietii samd, indivizi care, fara nici o gluma acum, ar avea nevoie de ajutor de specialitate din partea unui psihiatru. urat.

ps: ati auzit de casetele/dvd-urile care contin secvente cu executii in direct, amputari, crime, torturi, violuri etc. care se vand pe sub mana la preturi ce ajung la sute de mii de dolari, clientii fiind, intre altii, si politicieni de vaza ai multor tari civilizate?... niciodata nu se stie ce ascunde un om. nasol. (off-topic)

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 27 iun 2006 15:29 de carrie

Cele care nu se pastreaza virgine fie au o educatie deficitara, o "cultura" construita cel mult pe baza revistelor si filmelor XXX, un anturaj "modern", "liberal", in care libertatea este "ceva" care iti justifica orice actiune, iar a face sex reprezinta un motiv de mandrie

fals. faptul ca iti pastrezi virginitatea nu inseamna nici ca esti mai desteapta, nici ca esti mai proasta, nu inseamna ca ai mai multa sau mai putina cultura decat cea care nu si-o pastreaza, nu inseamna ca ai mai multe sanse sau mai putine de a reusi in viata sau de a-ti gasi un partener potrivit. sexul este o parte a vietii care nu are neaparat legatura cu celelalte aspecte. faptul ca alegi sa ramai virgina pana cand vei putea face dragoste nu sex este o alegere personala care nu influenteaza alte aspecte ale vietii, daca da in masura mica. este o alegere pe care mai tarziu te vei bucura ca ai facut-o sau o vei regreta. inclin sa cred ca la majoritatea cazurilor este varianta a 2-a, cunosc cateva persoane.
ok. aveti grija de voi.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 iun 2006 18:22 de LonelyGirl

okidoki a avut cea mai tare poveste de anul trecut.cautati si vedeti...o fi ramas poate si traumatizat

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Alogica vietii

scris pe 28 iun 2006 01:44 de ExoticDream

fals. faptul ca iti pastrezi virginitatea nu inseamna nici ca esti mai desteapta, nici ca esti mai proasta, nu inseamna ca ai mai multa sau mai putina cultura decat cea care nu si-o pastreaza

Sa analizam un pic chestia asta. Vorbim de pierderea virginitatii in cazul fetelor care nu au implinit inca 17-18 ani. Care sunt datele initiale? Pai.... fetele sunt inteligente sau prostute, mai hot sau mai putin hot, mai culte sau mai inculte, mai educate sau mai putin educate, cu sau fara cunostinte sexuale, dupa cum a dat Dumnezeu sau/si s-au orientat pana atunci. Ce se intampla? Este perioada in care anturajul are un cuvant greu de spus.... Se cumuleaza mai multe lucruri: hormonii treziti relativ brusc, dorinta de cunoastere, influenta anturajului, ispita fructului oarecum interzis. Daca la toate acestea se adauga o frumoasa relatie de dragoste, decizia este relativ usor de luat, daca insa nu se pune problema asta, atunci.... fiecare face cum ii trazneste prin cap. De ce spun ca totusi conteaza educatia primita, mediul in care traiesc fetele astea? Pai una care este limitata din punct de vedere intelectual va ceda mult mai usor influentei anturajului sau propunerilor unor baieti care vor doar sa se distreze, dar nu atat din curiozitate, cat pentru ca "a o face" este "cool"! Dupa acest episod aiurit, din care nu au inteles mare lucru oricum, fie vor ramane cu un regret, fie vor continua in stil mare, vazand in sex doar o cale de a fi in centrul atentiei baietilor si o metoda de amuzament destul de placuta. Din pacate, nu sunt sanse mari ca baietii sa le priveasca vreodata drept partenere in relatii serioase, astfel incat ele raman eternele femei de o noapte-doua..... chiar daca la un moment dat se indragostesc si vor altceva.

In schimb, o fata cu capul pe umeri este in stare sa refuze o partida de sex sportiv la varsta aceea, fara sa i se para un sacrificiu imens, chiar daca tipul arata senzational si exista toate sansele ca la pat sa fie un armasar traznet! Indiferent cat de excitant este sexul, el ramane totusi o metoda fizica de a obtine niste satisfactii pur fizice daca se intampla cu un partener oarecare, oricat ai incerca, nu poti compara gustul unei prajituri extraordinare cu senzatia pe care o ai dupa ce citesti o carte buna sau vezi un film ca lumea! Astfel de fete vor astepta sa simta intai iubire si apoi sexul va veni de la sine, chiar daca asta inseamna o mica amanare.

nu inseamna ca ai mai multe sanse sau mai putine de a reusi in viata sau de a-ti gasi un partener potrivit. sexul este o parte a vietii care nu are neaparat legatura cu celelalte aspecte. faptul ca alegi sa ramai virgina pana cand vei putea face dragoste nu sex este o alegere personala care nu influenteaza alte aspecte ale vietii, daca da in masura mica. este o alegere pe care mai tarziu te vei bucura ca ai facut-o sau o vei regreta. inclin sa cred ca la majoritatea cazurilor este varianta a 2-a, cunosc cateva persoane.

De acord cu tine aici, reusita in viata nu are legatura cu sexul, insa gasirea unui partener OK s-ar putea sa aiba intr-o anumita masura. Poate ma insel si pe lumea asta nu mai exista multi barbati care sa fi facut dragoste, nu sex, poate toti sunt o apa si-un pamant si speranta de a gasi unul diferit de marea masa este inutila. Chiar si asa, tot nu as regreta ca am pierdut n partide potentiale de sex, exista in viata lucruri mult mai reusite decat sexul fara sentimente (este parerea mea, stiu ca nu esti de acord, dar, chiar daca iubirea asta este atat de greu de gasit si tine atat de putin, mie imi trebuie ca ea sa existe acolo, atunci cand fac sex/dragoste!)

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Alogica vietii

scris pe 28 iun 2006 11:22 de carrie

bun. de acord cu tine intr-o oarecare masura, dar cu urmatoarele obiectii:
1. cred ca de pe la 16-17 ani o fata are suficient discernamant (sau ar trebui sa aiba) pentru a-si incepe viata sexuala astfel incat asta sa nu ii afecteze viata in mod negativ in nici un fel.
2. este frumos, ca idee, sa fii indragostita cand faci prima oara sex, dar nu e intotdeauna si posibil. si cand treci de 18 ani, corpul deja incepe sa isi ceara drepturile, cel putin eu asa am simtit, si avand in vedere ca iubirea e ceva facultativ intr-o relatie sexuala (de altfel si ceva destul de incert, poate fata crede ca e marea iubire si ooooops...a doua zi el a plecat-trebuie sa fie oribila situatia asta), m-am aruncat de curizitate intr-o chestie amicalo-sexuala care a iesit foarte bine. cateodata ma gandesc cat de mult as fi regretat daca nu o faceam.
3. cu privire la corelatia dintre sex si viitoarea gasire a unui partener ok: in primul rand, un barbat care iti pretinde sa fii virgina la o varsta de la care te poti gandi deja la ceva serios (sa zicem, de la 22-23 de ani in sus) este un inadaptat si nu merita, mie sincer mi-ar fi si sila de el si nu mi l-ar trebui veci pururi (cu atat mai mult cu cat nici unul din astia care pretind asa ceva nu pot oferi la randul lor asta, pentru ca eu cred ca totusi nu exista barbat care sa nu fi facut sex macar o data, de curiozitate sau din cauza conjuncturii, fara dragoste). iar trecutul, daca trebuie (adica daca vezi ca respectivul nu accepta niste chestii, sau pur si simplu din punctul de vedere al mentalitatii colective) se cosmetizeaa destul de usor. eu nu cred ca trebuie sa spun totul despre mine, sunt anumite lucruri pe care le-as putea pastra secrete fara sa ma simt vinovata. numarul de fosti se reduce, conditiile in care s-au intamplat niste chestii se trec cu vederea (de exemplu, o aventura cu un tip casatorit sau alte lucruri mai putin "onorabile"). in general ca femeie trebuie avut grija la anumite lucruri ca sa iti pastrezi "onorabilitatea": niciodata sa nu ai mai multi parteneri (in principiu nici macar 2) din acelasi colectiv; pentru aventuri barbati care nu au tangenta cu anturajul tau curent. ar mai fi si alte chestii dar ceva mai complicate.
poate par prea rea si falsa cu ceea ce am scis mai sus, dar am invatat ca in viata trebuie sa lucrezi in primul rand in interesul tau. asta bineinteles nu inseamna sa calci pe cadavre si sa faci rau gratuit dar,atata vreme cat minti sau ascunzi ceva fara ca nimeni sa aiba de suferit, daca iti aduce un avantaj, de ce sa nu o faci...

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Alogica vietii

scris pe 6 iul 2006 02:29 de Bozgoru

nu se mai pastreaza virgine.. ca asa le sta in caracter.. nici eu nici tu.. nici nimeni ..nu poate stopa asta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica vietii

scris pe 6 iul 2006 02:35 de ExoticDream

nu se mai pastreaza virgine.. ca asa le sta in caracter.. nici eu nici tu.. nici nimeni ..nu poate stopa asta...

Voi luptati din greu sa stopati asta, nu-i asa?

sus

deeagirl

Junior member
46 mesaje

Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virg

scris pe 9 iul 2006 03:03 de deeagirl

Adica, virginitatea unei fete poate inseamna o foarte buna credibilitate, iar una putzin dragutza care ar fi virgina "pana in dintzi" ar putea foarte ushor (daca ar avea si un suflet bun) sa ajunga in bratele unui barbat adevarat (gen :scoala, studii , firme, neplictisitor...etc) Si totusi de ce nu mai are importantza?! Astept raspunsuri ! in special de la fete!

Nu e deloc adevarat,fetele se mai pastreaza virgine.
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza

scris pe 23 iul 2006 15:56 de dazza

Hmmm....
Fetele se mai pastreaza virgine.
Si eu m`am pastrat,pana acum.Si nu regret nimic.Nu regret ca am facut`o cu el,nici ca am facut`o acum..la 19 ani.
Am ramas cu o mica curiozitate,sa vad cum era cu fostul.ATAT!

Ma bucur ca am luat decizia sa o fac acum,chestia asta ne`a apropiat mai mult,ne`a intarit relatia si ne`a lasat muuuuulte amintiri

Am facut`o la mare si asta a infrumusetat totul si amintirile sunt mai frumoase.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virg

scris pe 24 iul 2006 01:07 de mya

1. pentru ca este mentalitatea secolului, a devenit un subiect atat de mediatizat, si prin simplul fapt ca se pune o intrebare e deja mult prea comentat si dezbatut subiectul asta
2. pt ca de obicei majoritatea rad si cu c*** (scuze pt vocabularul putin cam vulgar, dar am vrut sa fiu kt mai explicita) de virginele din ziua de azi, k ar fi demodate, conservatoarea, de pe vremea bunicii. poate pana si tzie okidoky tzi se pare o stupiditate virginitatea unei fete
3. unele poate o considera o povara de care vor sa scape, aici depinde de educatzie, mentalitate, personalitate
4. sau poate curiozitatea este mult prea mare si invinge orice principiu gen "virgina pana la casatorie"
5. mai sunt si mucoase care nu-si cunosc nici trupul bine, si o fac, sa para mai "smechere", mai mature etc
6. si ca sa fim si optimisti, orice fata o va face candva, nu (exceptand calugaritzele) ? poate ca X a intalnit pe Y si se inteleg atat de bine incat ea a decis sa-si inceapa viatza sexuala

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pastre

scris pe 24 iul 2006 12:12 de ExoticDream

Hmmm....
Fetele se mai pastreaza virgine.
Si eu m`am pastrat,pana acum.Si nu regret nimic.Nu regret ca am facut`o cu el,nici ca am facut`o acum..la 19 ani.
Am ramas cu o mica curiozitate,sa vad cum era cu fostul.ATAT!

Hm, de aici s-ar intelege ca nunta n-a mai avut loc si, imediat, ti-ai gasit alt iubit, cu care totul a mers atat de.... neasteptat, nemaipomenit, nemaiintalnit de rapid incat... ai decis urgent s-o faci cu el! Ma insel cumva? Parca il iubeai mult pe fostul...., ti-a gresit cu ceva de ai renuntat la el? Nu stiu de ce, dar graba asta imi pare un pic de... razbunare.

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pa

scris pe 24 iul 2006 12:24 de dazza

Hm, de aici s-ar intelege ca nunta n-a mai avut loc si, imediat, ti-ai gasit alt iubit, cu care totul a mers atat de.... neasteptat, nemaipomenit, nemaiintalnit de rapid incat... ai decis urgent s-o faci cu el! Ma insel cumva? Parca il iubeai mult pe fostul...., ti-a gresit cu ceva de ai renuntat la el? Nu stiu de ce, dar graba asta imi pare un pic de... razbunare.

Intr`adevar relatia noastra s`a dus pe apa sambetei.
Asta s`a intamplat acum mai bine de 3 luni.
Am gasit pe altcineva,cu care am inceput ca amici si am terminat fiind iubiti.
Am fost la mare 10 zile si acolo s`a intamplat "minunea".
Nu a fost o razbunare,dar inca am un regret pt fostul,cu toate ca s`a dovedit a fi un om fara cuvant si ascuns.
Daca nu plecam la mare,sigur nu o faceam...acum asta e!
Sunt constienta de un lucru ...niciodata fostul nu ar reveni la mine daca nu mai sunt virgina.

Ma inteleg bine cu actualul si am mai multe amintiri cu el decat cu fostul...dar in inima mea tot celalalt a ramas.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce fetele nu se ma

scris pe 24 iul 2006 12:36 de ExoticDream

Intr`adevar relatia noastra s`a dus pe apa sambetei.
Asta s`a intamplat acum mai bine de 3 luni.
Am gasit pe altcineva,cu care am inceput ca amici si am terminat fiind iubiti.
Am fost la mare 10 zile si acolo s`a intamplat "minunea".
Nu a fost o razbunare,dar inca am un regret pt fostul,cu toate ca s`a dovedit a fi un om fara cuvant si ascuns.
Daca nu plecam la mare,sigur nu o faceam...acum asta e!
Sunt constienta de un lucru ...niciodata fostul nu ar reveni la mine daca nu mai sunt virgina.

Ma inteleg bine cu actualul si am mai multe amintiri cu el decat cu fostul...dar in inima mea tot celalalt a ramas.

Daca fostul a fost necinstit fata de tine, ai facut bine ca ai rupt relatia, mai ales ca era una care se legaliza. Totusi...., avand in vedere ca tot pe el il iubesti, cum de ai reusit sa te dedici altcuiva atat de repede si sa-i daruiesti ceea ce pastrai pentru cineva special? Nu te judec, ma intreb doar daca nu este si un pic de razbunare in aceasta relatie foarte rapida, pentru ca, daca este, ma tem ca nu va dura (tu spui ca va intelegeti foarte bine, dar nu si ca l-ai iubi cat de cat). Bine ar fi sa-l poti uita pe celalalt si sa ajungi sa-l iubesti pe actualul....

Cel nou te iubeste?

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce fetele nu s

scris pe 24 iul 2006 12:43 de dazza

Daca fostul a fost necinstit fata de tine, ai facut bine ca ai rupt relatia, mai ales ca era una care se legaliza. Totusi...., avand in vedere ca tot pe el il iubesti, cum de ai reusit sa te dedici altcuiva atat de repede si sa-i daruiesti ceea ce pastrai pentru cineva special? Nu te judec, ma intreb doar daca nu este si un pic de razbunare in aceasta relatie foarte rapida, pentru ca, daca este, ma tem ca nu va dura (tu spui ca va intelegeti foarte bine, dar nu si ca l-ai iubi cat de cat). Bine ar fi sa-l poti uita pe celalalt si sa ajungi sa-l iubesti pe actualul....

Cel nou te iubeste?

Da,cel nou ma iubeste.Asta o simt si o arata.E un tip matur,responsabil,grijuliu.Imi face toate mofturile.
Si ca o paranteza...e f atent cu mine in pat si nu urmareste placerea lui,ci pe a mea.

Eu tin la el,nu pot spune ca as simti mai mult.
Il compar tot timpul cu fostul...nu iese fostul in castig...
Sunt cu el in continuare pt ca el ma iubeste si imi acorda toata atentia.In 10 zile impreuna...zi si noapte,ne`am obisnuit unul cu altul,ne cunoastem tabieturile..si am ajuns la concluzia ca..am putea locui impreuna.
Am un regret pt fostul,dar sper sa treaca.. chiar nu merita efortul.M`a inselat inainte sa ne casatorim ...la ce ma puteam astepta dupa.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce fetele

scris pe 24 iul 2006 13:18 de SORIN28

In 10 zile impreuna...zi si noapte,ne`am obisnuit unul cu altul,ne cunoastem tabieturile..si am ajuns la concluzia ca..am putea locui impreuna.

Asta sa i-o spui lu' mutu

ti-o spune unu care a stat 3ani cu o femeie si rar nimerea starea ei de la prima ora. Tabieturile nu inseamna ca il si cunosti. Nu vreau sa te dezamagesc dar imi pare absurd ca sa poti spune dupa 10zile il cunosti. Oare nu cumva e "atractia" de inceput, acel "ceva" care te face sa crezi el este "the ONE"?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce fet

scris pe 24 iul 2006 13:25 de ExoticDream

Asta sa i-o spui lu' mutu

ti-o spune unu care a stat 3ani cu o femeie si rar nimerea starea ei de la prima ora. Tabieturile nu inseamna ca il si cunosti. Nu vreau sa te dezamagesc dar imi pare absurd ca sa poti spune dupa 10zile il cunosti. Oare nu cumva e "atractia" de inceput, acel "ceva" care te face sa crezi el este "the ONE"?!

Cred ca ai dreptate, nici 10 zile, nici 3 luni nu sunt suficiente pentru a cunoaste pe cineva. Poti sti doar ce gel de dus prefera, la ce ora prefera sa ia micul dejun, cat de dulce vrea cafeaua, dar.... atat! Pentru restul (adica ceea ce conteaza cu adevarat) este nevoie de ani, poate chiar o viata! (Asta in conditiile in care exista aceeasi lungime de unda!)

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce

scris pe 24 iul 2006 15:29 de dazza

Cred ca ai dreptate, nici 10 zile, nici 3 luni nu sunt suficiente pentru a cunoaste pe cineva. Poti sti doar ce gel de dus prefera, la ce ora prefera sa ia micul dejun, cat de dulce vrea cafeaua, dar.... atat! Pentru restul (adica ceea ce conteaza cu adevarat) este nevoie de ani, poate chiar o viata! (Asta in conditiile in care exista aceeasi lungime de unda!)

Un om nu il cunosti nici dupa o viata.Dar iti poti da seama in cateva zile daca te incomodeaza prezenta lui sau nu,daca ii accepti obiceiurile sau nu.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: d

scris pe 24 iul 2006 15:37 de ExoticDream

Un om nu il cunosti nici dupa o viata.Dar iti poti da seama in cateva zile daca te incomodeaza prezenta lui sau nu,daca ii accepti obiceiurile sau nu.

Ca sa fii impreuna cu cineva trebuie sa existe ceva mai mult decat faptul ca nu te incomodeza prezenta lui si ca ii accepti obiceiurile!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: d

scris pe 24 iul 2006 15:57 de SORIN28

Tu reusesti sa-ti dai seama daca un om cu care te vrei toata viata, te incomdeaza dupa cateva zile?! Asa, de curiozitate, tu pe cine vrei sa minti?!

Radio Greu de difuzat

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogic

scris pe 24 iul 2006 16:06 de dazza

Tu reusesti sa-ti dai seama daca un om cu care te vrei toata viata, te incomdeaza dupa cateva zile?! Asa, de curiozitate, tu pe cine vrei sa minti?!

Eu am venit cu o idee.
Nu e cazul meu.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al

scris pe 24 iul 2006 16:23 de SORIN28

Eu am venit cu o idee.
Nu e cazul meu.

Nu cumva tu esti domnisoara care sa lauda ca dupa 10zile a ajuns la concluzia ca il cunoaste si ca ar vrea sa stea impreuna cu el?! sau ma insel

Radio Greu de difuzat

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 24 iul 2006 20:09 de dazza

Nu cumva tu esti domnisoara care sa lauda ca dupa 10zile a ajuns la concluzia ca il cunoaste si ca ar vrea sa stea impreuna cu el?! sau ma insel

O sa stam impreuna.
Da,eu ziceam asta..Dar nu sustineam ca il cunosc in 10 zile..100%..doar indeajuns de mult incat sa pot face pasul de a ma muta cu el..nu si de a ma casatori cu el.

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 24 iul 2006 20:10 de dazza

PS: Nu mai sunt domnisoara.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 iul 2006 21:32 de ExoticDream

O sa stam impreuna.
Da,eu ziceam asta..Dar nu sustineam ca il cunosc in 10 zile..100%..doar indeajuns de mult incat sa pot face pasul de a ma muta cu el..nu si de a ma casatori cu el.

Inainte ma miram cum de te casatoresti atat de tanara (nici 19 ani) cu un barbat cu care ai avut o relatie mai mult la distanta, acum ma mir cum de te poti decide sa te muti cu un alt barbat dupa numai 10 zile de cand il "cunosti"!!! Ma intreb ce parere vor avea ai tai cand ii vei informa ca te muti....! Mie mi se pare tare ciudat!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online