Inteligenta: femeie vs barbat

Pagina 2 din 2
«   1   2

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 iul 2006 14:14 de carrie

sahul este sportul mintii,nu implica deloc masa musculara.De ce intre primii 100 de jucatori ai lumii nu se gaseste decat o singura femeie,si aceea nu intre primii 10?Mentionez ca exista numar sesnsibil egal de jucatori,raportat la cele doua sexe,pe glob.

da, numai ca de obicei oamenii aia mai au si o viata privata. si daca barbatul, in afara de servici, nu mai trebuie sa faca mai nimic si isi poate permite sa "piarda vremea" perfectionandu-se in hobby, femeia, in afara de job, de obicei, trebuie sa se ocupe si de casa, familie si cresterea plozilor, lucru destul de dificil si care ia foarte mult din timpul liber, daca nu chiar aproape tot.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 iul 2006 15:05 de valentine

si cresterea plozilor

Te-ai stricat la exprimarea asta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 iul 2006 15:32 de ExoticDream

da, numai ca de obicei oamenii aia mai au si o viata privata. si daca barbatul, in afara de servici, nu mai trebuie sa faca mai nimic si isi poate permite sa "piarda vremea" perfectionandu-se in hobby, femeia, in afara de job, de obicei, trebuie sa se ocupe si de casa, familie si cresterea plozilor, lucru destul de dificil si care ia foarte mult din timpul liber, daca nu chiar aproape tot.

Ei se fac ca nu pricep chestia asta, exact asa cum se intampla si in cazul predispozitiei catre infidelitate la care sunt campioni.

Un exemplu recent:

Un barbat termina o scoala "de barbati" (adica militara), aterizeaza intr-un post extrem de caldut, unde are program redus si un salariu substantial, insa nu face practic decat sa taie frunza la caini.

O femeie nu are acces la o scoala de acest gen (la admitere nu se mai primesc de cativa ani femei, indiferent cat de bine pregatite ar fi, exista aceasta discriminare sexuala care nu permite femeii decat, cel mult, sa ocupe un post intr-un birou imbacsit, printre hartoage). Femeia trebuie sa lupte pentru a razbi intr-o lume a barbatilor, adesea, dupa ani de zile de studii si chin (unele avand deja familie, copil), daca are o caruta de noroc, ajunge intr-un post relativ OK, de care insa trebuie sa tina cu dintii (10-12 ore la serviciu, weekenduri chinuite, delegatii, salariu mai mic decat al barbatilor).

In aceste conditii de "echitate", cand naiba sa mai aiba femeia timp sa devina campioana la sah?!? Pana si atunci cand barbatul invita prietenii comuni la un joc de ceva, femeia are, in general, rolul de a auce navetele de bere, de a prepara aperitive, spala vase etc! De fun se ocupa barbatul!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 7 iul 2006 11:13 de verdiuc

Ceea ce nu stiti voi este ca din sahul profesionist,cei buni castiga ff mult.Numai ca sa joci un meci de 6 partide,pentru a-l putea provoca pe campionul mondial trebuie sa ii platesti acestuia 1 milion de euro...si cate si cate concursuri open,unde se castiga fabulos.
Femeile se pot realiza in sah.Si o fac,dar mult mai putin decat barbatii.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 7 iul 2006 11:15 de verdiuc

Tu pe cine vrei sa impresionezi ?

Retardel...de ce nu te angajezi tu la un circ?Cu mai mult stil,ai putea fii un clown.Dar din acela uratel,suparat pe viata(ca nu i-a dat mama mai multi neuronei si, pentru ca nu poate mai mult,crede ca toti cei din jur incearca sa impresioneze,sa se dea mari;in fapt,tu nu poti intelege nimic...).

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 iul 2006 11:23 de ExoticDream

Ceea ce nu stiti voi este ca din sahul profesionist,cei buni castiga ff mult.Numai ca sa joci un meci de 6 partide,pentru a-l putea provoca pe campionul mondial trebuie sa ii platesti acestuia 1 milion de euro...si cate si cate concursuri open,unde se castiga fabulos.

Tu chiar nu intelegi ca o femeie nu-si poate permite luxul de a se dedica unei activitati de aceasta natura fara sa-si faca praf viata???

Cunosc multe exemple din lumea sportului.... Poate se castiga fabulos (de exemplu, in gimnastica), insa ai habar ce efecte au miile de antrenamente si feluritele substante pe care le iau sportivele (nu droguri!)? Stii ca multe din aceste fete/femei raman cu probleme de sanatate, unele nefiind capabile nici macar sa aiba copii? Antrenoarea mea este si acum necasatorita, a facut nu stiu cate operatii, are o masa musculara exagerata pentru gustul unui barbat si nu se simte deloc fericita sa plateasca un asemenea pret pentru un loc oarecare la o Olimpiada candva!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 iul 2006 15:27 de valentine

Tu chiar nu intelegi ca o femeie nu-si poate permite luxul de a se dedica unei activitati de aceasta natura fara sa-si faca praf viata???

aberatii...
sus

David21

Guest

scris pe 7 iul 2006 15:58 de David21

Retardel...de ce nu te angajezi tu la un circ?Cu mai mult stil,ai putea fii un clown.Dar din acela uratel,suparat pe viata(ca nu i-a dat mama mai multi neuronei si, pentru ca nu poate mai mult,crede ca toti cei din jur incearca sa impresioneze,sa se dea mari;in fapt,tu nu poti intelege nimic...).

D-le verdiuc, inca o replica e genu asta si iti promit ca ma ocup personal de tine!
In incercarea ta, de-a afisa o atitudine aroganta & ironica, nu reusesti decat sa devii de-a dreptul penibil,!
Atitudinea ta, lasa de dorit, prin urmare am sa-mi sacrific 10 min, pt a-ti face o minicaracterizare reala, nicidecum una ipotetica! Asta, ca sa-ti dovedesc ca nu toti te percep asa cum ai vrea tu sa te perceapa, ci altii(eu) stiu exact cum eshti!!

Eshti pregatit, [Cenzurat de ExoticDream](in buletin, [Cenzurat de ExoticDream]) ?
Nu iti inteleg aerele de "emancipat", cand de fapt eshti exact opusul! Incongruenta e usor de citit!Student la o facultate mediocra din Buc, locuind intr-un camin jalnic din acelasi Buc, sursa de venit---> parintii(desi ai 22 de ani), venit din campina(mai exact o comuna din campina), si cu toate astea, inca mai incerci sa pari o alta persoana! Ma repet: pe cine vrei sa impresionezi ma, agariciule ?
Esti marginalizat de societate, virgin(cu problema asta ai venit pe forum, cu ea ai si ramas), complexat, frustrat sexual, ar totusi cu fruntea sus, seperand la o soarta mai buna !Attudinea ta fatza de femei e una de, needy, "nice guy", patetic macar de-ai face efortul, sa analizezi, de ce orice femeie cu care intri in contact, iti zice "let's just be friends" ( cauzele ne sunt cunoscute)
Cu inteligenta emotionala esti la 0, IQ-ul in schimb iti e suficient de mare incat sa te bucuri din plin de statusul de cretin In rest ar mai fi stilul tau, de oier (imposibil de nerecunoscut) care crede ca e cool sa porti acesorii din aur(mentionez, modele strict specifice oierilor, din zona campinei probabil)
Bah baiatule, mai ai multe de invatat, acuma nu esti decat un copil, prostutz!!!
Ai grija cum vorbesti de-acum inainte, stiu unde te gasesc si nu cred ca ai vrea sa ai de-a face cu mine! Ai inteles [Cenzurat de ExoticDream]..?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 7 iul 2006 16:12 de carrie

da, si asta de ce? intre altele, pentru ca ajungem din nou la conceptia seculara ca nu are importanta cat de stralucita este o femeie in cariera (si cat de bine ar castiga, fie si din sah), daca nu are o familie tot e privita cumva ca o ratata. iar pentru o femeie, familia implica timp si responsabilitati, in vreme ce pentru un barbat, unu la mana, daca nu are familie si are succes/bani e vazut ca "burlac", "playboy", "tip pe care nu a reusit nici una sa il lege", "tip caruia ii place viata" (spre deosebire de femeia care e "fata batrana", "n-a vrut-o nimeni", "n-a reusit si ea sa aiba un copil"), a doua la mana, chiar daca are familie, aceasta poate sa fie doar un "accesoriu" care vine natural si, in orice caz, familia pentru barbat nu inseamna atata implicare si sacrificiu, ca doar "intelege" ca "tata e ocupat, are servici, aduce bani, trebuie sa joace sah, nu are timp"... dupa ce ca ne exploatati la maxim ca sa aveti voi conditii prielnice pentru a studia si a va dezvolta profesional si intelectuala, mai aveti si tupeu sa va considerati mai destepti si mai sus pe scara evolutiei.
ma rog, tot e bine ca nu suntem in afghanistan.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 7 iul 2006 16:20 de David21

Acum sa revenim la topic, afla acum ca inteligenta nu inseamna numai IQ, ci IQ este doar o parte a inteligentei noastre generale! In sah e nevoie de IQ, insa pt a avea suces in viata, pe toate planurile e necesar implicit EQ-ul! IQ are o importanta,in aproape orice activitate de 20%pe cand EQ-ul are o importanta de 80%!! No comment!! Si in leg cu sahul, demonstreaza-mi te rog, cum o persoana care nu avea de-a face cu jocul asta, a reusit sa invinga simultan 7 jucatori profesionisti de sah recunoscuti international ? Partea mai proasta e ca tipii nici nu si-au dat seama ce fel de strategie a folosit respectivul! Deci, despre ce inteligenta vorbeai?
Prin urmare iti sugerez sa renunti la teoriile tale, cu privire la sah!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

scris pe 9 iul 2006 02:27 de Bozgoru

De pe vremuri exista o zicala... : ,, Numarul femeilor proaste..este mai mare ca numarul barbatilor prosti..., ... dar barbatii sunt mult mai profunzi in prostie.. atunci cand sunt prosti ,,)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Inteligenta: femeie vs barbat

scris pe 14 iul 2006 05:50 de Pasaroi_Cuminte

De curand, intr-o discutie, cineva a facut urmatoarea afirmatie:

"In privinta inteligentei, daca am acorda note de la 1 la 7, femeile ar primi de la 1 la 6, in timp ce barbatii de la 2 la 7. Oricat de desteapta ar fi o femeie, intotdeauna se va gasi un barbat mai inteligent decat ea."

Ce parere aveti?

Acesta este un subiect extrem de vast , discutiile pot continua la nesfarsit cu tente pro-feminine sau pro-masculine.Indiferent ce sustin sau zic altii eu consider ca nu se poate face o diferenta clara intre
cele 2 inteligente.Atat la femei cat si la barbati exista paduri si cu uscaturi in ele , asadar pana la urma raportul de"forte" privind inteligenta femeilor vs barbatii se compenseaza , ajungand la echilibru(=1).
(Inteligenta Femeii/Inteligenta barbatului) =1 sau
(Inteligenta Barbatului/Inteligenta Femeii)=1
Echilibru il asigura caracterul erotic sau de atractie dintre cele 2 "specii" iar normarea raportului catre valoarea 1 (unitate) reprezinta rolul unui cuplu in societate(unitate in diversitate)

PS: oricat de inteligenti am fi noi barbatii avem nevoie de voi femeile ca se ne afirmam

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Nemesis

Guest

Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

scris pe 19 iul 2006 02:14 de Nemesis

[Cenzurat de ExoticDream]

Mesajul nu trebuia cenzurat intrucat nu continea trivialitati sau obscenitati (punctul 2 din Regulament), iar postarea sub diferite nickuri nu este interzisa; punctul 3 din Regulament este mai mult... o floare de spirit, nu trebuie aplicat aleator.
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 24 iul 2006 17:30 de verdiuc

[Cenzurat de ExoticDream]

Mesajul nu trebuia cenzurat intrucat nu continea trivialitati sau obscenitati (punctul 2 din Regulament), iar postarea sub diferite nickuri nu este interzisa; punctul 3 din Regulament este mai mult... o floare de spirit, nu trebuie aplicat aleator.

De ce cred eu ca nemesis a fost foarte acid la adresa femeilor,iar asta nu i-a convenit Exoticai?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

scris pe 24 iul 2006 23:30 de ExoticDream

De ce cred eu ca nemesis a fost foarte acid la adresa femeilor,iar asta nu i-a convenit Exoticai?

De ce crezi tu ca...?

Hm, chiar vrei raspuns la aceasta intrebare?

Asta nu mi-a convenit mie?

You are sooooooo funny, iar ai "nimerit-o"!!!!!!!!!!!!! (O sa mai curga multa apa pe Prahova pana cand o sa cenzurez eu opiniile filosofice ale lui nemesis, nu de alta, dar ar fi pacat sa nu invatam cate ceva din ele!)

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 24 iul 2006 23:34 de SORIN28

Mesajul lui nemesis a fost "cenzurat"(mai bine spus sters si modificat de mine si nu de exotic) si nu era deloc acid la adresa femeilor si nu stiu daca trebuie sa-ti explice cineva de ce a fost modificat un mesaj care nu are legatura cu tine si chiar daca ar avea tot nu ti-as da explicatii. Considera ca asta este prima si ultima data cand primesti explicatii(cel putin unde moderez eu, atat timp cat o voi face)

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

scris pe 26 iul 2006 18:11 de nemesis

Mesajul lui nemesis a fost "cenzurat"(mai bine spus sters si modificat de mine si nu de exotic) si nu era deloc acid la adresa femeilor si nu stiu daca trebuie sa-ti explice cineva de ce a fost modificat un mesaj care nu are legatura cu tine si chiar daca ar avea tot nu ti-as da explicatii. Considera ca asta este prima si ultima data cand primesti explicatii(cel putin unde moderez eu, atat timp cat o voi face)

In cazul in care nu ai aflat cum se cenzureaza pe acest site, iata un model:

Eu cred ca tu esti [Cenzurat de Nemesis]

Se cenzureaza asa, pentru ca ceilalti sa inteleaga ce este permis si ce nu.

Probabil ca esti singurul moderator care inca nu a inteles ce si cand trebuie sa faca. Eh, atunci cand acest site va permite inserarea unor poze, promit ca-ti voi face un desen ca la gradinita; din acela cu iepurasi si mere, ca sa pricepi si tu. Pana atunci promitem (supermoderatorii) ca vom incerca sa iti explicam cat mai pe intelesul tau ce insemna butoanele alea de jos si cum se folosesc...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs bar

scris pe 26 iul 2006 18:38 de SORIN28

In cazul in care nu ai aflat cum se cenzureaza pe acest site, iata un model:

Eu cred ca tu esti [Cenzurat de Nemesis]

Se cenzureaza asa, pentru ca ceilalti sa inteleaga ce este permis si ce nu.

Probabil ca esti singurul moderator care inca nu a inteles ce si cand trebuie sa faca. Eh, atunci cand acest site va permite inserarea unor poze, promit ca-ti voi face un desen ca la gradinita; din acela cu iepurasi si mere, ca sa pricepi si tu. Pana atunci promitem (supermoderatorii) ca vom incerca sa iti explicam cat mai pe intelesul tau ce insemna butoanele alea de jos si cum se folosesc...

Sorry pentru tine dar pe ceea ce moderez nu se accepta mesaje formate doar din "zambilici"

Poate ar trebui sa fie trecuta si asta in regulament

Nu-mi aduc aminte sa-ti fi cerut parerea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 mar 2007 20:51 de YLoveCamelia

problema cu istetimea/inteligenta este o tampenie totala pe care ai spus-o ca sa o spui si nu ai nici o baza stiintifica. daca nu ai timp sa te documentezi mai bine, macar un ochi pe discovery poti sa mai arunci.
iar situatia cu barbatii oameni de stiinta etc. si rolul lor principal in evolutie, dupa cum am spus si mai sus, se datoreaza faptului ca pana mai ieri, ei erau singurii care aveau dreptul de a invata sa citeasca, pana si acest lucru minor la o femeie era vazut ca o insolenta. cum sa descoperi ceva cand nu aveai voie nici macar sa afli despre ceea ce exista deja? cum sa faci ceva cand nu puteai iesi din casa neinsotita? cum sa incerci sa faci un lucru cand oricum nimeni nu te lua in seama?
actualmente, nu va mai putea exista un galileo galilei, un einstein sau alte astfel de nume in stiinta, pentru ca, pe de o parte, totul este atat de complex, incat in general se lucreaza in echipe, nu individual, iar pe de alta parte, nu prea mai au ce mari descoperiri cu asemenea impact sa se faca, se stiu prea multe, iar descoperirile actuale si viitoare sunt de fapt imbunatatiri, perfectionari, sau, oricum, daca sunt noutati absolute, nu mai sunt de un asemenea rasunet si importanta generala.
din aceste echipe fac parte si femei si barbati. cat priveste aptitudinile manageriale si politice ale femeilor, sunt la fel de dezvoltate ca ale barbatilor, dar femeile nu sunt promovate in astfel de functii de multe ori tot ca reminiscenta a mentalitatii sau chiar "din principiu". si e oarecum logic asa, nu poti schimba un tip comportamental, un mod de viata care a dainuit milenii, si inca dainuie in anumite parti ale lumii, in nici 100 de ani!
orgolioase nu suntem in primul rand noi, dragilor, orgoliosi sunteti voi care nu reusiti sa va adaptati lumii in care v-ati nascut (ghinion ca nu v-ati nascut acum cateva zeci-sute de ani), care nu puteti accepta decaderea din rolul de "zeu" absolut care trebuie servit, care trebuie doar sa porunceasca pentru ca toata lumea sa ii sara la picioare, care nu reusiti sa pricepeti faptul ca micul cromozom y pe care s-a nimerit sa il aveti din pura intamplare, va da doar o bucata de carne in plus si ceva mai mult par pe corp, o multime de avantaje nemeritate dpdv economic, politic, social, religios si cateva avantaje fizice, dar nicidecum avantaje intelectuale.

ps: pe forumul asta, din ce am citit eu -nu foarte mult recunosc- cele mai inteligente si argumentate raspunsuri au fost date in general de fete. nu zic ca raspunsurile date de baieti sunt proaste, sunt poate mai putin argumentate din mai putin interes, dar totusi... si inca o chestie, in raspunsurile multor baieti/barbati se simt de la o posta prejudecatile, mentalitatile vechi, frustrarea (emanciparea femeii in ultimul secol a adus multa frustrare barbatilor, care se simt de-masculinizati prin acordarea unor atribute femeilor, care in trecut apartineau doar barbatilor, frustrare care se manifesta prin misoginism, lipsa de respect fata de sexul feminin, tulburari de dinamica sexuala- ejaculare precoce, scaderea dorintei in unele cazuri si, mai rar, chiar impotenta, iar in cazuri mai grave si tulburari psihice-acestea sunt informatii avizate si nu speculatii de-ale mele) si ochelarii de cal. si asta nu e tocmai o dovada de inteligenta.

si sa nu vorbim de comentarii neargumentate, ok? nu mi se pare ca primul meu raspuns a fost neargumentat. de altfel nu raspund niciodata ca sa ma aflu in treaba cu afirmatii de genul "de ce? asa, ca am chef, na!"

inca o chestie: implicarea mai mica a femeilor in cercetare, campul muncii, functii dificile etc, se datoreaza si presiunii sociale(mai ales in asemenea tari ca romania): o femeie, indiferent cat ar fi de inteligenta si cat succes ar avea pe plan profesional, totusi este vazuta oarecum ca o ratata daca nu isi face o familie, in vreme ce la un barbat nu conteaza atat de mult. de altfel, un barbat isi poate face oricand o familie, mai usor, si in plus, pentru un barbat, familia nu inseamna atata implicare, dimpotriva, este un sprijin pentru el, in vreme ce unei femei ii rapeste din timpul pe care l-ar putea consacra perfectionarii personale. si atunci femeii, avand in vedere ca marele vis al parintilor este, in multe cazuri, fata lor in rochie alba in biserica si nepotii, i se inoculeaza inca de mica, inconstient, ca aceasta ar fi cea mai importanta realizare pentru care trebuie sa se agite. si clar va prefera sa sacrifice din prestigiu, putere, succes, pentru a avea o familie, cu atat mai mult cu cat, dupa cum se vede, rari sunt barbatii care pot accepta alaturi o femeie mai inteligenta si mai de succes decat ei.

nu incerc sa fiu rau. pe masura ce expui din ideile tale ne dam ca si barbati ca tu esti femeie si in acelasi timp bagam mana in foc ca n ai mintit deloc pe acolo prin profilul tau.
ne crezi ?

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 mar 2007 20:54 de YLoveCamelia

"Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.

Bărbatul este creierul, femeia- inima. Creierul primeşte lumină, inima primeşte iubire. Lumina fecundează, iubirea reie.

Bărbatul este puternic prin raţiune, femeia este invincibilă prin lacrimi. Raţinea convinge, lacrimile uioşează sufletul.

Bărbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu. Eroismul obilează, sacrificiul aduce sublimul.

Bărbatul are supremaţia, femeia are intuiţia. Supremaţia semnifică forţa, intuiţia reprezintă dreptatea.

Bărbatul este un geniu, femeia este un er. Geniul este incomensurabil, erul este inefabil.

Aspiraţia bărbatului este către gloria supremă, aspiraţia femeii este reptată către virtutea desăvⲦ#351;ită. Gloria face totul măreţ, virtutea face totul divin.

Bărbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijează, evanghelia ne face perfecţi.

Bărbatul g⮤eşte, femeia intuieşte. A g⮤i eamnă a avea un creier superior. A intui, simţind, eamnă a avea pe frunte o aureolă.

Bărbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are perla care odobeşte, lacul - poezia care luminează.

Bărbatul este un vultur care zboară, femeia ? o privighetoare ce c⮴ă. A zbura eamnă a domina spaţiul, a c⮴a eamnă cuceri sufletul.

Bărbatul este un templu, femeia este sanctuarul. ή faţa templului ne descoperim, faţa sanctuarului enunchem.

Bărbatul este plasat acolo unde se sfⲦ#351;eşte păm⮴ul, femeia - acolo unde epe cerul." Victor Hugo

O viziune inteligenta in cea ce priveste relatia barbat-femeie!!!
In consecinta, parerea e ca lucrurile vor ramane intodeauna asa si desi doriti egalitate, ea n-o sa existe,deoarece chiar suntem diferiti!!! Barbatul si femeia au roluri diferite si o eventuala egalitate intre sexe, va fi intodeauna una iluzorie, existenta probabil doar in mintea femeilor!! Pe de alta parte chiar si femeile sunt constiente de asta!!!! Voi vreti egalitate si in acelasi timp ratiunea, subconstientul va comunica un alt lucru( care e si adevarat pe deasupra), asa ca stim cu toti cum sta treba de fapt, mai ramane sa intelegeti voi ca de fapt, realitatea e alta!!!!

raspunsul tau este destul de bun.

«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online