Insarcinata sau nu...?

Pagina 1 din 1
1

o tipa

Guest

Insarcinata sau nu...?

scris pe 22 iul 2006 13:22 de o tipa

De curand mi`am inceput viata sexuala.Am aproape 19 ani si am facut`o pt prima data.Nu regret nimic.A fost super prima data si e din ce in ce mai bine.
Am inceput cu prezervativ si asa am dus`o de atunci.Pt ca nu iau pastile anticonceptionale,ne`am gandit sa alegem prezervativul..fiind cel mai sigur.Intr`un moment de maxima pasiune..am facut`o fara.Nu a ejaculat inauntru,dar mi`am dat seama dupa...ca ...am fost intr`una dintre cele mai fertile zile.
E posibil sa fi ramas insarcinata?
Acum astept sa`mi vina...
Incepand cu 29 ar trebui sa vina..
Dupa cat timp apar simptomele sarcinii si...as putea face un test acum daca a doar o saptamana de la actul respectiv...
Pls raspundeti`mi ...sunt disperata.
In cel mai rau caz,voi face un avort...dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta!!
Astept raspunsurile voastre...Va multumesc...Andreea
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: insarcinata sau nu...

scris pe 22 iul 2006 13:43 de SORIN28

De curand mi`am inceput viata sexuala.Am aproape 19 ani si am facut`o pt prima data.Nu regret nimic.A fost super prima data si e din ce in ce mai bine.
Am inceput cu prezervativ si asa am dus`o de atunci.Pt ca iau pastile anticonceptionale,ne`am gandit sa alegem prezervativul..fiind cel mai sigur.Intr`un moment de maxima pasiune..am facut`o fara.Nu a ejaculat inauntru,dar mi`am dat seama dupa...ca ...am fost intr`una dintre cele mai fertile zile.
E posibil sa fi ramas insarcinata?
Acum astept sa`mi vina...
Incepand cu 29 ar trebui sa vina..
Dupa cat timp apar simptomele sarcinii si...as putea face un test acum daca a doar o saptamana de la actul respectiv...
Pls raspundeti`mi ...sunt disperata.
In cel mai rau caz,voi face un avort...dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta!!
Astept raspunsurile voastre...Va multumesc...Andreea

Daca nu a ejaculat in tine sunt slabe sanse sa fii insarcinata. Totusi ca sa fii sigura(si sa scapi de stress) testul de sarcina il poti face dupa 2saptamani de la "contact"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

o tipa

Guest

Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 22 iul 2006 14:03 de o tipa

Daca nu a ejaculat in tine sunt slabe sanse sa fii insarcinata. Totusi ca sa fii sigura(si sa scapi de stress) testul de sarcina il poti face dupa 2saptamani de la "contact"

Sorin,mersi de raspuns.Intr`o sapt ar trebui sa`mi vina...
Oricum o sa fac testul pt ca...s`a intamplat sa vina si peste sarcina.Am o cunostinta care i`a venit in primele 2 luni de sarcina si in a 3`a nu i`a mai venit ciclul.
Si tot timpul am zis ca mie..nu mi se poate intampla asa ceva,ca eu nu o sa o fac niciodata neprotejat ..si nu o sa risc nimic...
Dar....am dat`o in bara.
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 22 iul 2006 15:40 de Dysdera

Sorin,mersi de raspuns.Intr`o sapt ar trebui sa`mi vina...
Oricum o sa fac testul pt ca...s`a intamplat sa vina si peste sarcina.Am o cunostinta care i`a venit in primele 2 luni de sarcina si in a 3`a nu i`a mai venit ciclul.
Si tot timpul am zis ca mie..nu mi se poate intampla asa ceva,ca eu nu o sa o fac niciodata neprotejat ..si nu o sa risc nimic...
Dar....am dat`o in bara.

omul invatza din greseli...ai sa incerci de acum inainte sa nu mai ai accidente de astea nu?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 22 iul 2006 21:46 de o tipa

omul invatza din greseli...ai sa incerci de acum inainte sa nu mai ai accidente de astea nu?

Cu siguranta nu o sa mai am astfel de accidente.Acum sper doar sa trec cu bine de asta.
Sper sa nu fiu insarcinata.
Ar trebui sa am deja simptome,dupa o saptamana?? Am ceva...dar ...poate sunt inchipuite.
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 23 iul 2006 11:17 de Dysdera

Cu siguranta nu o sa mai am astfel de accidente.Acum sper doar sa trec cu bine de asta.
Sper sa nu fiu insarcinata.
Ar trebui sa am deja simptome,dupa o saptamana?? Am ceva...dar ...poate sunt inchipuite.

ce simptome?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 23 iul 2006 15:36 de o tipa

ce simptome?

Mi se face greata din senin,ametesc,si dorm prea mult.Si imi vine rau de la miros de peste.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 23 iul 2006 16:26 de Nekunoskuta

Mi se face greata din senin,ametesc,si dorm prea mult.Si imi vine rau de la miros de peste.

Iti inchipui, nu ai cum sa prezinti simptome de sarcina acum. Nu te mai agita, suntem abia in data de 23, asteapta pana pe 29 sa vezi daca iti vine. Ai grija insa ca-ti poate intarzia din cauza acestui stres in care stai, plus ca multor fete le intarzie dupa "prima data".

Nimic...
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sau nu

scris pe 23 iul 2006 17:15 de o tipa

Iti inchipui, nu ai cum sa prezinti simptome de sarcina acum. Nu te mai agita, suntem abia in data de 23, asteapta pana pe 29 sa vezi daca iti vine. Ai grija insa ca-ti poate intarzia din cauza acestui stres in care stai, plus ca multor fete le intarzie dupa "prima data".

Nekunoscuta,daca imi iau un test de sarcina acum e concludent?
Sau mai bine imi fac o analiza de sange?
Sunt in stres maxim ..
Daca imi vine mai are rost sa fac vreun test sau atunci e sigur ca nu am ramas...
Unele au ciclu si peste sarcina.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sa

scris pe 23 iul 2006 17:35 de Farfalla

Ufu ... cat stres !! Eu zic sa stai linistita, asteapta ziua de 29 si o sa vezi ca iti vine

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinata sa

scris pe 23 iul 2006 17:39 de Farfalla

Unele au ciclu si peste sarcina.
Tin sa te corectez, in caz de sarcina extrauterina, in primele 3 luni ai un fel de ciclu da nu este ciclu, este o sangerare a uterului si tine cam 2 zile asa ... nu 7 cat tine menstruatia. Oricum nu te mai stresa atata, ca sunt foarte rare sarcinile acestea asa ca stai linistita si asteapta ca eu zic ca o sa-ti vina ...

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarcinat

scris pe 23 iul 2006 17:39 de o tipa

Ufu ... cat stres !! Eu zic sa stai linistita, asteapta ziua de 29 si o sa vezi ca iti vine

Tu crezi ca nu am ramas daca nu a ejaculat inauntru ? Pff...chiar ca am mult stres !
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarc

scris pe 23 iul 2006 17:40 de o tipa

Multumesc de incurajari
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarc

scris pe 23 iul 2006 19:43 de Nekunoskuta

Pff...chiar ca am mult stres !

Prea mult stres!!! Problema e cam asa: daca ti-a placut sa faci sex, acum trebuie sa suporti consecintele Sansele sa ramai insarcinata sunt destul de mici. Asteapta data de 29, daca nu iti vine fa-ti un test de sarcina, acum nu are nici un rost sa-l faci.

Nimic...
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in

scris pe 25 iul 2006 11:53 de o tipa

Prea mult stres!!! Problema e cam asa: daca ti-a placut sa faci sex, acum trebuie sa suporti consecintele Sansele sa ramai insarcinata sunt destul de mici. Asteapta data de 29, daca nu iti vine fa-ti un test de sarcina, acum nu are nici un rost sa-l faci.

Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ.
O sa il repet maine dimineata pt a fi 100% sigura.Deja m`am linistit!
Data viitoare nu mai fac prostii.
Imi fac programare la doctor ca sa`mi prescrie antibebe.
sus

o tipa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 iul 2006 12:36 de o tipa

Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ.
O sa il repet maine dimineata pt a fi 100% sigura.Deja m`am linistit!
Data viitoare nu mai fac prostii.
Imi fac programare la doctor ca sa`mi prescrie antibebe.

Help me!!!!!!
Am repetat testul azi.La diferenta de 3 zile.Azi ar fi a 14`a zi de la contact.
Si a iesit o linie rosie si inca una fff stearsa..abia am observat`o.
M`am dus si am luat inca 2 teste.Unul la fel cu celelalte(Barza) si celalalt strain.
Toate 3 au iesit asa.O linie rosie si inca una aproape insesizabila.Trebuie sa te uiti fff atent ca sa o observi.Asta poate inseamna ca este pozitiv..sau e doar o eroare.Daca nu are aceiasi culoare cu prima linie e pozitiv ???
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 iul 2006 18:35 de Nekunoskuta

Intreaba la farmacie sau consulta un medic.

Nimic...
sus

o tipa

Guest

scris pe 28 iul 2006 20:33 de o tipa

Intreaba la farmacie sau consulta un medic.

Farmacista mi`a spus ca trebuie repetat.A zis ca a fost eroare.Nu a zis ca ar fi pozitiv!!
2 teste cu eroare???
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 iul 2006 21:40 de Nekunoskuta

Farmacista mi`a spus ca trebuie repetat.A zis ca a fost eroare.Nu a zis ca ar fi pozitiv!!
2 teste cu eroare???

Pai ei nu i-ai zis ca au fost 2 teste cu eroare? Ba chiar 3 daca socotesc bine.

Nimic...
sus

o tipa

Guest

scris pe 28 iul 2006 22:23 de o tipa

Pai ei nu i-ai zis ca au fost 2 teste cu eroare? Ba chiar 3 daca socotesc bine.

Pai nu m`am dus din nou dupa ce am repetat celalalt.Deci doar de primul i`am zis.
Mi`a spus cineva acum ca linia aceea ff stearsa este durata sarcinii in momentul in care faci testul si ca este pozitiv..doar ca hormonul sarcinii este mai slab,iar sarcina la inceput..Ce sa cred????
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 29 iul 2006 16:45 de Nekunoskuta

Mi`a spus cineva acum ca linia aceea ff stearsa este durata sarcinii in momentul in care faci testul si ca este pozitiv..doar ca hormonul sarcinii este mai slab,iar sarcina la inceput..Ce sa cred????

Sa crezi ca vorbeste prostii. Intreaba o farmacista si daca nu te poate lamuri sau daca nu te increzi in ce-ti spune ea, consulta un medic.

Nimic...
sus

Rihanna_999

Guest

scris pe 16 aug 2006 13:42 de Rihanna_999

Ar cam trebui sa fac un test de sarcina dar daca nu a ejaculat nu cred ca ai putea ramane insarcinata
sus

jomy

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: insarcinata sau nu...

scris pe 22 aug 2006 00:34 de jomy

Am o cunostinta care i`a venit in primele 2 luni de sarcina si in a 3`a nu i`a mai venit ciclul.

e posibil asa ceva?????

i love my pusy
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online