Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 apr 2006 14:05 de Blue

scuze, mai xxx, dar nu e chiar asa! ti-am zis ca cel mai mare defect al tau este ca vezi un caz particular si imediat generalizezi! si ma intreb... nu cumva tu ai avut o mare, mare deceptie in dragoste? nu cumva o fata pe care o iubeai si-a batut joc de tine? eu zic sa uiti si sa vezi inainte! nu toate fetele sunt asa!
sus

xxx

Guest

scris pe 6 apr 2006 15:11 de xxx

Nu generalizez! Acelasi lucru vad la toate femeile/fetele care le-am intalnit si care le intalnesc. Toate zic ca vor baiat bun,romantic + alte prostii,dar stii tu,gura zice,capu face
Si in primul rand e normal sa fii atras de ceva care nu poti sa ai! Adu-ti aminte de jucarii,cand erai mica. Nu cumva vroiai vreo jucarie mult de tot si daca o aveai te plictiseai rpd de ea?Dar jucaria aia care nu ai putut sa o ai toata copilaria?Nu chiar si acum iti mai aduci aminte de ea?
Femeia/fata gandeste ceva,dar psihicul gandeste cu totul altceva!Asta e adevarul si ar cam trebuii sa o recunoasteti.
Cat despre dezamagirea mea sau ce zici tu acolo...esti departe de adevar
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 6 apr 2006 15:34 de Blue

te ascunzi in spatele unei idei nu foarte bine definita! de ce faci asta? fii mai curajos!
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati

scris pe 7 apr 2006 04:23 de xxx

Sunt femei care o fac pe bani.
Virgine nu prea cred.
Probabil numai cele care vor sa inceapa o meserie in domeniul prostitutiei si atunci merg cu primul client.

O fata normala si virgina nu s-ar duce cu un necunoscut nici pt mii de euro.
Eu am prietene care tind sa faca asta.Cu toate ca nu sunt tarfe pe fatza.
Dar eu le stiu trecutul si prezentul..poate si viitorul e la fel.
Prefera sa iasa cu barbatii,sa se culce cu ei,sa le plimbe in BMW-uri si sa le faca cadouri scumpe.
Eu nu judec pe nimeni.E treaba lor.
Dar din pacate,exista si femei care fac asta.Numai ca se impart in 2 categorii: 1.care o fac pt cateva sute de mii
2.Care sunt de lux.
Pana la urma sunt la fel,difera pretul lor.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 apr 2006 12:30 de ExoticDream

O fata normala si virgina nu s-ar duce cu un necunoscut nici pt mii de euro.
Eu am prietene care tind sa faca asta.Cu toate ca nu sunt tarfe pe fatza.
Dar eu le stiu trecutul si prezentul..poate si viitorul e la fel.
Prefera sa iasa cu barbatii,sa se culce cu ei,sa le plimbe in BMW-uri si sa le faca cadouri scumpe.

In principiu, o virgina normala nu s-ar vinde unui necunoscut (cu sau fara bani). Exista insa un procent (n-am idee cat de mare) de virgine care s-au pastrat pentru marea iubire, dar care au suferit dezamagiri in dragoste si au ajuns la concluzia ca toti barbatii sunt la fel, nu pot oferi iubirea pe care si-o doresc ele, si atunci au de ales intre a se izola (pantru a preveni alte posibile dezamagiri) si a aluneca pe panta aventurilor, caz in care aleg acei barbati care au unele avantaje (daca dragoste nu e, macar bani/cadouri/BMW/vila/vacante in strainatate sa fie!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

brunetzyk@

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru

scris pe 26 iun 2006 13:19 de brunetzyk@

Virgina si urata = dute dracu
Virgina si frumoasa = ti-as ridica o statuie
super tare faza cu virgina si frumoasa=ti-as ridica o statuie.ma bucur k mai exista si astfel de baieti care apreciaza virginitatea si sa nu fie luate ca is de moda veche.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

scris pe 24 iul 2006 19:56 de mya

Ma refer la cele ce nu sunteti tarfe,binenteles.Pentru ce suma ati accepta sa faceti sex?Virginelor voi pt ce suma ati face-o cu un necunoscut?

nu m-as vine pt bani nimanui, pt nici o avere din lume. am prea multe vise, idealuri, sentimente, planuri pt o noapte de dragoste incat sa o fac ca prostituatele de pe centura intr-o masina. NO WAY

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo

scris pe 24 iul 2006 23:15 de SORIN28

nu m-as vine pt bani nimanui, pt nici o avere din lume. am prea multe vise, idealuri, sentimente, planuri pt o noapte de dragoste incat sa o fac ca prostituatele de pe centura intr-o masina. NO WAY
Da, sigur Si marmota....

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fe

scris pe 25 iul 2006 21:15 de Pasaroi_Cuminte

Da, sigur Si marmota....

....era pe centura ? lol =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se

scris pe 25 iul 2006 22:23 de Bozgoru

eu zic ca o fata care nu e tarfa... care are venitul familiei...cam de.. 20 mil pe luna... ar face-o pe bani cam pt 5 mil... chiar 3 milioane..sau chiar 2 ... vorbesc serios... studiez d emult femeia.... sunt sigur... cam pt 20-30 % din venitul familiei ar face-o... pt un bilet la mare ceva... femeile sunt c**** in general..
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac

scris pe 25 iul 2006 23:03 de carrie

eu zic ca o fata care nu e tarfa... care are venitul familiei...cam de.. 20 mil pe luna... ar face-o pe bani cam pt 5 mil... chiar 3 milioane..sau chiar 2 ... vorbesc serios... studiez d emult femeia.... sunt sigur... cam pt 20-30 % din venitul familiei ar face-o... pt un bilet la mare ceva... femeile sunt c**** in general..

cum sa nu! cum le stii tu pe toate, domnu' doctorand in stiinta care studiaza animalul numit femeie. mai ai atatea de invatat ca nici nu iti dai seama cat de putine stii. cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama cat de putine stii. ghinionul tau ca ai dat peste specimene de o moralitate indoielnica (sau crezi asta), dar cu modul tau de gandire le cauti cu lumanarea si nici nu ai sa dai peste femei ca lumea pana nu mai inveti cate ceva.
eu una nu sunt nici ieftina, nici scumpa. sunt pe gratis, pentru cine am chef si cine merita. si nu as face sex pentru nici o suma. eventual as plati eu. cand o sa fiu batrana si nu o sa ma mai vrea nimeni.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 25 iul 2006 23:14 de mya

....era pe centura ? lol =))

noroc cu tine c-ai sarit in apararea mea ... fata inocenta nush ce facea marmota, stiu ce as face eu. am mentzionat mai sus

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 iul 2006 01:20 de ExoticDream

La mine in familie, venitul este sub valoarea indicata si trebuie sa te informez ca n-am trecut la actiuni extreme cum ar fi sexul pe bani, imi pare rau sa te dezamagesc, trece-ma la exceptii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 29 iul 2006 03:32 de mya

La mine in familie, venitul este sub valoarea indicata si trebuie sa te informez ca n-am trecut la actiuni extreme cum ar fi sexul pe bani, imi pare rau sa te dezamagesc, trece-ma la exceptii!

count 2 of us

sus

Rihanna_999

Guest

scris pe 16 aug 2006 13:44 de Rihanna_999

Ma refer la cele ce nu sunteti tarfe,binenteles.Pentru ce suma ati accepta sa faceti sex?Virginelor voi pt ce suma ati face-o cu un necunoscut?
Eu nu asi face asa ceva chiar daca mi-ar da un miliard prefer sa fac cu un baiat pe care il iubesc
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo

scris pe 16 aug 2006 13:54 de valentine

Eu nu asi face asa ceva chiar daca mi-ar da un miliard prefer sa fac cu un baiat pe care il iubesc

Really? iti dau 100 mil cash...

Daca ii vezi in fata ta in hartii de 500 mii...zici ca te-am hipnotizat...asa te dezbraci
sus

jaxx

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fe

scris pe 16 aug 2006 14:52 de jaxx

voi nu sunteti normali!!!!
suntem oameni, si prin definitie DIFERITI!!!!!!!!!!

\"I see further because I stand on the backs of giants\" Newton
sus

jaxx

Newbie
7 mesaje

scris pe 16 aug 2006 15:01 de jaxx

aaa, si inca ceva! se poate polemiza la nesfarsit pe tema asta, dar niciodata nu o sa stim de ce suntem capabili pana nu suntem pusi in fata situatiei!!!
asa ca.....

\"I see further because I stand on the backs of giants\" Newton
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 aug 2006 15:13 de valentine

aaa, si inca ceva! se poate polemiza la nesfarsit pe tema asta, dar niciodata nu o sa stim de ce suntem capabili pana nu suntem pusi in fata situatiei!!!
asa ca.....

sus

ady

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma

scris pe 17 aug 2006 02:18 de ady

p....le ce ai cu fata. Cu ce te=a suparatpentru
¨ c**** ¨
sus

ana

Guest

scris pe 17 aug 2006 02:22 de ana

nu sunt c****
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

scris pe 17 aug 2006 13:56 de valentine

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce

scris pe 17 aug 2006 17:29 de Nekunoskuta

p....le ce ai cu fata. Cu ce te=a suparatpentru
¨ c**** ¨

Dragul/draga mea, ai personalitate dubla? Te rog mult de tot sa aberezi pe forumul de "Aberatii si caterinci".

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru

scris pe 17 aug 2006 18:47 de SORIN28

Te rog mult de tot sa aberezi pe forumul de "Aberatii si caterinci".

Tine-ti nebunii aici, nu-i trimite la mine

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

alex

Guest

scris pe 23 aug 2006 19:31 de alex

dc unora li se pare anormal sa faca sex pe bani(multe una spun si alta gandesc),, dar nu li se pare anormal sa aleaga pe cineva care are o situatie materiala buna, decat un baiat de care pune suflet?,,, dc va uita-ti la ambalaj?.. si care este diferenta dintre : o suma de bani la sf actului sexual,,, si "iubitule vreau si eu un parfum de XXXX lei,, sau "mamaaa ce bluzita am vazut la ,,,," .(nu toate fetele se includ in aceasta categorie)....
sus

alex

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma

scris pe 23 aug 2006 19:37 de alex

Sunt nou pe aici si sunt de parere ca sexul feminin e intr-o decadere continua iar cele care stau pe linia de plutire sau fac parte din categoria "fete bune" sunt luate de proaste. M-am plictisit de cate cazuri de fete care zic ca vor sa isi piarda virginitatea pentru ca prietenele lor zic ca deja sunt prea "batrane" si sunt virgine...
Fetele care inca mai sunt "de moda veche"(cum le caracterizeaza unii) sunt luate de proaste,aeriene s.a.m.d.

P.S ah si sa nu uit...eu nu includ in sexul feminin femeile urate

fetele nu mai sunt de moda veche de mult ,,, nu sti tu cum sa pui problema,,,,

PS: nu jigni ca nu se stie cand se poate intampla ceva neplacut si poti ajunge ca , cele pe care nu le incluzi ..
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 6 mar 2007 13:08 de YLoveCamelia

sunt sigura ca ar accepta din primul moment, fara as se gandeasca! si sa nu credeti ca s-ar simti oarecum inferiori sau folositi! cred ca pana la urma chiar si barbatii ar putea fi considerate ' c**** '! nu? pai in momentul in care un barbat se lasa sedus de o femeie ( sa mai adaug 'foarte usor'?) nu e c**** ? o femeie care ar face asta asa e numita! si... sa fim seriosi, daca ne gandit la aspectul asta barbatii sunt mult mai c**** decat femeile! si cred ca am fost destul de obiectiva acum!

elle rodrigo, nu va mai disculpati, nu are sens.

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 6 mar 2007 21:38 de the_gogu

da` de ce trebuie sa le dam noi bani fetelor pentru sex, sa ne dea si ele noua ca si ele se simt satisfacute nu?
sus

okidoki

Guest

scris pe 9 mar 2007 12:32 de okidoki

Nu intreba astfel de lucruri pe net... pe net nici una parca nu ar face sex cu tine pe bani (ma refer la chaturi , mirc, forumuri) .
Daca vrei virgine pe bani ... sunt tziganci virgine la 15-17 ani care pt. 300 euro o fac

Dar ai grija ca o poti face si pe gratis, cand se duc la mare!!! Am intalnit multe cazuri cand astfel de fete s-au dus la mare doar pt. a face sex! Sper ca nu credeti in povestilor lor cum ca la ei fetele se marita neaparat virgine,nu ?! [E valabil in putine cazuri]
sus

Bursucu

Veteran member
189 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

scris pe 11 mar 2007 09:48 de Bursucu

da` de ce trebuie sa le dam noi bani fetelor pentru sex, sa ne dea si ele noua ca si ele se simt satisfacute nu?

asta e drept...sunt de aceeasi parere!

"A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala.
Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata
fericire!"
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte
adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." (Herbert Agar)

sus
Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online