Condamnarea femeii pentru instigare la viol!

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

crysssteel

Junior member
33 mesaje

Condamnarea femeii pentru instigare la viol!

scris pe 22 iun 2006 14:43 de crysssteel

Initierea unui act legislativ,prin care sa fie condamnata femeia pentru instigarea barbatului la viol(vezi tinutele sumare ale doamnelor/domnisoarelor,chiar si a celor care nu prea au ce arata)

crysssteel *DON'T CRY,BE HAPPY
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: PROUNERE LEGISLATIVA

scris pe 22 iun 2006 19:01 de carrie

adica barbatul e o fiinta atat de vulnerabila si lipsita de discernamant incat are nevoie de o asemenea protectie din partea legii?...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

crysssteel

Junior member
33 mesaje

Re: Re: PROUNERE LEGISLATIVA

scris pe 22 iun 2006 19:14 de crysssteel

Cel putin ar scade numarul de infarcturi la barbati,pe timpul sezonului estival

crysssteel *DON'T CRY,BE HAPPY
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: PROUNERE LEGISLATIVA

scris pe 23 iun 2006 00:36 de ExoticDream

Cel putin ar scade numarul de infarcturi la barbati,pe timpul sezonului estival

Asta este un pic altceva! In rest, daca femeile se imbraca sumar, insa decent, nu vad de ce ar trebui sa starneasca valuri de excitatie! Asta e alta prejudecata specifica plaiurilor mioritice, daca femeia are fusta scurta si maieu mulat (cu sutien pe dedesubt si chilotei care exista, dar nu sunt la vedere), inseamna ca sigur a iesit la agatat! Nu cred ca romanii sunt mai excitabili din fire, ci mai dornici de... vrajeala!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Condamnarea femeii pentru instigare la viol!

scris pe 27 iul 2006 21:47 de mya

Initierea unui act legislativ,prin care sa fie condamnata femeia pentru instigarea barbatului la viol(vezi tinutele sumare ale doamnelor/domnisoarelor,chiar si a celor care nu prea au ce arata)

hai sa ne imbracam toate ca niste calugaritzie, sa nu ne mai aranjam, sa purtam voaluri, ca sa nu ne mai vada toti lesinatzii cand trecem pe strada nu sunt pro tipe aproape dezbracate, dar din moment ce nu dai motive de "incitare" prin atitudine, comportament, nu vad cine-i vinovatul ...

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigare la vio

scris pe 27 iul 2006 23:30 de Bozgoru

eu propun doar atata.... la orice viol care este reclamat de femeie... femeia sa primeasca o amenda pt marturie falsa..si barbatul sa nu primeasca nimika..nici amenda nici inchisoare nici dosar penal.. ca se stie ca femeile ,, violate,, mint.. se stie de femeile acelea care saracutzele nu stiau ca acolo in italia vor fii prostituate...ele credeau ca o sa fie directoare de firma..
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigare la

scris pe 28 iul 2006 01:24 de carrie

eu propun doar atata.... la orice viol care este reclamat de femeie... femeia sa primeasca o amenda pt marturie falsa..si barbatul sa nu primeasca nimika..nici amenda nici inchisoare nici dosar penal.. ca se stie ca femeile ,, violate,, mint.. se stie de femeile acelea care saracutzele nu stiau ca acolo in italia vor fii prostituate...ele credeau ca o sa fie directoare de firma..

esti de toata jena! si daca nu stii despre ce vorbesti mai bine ai tacea dracului din gura. iar daca mesajul vrea sa fie o gluma este una de prost-gust. ca despre faptul ca voi puteti fi niste brute, daca te uiti la numarul sotiilor (care fac totul pentru familie) si copiilor maltratati de catre "capul familiei" la momente de betie nu spuneti nimic, despre fetitele de 3-12 ani violate de tati (uneori tati "buni", nu numai vitregi), despre proxenetii care isi rapesc victimele din strada (se mai intampla si cazuri din astea), despre barbatii care isi pun palma in fund si pleaca dupa ce au distrus viata unei fete, lasand-o cu burta la gura... cinste vesnica neamului barbatesc! astea sunt fapte care distrug vieti, desteptule, nu vezi doamne ca prietena i-a s*** p*** lu' altu dupa ce v-ati despartit. mama ce tragedie, de care sa ramai pe veci marcat! ca au violat-o trei pe una, traumatizand-o fizic si psihic si aia nu o sa se mai bucure de sex toata viata ei si o sa aiba oroare de barbati si de intuneric intotdeauna, ca o bruta beata a violat un copil de cativa anisori, provocandu-i o hemoragie interna si ruperea unor organe, si copilu ala nu va mai fi om toata viata lui, daca nu cumva a murit in chinuri, ca nu stiu ce marie de la tara, sperand intr-o viata mai buna, a plecat femeie de servici in spania si s-a trezit batuta, lovita, brutalizata si obligata sa faca sex cu 30 de barbati pe zi pentru un colt de paine in vreme ce proxenetul se lafaie din banii luati de la clienti, astea sunt nimicuri! marile tragedii care trebuie remediate sunt acelea in care "femeia mea, de care eram despartit, i-a s***-o la altul!". ar trebui arsa pe rug pentru asta, iar bietul traumatizat ar trebui sa primeasca osanale si tratament psihologic gratuit pentru trauma extraordinara suferita! ce violuri, ce batai, ce brutalitati, ce luni intregi petrecute in spitale pentru insanatosire in urma acestor actiuni. astea-s nimicuri pe langa aceasta mare trauma. ar trebui sa-ti revii, baiete, altfel toata viata ai sa aduni aceasta ura fara sens impotriva femeilor si in primul rand tie iti va face rau. si faptul ca nu reusesti sa te aduni de la atata lucru denota numai ca esti un individ slab si usor de doborat. ar trebui sa te schimbi pentru ca in curand ai sa dai si de adevarate probleme in viata, nu de niste probleme inchipuite. daca un astfel de c***t te macina atat si te face sa aduni atatea sentimente negative (faptul ca esti un misogin transpare din majoritatea posturilor pe care le-am citit eu), ma intreb ce vei face cand vei intalni probleme adevarate, si nu vor fi putine ca asta e viata. cu o astfel de atitudine insa...hmm. in fine, pana la urma datorita unei femei esti si tu aici pe lume, dar oricum asta nu conteaza...

scuze celorlalti pentru aciditatea mesajului, insa nu suport ca astfel de situatii grave, traumatizante, adevarate nenorociri sa fie luate in deradere de un pusti caruia de-abia i-au rasarit tuleiele, are impresia ca stie atatea despre viata.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigar

scris pe 28 iul 2006 06:01 de Pasaroi_Cuminte

esti de toata jena! si daca nu stii despre ce vorbesti mai bine ai tacea dracului din gura. iar daca mesajul vrea sa fie o gluma este una de prost-gust. ca despre faptul ca voi puteti fi niste brute, daca te uiti la numarul sotiilor (care fac totul pentru familie) si copiilor maltratati de catre "capul familiei" la momente de betie nu spuneti nimic, despre fetitele de 3-12 ani violate de tati (uneori tati "buni", nu numai vitregi), despre proxenetii care isi rapesc victimele din strada (se mai intampla si cazuri din astea), despre barbatii care isi pun palma in fund si pleaca dupa ce au distrus viata unei fete, lasand-o cu burta la gura... cinste vesnica neamului barbatesc! astea sunt fapte care distrug vieti, desteptule, nu vezi doamne ca prietena i-a s*** p*** lu' altu dupa ce v-ati despartit. mama ce tragedie, de care sa ramai pe veci marcat! ca au violat-o trei pe una, traumatizand-o fizic si psihic si aia nu o sa se mai bucure de sex toata viata ei si o sa aiba oroare de barbati si de intuneric intotdeauna, ca o bruta beata a violat un copil de cativa anisori, provocandu-i o hemoragie interna si ruperea unor organe, si copilu ala nu va mai fi om toata viata lui, daca nu cumva a murit in chinuri, ca nu stiu ce marie de la tara, sperand intr-o viata mai buna, a plecat femeie de servici in spania si s-a trezit batuta, lovita, brutalizata si obligata sa faca sex cu 30 de barbati pe zi pentru un colt de paine in vreme ce proxenetul se lafaie din banii luati de la clienti, astea sunt nimicuri! marile tragedii care trebuie remediate sunt acelea in care "femeia mea, de care eram despartit, i-a s***-o la altul!". ar trebui arsa pe rug pentru asta, iar bietul traumatizat ar trebui sa primeasca osanale si tratament psihologic gratuit pentru trauma extraordinara suferita! ce violuri, ce batai, ce brutalitati, ce luni intregi petrecute in spitale pentru insanatosire in urma acestor actiuni. astea-s nimicuri pe langa aceasta mare trauma. ar trebui sa-ti revii, baiete, altfel toata viata ai sa aduni aceasta ura fara sens impotriva femeilor si in primul rand tie iti va face rau. si faptul ca nu reusesti sa te aduni de la atata lucru denota numai ca esti un individ slab si usor de doborat. ar trebui sa te schimbi pentru ca in curand ai sa dai si de adevarate probleme in viata, nu de niste probleme inchipuite. daca un astfel de c***t te macina atat si te face sa aduni atatea sentimente negative (faptul ca esti un misogin transpare din majoritatea posturilor pe care le-am citit eu), ma intreb ce vei face cand vei intalni probleme adevarate, si nu vor fi putine ca asta e viata. cu o astfel de atitudine insa...hmm. in fine, pana la urma datorita unei femei esti si tu aici pe lume, dar oricum asta nu conteaza...

scuze celorlalti pentru aciditatea mesajului, insa nu suport ca astfel de situatii grave, traumatizante, adevarate nenorociri sa fie luate in deradere de un pusti caruia de-abia i-au rasarit tuleiele, are impresia ca stie atatea despre viata.

Carrie nu te mai stresa atata pt
Bula's Legacy."Desteptul" nu e "destept" destul pana nu e si fudul.
Nu merita sa-i acorzi timp dar apoi paragrafe

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru inst

scris pe 28 iul 2006 23:29 de Bozgoru

carrie esti dusa cu pluta cu copiii tai maltratati cu tot.. stiu cazuri in care fata de 14 ani s-a dus la paine..si de c**** ce e in timpu asta si-a tras-o cu unu de buna voie... si cand a ajuns acasa..ca sa n-o certe masa de ce a intarziat.. i-a zis lu masa ca a fost violata de ala... si la proces... tot cartieru a zis ca tarfa aia mica minte ca si-o trage cu toti.. si asa a scapat baiatu.. care intra in parnaie din cauza la o c**** ..asa cu nu ma lua pe mine cu ,, tanar si nelinistit,, si de ce vezi tu prin filme.. ca in viatza e altcumva... ..sunt mai rare cazurile in care taranu beat mort o violeaza pe fata care vine pe ulitza cu ciuperci si zmeura pt bunica..
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru

scris pe 29 iul 2006 01:29 de Dysdera

carrie esti dusa cu pluta cu copiii tai maltratati cu tot.. stiu cazuri in care fata de 14 ani s-a dus la paine..si de c**** ce e in timpu asta si-a tras-o cu unu de buna voie... si cand a ajuns acasa..ca sa n-o certe masa de ce a intarziat.. i-a zis lu masa ca a fost violata de ala... si la proces... tot cartieru a zis ca tarfa aia mica minte ca si-o trage cu toti.. si asa a scapat baiatu.. care intra in parnaie din cauza la o c**** ..asa cu nu ma lua pe mine cu ,, tanar si nelinistit,, si de ce vezi tu prin filme.. ca in viatza e altcumva... ..sunt mai rare cazurile in care taranu beat mort o violeaza pe fata care vine pe ulitza cu ciuperci si zmeura pt bunica..

bozgore esti un misogin de prima clasa..uite eu stiu un caz in care o fetita de 12 ani a fost violata de un tip de 18 ani si unu de 20..la aia ce dracu mai zici?ce scuza de doi lei si trei parale le mai gasesti?ca au fost lipsiti de c...e si au avut nevoie? 12 ani, nenorocitii naibii!!!!!!

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pen

scris pe 29 iul 2006 02:59 de Bozgoru

eu am dat un exemplu d etarfa la 14 ani... molestarile de copii nu intra in categoria viol.. aia e pedofilie... ma gandesc la fete cu capu pe umeri acre stiu ce fac.. nu la copile... care sunt victime la niste pedofili....
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 iul 2006 02:59 de Bozgoru

eu am dat un exemplu d etarfa la 14 ani... molestarile de copii nu intra in categoria viol.. aia e pedofilie... ma gandesc la fete cu capu pe umeri acre stiu ce fac.. nu la copile... care sunt victime la niste pedofili....
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigar

scris pe 29 iul 2006 07:03 de SORIN28

@Carrie - Intr-un cartier vecin prin perioada 97-98 erau doua femei(mama si fiica) pe care toata lumea le stia de c**** . Un "smecheras" l-a dus capul si sa culcat cu ambele(nu-si "furau" clientii) , le-a "pacalit". Partea frumoasa este ca ele au aflat si au facut reclamatie la politie pentru viol(ca a intrat peste ele in casa, bla bla) si s-a dus la cusca. De asta ce spui?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru inst

scris pe 29 iul 2006 13:28 de carrie

@Carrie - Intr-un cartier vecin prin perioada 97-98 erau doua femei(mama si fiica) pe care toata lumea le stia de c**** . Un "smecheras" l-a dus capul si sa culcat cu ambele(nu-si "furau" clientii) , le-a "pacalit". Partea frumoasa este ca ele au aflat si au facut reclamatie la politie pentru viol(ca a intrat peste ele in casa, bla bla) si s-a dus la cusca. De asta ce spui?!

da, draga, sunt cazuri in care femeia reclama un viol din razbunare sau stiu eu din ce alte motive, dar numarul lor, raportat la violurile reale, este muuult mai mic. ce sa mai zic de violurile care nici nu sunt reclamate, de teama sau de jena sau din prostie, violurile sotului asupra sotiei (care aproape niciodata nu sunt reclamate, desi infractiunea este aceeasi) samd. asa ca mai scutiti-ma.
da, bozgore, sunt foarte dese cazurile in care un taran beat sare pe prima femeie intalnita in cale. doar ca tu nu vezi asta, tu esti un misogin cronic, tu in femeie nu vezi decat pe dracul. ce te mai miri daca nu dai peste femei bune, cu acest mod de gandire, nu vei gasi nici intr-o suta de ani si nici nu meriti. si mai lasa-ma cu filmele ca ceea ce am scris eu e viata reala, nu fictiune, se pare insa ca tu inca nu stii prea multe despre viata reala si traiesti intr-o realitate deformata.

iar cu privire la "tarfa de 14 ani", sa stii ca la o expertiza medico-legala, doctorul isi da seama imediat daca a fost viol sau act sexual consimtit; este foarte usor de dovedit minciuna. urat din partea ei dar poate asa se mai invata si smecherii sa si-o puna din prima cu oricine le propune... las ca nu moare daca se sperie putin. stiu ca sunt rea acum, dar atata misoginism ma revolta. for the record, actul sexual cu un minor sub 15 ani, indiferent de sex, chiar daca este consimtit, tot infractiune este. iar in cazul unui viol, nu intereseaza moralitatea victimei, chiar daca e prostituata, nu este nu si gata.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru

scris pe 29 iul 2006 17:34 de SORIN28

da, draga, sunt cazuri in care femeia reclama un viol din razbunare sau stiu eu din ce alte motive, dar numarul lor, raportat la violurile reale, este muuult mai mic. ce sa mai zic de violurile care nici nu sunt reclamate, de teama sau de jena sau din prostie, violurile sotului asupra sotiei (care aproape niciodata nu sunt reclamate, desi infractiunea este aceeasi) samd. asa ca mai scutiti-ma.

OK, te scutesc desi era doar un caz real si o simpla intrebare

Radio Greu de difuzat

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 29 iul 2006 19:09 de carrie

OK, te scutesc desi era doar un caz real si o simpla intrebare

raspunsul la intrebare este ca bineinteles ca o femeie care face asa ceva este de condamnat, atat legal cat si moral. nu pot avea o parere buna despre asta. dar cazurile sunt mult mai rare decat violurile reale.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii

scris pe 29 iul 2006 19:35 de SORIN28

raspunsul la intrebare este ca bineinteles ca o femeie care face asa ceva este de condamnat, atat legal cat si moral. nu pot avea o parere buna despre asta. dar cazurile sunt mult mai rare decat violurile reale.

Nici eu nu am spus undeva ca ar fi dese sau intalnite la ordinea zilei. Oricum ar fi\oricine ar comite violul trebuie intotdeauna condamnati, scuzele unui viol sunt penibile si ce ma "dispera" mai mult este faptul ca unii scapa pe motiv de nebunie, "nu suporta regimul de detentie" sau sunt prea "bolnavi". Dar:

Sunt unele fete\femei care "cer" violul prin imbracamintea pe care o afiseaza. Ca nu toti sunt in stare sa admire e alta problema

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea fe

scris pe 31 iul 2006 20:48 de Nekunoskuta

Sunt unele fete\femei care "cer" violul prin imbracamintea pe care o afiseaza.

PE NAIBA!!! E dreptul meu sa ma imbrac cum vreau fara ca un nenorocit sa se uite la mine salivand si gandindu-se ce sa-mi faca!

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnare

scris pe 1 aug 2006 01:29 de SORIN28

PE NAIBA!!! E dreptul meu sa ma imbrac cum vreau fara ca un nenorocit sa se uite la mine salivand si gandindu-se ce sa-mi faca!

Da, e dreptul tau sa te imbraci cum vrei, e dreptul meu sa ma uit si sa salivez, e dreptul lui sa iti administreze o lovitura sa nu mai stii de tine si sa te violeze. Fiecare are dreptul la o decizie, buna sau rea. Cand o vad cu batista....pardon, fusta pana la jumatea fundului si mai are si un slit generos, oare la ce ma pot gandi?! Unu se gandeste ca este o destrabalata, unu ca arata bine, unu ca "mama ce i-as face" si unul care chiar o face.

Radio Greu de difuzat

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condam

scris pe 1 aug 2006 14:01 de carrie

e dreptul lui sa iti administreze o lovitura sa nu mai stii de tine si sa te violeze. Fiecare are dreptul la o decizie, buna sau rea.

nu este adevarat. fiecarea are dreptul la o decizie si la libertatea de a face ce vrea atata vreme cat nu incalca drepturile celorlalti.
in alta ordine de idei, vara sunt destui barbati care umbla "la bustul gol" si de asta nimeni nu ii fluiera, nu se striga nimic dupa ei si nu sufera riscul de viol...

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co

scris pe 1 aug 2006 22:31 de Nekunoskuta

in alta ordine de idei, vara sunt destui barbati care umbla "la bustul gol" si de asta nimeni nu ii fluiera, nu se striga nimic dupa ei si nu sufera riscul de viol...

Mi-ai dat o idee!

Neeeee....cred ca si-ar dori

Totusi...de ce dreptul meu trebuie sa fie incalcat de decizia ilegala si proasta a unui tampit? (e o intrebare retorica, chiar nu vreau raspunsuri)

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 aug 2006 03:47 de Bozgoru

si? intrebare de 10 pct... va simti asa bine... precum zice sorin... cu ,, bastista,, pe voi? sau aveti alte planuri maretze de agatzat cand iesiti in halu asta pe strazi.. e dreptul vostru.. dar intrebarea e... care este scopul de a iesi in halu asta in public?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 2 aug 2006 10:54 de carrie

personal nu agreez acest stil vestimentar, prefer imbracaminte cu stil, usor sexi, dar decent. nu ma simt bine sa arat exagerat de multa "piele" si sa simt ochii tuturor oamenilor de pe strada pe mine. dar faptul ca ma imbrac decent (insa ingrijit si cu stil, se vede ca imi pasa de look-ul meu, fara a exagera) nu ma scuteste de comentarii pe strada, chiar daca fusta acopera genunchii. ma rog, chestia cu comentariile nu e asa de grava, e doar deranjanta si tine de civilizatie. in strainatate nu prea mi s-a intamplat.
te asigur insa ca nici o fata/femeie care se imbraca astfel nu o face pentru ca tanjeste in secret ca un animal sa o tranteasca la pamant si sa o violeze. parerea mea este ca aceste femei, in general, au o problema cu stima de sine si incearca sa o rezolve in acest mod. sau sunt putin narcisiste. sau vor sa impresioneze. asta insa nu da dreptul nimanui sa sara pe ele. din cate stiu eu, barbatii sunt totusi oameni, fiinte rationale, si nu masculi in calduri care, cum simt o femela in preajma, nu mai exista nimic si trebuie sa isi faca poftele pe loc. nu stiu cum nu va dati seama ca prin faptul ca acuzati femeile ca sunt vinovate pentru violul suferit prin modul de a se imbraca, conferiti barbatilor (care comit violul)o animalitate, o instinctualitate, o lipsa de ratiune si control specifice regnului animal si nu omului. in fine.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 2 aug 2006 15:42 de Nekunoskuta

Nici eu nu sunt pro acest stil de a te imbraca. Insa de la a te imbraca vulgar pe strada si pana la a striga: "Violeza-ma!" prin acea imbracaminte este cale lunga, cale ce ar trebui sa treaca prin creierul barbatului, nu? Upsss
am gasit explicatia

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 2 aug 2006 22:10 de SORIN28

Nici eu nu sunt pro acest stil de a te imbraca. Insa de la a te imbraca vulgar pe strada si pana la a striga: "Violeza-ma!" prin acea imbracaminte este cale lunga, cale ce ar trebui sa treaca prin creierul barbatului, nu? Upsss
am gasit explicatia

De ce oare crezi tu sau majoritatea femeilor ca toti neuronii barbatilor se gasesc undeva in zona prohapului?! oare nu te duce mintea la mai mult?! Oare chiar credeti ca toti sunt disperati sa va prinda in pat?! Hai sa fim seriosi, unii nu dau doi bani pe aspectul vostru placut iar voi va frecati fesele prin fata lor de parca a-ti face parada modei. Oare chiar nu realizati cat de penibile sunteti?! Unele din voi nu meritati nici macar acele fluieraturi(ala cioban) dar le primiti in sentimentul de dispret. Cu parere de rau, o recunosc, unele din voi meritati niste "fluieraturi" mai ceva ca pe stadion, cu parere de rau o recunosc ca unele din voi nu meritati decat niste jigniri.

Pun punct acestui subiect din punctul meu de vedere

Radio Greu de difuzat

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 3 aug 2006 03:43 de Bozgoru

si cu asta s-a spus totul pe fatza si .. chiar adevarat...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 3 aug 2006 13:02 de mya

De ce oare crezi tu sau majoritatea femeilor ca toti neuronii barbatilor se gasesc undeva in zona prohapului?! oare nu te duce mintea la mai mult?! Oare chiar credeti ca toti sunt disperati sa va prinda in pat?!

insa majoritatea cand o femeie "buna" cum ar cataloga-o ei, primul lucru la care se gandesc ei este "ce-as f****o". chit ca femeia este imbracata decent, cu eleganta. dar este vorba despre instinctul "animalic" al batbatilor aici.

Hai sa fim seriosi, unii nu dau doi bani pe aspectul vostru placut iar voi va frecati fesele prin fata lor de parca a-ti face parada modei. Oare chiar nu realizati cat de penibile sunteti?! Unele din voi nu meritati nici macar acele fluieraturi(ala cioban) dar le primiti in sentimentul de dispret. Cu parere de rau, o recunosc, unele din voi meritati niste "fluieraturi" mai ceva ca pe stadion, cu parere de rau o recunosc ca unele din voi nu meritati decat niste jigniri.

si ce conteaza daca unii nu dau 2 bani pt aspectul nostru placut ? crezi k eu cand ma aranjez o fac pentru a placea tuturor ? trebuie sa-mi placa mie in 1 rand. persoane carora nu le vor placea aspectul meu se vor gasi intotdeauna. va frecati fesele ? o spui de parca am "dansa" cand am merge pe strada daca un barbat vede o tipa care arata bine (si decent) deja isi imagineaza "orgia secolului" cu ea u crezi k un barbat fluiera dupa o femeie atunci cand i se pare dizgratioasa ? facem un sondaj si iti dovedesc ca nu e deloc asa. ar ignora-o pe respectiva. unele merita intr-adevar niste "fluieraturi" mai ceva ca pe stadion si niste jigniri, dar mai sunt si alte categorii de femei. nu exista doar femei demne de dispretz si fluieraturi ... si km atat

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 4 aug 2006 09:22 de Kaly

Dragilor, am cam devait.
Apropo de viol, si eu sunt revoltata doar cand aud cuvantul asta, insa de cele mai multe ori, ca si cauzalitate, violul este provocat de ceva. De o atitudine prost inteleasa, de un gest luat aiurea, de o tinuta exagerata etc. Nu spun ca nu exista si "animale" bolnave care violeaza pentru ca atata stiu sa faca. Exista si din pacate sunt multe. Insa, referindu-ma acum la ce spuneau baietii, au si ei dreptate. Precum si parerea fetelor este justa. Fiecare dintre noi avem dreptate, in felul nostru. Uite, un exemplu simplu si banal: mergeam zilele trecute prin centrul Timisoarei si a trecut una pe langa mine. Beton fata, recunosc, i-am aratat-o si sotului ca merita sa-si clateasca ochii... Era faina atat fizic cat si din punctul de vedere al vestimentatiei - sexy dar in acelasi timp cu bun simt. La nici 10 minute, a mai aparut un exemplar. Bun si asta, dar... Stiti ce am spus? "Asta cere km de ****!!! " Daca o femeie a spus asta (si credeti-ma pe cuvant ca nu era nimic invidios in reactia mea, chiar sunt capabila sa recunosc atunci cand o femeie e mai faina decat mine), ce putea sa spuna un barbat??? Sincer, chiar consider ca sunt unele care o cauta cu lumanarea. Asta este realitatea, fie ca ne place sau nu. A, ca asta nu inseamna ca barbatul care intalneste un asemenea specimen, trebuie sa il si violeze, e si asta adevarat. Sincer, pe cei care violeaza i-as castra. Insa le-as strange putin de gat si pe cele care provoaca la modul pervers si apoi fac pe victimele.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 aug 2006 01:54 de ExoticDream

De ce oare crezi tu sau majoritatea femeilor ca toti neuronii barbatilor se gasesc undeva in zona prohapului?! oare nu te duce mintea la mai mult?! Oare chiar credeti ca toti sunt disperati sa va prinda in pat?! Hai sa fim seriosi, unii nu dau doi bani pe aspectul vostru placut iar voi va frecati fesele prin fata lor de parca a-ti face parada modei. Oare chiar nu realizati cat de penibile sunteti?!

Nu toate va credem niste obsedati sexuali sau animale in calduri, insa uneori comportamentul vostru sugereaza acest lucru: cand o fata, imbracata usor sexy, dar decent, trece prin fata voastra si sunteti cu gasca, vi se pare foarte "cool" sa trantiti niste remarci "smecheroase" doar asa, de amorul artei si pentru a va impresiona amicii, nu neaparat pentru a agata fata respectiva, caz in care pentru ea momentul este nu atat penibil, cat amuzant! Nici mie nu-mi place stilul vestimentar "batista" (poate doar la mare, spre plaja, si fara sa dezvalui ceva), dar chiar si asa mi s-a intamplat sa aud comentarii deplasate, reactia mea a fost, de la caz, ignorare, pufnit in ras sau o palma (ultima varianta pentru cazul in care individul punea mana).

Se intampla si invers: un tip plin de pareri narcisiste trece prin fata unei fete sau a unui grup de fete, fataindu-si fundul si scotandu-si in evidenta muschii lucrati la sala, avand impresia ca asa va da gata toata suflarea feminina dintr-o lovitura! Ghinion! Momentul este amuzant pentru ele si penibil pentru el, mai exista fete pentru care conteaza si porumbeii care ies din gura unui tip "macho"!

Atata fetele care se imbraca indecent, cat si baietii care se trezesc comentand, dau dovada de infantilism si aluneca in penibil. Cea mai mare palma morala pentru acestia este sa fie ignorati total, a doua oara nu mai fac!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 aug 2006 19:30 de Nekunoskuta

...insa uneori comportamentul vostru sugereaza acest lucru: cand o fata, imbracata usor sexy, dar decent, trece prin fata voastra si sunteti cu gasca, vi se pare foarte "cool" sa trantiti niste remarci "smecheroase" doar asa, de amorul artei si pentru a va impresiona amicii, nu neaparat pentru a agata fata respectiva, caz in care pentru ea momentul este nu atat penibil, cat amuzant!...

Cred ca am mai spus eu o chestie, acum o repet: daca fluierati o fata si ea se intoarca sa se uite e c****, daca nu se intoarca e tot c**** si cu nasul pe sus pentru ca nu se uita. Oare voua ce va convine?

Nimic...
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online