Ce stiti despre serviciile unei prostituate?

Pagina 1 din 1
1

anonim

Guest

Ce stiti despre serviciile unei prostituate?

scris pe 8 aug 2006 00:01 de anonim

cati dintre voi ati apelat la servicile unei profesioniste, cat costa, unde se gasesc si unde ati facut-o???
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: prostituate

scris pe 8 aug 2006 00:20 de mya

cati dintre voi ati apelat la servicile unei profesioniste, cat costa, unde se gasesc si unde ati facut-o???

te-ar cam interesa pt niste servicii in interes personal ?

(deplorabil, my opinion )

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

exploziv

Guest

Re: Ce stiti despre serviciile unei prostituate?

scris pe 9 aug 2006 01:22 de exploziv

Nu le mai numi profesioniste, unele o fac din lipsa de bani, altele din dor de-o "bila", si cel mai grav unele o fac pt. a avea bani sa se intretina in bucuresti in facultati, venind din provincie.

costa... mult [asta poti afla inainte la telefon]
se gasesc peste tot (ziare, net etc.)

unele au apartamentul sau garsoniera lor (stau singure sau cu 1 prietena..2)
daca trebuie sa o faci la tine acasa mai bine te lasi..risti sa ramai fara nimik, mai ales daca dai de una care are "peste" si "rechin".
sus

Anonim

Guest

Re: Re: prostituate

scris pe 9 aug 2006 01:31 de Anonim

asa pt viitoru apropiat.. ce? te oferi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei prostituat

scris pe 9 aug 2006 01:32 de ExoticDream

unele o fac pt. a avea bani sa se intretina in bucuresti in facultati, venind din provincie.

Asta-i tare: chiar asa aiurea cum stau lucrurile in draga noastra economie de tranzitie, daca esti studenta in Bucuresti si vrei sa muncesti ca sa te intretii sau pur si simplu ca sa ai banul tau, se gasesc destule posibilitati decente, nu este cazul sa-ti vinzi trupul! Cine face asa ceva nu dispune de un IQ prea ridicat sau.... are reale calitati si chemare pentru practicarea meseriei respective.

P.S. Faptul ca esti student astazi (cand pentru fiecare absolvent de liceu exista doua locuri in universitati) nu spune absolut nimic daca nu este mentionata si facultatea in cauza, selectia adevarata se face abia mai tarziu.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 aug 2006 09:38 de Nekunoskuta

Profesionista...in ce? Am eu numarul de telefon de la vreo 2 firme de curatenie, daca vrei sa-ti mature prin casa

Nimic...
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 9 aug 2006 09:40 de Kaly

Profesionista...in ce? Am eu numarul de telefon de la vreo 2 firme de curatenie, daca vrei sa-ti mature prin casa

Beton

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 9 aug 2006 13:22 de LonelyGirl

Le gasesti cam peste tot.In general in parcarile mari sau pe centura.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 9 aug 2006 13:26 de LonelyGirl

Nu le mai numi profesioniste, unele o fac din lipsa de bani, altele din dor de-o "bila", si cel mai grav unele o fac pt. a avea bani sa se intretina in bucuresti in facultati, venind din provincie.
.

hai mai fi serios.Cate prostituate cu studii superioare gasesti?Crede-ma ca cele care au inclinatie spre asa ceva nu se incurca cu facultatea.Ca sa fi prostituata trebuie sa te nasti cu "talentul" asta.majoritatea prostituatelor vin din familii destramate, familii de alcoolici, abuzuri si alte chestii de-astea.In fine...ideea e ca nu cred ca ai dreptate la faza cu studentele din provincie prostituate.sau exista posibilitatea in care intelegem gresit termenul "prostitutie".

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei prosti

scris pe 9 aug 2006 16:11 de dazza

hai mai fi serios.Cate prostituate cu studii superioare gasesti?Crede-ma ca cele care au inclinatie spre asa ceva nu se incurca cu facultatea.Ca sa fi prostituata trebuie sa te nasti cu "talentul" asta.majoritatea prostituatelor vin din familii destramate, familii de alcoolici, abuzuri si alte chestii de-astea.In fine...ideea e ca nu cred ca ai dreptate la faza cu studentele din provincie prostituate.sau exista posibilitatea in care intelegem gresit termenul "prostitutie".

Studentele care fac asta nu se numesc prostituate.Prostituatele sunt exclusiv cele de pe DN.Zic eu
Restul ...studente generoase...
Dar vad ca ...din ce in ce mai multi iau peste picior studentele...studii superioare=prostitutie...???
Aoleo Romaniaaaaaaaaaa

si anonim...referitor la topicul tau...Depinde ce profesioniste vrei.Daca vrei nesplatate de pe DN,stai prin preajma strazilor.Daca vrei o "profesionista" cum ii zici tu...nu cred ca te tine buzunarul

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei pr

scris pe 10 aug 2006 02:04 de ExoticDream

Dar vad ca ...din ce in ce mai multi iau peste picior studentele...studii superioare=prostitutie...???
Aoleo Romaniaaaaaaaaaa

Eu iau peste picior unii studenti (fara discriminare) pentru ca, dupa parerea mea, peste 50% din ei nu au ce cauta la facultate. Pe vremuri era o mandrie sa reusesti sa intri intr-o institutie de invatamant superior, ajungeau acolo doar cei pe care ii ducea capul; astazi a fi student este trendy, sunt locuri garla, vin profesori universitari in licee sa faca propaganda (unii sunt foarte amuzanti, cand ii intrebi de ce ai alege facultatea respectiva, iti raspund "Pai la noi nu se da examen, intri cu dosarul!"), daca n-ai chef sa dai examen de admitere, incerci cu dosarul si, daca nu incapi nici asa, iti da taticu' bani si mergi la particulara! Daca nu-ti iei examenele de prea mult chiul, baut prin baruri si agatat prin cluburi, dai ceva la profi si se rezolva, ai mai trecut o data!

Viitor de aur tara noastra are!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile une

scris pe 10 aug 2006 14:31 de dazza

Eu iau peste picior unii studenti (fara discriminare) pentru ca, dupa parerea mea, peste 50% din ei nu au ce cauta la facultate. Pe vremuri era o mandrie sa reusesti sa intri intr-o institutie de invatamant superior, ajungeau acolo doar cei pe care ii ducea capul; astazi a fi student este trendy, sunt locuri garla, vin profesori universitari in licee sa faca propaganda (unii sunt foarte amuzanti, cand ii intrebi de ce ai alege facultatea respectiva, iti raspund "Pai la noi nu se da examen, intri cu dosarul!"), daca n-ai chef sa dai examen de admitere, incerci cu dosarul si, daca nu incapi nici asa, iti da taticu' bani si mergi la particulara! Daca nu-ti iei examenele de prea mult chiul, baut prin baruri si agatat prin cluburi, dai ceva la profi si se rezolva, ai mai trecut o data!

Viitor de aur tara noastra are!!!

Ahahahha ...ce dreptate ai la faza asta ExoticDream

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile

scris pe 14 aug 2006 00:47 de Bozgoru

simplu.. gasesti sevicii daste ain roice femeie daca ai destui bani...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre servic

scris pe 14 aug 2006 15:24 de mya

simplu.. gasesti sevicii de-astea in orice femeie daca ai destui bani...

permite-mi sa intervin prin cateva modificari: nu orice femeie e "profesionista" cu orice agarici care vine sa-i dea bani, si asta din simplul motiv ca mai sunt si femei care se daruiesc si fac dragoste, din iubire, cu partenerul, si nu cu orice tip de barbat care vine cu galeata de bani. sunt fel si fel de femei, dar de aici pana la a afirma k orice femeie s-ar darui dak o cumperi cu bani, este o mare dieferentza. dar de barbatzii care o fac cu o tipa pe care nici macar nu o cunosc, doar pentru ca are dotari, ce mai zici? deplorabil

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 15 aug 2006 02:40 de trinchi

Cum sa vrei sa platesti pentru ceva ce se obtine gratis? Esti char atat de hidos incat mergi pe strada cu o punga de hartie pe cap?

Si apropo daca intradevar vrei sa te injosesti atat de mult vezi ca sunt peste tot numai ochi si bani sa ia pt ele.

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

anonim

Guest

scris pe 3 sep 2006 15:35 de anonim

Cum sa vrei sa platesti pentru ceva ce se obtine gratis? Esti char atat de hidos incat mergi pe strada cu o punga de hartie pe cap?

Si apropo daca intradevar vrei sa te injosesti atat de mult vezi ca sunt peste tot numai ochi si bani sa ia pt ele.

nu pot sa zic ca sunt mister univers, dar nici ultimul hidos dar imi surade ideea de a face sex pe bani si 2 dragostea e pt cei slabi + ca atunci cand vine acel moment al despartiri simti ca ti se termina viata
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 3 sep 2006 15:46 de mya

dar imi surade ideea de a face sex pe bani

de ce ?? te stimuleaza mai mult ? care ti se pare ca ar fii avantajele?

dragostea e pt cei slabi

dragostea e pt cei ce o simt, ce stiu sa iubeasca, ce vor pe cineva alaturi, ce merita s-o aiba inseamna ca lumea e alcatuita din multe persoane slabe, ori asta nu e nici pe departe adevarat

+ ca atunci cand vine acel moment al despartiri simti ca ti se termina viata

vb din proprie experientza sau din cartzi? atunci ai grija sa prelungesti acel moment (pana la infinit) si n-o sa mai suferi. sau nu te mai implica in relatzii care stii din start ca vor eshua inteligent, nu ?

sus

anonim

Guest

scris pe 3 sep 2006 16:14 de anonim

da, inteligent

dar tot vreau sa ma apuc de mers la fmei care o fac cu bani
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile une

scris pe 3 sep 2006 16:23 de mya

da, inteligent

dar tot vreau sa ma apuc de mers la fmei care o fac cu bani

nu mi-ai argumentat ... de ce ?? sau t pun sa gandesti prea mult ?

sus

anonim

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile

scris pe 3 sep 2006 16:36 de anonim

nu mi-ai argumentat ... de ce ?? sau t pun sa gandesti prea mult ?

tu cand cumperi ceva care iti place/ doreai atat de mult, nu te simti mai fericita si satisfacuta ps: stiu ca o sa na faci misogin, nu te mai obosi sa scrii
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre servic

scris pe 3 sep 2006 18:22 de mya

tu cand cumperi ceva care iti place/ doreai atat de mult, nu te simti mai fericita si satisfacuta ps: stiu ca o sa na faci misogin, nu te mai obosi sa scrii

nu-ti mai da atata cu parerea privitor la persoana mea ca s-ar putea sa te arzi am o satisfactzie mai mare atunci cand obtin pe cineva prin calitatzile mele, prin felul meu de a fi, gandi. ideal sa existe si reciprocitate insa (atunci ar insemna ca am castigat pe cineva). astfel ar veni totul de la sine, fara sa mai fiu nevoita sa platesc pt a "castiga" pe cineva. daca esti genul caruia ii place sa obtzina totul foarte ushor, pe tava, ca si cum te-ai duce sa cumperi un dovleac ... your prob ... sa ne zici si noua ce ti-ai mai "achizitionat" (ca sa nu zic cumparat) intre timp ... bafta la "shopping"

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre se

scris pe 4 sep 2006 20:47 de Pasaroi_Cuminte

nu-ti mai da atata cu parerea privitor la persoana mea ca s-ar putea sa te arzi

chestia asta imi aminteste de ceva nostim :
Atunic cand El si Ea gatesc impreuna
daca nu se pune ulei risca sa se arda impreuna =)) =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

toto

Guest

scris pe 5 sep 2006 18:52 de toto

am incercat si eu eu am adus-o acasa am gasit-o intr-un ziar de anunturi ,arta super si m-am simtit foate bine cu ea ma gandesc cand so mai aduc odata ,ma costat 700k acu 3 luni.bafta
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 5 sep 2006 18:53 de dazza

am incercat si eu eu am adus-o acasa am gasit-o intr-un ziar de anunturi ,arta super si m-am simtit foate bine cu ea ma gandesc cand so mai aduc odata ,ma costat 700k acu 3 luni.bafta

Un amic de`al meu s`a dezvirginat cu o femeie de genul asta.Si l`a facut de ceasul din aur si nici nu l`a lasat sa termine
Eu l`am avertizat inainte ca isi ia tzeapa..si pana la urma am avut dreptate!

sus

toto

Guest

scris pe 5 sep 2006 19:00 de toto

Un amic de`al meu s`a dezvirginat cu o femeie de genul asta.Si l`a facut de ceasul din aur si nici nu l`a lasat sa termine
prostituatele nu sunt pentru oricine tre sa-ti iei multe masuri de precautie inainte sa te complici cu oastfel de femeie
sus

toto

Guest

scris pe 5 sep 2006 19:08 de toto

macar s-a dezvirginat omu'
sus

Razvan79

Junior member
10 mesaje

scris pe 10 sep 2006 01:30 de Razvan79

Din experienta de 1 data si din ce m-am informat mult intainte sa ma duc:

Cauta pe net, e plin de ele.

Exclus parasute de pe strada sau parcari.

Ce vrei: sa fie la locatia ei, sa fie singura sau cu o prietena, sa ceara in anunt varsta minima si/sau conditii gen "barbatii generosi si cu
bunul simt, stilati , lipsiti de prejudecati" ca o pitipoanca de parcare accepta orice , "ofer si cer discretie", poza ei etc.

Nu aduce chestii de valoare, telefoane, bani mai mult decat e necesar. d c sa te risti?

Spala-te! Daca vrei calitate te duci ca ultimul taran? Taranii se duc la cele din parcare, un nivel mai jos.

Una mai calumea cu indiciile de mai sus probabil ca nu o sa vrea in toate felurile, si probabil ca nici nu vrei, cred ca cele sunt care fac orice nu sunt chiar categoria 1.

Nu o forta sa faca ce nu vrea si o sa iasa bine si placut, daca te gandesti din punctul ei de vedere cine vrea sa aiba de a face cu un client nashpa? Fii un finut si o sa ai parte de mai multa placere.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online