Condamnarea femeii pentru instigare la viol!

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 aug 2006 21:09 de Dysdera

Cred ca am mai spus eu o chestie, acum o repet: daca fluierati o fata si ea se intoarca sa se uite e c****, daca nu se intoarca e tot c**** si cu nasul pe sus pentru ca nu se uita. Oare voua ce va convine?

cata dreptate poti avea aici necunoscuta..adevarul e ca voi aveti un tupeu incredibil sa insultati toate fetele ,femeile de pe forumul asta facand generalizari penibile si lipsite de sens..daca voi ati dat-o in bara cu o fata sau daca ati avut ghinionul sa datzi peste fete vai de capul lor nu inseamna ca toate suntem la fel

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigare la

scris pe 9 aug 2006 14:02 de LonelyGirl

eu propun doar atata.... la orice viol care este reclamat de femeie... femeia sa primeasca o amenda pt marturie falsa..si barbatul sa nu primeasca nimika..nici amenda nici inchisoare nici dosar penal.. ca se stie ca femeile ,, violate,, mint.. se stie de femeile acelea care saracutzele nu stiau ca acolo in italia vor fii prostituate...ele credeau ca o sa fie directoare de firma..

Adica merg la lucru in strainatate cu contract de munca si tot tacamul.Cand ajung acolo ma trezesc sechestrata si inchisa cu forta.Sunt silita sa intretin relatii sexuale din care anumite persoane scot sume frumoase de bani.Pe langa toate acestea mai sunt si batuta si nici nu mi se da sa mananc.Reusesc intr-un final sa scap, merg la politie, eu iau amenda, raman cu socul, luni de tratamente si traume care probabil nu se vor vindeca niciodata.Aia raman cu banii si racoleaza un alt grup de fete, fete care vor avea aceeasi "soarta" ca si a mea.
Suna bine nu???
P.S. chestia pe care am descris-o mai putin ultima parte e reala.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru

scris pe 9 aug 2006 14:11 de LonelyGirl

carrie esti dusa cu pluta cu copiii tai maltratati cu tot.. stiu cazuri in care fata de 14 ani s-a dus la paine..si de c**** ce e in timpu asta si-a tras-o cu unu de buna voie... si cand a ajuns acasa..ca sa n-o certe masa de ce a intarziat.. i-a zis lu masa ca a fost violata de ala... si la proces... tot cartieru a zis ca tarfa aia mica minte ca si-o trage cu toti.. si asa a scapat baiatu.. care intra in parnaie din cauza la o c**** ..asa cu nu ma lua pe mine cu ,, tanar si nelinistit,, si de ce vezi tu prin filme.. ca in viatza e altcumva... ..sunt mai rare cazurile in care taranu beat mort o violeaza pe fata care vine pe ulitza cu ciuperci si zmeura pt bunica..

Bozgorule tu te pierzi in maruntisuri mai.Ala de ce i-a tras-o aleia de 14 ani?Intra la corupere daca e major KLAR.Si din moment ce a scapat inseamna ca e totul ok.Tragediile sunt alea pe care le-a descris carrie.Oameni care din cauza unui abuz/viol nu vor mai putea avea niciodata o viata normala si care nu au nici o vina in ceea ce s-a intamplat ci au fost pur si simplu victime.In fine..nu pari sa intelegi la subiectul asta decat ceea ce vrei tu.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea fe

scris pe 9 aug 2006 14:22 de LonelyGirl

Sunt unele fete\femei care "cer" violul prin imbracamintea pe care o afiseaza. Ca nu toti sunt in stare sa admire e alta problema

sa sti ca si problema asta, a hainelor provocatoare poate fi explicata logic din punct de vedere psihologic.in general persoanele care se imbraca foarte provocator, in culori stridente, poarta tot felul de accesorii care ies puternic in evidenta sunt persoane care nu sunt multumite de propria persoana.li se pare ca oarecum nu li se acorda suficienta atentie, nu sunt placute de societate si incearca sa iasa in evidenta apeland la ceea ce pe voi va revolta atat de tare.nu vor in nici un caz sa fie violate.vor doar sa fie admirate si acceptate de voi

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnare

scris pe 9 aug 2006 23:31 de Bozgoru

LonelyGirl... tu duci o viata in spatele unui monitor..si habar nu ai cum e viata reala decat ce ai vazut in filme in ,,lOVE STORY,, si totul ti-i se pare asa de roz... se pare ca te uiti prea mult pe ACASA.... de tu chiar crezi ca alea care ajung ,,sechestrate,, in tari straine.. nu stiau ca vor ajunge prostituate acolo.. trebuie sa intelegi un lucru... asta e acoperiarea lor in fatza familiei.. sa zica la toti ca au fost sechestrate ... nu exista asa ceva.. sa te rapeasca cineva de pe strada si sa te duca sa te prostituezi..astea sunt mituri... toate care fac servici din astea le fac din buna voie..si cand le prinde politia si vin astia cu camera de luat vederi.. spun in gura mare ca au fost sechestrate... NU MAI VORBI DIN CE AUZI LA POVESTIRI ADEVARATE!.. sau la SURPRIZE SURPRIZE..
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condam

scris pe 10 aug 2006 02:02 de Dysdera

LonelyGirl... tu duci o viata in spatele unui monitor..si habar nu ai cum e viata reala decat ce ai vazut in filme in ,,lOVE STORY,, si totul ti-i se pare asa de roz... se pare ca te uiti prea mult pe ACASA.... de tu chiar crezi ca alea care ajung ,,sechestrate,, in tari straine.. nu stiau ca vor ajunge prostituate acolo.. trebuie sa intelegi un lucru... asta e acoperiarea lor in fatza familiei.. sa zica la toti ca au fost sechestrate ... nu exista asa ceva.. sa te rapeasca cineva de pe strada si sa te duca sa te prostituezi..astea sunt mituri... toate care fac servici din astea le fac din buna voie..si cand le prinde politia si vin astia cu camera de luat vederi.. spun in gura mare ca au fost sechestrate... NU MAI VORBI DIN CE AUZI LA POVESTIRI ADEVARATE!.. sau la SURPRIZE SURPRIZE..

ce sceptic esti tu mai bozgore..uite iti dau eu un caz..sa vad ce scuze si alte aberatii mai gasesti..din cartierul meu..la cateva sute de metri de blocul meu..o fetita de 12-13 ani a fost rapita..intr-o masina...si pusa pe piatza de carne vie..de unde stiu de cazul asta?fiindca bunicutza mea draga si scumpa e fanatica a stirilor de la ora 5 si m-a chemat sa vad cazul asta ca sa am grija pe unde umblu si ce masini mai trec pe langa mine..traficul de carne vie chiar exista..daca tu esti orb si nu-l vezi in jurul tau nu ii condamna pe ceilalti ca au ochii larg deschisi

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co

scris pe 10 aug 2006 17:36 de Bozgoru

am si zis mai devreme... dar u dormi pe tine si te uiti ca magaru inainte.. am zis ca nu vorbim de copile aici... care nu s epot apara ci d efemei in toata firea nu-mi da tu exempu de fetitza de 12 ani.. care nu stiu cine a furat-o...eu vorbeam de femei care sunt mature si sunt in stare sa se apere...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 10 aug 2006 17:51 de Dysdera

am si zis mai devreme... dar u dormi pe tine si te uiti ca magaru inainte.. am zis ca nu vorbim de copile aici... care nu s epot apara ci d efemei in toata firea nu-mi da tu exempu de fetitza de 12 ani.. care nu stiu cine a furat-o...eu vorbeam de femei care sunt mature si sunt in stare sa se apere...

ma indoiesc ca o femeie se poate apara cand niste matahale de oameni sar pe ea si o arunca in masina..o leaga la ochi..eventual o leaga si de maini si de picioare etc..cat despre "ofertele de munca" care duc tot la traficul de carne vie..nu condamna intreaga lume ca nu se informeaza si nu stie de traficul de carne vie..nu poti avea pretentia ca o femeie care vine dintr-un sat izolat sau dintr-un loc in care informatii in legatura cu asta nu sunt pentru ca a cazut in plasa...naivitatea femeilor care devin victime ale traficului de carne vie nu trebuie condamnata,ci inteleasa

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 10 aug 2006 23:46 de Bozgoru

filme de protv de la ora 20:00 vedeti voi.. nu are nimeni tupeu.(in romania ma refer) sa faca asa ceva... decat in ,,razbunarile,, dintre clanuri de tigani... in rest sa se rapeasca fara motiv nu exista asa ceva...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 11 aug 2006 02:00 de Dysdera

filme de protv de la ora 20:00 vedeti voi.. nu are nimeni tupeu.(in romania ma refer) sa faca asa ceva... decat in ,,razbunarile,, dintre clanuri de tigani... in rest sa se rapeasca fara motiv nu exista asa ceva...

cine era cel care nu stie de real life?

sus

dada_bv

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigare la

scris pe 11 aug 2006 14:53 de dada_bv

poate gresesc..poate nu..dar nu cred(in momentul de fata) ca ai dreptate..uite un film care m-a facut sa imi schimb parerea..lilja4ever...merita vazut
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigar

scris pe 13 aug 2006 02:26 de Bozgoru

nu stiu d ereal life...? dysdera..dormi pe tine fata draga... nu-mi spune tu mie ce inseamna real life cand tu ai ora de ajuns acasa... crede-ma ca stiu ce inseamna real life..inseamna droguri..crima... talharii.... violuri... dar mai putin chestia cu rapiri ( de femei mature)... ma refer la Romania aici... nu exista asa ceva la noi nu s-a ajuns pana aici... este la fel ca si cu pistoalele..in statele unite aia se impusca pe capete in cartiere la ei..la noi cu bata si cutitu... ..daca vedem la televizor ca unu mai instarit are pistol si l-a impuscat pe unu ca a vrut sa pescuiasca din iazul lui e altceva..e un caz ff izolat in romania..la fel si cu rapirile...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru inst

scris pe 13 aug 2006 03:02 de Dysdera

nu stiu d ereal life...? dysdera..dormi pe tine fata draga... nu-mi spune tu mie ce inseamna real life cand tu ai ora de ajuns acasa... crede-ma ca stiu ce inseamna real life..inseamna droguri..crima... talharii.... violuri... dar mai putin chestia cu rapiri ( de femei mature)... ma refer la Romania aici... nu exista asa ceva la noi nu s-a ajuns pana aici... este la fel ca si cu pistoalele..in statele unite aia se impusca pe capete in cartiere la ei..la noi cu bata si cutitu... ..daca vedem la televizor ca unu mai instarit are pistol si l-a impuscat pe unu ca a vrut sa pescuiasca din iazul lui e altceva..e un caz ff izolat in romania..la fel si cu rapirile...

daca ma tratezi ca pe un copil nu ai sa devii deodata mai destept..garantez..cat despre real life..nu am gasit inca o sursa informativa care sa zica de o rapire dar am gasit asta: http://www.anchete.ro/articol.php?a=1933&s=12&ss=-1 acum..te rog..delecteaza-te..citeste tot ce e scris acolo...si apoi spune-mi te rog cum de au putut sa scoata o fata de 24 de ani sanatoasa din tzara si sa o oblige sa se prostitueze daca nu cu forta...

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru

scris pe 13 aug 2006 03:05 de Bozgoru

simplu..stia ca o sa se duca in strainatate ca panarama.... a plecat d ebuna voie la ,, munca cinstita,, precum stia familia ei.. acolo dupa ce i-au tras-o toti strAinii. nu s-a mai inteles la bani cu pestele ei... si acu cika saracutza a fost rapita..!! Intelege!!! nimeni nu e atat de idiot incat sa rapeasca o necunoscuta de pe strAda sa o duca la prostituat... ( inca o data.. nu in romania.)... unde daca te basesti... vine si protv si antena 1 si prima tv si dan Diaconescu REAL SENZATIONAL MORTAL IN DIRECT !!!!!
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pen

scris pe 13 aug 2006 03:39 de Dysdera

simplu..stia ca o sa se duca in strainatate ca panarama.... a plecat d ebuna voie la ,, munca cinstita,, precum stia familia ei.. acolo dupa ce i-au tras-o toti strAinii. nu s-a mai inteles la bani cu pestele ei... si acu cika saracutza a fost rapita..!! Intelege!!! nimeni nu e atat de idiot incat sa rapeasca o necunoscuta de pe strAda sa o duca la prostituat... ( inca o data.. nu in romania.)... unde daca te basesti... vine si protv si antena 1 si prima tv si dan Diaconescu REAL SENZATIONAL MORTAL IN DIRECT !!!!!

trebuie sa recunosc ca ma depaseste situatia...nu mi-as fi imaginat ca exista in lumea asta o persoana atat de sclipitoare ca tine..ma intreb cum de ti-ai dat seama ce ticaloasa e fata aia.?.nenorocita..s-a dus in strainatate..si-a abandonat copilul..ba chiar si-a rugat unchiul sa o vanda unor gunoaie de oameni care nu ar fi in stare sa "agatze" nici macar o haina in cuier..a plecat din tzara sa o f...a tot felul de tzaranoi deparavati..sa i se administreze droguri ca sa poata suporta un numar mare de clienti pe zi...sa fie tinuta inchisa si obligata sa faca cine stie ce barbaritati dpdv sexual si alte tampenii de genul..intelectul tau ma depaseste..capacitatea ta de intelegere este uluitoare...ma intreb de unde le scoti.?.niste idei geniale..ar trebui sa fii bagat intr-un laborator si analizat la cat de destept esti..noi..bietii muritori de rand am avea nevoie de secretul intelectului tau ca sa indraznim sa avem pretentia la o evolutie cerebrala asemanatoare cu a ta

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii

scris pe 13 aug 2006 11:12 de carrie

si pe mine ma depaseste, nu pot sa imi dau seama cum un om poate starui cu atata insistenta in prostia si ignoranta lui...asta e. noroc ca sunt cazuri izolate.
se mai mira ca nu gaseste o femeie ca lumea. normal, nici nu merita, la cata ura gratuita a acumulat impotriva tuturor femeilor. inca nu imi dau seama cum exista oameni atat de idioti incat sa arunce cu noroi in toata lumea, fara sa gandeasca. oricum ideile nu poti sa ii scoti ideile din cap nici cu forcepsul. omul pana nu isi da seama singur ca greseste, degeaba. oricum, conceptiile gresite staruie si la nivel mai inalt (de exemplu, in trecut, cat timp oamenii au fost convinsi ca pamantul e plat si ca soarele se invarteste in jurul lui?) sunt curioasa ce sentimente are copilul asta (e un copil in gandire, si inca un copil-problema) pentru mama lui... si mai sunt curioasa cat interes isi da o astfel de persoana in pat si daca a reusit vreodata sa satisfaca o femeie...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea fe

scris pe 13 aug 2006 13:06 de valentine

Lasati ma baiatul in pace...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnare

scris pe 13 aug 2006 16:20 de Dysdera

Lasati ma baiatul in pace...

tu esti de acord cu el valentine?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 aug 2006 16:50 de valentine

tu esti de acord cu el valentine?

Cand o sa am chef sa citesc tot ce e scris mai inainte(adica peste foarte mult timp)...o sa iti zic
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co

scris pe 14 aug 2006 00:44 de Bozgoru

baiat destept s-a obijnuit cu gandul ca toate femeile sunt c**** ... si nu mai vrea sa citeasca nimik
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 aug 2006 02:21 de carrie

baiat destept s-a obijnuit cu gandul ca toate femeile sunt c**** ... si nu mai vrea sa citeasca nimik

pariu ca o sa citeasca ce scriu eu?
am impresia ca prin postul cu "lasati baiatul in pace" nu voia neaparat sa iti dea dreptate... parerea mea.
de altfel, unu la mana, teoria asta cu c****** este o teorie de baietei imaturi, cocolositi, frustrati, care inca habar nu au ce este viata. problema aici se pune conform vechii zicale "a lua un rahat in gura si a nu-i mai da drumul"; iar la partea cu traficul de persoane numai un dobi cu ochelari de cal ar putea sa iti dea dreptate, numai un dobi ar putea crede ca marie din capu' satului, saraca, fara cultura, naiva si proasta e drept, s-ar putea duce de buna-voie intr-o cosmelie de periferie din eu stiu ce tara, unde sa nu primeasca nimic de mancare si sa fie fortata sa presteze cine stie ce perversiuni de 30 de ori pe zi unor libidinosi brutali, sub amenintarea bataii sau a mortii, pentru ca niste umflati gretosi sa isi umple portofelele cu sute de euro zilnic si sa huzureasca in plimbari pe coasta de azur!... noi traim intr-o lume falsa?... in cazul asta tu baiete traiesti de-a dreptul pe luna! exista atata suferinta pe lumea asta cata nici nu iti poti imagina, si nu ma refer aici doar la aceste aspecte, ci la multe altele, e suficient sa te uiti in jurul tau sa descoperi unele motive, altele sunt mai indepartate. si daca nu poti face nimic ca sa indrepti nedreptatile si sa inlaturi suferinta (nici eu nu pot deocamdata), macar nu da cu piciorul, nu-ti bate joc! asemenea infractiuni nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi luate in deradere, daca poti sa faci asa ceva nu te poti numi om... omul e om in primul rand datorita ratiunii (zice-se si sufletului).
in fine, se pare ca esti inchistat, inflexibil, refuzi din start orice parere contrara cu a ta, fara macar sa iti pui problema ca pot exista sanse 1% sa existe o greseala in conceptia ta, conceptie care, din cate vad, nu se bazeaza pe argumente solide, ci pe niste cazuri izolate si nu prea relevante, dar evident interpretate in avantajul tau. asa incat ar trebui sa ascult sfatul lui valentine si sa te las in pace, neuronii din pacate au facut-o deja. doar ca nu stiu daca pot sa ma abtin sa nu am nici o reactie la asemenea ineptii. iar daca raspunzi injurandu-ma e problema ta, dar prin asta nu vei face decat sa imi dai dreptate.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 aug 2006 02:37 de Bozgoru

am citit doar primele 3 randuri.. ca ai scris prea mult si ma dureau ochii sa citesc atata... oricum zicea ca numai idiotii cred ca toate femeile sunt c**** ..... daca vrei iti aduc eu cunostiinte d-ale mele inca vreo 20-230 d ebaieti care sa sustina ce spun eu .... asa ca ciocu mic si mergi pe burta... eu cand zic ca toate femeile sunt c**** aici pe forum e ca si la o discutie la un pahar d evin...dika persoanele de fatza se exclud... asa si cu voi.. nu va fac pe voi cele de aici c**** ....si la modu general...daca o luati ca atare... treaba voastra...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 14 aug 2006 06:18 de Dysdera

am citit doar primele 3 randuri.. ca ai scris prea mult si ma dureau ochii sa citesc atata... oricum zicea ca numai idiotii cred ca toate femeile sunt c**** ..... daca vrei iti aduc eu cunostiinte d-ale mele inca vreo 20-230 d ebaieti care sa sustina ce spun eu .... asa ca ciocu mic si mergi pe burta... eu cand zic ca toate femeile sunt c**** aici pe forum e ca si la o discutie la un pahar d evin...dika persoanele de fatza se exclud... asa si cu voi.. nu va fac pe voi cele de aici c**** ....si la modu general...daca o luati ca atare... treaba voastra...

daca si prietenii tai au ideile tale atunci zicala : "Dzeu ii face si dracu ii aduna" e cel mai bun lucru pe care ti-l pot zice

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 aug 2006 11:57 de valentine

pariu ca o sa citeasca ce scriu eu?

Pun eu pariu,pe o plimbare cu Golful
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 aug 2006 15:46 de ExoticDream

Pun eu pariu,pe o plimbare cu Golful

Obsessed with cars.... from the beggining!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 14 aug 2006 17:18 de LonelyGirl

Bozgore, nu sti absolut nimic despre mine si caracterizarea ta e total gresita.Am mai zis pe-aici, in alte topicuri ca sunt foarte, foarte ocupata.La tv daca ma uit de 2 ori pe sasptamana e bine.Nu urmaresc emisiuni gen Surprize, Surprize, Iarta-ma, Din dragoste; telenovele nici asa;nici macar de un film serial nu am timp
Apoi nu am zis ca e rapita de pe strada.Asta ai interpretat-o tu.Cunosc caz real in care fetei i s=a ptomis un loc de munca, ca si menajera si ajuns sa fie sechestrata si prostituata.Nu stiu de ce ti-e atat de ciuda ca exista totusi astfel de cazuri, in loc sa fi deacord cu faptul ca exista si ar trebui facut ceva...

P.S. inainte sa mai tragi cate-o caratcterizare de-asta de 2 bani ia legatura cu persoana careia incerci sa i-o faci poate te razgandesti si te scutesti de zambetul celor din spatele monitoarelor

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 14 aug 2006 17:31 de LonelyGirl

nu va fac pe voi cele de aici c**** ....si la modu general...daca o luati ca atare... treaba voastra...

Acu` asta ar fi culmea culmilor.sa ne faci c**** cand nici nu ne cunosti, nu sti aproape nimic despre noi, nu ne-ai vazut...deci niic nu poate fi vorba de sex.
Eu merg poe princ ipiul ca daca nu mi-ai tras-o nu ai dreptul sa ma cataloghezi.
(ultima parte era in limbajul "modern")

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 aug 2006 20:25 de carrie

unu la mana, cred ca ar fi trebuit sa citesti tot, in principiu se adresa celor care gandesc ca tine.
a doua la mana, daca mai imi aduci 20-30 asa ca tine, e destul de grav (pentru voi ma refer), daca in schimb sustin si ei asta asa de smekerie, de ochii lumii, asa cum unele femei (nu eu) sustin la modul generic "toti barbatii sunt porci", e doar un teribilism infantil, care in majoritatea cazurilor nu este deloc incurabil, ba chiar se vindeca fara tratament, prin simpla trecere a timpului, trecere prin viata, prin experiente si maturizare.
a treia la mana, ce vrea sa insemne aceasta uzitata expresie "persoanele de fata se exclud"? adica de ce anume se exclud? ca sunt de fata? dupa ce nu mai sunt de fata, continua sa se excluda sau ajung in aceasi oala cu cele care din start nu erau de fata? si pe ce motiv anume se exclud? ca sunt de fata nu e suficient, pentru altii nu sunt de fata, deci pentru acei altii nu s-ar exclude... in cazul acesta, femeile de pe forum sunt la fel de femei ca si cele care nu sunt de fata. de fapt aceasta "persoanele de fata se exclud" e la fel ca "toate femeile sunt c**** ", adica niste afirmatii care nu pot fi argumentate convingator ori dovedite nici logic, nici matematic, nici in vreun alt fel. cand afirmi ceva, si mai ales cand sustii in gura mare pe oriunde apuci, trebuie sa ai argumente pertinente. argument pertinent nu inseamna cateva cazuri izolate (chiar de ar fi destul de multe, de la particular nu se merge la general, ci numai invers), nici parerea altor nu-stiu-cati indivizi (zeci de mii de oameni din tara asta cred ca doctrina ideala este comunismul, teroristii sinucigasi sunt convinsi ca prin detonarea bombei au asigurat loc in rai cu vedere la mare si 12 virgine numai pentru ei si asa mai departe, mii de conceptii total gresite; mii de adepti convinsi pana in strafunduri de veridiciteatea unui fapt fals: egal cu zero). in fine cred ca s-a inteles ideea, si ma opresc din aceasta polemica pentru ca totusi ne aflam pe un site de sex, nu de logica sau filozofie.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 aug 2006 21:40 de Bozgoru

hai ca m-ati obosit... fie ca voi.. nu e nimeni curvva... toate femeile sunt niste sfinte.. barbatii sunt porci... voi nu gresiti niciodata... va duceti cu toate in pelerinaj la MEcca.... spuneti de 3 ori Tatal Nostru.. cand vedeti ceva deochiat la televizor.. a draqu sa fiu cu generalizarea mea catre femei... ptiu.. vai capu meu... voi sfintele...
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Condamnarea femeii pentru instigare la viol!

scris pe 15 aug 2006 02:34 de trinchi

Initierea unui act legislativ,prin care sa fie condamnata femeia pentru instigarea barbatului la viol(vezi tinutele sumare ale doamnelor/domnisoarelor,chiar si a celor care nu prea au ce arata)

Sincer io sunt pentru, fuste de nici macar nu zici ca sunt, bluze la fel.. aproape ca sunt goale, cum sa nu poftesti...

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online