Imi imaginez sex in 3 cu prietena prietenei!

Pagina 1 din 2
1   2   »

tomcat

Guest

Imi imaginez sex in 3 cu prietena prietenei!

scris pe 3 aug 2006 22:46 de tomcat

....dupa cum spuneam....stau cateodata asa....cand nu sint cu iubita mea....inkid okii....si mi-o imaginez cum se linge cu prietena ei cea mai buna....care...binententeles....e mai buna ca ea....

Ce ziceti de asta? Io am impresia ca intotdeauna prietena ta va avea o prietena mai buna ca ea....careia i-ai cam trage-o asa de 2-3 ori....nu?
Voi ce ziceti?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: prietena prietenei

scris pe 4 aug 2006 08:26 de mya

....dupa cum spuneam....stau cateodata asa....cand nu sint cu iubita mea....inkid okii....si mi-o imaginez cum se linge cu prietena ei cea mai buna....care...binententeles....e mai buna ca ea....
Ce ziceti de asta? Io am impresia ca intotdeauna prietena ta va avea o prietena mai buna ca ea....careia i-ai cam trage-o asa de 2-3 ori....nu?
Voi ce ziceti?

vai, vai, vai de capsoru' ala al tau lipsit de inteligentza si neuroni (scuzati franchetzea). e mai buna de ce ? ca are c** si sani mai mari ? inseamna k habar n-ai ce sunt alea sentimente si o relatzie adevarata daca-ti inkipui fantezii cu prietena prietenei tale. sfat: ce zici de un menage a trois ? ca sa-ti satisfaci curiozitate, nu de-alta, mai divsersifici sper sa nu ajunga topicul asta pe mana prieteni tale ... nu te vad prea bine doar de 2,3 ori ? hai mey, ce naiba, doar atata potzi ?
am plekt sa rad in continuare ... bafta cu gagicile alea bune

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prietenei!

scris pe 5 aug 2006 02:00 de ExoticDream

Voi ce ziceti?

Eu zic ca fata pe care ai fraierit-o nu este iubita ta, habar n-ai ce inseamna o relatie, nu-ti iubesti prietena si nici nu o respecti, mai bine o lasi in pace si incerci sa te combini cu prietena pentru ca oricum doar la sex iti sta mintea. Spor la visele erotice!

A propos, esti sigur ca prietena prietenei nu are vreo verisoara care are o sora care are o nepoata care e mai buna si decat sora, verisoara, prietena prietenei si prietena ta si careia i-ai trage-o de 2-3 ori?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 aug 2006 19:37 de Nekunoskuta

Voi ce ziceti?

Imagineaza-ti!

Nimic...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prietene

scris pe 5 aug 2006 20:04 de Pasaroi_Cuminte

tomcat esti cu capul bine )
lococat )

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prie

scris pe 5 aug 2006 21:02 de dazza

tomcat,tu esti unul dintre exemplarii care strica specia masculina.
Cum naiba iti trece prin cap sa i`o pui prietenei ei cele mai bune.
Daca ai chef de harjoneala cu aia,du`te in puii mei la ea,dar nu`ti mai minti prietena si nu o mai fa pe bunul samaritean.
Tu sa fi iubitul meu ...te`as omora!

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

tomcat

Guest

Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena

scris pe 7 aug 2006 12:43 de tomcat

mda...m-am lamurit....
Se vede ca nu a raspuns nici un baiat la postul meu....din partea fetelor nu ma asteptam la alt raspuns....insa va spun io ca intr-o mare...foarte mare proportie....si prietenii vostrii gandesc la fel....ma rog....cei care au o iubita cu o prietena mai buna. Dar nu aveti de unde sa stiti atata timp cat negati vehement acest lucru si refuzati sa vedeti cum gandeste un baiat. SI daca as face un menage a trois cu prietena prietenei....care e faza....
Da de "swingers" ati auzit fetelor???
Mai diversificam si noi atmosfera.....ca doar nu mai sintem pe vremea bunicii nu?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

scris pe 7 aug 2006 14:09 de ExoticDream

mda...m-am lamurit....
Se vede ca nu a raspuns nici un baiat la postul meu....din partea fetelor nu ma asteptam la alt raspuns....insa va spun io ca intr-o mare...foarte mare proportie....si prietenii vostrii gandesc la fel....ma rog....cei care au o iubita cu o prietena mai buna. Dar nu aveti de unde sa stiti atata timp cat negati vehement acest lucru si refuzati sa vedeti cum gandeste un baiat. SI daca as face un menage a trois cu prietena prietenei....care e faza....
Da de "swingers" ati auzit fetelor???
Mai diversificam si noi atmosfera.....ca doar nu mai sintem pe vremea bunicii nu?

Ba a raspuns si un baiat la postul tau, insa, din pacate, in acelasi ton cu fetele! Sigur ca noi, fetele, suntem extrem de interesate de sinapsele voastre, ale baietilor, de-asta si bantuim pe aici, ceea ce nu intelegi tu este ca nu toata lumea gandeste la fel, nici macar reprezentantii aceluiasi sex! Spre luminarea ta, iti pot spune ca exista si fete care jinduiesc la aventuri fierbinti impreuna cu cel mai bun si aratos prieten al tau, dupa cum exista si (multi) baieti care nu ar da doi bani pe o prestatie sexuala cu prietena iubitei.

Da, am auzit de swingers, insa pentru asta ai nevoie de acordul celorlalte persoane implicate, daca il ai, poti trece nestingherit la treaba! Din modul in care ai pus problema, se deduce ca te-ar tenta sa-ti inseli iubita, nu sa beneficiati de fun impreuna! Nu uita sa ne povestesti cum a fost, ardem.... de nerabdare!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Guest

scris pe 7 aug 2006 21:58 de nemesis

Voi ce ziceti?

Voi incercati sa-l convingeti ca ceea ce vrea el este de-a dreptul idiot, nu? Ei bine, nu este! Sunt instincte si este normal ca ele sa fie puternice la o anumita varsta. Probabil ca este un copil si inca nu are habar de morala si etica.

Dragul meu! Ceea ce vrei tu este absolut normal. O sa inveti mai multe... intr-o zi! Pentru moment nu-i asculta p'astia. Sunt inchistati in opiniile lor crestine, invatate de la mami, tati si bunica.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prietene

scris pe 8 aug 2006 02:00 de ExoticDream

Voi incercati sa-l convingeti ca ceea ce vrea el este de-a dreptul idiot, nu? Ei bine, nu este! Sunt instincte si este normal ca ele sa fie puternice la o anumita varsta. Probabil ca este un copil si inca nu are habar de morala si etica.

Dragul meu! Ceea ce vrei tu este absolut normal. O sa inveti mai multe... intr-o zi! Pentru moment nu-i asculta p'astia. Sunt inchistati in opiniile lor crestine, invatate de la mami, tati si bunica.

Sa vorbim cu baiatul care a cerut sfatul:

Da, puisor, asa este, si omul, ca si animalul, are instincte, in adolescenta instinctele sexuale capata o intensitate nebuneasca, iar copilul, pardon, adolescentul, nu prea are habar cum sa le tina in frau si atunci.... uneori o ia razna, nu numai ca viseaza cai verzi pe pereti, dar si face! In unele tari amarate, copii de 15-16 ani, superexcitati si dornici de aventura, dau viata uneori acestor fantezii facand sex cu frati/surori sau animalute din gospodarie, probabil pentru ca n-au parte de sfaturi ale unor persoane inchistate in opiniile lor crestine, invatate de la mami, tati si bunica.

Ca partenera a unui baiat ca tine, cred ca mi-as lua campiile, dealurile si muntii daca as sti ca tipul ar avea nevoie sa apeleze la etica si morala pentru a nu-si dori sex cu prietena mea!!! I-as face-o cadou de ziua lui, impreuna cu o femela din rasa ciobanesc german, si apoi.... ciao, auf wiedersehen, good-bye!Yuk!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 8 aug 2006 23:35 de nemesis

Da, puisor, asa este, si omul, ca si animalul, are instincte, in adolescenta instinctele sexuale capata o intensitate nebuneasca, iar copilul, pardon, adolescentul, nu prea are habar cum sa le tina in frau si atunci.... uneori o ia razna, nu numai ca viseaza cai verzi pe pereti, dar si face! In unele tari amarate, copii de 15-16 ani, superexcitati si dornici de aventura, dau viata uneori acestor fantezii facand sex cu frati/surori sau animalute din gospodarie, probabil pentru ca n-au parte de sfaturi ale unor persoane inchistate in opiniile lor crestine, invatate de la mami, tati si bunica.

Ca partenera a unui baiat ca tine, cred ca mi-as lua campiile, dealurile si muntii daca as sti ca tipul ar avea nevoie sa apeleze la etica si morala pentru a nu-si dori sex cu prietena mea!!! I-as face-o cadou de ziua lui, impreuna cu o femela din rasa ciobanesc german, si apoi.... ciao, auf wiedersehen, good-bye!Yuk!

Sa vorbim cu sfatoasa fata:

Draga mea, pe acelasi algoritm o sa ne spui ca daca in adolescenta se simte atras de persoane de acelasi sex, iti iei tarile, orasele, muntii, apele si padurile (TzOMANAP, daca nu ma insel) si... si nu stiu ce faci cu ele pentru ca nu ai specificat...

Asa. Hai sa trecem la etica si morala. Nu, nu te speria, nu vom face apel la Noica, Spinoza sau Kant. Nu. Vom intreba doar:

Un omulet, oarecare/oricare, este inzestrat cu instincte. Vorbind exclusiv de cele sexuale, astea sunt chestiile alea care isi fac simtita prezenta inclusiv in pat, inclusiv atunci cand oamenii fac dragoste, da? Cred ca e totul ok aici. Daca totul este ok, atunci hai sa ne intrebam despre relatia dintre iubire/dragoste si aceste instincte sexuale. Relatia asta nu este chiar directa, unica si total cauzala. Aceste instincte, impreuna cu cele de perpetuare a speciei, stau la baza "indragostirii". Da? Buuun! Acum, din observatie (chestia aia din viata de zi cu zi), putem conchide ca instinctele sexuale isi pot aduce aportul la fenomenul numit iubire dar nu o fac intotdeuna si nici nu sunt o conditie suficienta pentru asta. In concluzie, in lipsa unui buton on/off, ce-l sfatuiesti pe tanarul in cauza sa faca in prezenta continua, de altfel, a acestor instincte. Sa le reprime? Sa le "refuleze" (macar de-ar putea face asta constient)? Sa le ignore? Ce sa faca? Eu l-as sfatui sa le dea curs, sa nu le ascunda, iar cand societatea il va sanctiona pentru asta, va invata ceva... sau nu.

( Logan, the mind isn't just a box that can be unlocked and opened, it's a beehive with many... unknown paths. Sometimes the mind needs to discover things for itself! )

Domnisoara draga, tu trebuie ca esti de o gelozie infinita, din moment ce nici nu ai vrea sa auzi ca instinctele viitorului sot/prieten i-ar putea declansa in minte anumite ganduri, fie ele si trecatoare... Pentru astfel de episoade este nevoie de morala (ansamblu - nesanctionabil, la incalcare, prin lege - al normelor de convietuire, de comportare a oamenilor unii fata de altii) si in final de etica. Este clar ca prezentul june nu are habar de ele, iar in absenta lor... "gandeste ce-i graiesc instinctele". Solutia? Sa-i explici frumos, cam asa cum ti-am explicat eu tie, ce se petrece si pe ce lume traieste. Sa-i dai un preview a ceea ce-l poate astepta, dar sa faci asta cu toata obiectivitatea, fara a nuanta partea negativa a consecintelor. Nu-l poti invata cum sa se comporte (cu toate ca tu ai incerca "sa-i arati calea cea dreapta" ), deci singurul lucru pe care-l poti face este de a-i explica ceea ce simte. Tu ii torni doua principii categorice nedemonstrate, il faci sa creada ca a avea instincte este un lucru josnic si altii ii spun ca-i prost. A ingurgita principii tampite de pe vremea "lu' bunica", este o chestie indeajuns de tampita in sinea ei; a le mai si impartasi... este de-a dreptul idiot.

In concluzie... n-am concluzie! Va las pe voi sa o rumegati...

Ciao!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 9 aug 2006 09:28 de Kaly

Exotic, de data asta nici eu nu iti dau dreptate. Omul este, in sine, un animal ceva mai evoluat, dar plin de instincte. DIntre ele, instinctul sexual se manifesta de la o varsta frageda si in cele mai diferite moduri. Bag mana in foc ca cel care a initiat topicul asta este un junior de pana in 18 ani, hai cel mult 20, care pana nu demult se juca cu ea in nisip, sa zic asa. Acum e la secventa la care a constatat ca respectiva jucarie stie sa mai faca si altceva, context in care viseaza cu ochii deschisi sa experimenteze. Cu una, cu doua, cu trei, cu cat mai multe. Odata, daca se poate. E si firesc, daca stam bine sa ne gandim. Vinovate pentru asta sunt varsta, hormonii si ideea ca el este MASCUL. Deci, nu trebuie sa scape nici o oportunitate. O sa ii treaca, la un moment dat. N-are sens sa ii tinem prelegeri despre ce inseamna sentimente, profunzimea lor etc. I-as recomanda mai degraba o carte despre sex. Sau cat mai multe, sa aiba de unde invata Ca viseaza la prietena prietenei sau la o combinatie in trei, o sa mai viseze si cand o sa mai creasca. Dar o sa ii treaca, la un moment dat, dupa cum spuneam. Toate prostioarele astea au "varsta" lor, sa zic asa. Sa nu mai spun ca in general barbatii sunt innebuniti dupa ideea unui "simultan" cu doua dame. E visul lor. Sau na, unul dintre ele, dar cel principal. Unii au vise din astea si dupa ce se mai maturizeaza...
Hai sa iti spun ceva. Si eu am visat la un moment dat tot felul de combinatii, in materie de sex. Si crede-ma, am o imaginatie de ma lasa nervii si pe mine, cateodata. Dar am ramas la faza de vise. Cred ca nu e nimic grav in a fii curios, in a vrea sa experimentezi etc. Doar ca secretul este sa stii cum anume sa visezi si mai ales, daca experimentezi, sa stii sa te si opresti, la un moment dat. Parerea mea.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 9 aug 2006 13:34 de LonelyGirl

Voi vreti sa ziceti pe-aici ca nu ne putem controla instinctele?O fi omul un animal mai evoluat dar tot OM e.Nu mi se patre normal sa ne lasam condusi de instincte.Noi trebuie sa le conducem pe ele.

E clar ca baaitul nu-si iubeste prietena.Asa ca ar fi mai bine sa o lase in pace.
Pt baiat :
Ce ar zice prietena ta daca ar vedea postul asta?

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

tomcat

Guest

scris pe 9 aug 2006 16:29 de tomcat

...Bag mana in foc ca cel care a initiat topicul asta este un junior de pana in 18 ani, hai cel mult 20, care pana nu demult se juca cu ea in nisip, sa zic asa...

Se pare ca ai cam gresit....nu am decat 27 ani. E grav nu?...))
Aveti dreptate si voi intr-un fel....daca privim discutia din pc de vedere moral...
Insa, nu shtiu cum sa zic....pt mine, pt multe alte sute de mii de baieti, ce conteaza toata ziua este sa agate gagici si sa se distreze cu ele.
Iar io fac parte din aceasta categorie. Nu scap niciodata ocazia sa i-o trag unei fete. Iar daca prietena mea m-ar supune unui test de genu in care ii zice unei preitene de-a ei sa se dea la mine sa vada daca cedez...sigur as pica testul...
POate cine stie, o sa citeasca postul meu si vreun baiat care kiar imi impartaseste instinctul animalic sau nu...cum vreti voi
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 9 aug 2006 18:40 de mya

Aveti dreptate si voi intr-un fel....daca privim discutia din pc de vedere moral...
Insa, nu shtiu cum sa zic....pt mine, pt multe alte sute de mii de baieti, ce conteaza toata ziua este sa agate gagici si sa se distreze cu ele.
Iar io fac parte din aceasta categorie. Nu scap niciodata ocazia sa i-o trag unei fete. Iar daca prietena mea m-ar supune unui test de genu in care ii zice unei preitene de-a ei sa se dea la mine sa vada daca cedez...sigur as pica testul...
POate cine stie, o sa citeasca postul meu si vreun baiat care kiar imi impartaseste instinctul animalic sau nu...cum vreti voi

un sfat sincer: las-o in pace pe prietena ta, si cauta numai aventuri cu tipe de teapa ta o relatzie inseamna si implik mult mai mult

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

iemot_ieconu

Guest

scris pe 9 aug 2006 21:20 de iemot_ieconu

Voi vreti sa ziceti pe-aici ca nu ne putem controla instinctele?O fi omul un animal mai evoluat dar tot OM e.Nu mi se patre normal sa ne lasam condusi de instincte.Noi trebuie sa le conducem pe ele.

E clar ca baaitul nu-si iubeste prietena.Asa ca ar fi mai bine sa o lase in pace.
Pt baiat :

Iarasi ai inteles nimic.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2006 14:04 de ExoticDream

Cam da....., dar tu nu te stresa, continua sa te joci cu ea in nisip, we are what we are, people never change!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2006 15:48 de ExoticDream

Sa vorbim cu sfatoasa fata:

Draga mea, pe acelasi algoritm o sa ne spui ca daca in adolescenta se simte atras de persoane de acelasi sex, iti iei tarile, orasele, muntii, apele si padurile (TzOMANAP, daca nu ma insel) si... si nu stiu ce faci cu ele pentru ca nu ai specificat...

Asa. Hai sa trecem la etica si morala. Nu, nu te speria, nu vom face apel la Noica, Spinoza sau Kant. Nu. Vom intreba doar:

Un omulet, oarecare/oricare, este inzestrat cu instincte. Vorbind exclusiv de cele sexuale, astea sunt chestiile alea care isi fac simtita prezenta inclusiv in pat, inclusiv atunci cand oamenii fac dragoste, da? Cred ca e totul ok aici. Daca totul este ok, atunci hai sa ne intrebam despre relatia dintre iubire/dragoste si aceste instincte sexuale. Relatia asta nu este chiar directa, unica si total cauzala. Aceste instincte, impreuna cu cele de perpetuare a speciei, stau la baza "indragostirii". Da? Buuun! Acum, din observatie (chestia aia din viata de zi cu zi), putem conchide ca instinctele sexuale isi pot aduce aportul la fenomenul numit iubire dar nu o fac intotdeuna si nici nu sunt o conditie suficienta pentru asta. In concluzie, in lipsa unui buton on/off, ce-l sfatuiesti pe tanarul in cauza sa faca in prezenta continua, de altfel, a acestor instincte. Sa le reprime? Sa le "refuleze" (macar de-ar putea face asta constient)? Sa le ignore? Ce sa faca? Eu l-as sfatui sa le dea curs, sa nu le ascunda, iar cand societatea il va sanctiona pentru asta, va invata ceva... sau nu.

( Logan, the mind isn't just a box that can be unlocked and opened, it's a beehive with many... unknown paths. Sometimes the mind needs to discover things for itself! )

Mda, voi indrazni sa comentez aceste randuri peste vreo 10 ani, timp in care voi studia Kant, Spinoza, Pascal, Noica, Freud etc., voi absolvi 1-2 facultati cu profil socio-uman si voi gasi solutia ecuatiei iubirii (am incercat in Z si-mi da cu virgula, ma straduiesc acum in R, dar ma tem ca lucrurile sunt ceva mai complicate, adica... in C, solutia pare sa aiba doar parte imaginara).

O observatie totusi: Nu cred ca instinctele sexuale si cele de perpetuare a speciei stau la baza indragostirii, decat daca ne referim la amatorii de flirt, asa necitita in ale psihologiei cum ma aflu deocamdata, inca mai cred ca indivizii biologici Homo sapiens care au un IQ si EQ (sau cum s-o fi numind in tratatele de specialitate partea emotionala) peste medie se pot indragosti si in absenta contactului vizual, tactil, auditiv, olfactiv, gustativ, iar instinctele sexuale intra in actiune abia mai tarziu, cand indragostirea cea intelectuala s-a produs deja. Ideea este ca totul depinde de ceea ce iubeste fiecare in primul rand: unii intelectul, altii fizicul, nu suntem sclavii propriilor noastre organe genitale!

Domnisoara draga, tu trebuie ca esti de o gelozie infinita, din moment ce nici nu ai vrea sa auzi ca instinctele viitorului sot/prieten i-ar putea declansa in minte anumite ganduri, fie ele si trecatoare... Pentru astfel de episoade este nevoie de morala (ansamblu - nesanctionabil, la incalcare, prin lege - al normelor de convietuire, de comportare a oamenilor unii fata de altii) si in final de etica. Este clar ca prezentul june nu are habar de ele, iar in absenta lor... "gandeste ce-i graiesc instinctele".

Esti departe de adevar, nu sunt "de o gelozie infinita", mi se pare absolut normal ca prietenul/sotul meu sa aprecieze in continuare calitatile altor femei, funny este sa si discute cu mine pe tema asta, ceea ce am spus eu este faptul ca acele ganduri extrem de erotice pe care anumite june i le-ar inspira nu ar avea nevoie de fundamentele eticii si moralei pentru a fi alungate. Nu cred ca el ar trebui sa faca apel la chestii de genul "Vai, ce buna ii fata asta, ce mi-ar placea o noapte cu ea....mmmmm! Oooops, am uitat, eu imi iubesc prietena, sunt om serios, nu am voie sa fac asta, gata, punct!", firesc ar fi ca renuntarea la idee sa vina din interiorul lui, din sentimentul de dragoste fata de prietena sa, si nu ca o obligatie impusa de etica, morala! Asta ar insemna ca suntem cu totii niste animale care au, in plus fata de necuvantatoare, o carte mare de reguli dupa care isi organizeaza viata (mai precis, ce au voie sa faca si ce le este interzis). In situatia data, asta s-ar traduce prin faptul ca prietenul/sotul meu ar saliva abundent la gandul erotic al sexului interzis si s-ar simti teribil de frustrat ca "biblia" nu-i permite sa faca ceea ce il imping instinctele! "Nice"!

Solutia? Sa-i explici frumos, cam asa cum ti-am explicat eu tie, ce se petrece si pe ce lume traieste. Sa-i dai un preview a ceea ce-l poate astepta, dar sa faci asta cu toata obiectivitatea, fara a nuanta partea negativa a consecintelor. Nu-l poti invata cum sa se comporte (cu toate ca tu ai incerca "sa-i arati calea cea dreapta" ), deci singurul lucru pe care-l poti face este de a-i explica ceea ce simte. Tu ii torni doua principii categorice nedemonstrate, il faci sa creada ca a avea instincte este un lucru josnic si altii ii spun ca-i prost. A ingurgita principii tampite de pe vremea "lu' bunica", este o chestie indeajuns de tampita in sinea ei; a le mai si impartasi... este de-a dreptul idiot.

Mda, ce sa-i faci, asa estem noi, unii, mai tampitei/idioti...., ti-am spus ca trebuie sa citim intai...

In concluzie... n-am concluzie! Va las pe voi sa o rumegati...

Ciao!

Merci, "noi" avem, dar se pare ca nu e buna. Fratilor, poftiti la rumegat! The grass is on the house!

"You homo sapiens and your..... ideas! Actually they discovered that it's the male who carries the... mutant gene and passes it on so, it's his fault!"

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 aug 2006 02:03 de nemesis

Esti departe de adevar, nu sunt "de o gelozie infinita", mi se pare absolut normal ca prietenul/sotul meu sa aprecieze in continuare calitatile altor femei, funny este sa si discute cu mine pe tema asta, ceea ce am spus eu este faptul ca acele ganduri extrem de erotice pe care anumite june i le-ar inspira nu ar avea nevoie de fundamentele eticii si moralei pentru a fi alungate. Nu cred ca el ar trebui sa faca apel la chestii de genul "Vai, ce buna ii fata asta, ce mi-ar placea o noapte cu ea....mmmmm! Oooops, am uitat, eu imi iubesc prietena, sunt om serios, nu am voie sa fac asta, gata, punct!", firesc ar fi ca renuntarea la idee sa vina din interiorul lui, din sentimentul de dragoste fata de prietena sa, si nu ca o obligatie impusa de etica, morala! Asta ar insemna ca suntem cu totii niste animale care au, in plus fata de necuvantatoare, o carte mare de reguli dupa care isi organizeaza viata (mai precis, ce au voie sa faca si ce le este interzis). In situatia data, asta s-ar traduce prin faptul ca prietenul/sotul meu ar saliva abundent la gandul erotic al sexului interzis si s-ar simti teribil de frustrat ca "biblia" nu-i permite sa faca ceea ce il imping instinctele! "Nice"!

"You homo sapiens and your..... ideas! Actually they discovered that it's the male who carries the... mutant gene and passes it on so, it's his fault!"

Din primul paragraf pastrat, am spicuit trei afirmatii interesante:

1. Nu am inteles exact. Ai vrea ca el sa vorbeasca asa ceva cu tine?

2. Aha, daca renuntam la morala, atunci trebuie sa ai in vedere ca renunti si la morala crestina... ceea ce te duce la poligamie. So... are you sure? A renunta la morala, nu-ti rezolva problema, pentru ca ceea ce spui tu... nu vine "din interior" decat la inceput (primii ani) iar mai apoi se pastreaza doar in cazurile exceptionale.

3. Reguli??? Cred ca tu ai mai multe reguli decat trebuie. Nu crezi? Principiile morale, si aici revin la tema punctului doi, sunt acolo servind un scop. Daca vrei ca acea "biblie" sa dispara, te poti pregati pentru poligamie, pedofilie si incest... cat cuprinde! Adica, un fel de "back in time" in vremuri i. Hr.

Oh, it's not so surprising really. Mankind has always feared what it doesn't understand. ...and I know your true fear.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu p

scris pe 11 aug 2006 02:05 de nemesis

Cam da....., dar tu nu te stresa, continua sa te joci cu ea in nisip, we are what we are, people never change!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 aug 2006 02:07 de nemesis

Astea sunt doua citate "revizuite si adaugite". Nici macar nu sunt spuse de acelasi personaj...

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 11 aug 2006 09:12 de Kaly

Am gresit, recunosc. Ma asteptam sa ai mult mai putin. Daca ai sesizat bine, nu te acuz. Spuneam doar ca toate aceste experiente au varsta lor. A, ca tu nu ai depasit inca faza asta, este o chestiune de timp. Sper doar ca la un moment dat sa iti treaca pofta de combinatii si permutari de genul doua cu unul, etc. Nu de alta, dar daca nu o sa iti treaca si o sa continui asa, nu o sa fii niciodata capabil sa ai o relatie, pe bune. Bafta iti doresc.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 aug 2006 00:54 de ExoticDream

1. Nu am inteles exact. Ai vrea ca el sa vorbeasca asa ceva cu tine?

Da, as vrea, ce e rau in asta? Fara a exagera considerand ca fiecare gand trebuie impartasit partenerului, cred ca intr-un cuplu in care comunicarea functioneaza foarte bine astfel de lucruri pot fi discutate, cu un pic de imaginatie ele pot deveni idei de condimentare a vietii sexuale, prin simularea, in doi, a unor situatii fierbinti care le trec prin cap unuia sau celuilalt!

2. Aha, daca renuntam la morala, atunci trebuie sa ai in vedere ca renunti si la morala crestina... ceea ce te duce la poligamie. So... are you sure? A renunta la morala, nu-ti rezolva problema, pentru ca ceea ce spui tu... nu vine "din interior" decat la inceput (primii ani) iar mai apoi se pastreaza doar in cazurile exceptionale.

3. Reguli??? Cred ca tu ai mai multe reguli decat trebuie. Nu crezi? Principiile morale, si aici revin la tema punctului doi, sunt acolo servind un scop. Daca vrei ca acea "biblie" sa dispara, te poti pregati pentru poligamie, pedofilie si incest... cat cuprinde! Adica, un fel de "back in time" in vremuri i. Hr.

Stiu ca, daca dispar "biblia" (vazuta ca set de reguli impuse de societate) si Biblia (ca set de reguli crestine), ajungem la haos (poligamie, incest, sodomie si alte "minuni"), insa eu le privesc pe amandoua ca instrumente de pastrare a ordinii intr-o societate in care omul mediu din punct de vedere al IQ trebuie sa fie "ajutat" sa nu alunece pe calea, mult mai simpla, a urmarii instinctelor. Eu sper ca partenerul meu va avea un IQ suficient de mare pentru ca acele porniri instinctuale sa fie stapanite "din interior", de fapt sper sa intre la categoria "exceptional" si sa nu stau cu frica in san ca dupa anii "de miere" va trebui sa il caut prin paturile prietenelor mele!

Ceea ce spui tu este... infiorator de sumbru, societatea nu este constituita din oameni exceptionali, ceea ce inseamna ca institutia casatoriei este compromisa din start! Ea nu este decat un fel de cusca impusa de societate ca masura de siguranta pentru eventualele progenituri, stiindu-se faptul ca oricum cuplul nu are sanse de pastrare a sentimentelor la nesfarsit. Omului obisnuit i se pune un lant care il mentine in aria conjugala atunci cand sentimentele se topesc si nu raman decat cel mult atasamentul, respectul fata de partener. Este adevarat ca mai scapa el din cand in cand, dar este readus la ordine si, spasit, mai sta cuminte un timp (pana la urmatoarea evadare), cu gandul ca are urmasi si... asta este!

Ar fi interesant sa ne impartasesti ideile tale in privinta casatoriei, probabil o viata sinusoidala, din relatie in relatie, pana la adanci batraneti, ti se pare mult mai incitanta decat ingradirea libertatii individului de a trai experiente sentimentale pana la sfarsitul timpului!

Oh, it's not so surprising really. Mankind has always feared what it doesn't understand. ...and I know your true fear.

I've always thought of God as a teacher; a bringer of light, wisdom, and understanding. You see, I think what you really fear is.....

sus

AK

Guest

scris pe 16 aug 2006 18:49 de AK

Pt baiat :

Nu prea inteleg eu de ce femeile se cred atat de superioare cand vine vorba despre sex de genul: Barbatul e un animal si nu se gandeste decat la sex si noi de gandim la relatii de lunga durata si iubire.
O mare vrajeala... de fapt femeile se gandesc la sex exact de tot atatea ori ca si barbatii, numai ca nu recunosc. Si ele au fantezii cu barbati de pe strada pe care nu-i cunosc, cu colegi de servici sau cu prietenii sotului, si fanteziile astea dureaza pana mult peste varsta tineretii. De altfel cazurile de care am auzit eu de femei care si-au inselat sotul/prietenul cu un prieten de-al lui (sau chiar ruda) sunt mult mai multe decat invers.

Ar trebui sa nu va mai ascundeti dupa deget si sa recunoasteti aceste lucruri evidente.

Si inca o chestie... sexul nu are nici o legatura cu iubirea. Sunt doua chestii total independente. Daca se intalnesc, cu atat mai bine pentru cei in cauza. Daca nu, nu cred ca e cazul sa-i facem in toate felurile, gen "animale neevoluate".
sus

iemot_ieconu

Guest

scris pe 16 aug 2006 20:05 de iemot_ieconu

Nu prea inteleg eu de ce femeile se cred atat de superioare cand vine vorba despre sex de genul: Barbatul e un animal si nu se gandeste decat la sex si noi de gandim la relatii de lunga durata si iubire.
O mare vrajeala... de fapt femeile se gandesc la sex exact de tot atatea ori ca si barbatii, numai ca nu recunosc. Si ele au fantezii cu barbati de pe strada pe care nu-i cunosc, cu colegi de servici sau cu prietenii sotului, si fanteziile astea dureaza pana mult peste varsta tineretii. De altfel cazurile de care am auzit eu de femei care si-au inselat sotul/prietenul cu un prieten de-al lui (sau chiar ruda) sunt mult mai multe decat invers.

Ar trebui sa nu va mai ascundeti dupa deget si sa recunoasteti aceste lucruri evidente.

Si inca o chestie... sexul nu are nici o legatura cu iubirea. Sunt doua chestii total independente. Daca se intalnesc, cu atat mai bine pentru cei in cauza. Daca nu, nu cred ca e cazul sa-i facem in toate felurile, gen "animale neevoluate".

Corect!!!
sus

anaconda

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3

scris pe 16 aug 2006 20:24 de anaconda

Da, as vrea, ce e rau in asta? Fara a exagera considerand ca fiecare gand trebuie impartasit partenerului, cred ca intr-un cuplu in care comunicarea functioneaza foarte bine astfel de lucruri pot fi discutate, cu un pic de imaginatie ele pot deveni idei de condimentare a vietii sexuale, prin simularea, in doi, a unor situatii fierbinti care le trec prin cap unuia sau celuilalt!

Il vei sufoca. Tu vrei sa joci multiple roluri: sotie, amanta, prietena, amic, confident, prieteni etc. Aceste chestiuni sunt discutate "cu baietii", de obicei. Daca vei sa joci toate aceste roluri vei sfarsi prin a juca unul singur: dadaca.

Stiu ca, daca dispar "biblia" (vazuta ca set de reguli impuse de societate) si Biblia (ca set de reguli crestine), ajungem la haos (poligamie, incest, sodomie si alte "minuni"), insa eu le privesc pe amandoua ca instrumente de pastrare a ordinii intr-o societate in care omul mediu din punct de vedere al IQ trebuie sa fie "ajutat" sa nu alunece pe calea, mult mai simpla, a urmarii instinctelor.

Gresit! Ambele sunt instrumente de asuprire. Morala = un idiot si-a spus intr-o dimineata: "Ce nashpa sunt astia care au mai multe neveste. Eu de ce nu pot? Gata! E gresit sa ai asa ceva! Sa moara si capra vecinului!" ...si a spus asta pt ca el era sarac si urat dar scria pe al sau posterior: filozof...
Biserica = un notoriu instrument de asuprire...

Eu sper ca partenerul meu va avea un IQ suficient de mare pentru ca acele porniri instinctuale sa fie stapanite "din interior", de fapt sper sa intre la categoria "exceptional" si sa nu stau cu frica in san ca dupa anii "de miere" va trebui sa il caut prin paturile prietenelor mele!

O sa stai cu frica in san toata viata, avand in vedere infinita gelozie ce te caracterizeaza...

Ah, si inca o chestie: Nu IQ trebuie sa aiba ci vointa, dorinta si personalitate. IQ-ul este irelevant.

Ceea ce spui tu este... infiorator de sumbru, societatea nu este constituita din oameni exceptionali, ceea ce inseamna ca institutia casatoriei este compromisa din start! Ea nu este decat un fel de cusca impusa de societate ca masura de siguranta pentru eventualele progenituri, stiindu-se faptul ca oricum cuplul nu are sanse de pastrare a sentimentelor la nesfarsit. Omului obisnuit i se pune un lant care il mentine in aria conjugala atunci cand sentimentele se topesc si nu raman decat cel mult atasamentul, respectul fata de partener. Este adevarat ca mai scapa el din cand in cand, dar este readus la ordine si, spasit, mai sta cuminte un timp (pana la urmatoarea evadare), cu gandul ca are urmasi si... asta este!

Si... chestiile astea... sunt cumva noi pentru tine? What's the point? Da, exact asa stau lucrurile, care-i noutatea?

Ar fi interesant sa ne impartasesti ideile tale in privinta casatoriei, probabil o viata sinusoidala, din relatie in relatie, pana la adanci batraneti, ti se pare mult mai incitanta decat ingradirea libertatii individului de a trai experiente sentimentale pana la sfarsitul timpului!

Orice ingradire a individului sau a instinctelor este o tampenie. Atat timp cat ea nu vine din interior, este condamnabila, jenibila si de respins.

Did you think you were the only one of your kind, young lady?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 20:39 de ExoticDream

O mare vrajeala...

Nu este vorba de superioritate, ci de un alt mod de a gandi in aceasta problema. Exista SI femei care se gandesc doar la sex (p1%), dupa cum mai exista SI barbati care nu-s chiar animale (p2%), insa realitatea demonstreaza ca p1 < < p2. Poate si barbatii isi doresc relatii de lunga durata, dar... mai intai vor sa experimenteze fel de fel de nebunii sexuale cu femei variate, in timp ce femeile au nevoie intai de un suflet alaturi de ele si abia apoi se gandesc la sex (cu acel suflet, nu brambura).

Barbatii sunt cei care doresc cu inversunare sa demonstreze chestia asta cu independenta sexului fata de iubire, motivul este evident: ei sa poata beneficia nestingheriti de amandoua!!!

Have fun, dragi "animale neevoluate"! (Voi nici ca ii faceti pe amaratii aia care vor sa le imbine "depasiti", "handicapati", "fosile", "inadaptati"!)

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3

scris pe 16 aug 2006 20:46 de Pasaroi_Cuminte

insa realiattea demonstreaza ca p1 < < p2.

mai sa fie, inseamna ca barbatii in filme porno f...t fantome =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i

scris pe 16 aug 2006 21:05 de ExoticDream

Il vei sufoca. Tu vrei sa joci multiple roluri: sotie, amanta, prietena, amic, confident, prieteni etc. Aceste chestiuni sunt discutate "cu baietii", de obicei. Daca vei sa joci toate aceste roluri vei sfarsi prin a juca unul singur: dadaca.

Ai dreptate, datorita firii sale infinit mai complexe decat cea a femeii, barbatul trebuie sa aiba in permanenta pe aproape cel putin 5 (cinci) femei, fiecare cu rolul sau bine definit: sotie, amanta, prietena, confidenta, amica etc., pentru el nu s-a nascut femeia care sa poata sa-i satisfaca mai mult de o latura a fiintei sale, de aceea sotia este femeia care ii gateste, ii creste copiii ("cratita style"), este in acelasi perimetru cu el cand acesta se intoarce intr-un tarziu acasa, de la munca, amanta, discutii cu confidenta, intalniri cu amica, prietena, cu ea imparte cina, unele chestiuni gospodaresti (schimbatul bateriei de la baie, cumpararea unui set de oale etc.) si patul conjugal (daca mai are chef dupa amanta, discutiile filosofice cu prietena, amica, destainuirile facute confidentei).

Amanta este femeia care il fascineaza prin senzualitatea si erotismul sau, cu ea se simte liber sa-si implineasca toate fanteziile sexuale care-i trec prin minte. Confidenta este femeia pe umarul careia isi plange neimplinirile intalnite la munca, acasa si in patul amantei, prietena este o femeie momentan indisponibila din punct de vedere sentimental/sexual, dar care ii surade ca idee, de aceea o pastreaza in stand-by pentru momentul potrivit, amica este o prietena aflata inca in teste.

Avantajul unei asemenea scheme minutios elaborate consta in faptul ca barbatul nu se plictiseste, iar permutarea celor 5 femei de la o categorie la alta se poate face cu usurinta, este vorba de un fel de harem inteligent elaborat care multumeste aproape pe toata lumea, cu exceptia.... femeii care il iubeste (de obicei sotia) si care nu poate privi cu ochi buni acest slalom printre femei.

A nu se intelege ca nu i-as oferi partenerului libertatea de a avea prieteni si prietene (amanta este un pic cam mult pentru gustul meu, sunt prea inapoiata pentru aceste tip de relatie "deschisa"), insa nu as simti ca ma iubeste daca ar restrictiona prea mult aria lucrurilor pe care simte nevoia sa le impartaseasca/discute cu mine. Nu pot sa ma simt cu adevarat aproape de el daca el fuge la alta femeie sa-i faca fel de fel de confidente, pentru un asemenea barbat "cu vederi extrem de largi" m-as simti nu jumatatea, ci in cel mai fericit caz cincimea si nu stiu daca as reusi sa ma "adaptez" la a simti cu cincimi de masura.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i

scris pe 16 aug 2006 21:27 de ExoticDream

O sa stai cu frica in san toata viata, avand in vedere infinita gelozie ce te caracterizeaza...

Ai dreptate, de ce as sta cu frica in san cand este evident ca barbatul oricum isi doreste mai mult de o femeie in preajma (nu ma refer la prietenele obisnuite, ci la acelea care ii sunt... suspect de aproape: amanta, confidenta) si nu am nici o sansa sa dau peste unul care sa ma doreasca alaturi de el si cu mintea, si cu sufletul, carui sa-i fiu suficienta din mai mult de o cincime din motive? Gresesti, nu sunt o persoana caracterizata prin gelozie infinita, insa conceptia mea despre iubire include mai mult decat o comunicare minimala, senzualitate, aport gospodaresc, am pretentii mai mare de la omul de langa mine, imi doresc sa ne intelegem dincolo de banalul unei relatii trecatoare, vreau sa-mi poata vorbi si sa-i pot vorbi despre orice, fara ca asta sa insemne sufocare, fara ca el sau eu sa renuntam la prieteni, dar pastrand anumite limite. Faptul ca barbatul nu gaseste decat 1/5 din ceea ce cauta intr-o femeie este motivul pentru care relatiile nu dureaza, 1/5 este prea putin ca sa tina aproape doi oameni, daca nu doreste sa gaseasca pe cineva potrivit in mai mare masura, inseamna ca va merge pe ideea haremului elaborat dupa schema de mai sus.

Poate nu s-a nascut barbatul pe care il doresc (desi nu cer imposibilul, ci o relatie normala, cu comunicare si sentimente normale!), cine stie? Eu mai astept....

Ah, si inca o chestie: Nu IQ trebuie sa aiba ci vointa, dorinta si personalitate. IQ-ul este irelevant.

Poate....

Si... chestiile astea... sunt cumva noi pentru tine? What's the point? Da, exact asa stau lucrurile, care-i noutatea?

Daca asa stau lucrurile, ma tem ca eu nu-s actrita pe scena asta.... am gresit nu numai secolul, ci si piesa!

Orice ingradire a individului sau a instinctelor este o tampenie. Atat timp cat ea nu vine din interior, este condamnabila, jenibila si de respins.

Pana cand s-o naste individul acela care isi ingradeste singur (din interior) instinctele, eu imi vad de citit, calatorii, scoala....., nu are rost sa supar pe nimeni cu ideile mele jenibile, condamnabile, respingatoare!

Did you think you were the only one of your kind, young lady?

We're not what you think. Not all of us.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online