Cand este momentul de a scapa de virginitate?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

est

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand este

scris pe 24 iul 2006 23:37 de est

uf...nu ma pot hotari...lupta se da intre curiozitate de a face dragoste (numai cand ma gandesc ca sunt unele care o fac de la 14 ani si eu deja sunt batrana))+varsta care isi cam cere drepturile si dorinta ca prima data sa fie ceva deosebit, cu un tip deosebit si cand o sa fiu sigura 100%. in fond nush de ce fac atata caz pe tema asta(cum mi-a spus si o prietena "nu e mare branza"...e greseala mea ca am pus prea mult accentul pe "first time" + k la pretentiile pe care le am nimic nu ma poate multumi+ vad inceperea vietii sexuale ca pe o noua etapa, de maturitate, in care nush cat de pregatita sunt sa trec.
ms pt sfaturi, iar daca intr-un sf ma hotarasc, va povestesc cum a fost :P
cius

sein&zeit
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand e

scris pe 25 iul 2006 00:11 de SORIN28

uf...nu ma pot hotari...lupta se da intre curiozitate de a face dragoste (numai cand ma gandesc ca sunt unele care o fac de la 14 ani si eu deja sunt batrana))+varsta care isi cam cere drepturile si dorinta ca prima data sa fie ceva deosebit, cu un tip deosebit si cand o sa fiu sigura 100%. in fond nush de ce fac atata caz pe tema asta(cum mi-a spus si o prietena "nu e mare branza"...e greseala mea ca am pus prea mult accentul pe "first time" + k la pretentiile pe care le am nimic nu ma poate multumi+ vad inceperea vietii sexuale ca pe o noua etapa, de maturitate, in care nush cat de pregatita sunt sa trec.
cius

Hmmm, daca varsta din profil e corecta, chiar nu vad unde este "batranetea" de care scrii.

Un sfat: Ce face alta(chiar daca e o prietena\amica) cu corpul\viata ei nu e problema ta. Poate sa o faca si de la 5ani, tu fii fata inteligenta si pastreaza-te pentru cel care va merita

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 iul 2006 11:15 de ExoticDream

Chiar mori daca nu o faci oricum, oriunde si cu oricine? Come on! La 19 ani nu esti nicidecum batrana pentru asta, nu mai pleca urechea la barfe si sfaturi "binevoitoare", "prima data" chiar este un moment special care merita petrecut alaturi de cineva special (asta daca te respecti pe tine insati), ai dreptate, inceperea vietii sexuale este (de fapt...., ar trebui sa fie) debutul unei etape noi, mature, in viata, nu o trata cu superficialitate, altfel risti sa regreti. Nu se intampla nici o nenorocire daca astepti sa te indragostesti, la 19 ani se intampla destul de usor....

Mai asteapta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 25 iul 2006 18:01 de carrie

cius

nu esti prea batrana, nici prea tanara. dar daca simti ca vrei sa o faci si daca trupul tau da semne de nerabdare, fa-o. daca nu esti cumva o persoana care nu poate desparti sexul de iubire (nu, exoticdream, nu zic ca genul acesta de persoane nu ar fi ok sau ar fi demodate), fa-o ca sa te scapi de curiozitatea care sunt convinsa ca te roade (been there, done that, imi amintesc de mine la 19 ani ), fa-o daca doresti si ai sa vezi ca nu te schimba cu nimic. e un lucru normal la fel ca... nu-mi vine nici o comparatie in minte in afara de spalatul pe dinti (care insa e cam nepotrivita ). chiar nu te vei schimba. o sa fie insa interesant pentru ca este altfel de cum te astepti. si incet incet o sa descoperi pas cu pas noi senzatii si va deveni din ce in ce mai super. eu zic ca prima data este... ca sa fie, ca sa treci si peste asta. numai ca, pentru ca totul sa fie in regula, ai grija la urmatoarele aspecte: daca nu o faci cu prietenul tau in care ai incredere si care are grija de tine, atunci este bine fie sa il alegi pe un tip care te atrage in mod deosebit si il cunosti cat de cat, fie un amic pe care il simti putin atras de tine si altfel decat ca simplu amic. aventurile de o noapte nu sunt recomandate pentru dezvirginare, pentru simplul motiv ca poti da si peste un tip ca lumea, dar si peste un "animal" care sa te marcheze, in rau, pentru mult timp. iar daca nu exista in anturajul tau nimeni de care sa te simti atrasa si pe care sa il doresti si care crezi ca ar fi potrivit pentru asa ceva, asteapta sa apara unul. nu va fi foarte greu cred. si sfat pe care nu trebuie sa il asculti: daca te indragostesti si o faci din dragoste, ai mare grija sa nu fi ranita. de multe ori, femeile tind sa aiba prea multe sentimente pentru acel "primul" si de multe ori sufera prea mult. deci, chiar daca pui sentiment, tine minte ca prima data este un lucru care trebuie facut pentru ca trebuie, nu este nevoie sa vina cu surle si trambite, petale de trandafiri, lumanarele si betisoare parfumate. e numai o experienta nu grozav de placuta, care nici nu se compara cu ceea ce vei invata sa simti pe parcursul vietii sexuale. asa ca nu ii da importanta mai mare decat cea cuvenita. ai grija de tine si iti doresc succes.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

scris pe 2 aug 2006 11:17 de carrie

Chiar mori daca nu o faci oricum, oriunde si cu oricine? Come on! La 19 ani nu esti nicidecum batrana pentru asta, nu mai pleca urechea la barfe si sfaturi "binevoitoare", "prima data" chiar este un moment special care merita petrecut alaturi de cineva special (asta daca te respecti pe tine insati), ai dreptate, inceperea vietii sexuale este (de fapt...., ar trebui sa fie) debutul unei etape noi, mature, in viata, nu o trata cu superficialitate, altfel risti sa regreti. Nu se intampla nici o nenorocire daca astepti sa te indragostesti, la 19 ani se intampla destul de usor....

Mai asteapta!

in sfarsit am un caz concret pe care pot sa il expun, in care pierderea virginitatii are efecte extrem de benefice pentru sanatate. si nu este o inventie. o prietena de-a mea a avut mai mereu probleme cu anumite scurgeri, virgina fiind. nu prea le-a dat atentie, nederanjand-o in alt mod (nu avea usturimi, mancarimi etc.). de curand si-a inceput viata sexuala, la 18 ani si cateva luni, asa ca a crezut de cuviinta sa isi faca un control ginecologic. la acest control i s-a descoperit o rana pe col, destul de veche si chiar destul de marisoara, rana care in timp netratata poate duce la diverse complicatii si chiar la cancer. acum se trateaza si spera ca nu va fi nevoie de o cauterizare (de multe ori tratamentul "normal" nu e foarte eficient daca rana este prea veche).

ceea ce voiam eu sa spun cu aceasta poveste: o fata virgina foarte rar se gandeste sa faca un consult. o sa spuneti ca mai bine isi face consult decat sa isi piarda virginitatea. poate e adevarat, dar foarte putine o vor face.
si oricum, si daca ar face-o, la un astfel de consult facut unei virgine nu se depisteaza astfel de rani, intrucat aceasta verificare implica niste manevre care ar duce la ruperea himenului. fata asta a hotarat sa isi piarda virginitatea la 18 ani mai ales pentru ca era curioasa, nu era foarte indragostita. si a descoperit aceasta rana, pe care o avea, se pare, de destul de mult timp, fara absolut nici o legatura cu vreo activitate sexuala (nu i s-a descoperit nici un fel de BTS). ce intreb eu acum... e mai bine ca si-a inceput viata sexuala, intr-un mod nepotrivit dupa conceptia "prima data, indragostita, cu o persoana speciala, bla bla", si a descoperit aceasta problema, sau ar fi fost mai bine sa astepte inca vreo 3-4 ani virgina, dupa cai verzi pe pereti, ani in care problema evident se agraveaza si devine mult mai greu de tratat?... te asigur ca o cunosc si nu si-ar fi facut nici un consult daca nu si-ar fi inceput viata sexuala.
e drept ca e un caz destul de izolat, nu insa singular. si e drept si ca de obicei, problemele cauzate de asemenea rani apar mult mai tarziu, dupa 45 de ani. si totusi, aproape un sfert din decesele cauzate de aceasta boala sunt in randul tinerelor sub 35 de ani. si chiar au existat cazuri de deces si la cateva tinere sub 25 de ani. cu asta nu este de glumit. asta in afara de beneficiile mai mici ale sexului.

sus

RoB3rTo

Junior member
42 mesaje

Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

scris pe 2 aug 2006 12:31 de RoB3rTo

Cand credeti ca este bine sau momentul de a scapa de virginitate?
Astept daca se poate raspunsuri si de la fete si de la baieti!!!Merci mult.

cand simti
sus

Laura

Guest

Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

scris pe 2 aug 2006 15:00 de Laura

Cand credeti ca este bine sau momentul de a scapa de virginitate?
Astept daca se poate raspunsuri si de la fete si de la baieti!!!Merci mult.
Momentul este atunci cand tu crezi k e bine ,knd iubesti nu sa te arunci asa din prima zi spui "gata il iubesc si vreau sa fiu a lui"trebuie mai intai sa va cunoasreti sa vezi c ii poate kpu si urma...vedeti voi.SUCCES kiar dak si eu mai sun virgina!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Cand este momentul de a scapa de virginita

scris pe 2 aug 2006 22:15 de SORIN28

Momentul este atunci cand tu crezi k e bine ,knd iubesti nu sa te arunci asa din prima zi spui "gata il iubesc si vreau sa fiu a lui"trebuie mai intai sa va cunoasreti sa vezi c ii poate kpu si urma...vedeti voi.SUCCES kiar dak si eu mai sun virgina!

offf mai "laura" daca nu ma usturau atat ochii de la scrisul tau de mirk poate iesea un raspuns acceptabil

Radio Greu de difuzat

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 aug 2006 23:24 de dazza

in sfarsit am un caz concret pe care pot sa il expun, in care pierderea virginitatii are efecte extrem de benefice pentru sanatate. si nu este o inventie. o prietena de-a mea a avut mai mereu probleme cu anumite scurgeri, virgina fiind. nu prea le-a dat atentie, nederanjand-o in alt mod (nu avea usturimi, mancarimi etc.). de curand si-a inceput viata sexuala, la 18 ani si cateva luni, asa ca a crezut de cuviinta sa isi faca un control ginecologic. la acest control i s-a descoperit o rana pe col, destul de veche si chiar destul de marisoara, rana care in timp netratata poate duce la diverse complicatii si chiar la cancer. acum se trateaza si spera ca nu va fi nevoie de o cauterizare (de multe ori tratamentul "normal" nu e foarte eficient daca rana este prea veche).

ceea ce voiam eu sa spun cu aceasta poveste: o fata virgina foarte rar se gandeste sa faca un consult. o sa spuneti ca mai bine isi face consult decat sa isi piarda virginitatea. poate e adevarat, dar foarte putine o vor face.
si oricum, si daca ar face-o, la un astfel de consult facut unei virgine nu se depisteaza astfel de rani, intrucat aceasta verificare implica niste manevre care ar duce la ruperea himenului. fata asta a hotarat sa isi piarda virginitatea la 18 ani mai ales pentru ca era curioasa, nu era foarte indragostita. si a descoperit aceasta rana, pe care o avea, se pare, de destul de mult timp, fara absolut nici o legatura cu vreo activitate sexuala (nu i s-a descoperit nici un fel de BTS). ce intreb eu acum... e mai bine ca si-a inceput viata sexuala, intr-un mod nepotrivit dupa conceptia "prima data, indragostita, cu o persoana speciala, bla bla", si a descoperit aceasta problema, sau ar fi fost mai bine sa astepte inca vreo 3-4 ani virgina, dupa cai verzi pe pereti, ani in care problema evident se agraveaza si devine mult mai greu de tratat?... te asigur ca o cunosc si nu si-ar fi facut nici un consult daca nu si-ar fi inceput viata sexuala.
e drept ca e un caz destul de izolat, nu insa singular. si e drept si ca de obicei, problemele cauzate de asemenea rani apar mult mai tarziu, dupa 45 de ani. si totusi, aproape un sfert din decesele cauzate de aceasta boala sunt in randul tinerelor sub 35 de ani. si chiar au existat cazuri de deces si la cateva tinere sub 25 de ani. cu asta nu este de glumit. asta in afara de beneficiile mai mici ale sexului.

carrie,ai dreptate.Nici eu nu ajungeam la ginecolog daca nu`mi incepeam viata sexuala.
Asa...luni i`am facut o vizita medicului din proprie initiativa,sa vad daca totul este in regula.Am avut eu dorinta sa ma duc si am vb cu el si despre anti-bebe.
Sunt f multumita ca am facut`o si pe asta.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

cristiann

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Virginitate

scris pe 3 aug 2006 12:12 de cristiann

e perfect,varsta ideala

as
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 aug 2006 02:36 de ExoticDream

ce intreb eu acum... e mai bine ca si-a inceput viata sexuala, intr-un mod nepotrivit dupa conceptia "prima data, indragostita, cu o persoana speciala, bla bla", si a descoperit aceasta problema, sau ar fi fost mai bine sa astepte inca vreo 3-4 ani virgina, dupa cai verzi pe pereti, ani in care problema evident se agraveaza si devine mult mai greu de tratat?

Mi se pare un pic cam.... poveste sa iti incepi viata sexuala ca sa ajungi la controlul ginecologic ce ti-ar putea, eventual, depista cine stie ce afectiuni ascunse! In general, o problema medicala isi face simtita prezenta si este lipsa de responsabilitate sa stai sa astepti aiurea, in loc sa mergi de urgenta la medic.

Fiecare este liber sa decida in ce conditii vrea sa-si piarda virginitatea, ce-ar fi sa nu-i mai luam peste picior pe cei care, invechiti sau romantici, vor acei "cai verzi pe pereti, bla bla bla" si sunt dispusi/capabili sa astepte pana cand ii aud nechezand pe tapet?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 5 aug 2006 10:26 de carrie

poveste, nepoveste... te asigur ca este un caz 100% real. si se stie ca in aproximativ jumatate din cazuri, afectiunile ginecologice nu au simptome, in multe alte cazuri simptomele sunt putine si nespecifice, si raman la parerea mea ca in maxim 10% din cazuri o femeie isi face un control inainte de a-si incepe viata sexuala. nu zic acum ca ar trebui facut sex "pentru orice eventualitate" de la 12 ani, dar mi se pare imposibil ca pana pe la 19-21 de ani sa nu intalnesti o persoana cat de cat potrivita pentru a face acest pas intr-un mod pe care sa nu il regreti. desi e drept ca cunosc si eu fete trecute de aceasta varsta care inca nu au cunoscut sau nu au vrut sa cunoasca pe nimeni. asta nu ar fi o problema, numai ca pe multe din ele deja le-a cam apucat un soi de panica...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 aug 2006 19:49 de ExoticDream

mi se pare imposibil ca pana pe la 19-21 de ani sa nu intalnesti o persoana cat de cat potrivita pentru a face acest pas intr-un mod pe care sa nu il regreti. desi e drept ca cunosc si eu fete trecute de aceasta varsta care inca nu au cunoscut sau nu au vrut sa cunoasca pe nimeni. asta nu ar fi o problema, numai ca pe multe din ele deja le-a cam apucat un soi de panica...

Nu este deloc imposibil! Tu pierzi din vedere faptul ca, in adolescenta, destul de multe fete nu cauta "o persoana cat de cat potrivita pentru a face acest pas" (poate asa ceva e mai usor de aflat), ci una pe care sa o si iubeasca. Din nefericire, astazi cuplurile nu au sanse prea mari sa reziste, mai ales la varsta aceea, fetele vor mai mult romantism, baietii ard de nerabdare sa faca sex, se ajunge rapid la despartire inainte sa se intample prima experienta sexuala.

Chestia cu panica.... nu este reala, o fata inca virgina la 21 de ani nu va muri sa "o faca" la intamplare, problema este ca unii barbati se tem ca o astfel de fata si-ar dori o relatie eterna cu ei si prefera sa aleaga o fata relativ experimentata. Marturisesc ca nu am reusit inca sa inteleg mecanismul gandirii lor...., oare se simt mai bine daca stiu ca iubita lor a avut 3-4-5...-n barbati in pat inaintea lor?!?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 aug 2006 00:12 de SORIN28

problema este ca unii barbati se tem ca o astfel de fata si-ar dori o relatie eterna cu ei si prefera sa aleaga o fata relativ experimentata. Marturisesc ca nu am reusit inca sa inteleg mecanismul gandirii lor...., oare se simt mai bine daca stiu ca iubita lor a avut 3-4-5...-n barbati in pat inaintea lor?!?

Pe naiba, ereu prefer sa fiu primul dar daca a avut mai mult de 3 inaintea mea s-a dus(pana in max 3 sa zicem ca este acceptabil desi ma roade), cu mine nu iese nicaieri

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 aug 2006 02:07 de ExoticDream

Pe naiba, ereu prefer sa fiu primul dar daca a avut mai mult de 3 inaintea mea s-a dus(pana in max 3 sa zicem ca este acceptabil desi ma roade), cu mine nu iese nicaieri

Daca as fi barbat, si eu as gandi asa, insa sunt uimita sa constat ca multi dintre cei maturi, chiar daca sunt departe de a fi obsedati sexual, nu mai au rabdare cu o fata virgina, se plictisesc repede sa-i asculte si inteleaga temerile, s-o astepte si sa o ajute sa fie pregatita pentru sex, chiar daca suna bine faptul ca ei sunt primii, parca-parca ar prefera sa sara peste bataia de cap aferenta!

P.S. Nici eu nu as iesi cu unul care a trecut prin mai mult de 2-3 "paturi", si-asa m-ar roade gandul ca ma compara cu fostele, ca sa nu mai vorbim de faptul ca..... stii tu!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 12 aug 2006 02:12 de carrie

oare se simt mai bine daca stiu ca iubita lor a avut 3-4-5...-n barbati in pat inaintea lor?!?

nu se simt, pentru ca se tem de comparatii, pentru ca sunt egoisti, pentru ca traiesc inca intr-o lume in care ei fac regulile si nu se pot adapta la schimbarea de mentalitate... in fine... cat priveste 3-4-5..-n... depinde de barbat. daca e unul mai conservator n=2, maxim 3. depinde de el daca sunt sincera sau nu. daca il vad ca e incuiat, ce rost are sa ii dau motive sa isi bata capul? nu isi face probleme si nu imi face reprosuri. si toata lumea e multumita. oricum dupa o anumita varsta, cand se maturizeaza si ei, nu prea mai apare problema trecutului. nu poti pretinde unei femei de 28 de ani sa fie virgina sau sa fi avut doar 2 parteneri.

ps: a nu se intelege ca fac apologia nesinceritatii. insa daca omul nu e capabil sa suporte adevarul, de ce sa il chinui? mai bine ne scutesc pe amandoi de un stres. unele persoane nu suporta anumite lucruri, asa ca e mai bine sa nu le stie. de exemplu cati au fost inainte in patul celuilalt. partenerul meu mi-a zis, de exemplu, ca daca vreodata cumva o sa il insel, sa nu ii spun. si eu ii pretind acelasi lucru.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 12 aug 2006 02:16 de carrie

parca nu asta era modul tau de gandire. in fine. ti-ai si gasit ce sa te roada (vezi de ce este mai bine sa nu stii?). cateodata ma intreb ce viata lipsita de griji ati avut voi de va afecteaza atat de tare asemenea amanunte de cele mai multe ori nesemnificative. chiar nu ati avut de ce sa va faceti griji cu adevarat? chiar nu ati avut probleme adevarate de rezolvat?... poate gresesc. oricum va ma trece multa vreme pana cand asa zisa egalitate intre sexe o sa fie efectiva. daca o sa fie vreodata.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 12 aug 2006 06:48 de SORIN28

parca nu asta era modul tau de gandire. in fine.

Ba da, poate accept eu unele chestii dar nici sa faca "sport" de performanta

cateodata ma intreb ce viata lipsita de griji ati avut voi de va afecteaza atat de tare asemenea amanunte de cele mai multe ori nesemnificative. chiar nu ati avut de ce sa va faceti griji cu adevarat? chiar nu ati avut probleme adevarate de rezolvat?... poate gresesc. oricum va ma trece multa vreme pana cand asa zisa egalitate intre sexe o sa fie efectiva. daca o sa fie vreodata.

Chestiile astea oricum se afla, nu-ti face tu griji iar viata sexuala a partenerei nu sunt chiar "amanunte" peste care sa treci. "Insoara-te" tu cu una care s-a culcat cu 3\4din oras, care a facut oral la jumate din oras si anal cina mai stie cu cati, ca se vrea egalitate intre sexe...eu n-am chef sa fiu "cumatru" nimanui

Radio Greu de difuzat

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 12 aug 2006 13:00 de carrie

sa nu exageram acum, un numar care poate fi considerat rezonabil pentru ambele sexe, gen 5-7-10-12-15 parteneri/e pana la, sa zicem 25-28 de ani, nu inseamna 3/4, nici jumatate de oras.
cat despre detaliile care "se afla", nu fi chiar asa convins. da, unele se pot afla, dar nu toate. acum nu vorbesc de arhicunoscutele "mingiute de ping-pong" plasate intre "bastanii" orasului (care oricum nu sunt recomandabile pentru o relatie serioasa, nu din cauza nr mare de parteneri, ci din cauza scopului pentru care i-au ales). cica pe fetele de genul asta cam toti le stiu. in fine.
insa in celelalte cazuri, iti zic eu ca daca esti suficient de desteapta, nu se afla. sunt doar niste chestii la care trebuie sa ai grija.

in plus, este o impolitete sa iti chestionezi partenerul cu privire la trecut, adica sa ii pretinzi lista exacta samd, in scopul de a-l "califica" sau "elimina".

ideea majora este ca fiecare este liber sa isi decida propriile standarde si criterii.
eu nu am nimic impotriva oamenilor ca exoticdream, care nu aplica duble standarde. astfel de persoane sunt pur si simplu incompatibile cu "fluturasii". in schimb este jenant din partea cuiva sa stea "cu fundul in 2 luntrii". adica el sa aiba ditamai cartea de telefon in spate, dar sa pretinda partenerului (de fapt, partenerei, pentru ca in 99% din cazuri astfel de idei apartin barbatilor) sa aiba maxim un numar-doua in agenda... not fair.

sus

ioana_pop87@

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitate

scris pe 12 aug 2006 13:32 de ioana_pop87@

eu am 19 ani si nu mai sunt virgina de 1 an de zile. Pana sa-mi intalnesc perechea eram de parere ca voi ramane virgina pana in ma voi casatorii.Momentul nu ti-l alegi......vine singur cand nici nu te gandesti.Este fff important ca fetele sa fie in tema cu tot ce leaga de sex inainte de asi pierde virginitatea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 aug 2006 16:36 de ExoticDream

ti-ai si gasit ce sa te roada (vezi de ce este mai bine sa nu stii?). cateodata ma intreb ce viata lipsita de griji ati avut voi de va afecteaza atat de tare asemenea amanunte de cele mai multe ori nesemnificative. chiar nu ati avut de ce sa va faceti griji cu adevarat? chiar nu ati avut probleme adevarate de rezolvat?... poate gresesc. oricum va ma trece multa vreme pana cand asa zisa egalitate intre sexe o sa fie efectiva. daca o sa fie vreodata.

"Amanunte nesemnificative"? Faptul ca omul pe care il iubesti a avut inainte 2-3 sau 100 de parteneri este oare un amanunt nesemnificativ? Pentru unii dintre noi, problema asta nu are nici o legatura cu libertatea sexuala, cu egalitatea dintre sexe in acest domeniu, suntem perfect de acord cu aceste idei, insa reprezentam o minoritate pentru care iubirea si sexul se cam leaga, iar sinceritatea in cadrul unei relatii de iubire este esentiala.

Cand iubesti oe cineva, nu te apuci sa-i iei interogatoriu, sa-i faci inventarul relatiilor trecute, insa este firesc ca partenerii sa-si spuna unul celuilalt cam ce si cum s-a intamplat in trecut, asta face parte din procesul de cunoastere reciproca. Daca ma minte in privinta numarului de parteneri, inseamna ca pornim cu stangul de la inceput. Poate exagerez, insa eu nu admit minciuna in cadrul unei relatii de iubire, fie situatia oricat de albastra, vreau sa stiu adevarul, chiar daca doare infinit, nu pot sa traiesc langa cineva, temandu-va ca ma poate minti oricand, am nevoie de sinceritate ca sa pot construi.

A sti adevarul despre trecutul cuiva este important si pentru ca te ajuta sa stii cam ce te asteapta, dat fiind ca arareori oamenii se schimba esential. Daca a avut 2-3 relatii serioase sau a zburatacit prin 30-40 de paturi nu este totuna. Am cunoscut un cuplu in care ea a mers pe incredere, nu i-a cerut partenerului informatii despre trecut, s-au casatorit si, abia cand lucrurile au luat-o razna rau, a aflat detalii care au lamurit-o ca ceea ce i se intampla ei nu era decat o copie a unor chestii petrecute de cateva ori in trecutul despre care ea nu a vrut sa stie nimic.

Tu poate nu simti importanta acestor lucruri pentru ca nu privesti din punctul de vedere al omului care iubeste si de aceea faptul ca partenerul tau a avut 2-3 sau 50 de partenere inaintea ta nu are relevanta. Sper sa nu ma intelegi gresit, sunt de acord cu egalitatea intre sexe si nici nu impun cine stie ce conditii partenerului, insa a avea un trecut bogat din punct de vedere sexual denota un fel de a fi al tipului respectiv cu care eu... nu ma potrivesc, asta-i tot!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 12 aug 2006 17:48 de carrie

pentru mine sunt amanunte nesemnificative, in masura in care nu am de-a face cu cineva care a exagerat in mod vadit. nu mi-ar conveni nici mie un tip care sa fi fost gigolo sau unul a carui viata sexuala a fost preponderent compusa din orgii cu femei pe care le-a platit sau din escapade la don'soara floricica la care tot cartierul statea la coada. dar, daca e vorba de cineva care a avut, sa zicem 3-4 relatii serioase, 3-4 aventuri de mai lunga durata, 3-4 aventuri de-o noapte, 1-2 escapade la numita don'soara floricica, o experienta de curiozitate cu o prostituata, nu ma deranjeaza (mentionez ca acest tip de barbat este cel mai raspandit in zilele noastre; nu prea cunosc barbati de 23-28 de ani care sa nu fi trecut prin cel putin 8-9 paturi...pana la 20-25... din care sa zicem vreo 3-5 au fost "paturi stabile", in rest aventuri si curiozitati...ca fapt divers, cunosc femei de aceeasi varsta, virgine- virgine "adevarate" ma refer, fara oral/anal...asa ca...degeaba sustin ei sus si tare ca femeile sunt c**** , daca e sa tragi linie, ei sunt mult mai c**** decat noi de cand e lumea; problema e ca ei sunt barbati si gata, e normal ca pana la o varsta sa se distreze si pe urma sa se aseze la casa lor. cam toti gandesc asa. in schimb femeile se impart in 2 categorii, cele cu care se distreaza si cele care le devin sotii. iar eu una nu ma simt confortabil cu aceasta impartire injusta si oricum nu vreau si nu pot face parte din nici una din aceste categorii).

si inca o chestie foarte importanta: people do change!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 aug 2006 18:01 de ExoticDream

pentru mine sunt amanunte nesemnificative, in masura in care nu am de-a face cu cineva care a exagerat in mod vadit. nu mi-ar conveni nici mie un tip care sa fi fost gigolo sau unul a carui viata sexuala a fost preponderent compusa din orgii cu femei pe care le-a platit sau din escapade la don'soara floricica la care tot cartierul statea la coada. dar daca e vorba de cineva care a avut, sa zicem 3-4 relatii serioase, 3-4 aventuri de mai lunga durata, 3-4 aventuri de-o noapte, 1-2 escapade la numita don'soara floricica, o experienta de curiozitate cu o prostituata, nu ma deranjeaza (mentionez ca acest tip de barbat este cel mai raspandit in zilele noastre[/b[

Din nefericire, asa este....

nu prea cunosc barbati de 23-28 de ani care sa nu fi trecut prin cel putin 8-9 paturi...pana la 20-25...

Din fericire, eu da... si, atat timp cat mai mai exista "specia" asta (desi este pe cale de disparitie), voi continua sa-l caut pe "the one" printre ei.

ca fapt divers, cunosc femei de aceeasi varsta, virgine- virgine "adevarate" ma refer, fara oral/anal...asa ca...degeaba sustin ei sus si tare ca femeile sunt c**** , daca e sa tragi linie, ei sunt mult mai c**** decat noi de cand e lumea; problema e ca ei sunt barbati si gata, e normal ca pana la o varsta sa se distreze si pe urma sa se aseze la casa lor. cam toti gandesc asa. in schimb femeile se impart in 2 categorii, cele cu care se distreaza si cele care le devin sotii. iar eu una nu ma simt confortabil cu aceasta impartire injusta si oricum nu vreau si nu pot face parte din nici una din aceste categorii).

Ai dreptate din nou, exista astfel de femei, iar discriminarea nu este corecta. Pe mine insa nu ma afecteaza direct, intrucat stiu ca fac parte dintr-o minoritate, iar ceea ce vreau eu se afla in aceeasi zona.

si inca o chestie foarte importanta: people do change!!

No, they don't! Se intampla extrem de rar si numai daca exista motive extrem de puternice.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 13 aug 2006 11:22 de carrie

ba da, se schimba. eu sunt altfel decat acum 5 ani. fiecare intamplare din viata noastra ne schimba cate putin. important este doar sa nu ne schimbam in rau. si sa nu renuntam la principiile in care credem. atata vreme cat sunt principii corecte.

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 14 aug 2006 15:54 de mya

ba da, se schimba

se slefuiesc, se maturizeaza, dar daca ai anumite deprinderi de mic si te obisnuiesti cu ele, iti vor ramane mereu. poate ti le diminuezi pe parcursul vietzii datorita unor noi experientze, cresterii, cunostiintelor acumulate, dar niciodata nu vor disparea definitiv (cu exceptiile de rigoare)

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 aug 2006 20:02 de carrie

se slefuiesc, se maturizeaza, dar daca ai anumite deprinderi de mic si te obisnuiesti cu ele, iti vor ramane mereu. poate ti le diminuezi pe parcursul vietzii datorita unor noi experientze, cresterii, cunostiintelor acumulate, dar niciodata nu vor disparea definitiv (cu exceptiile de rigoare)

schimbarea care "ne doare" aici (de la om obisnuit cu aventuri la om devotat unei relatii serioase) nu este neaparat o schimbare majora, poate fi privita ca o maturizare, o trecere intr-o noua etapa de viata. si e normal. aceste doua ipostaze sunt specifice fiintei umane, la anumite varste, rari sunt cei care nu s-au aflat de-a lungul intregii vieti decat intr-una din cele 2 categorii. mi se pare o nebunie sa te gandesti la relatii de durata cand ai 15-16 ani, la fel cum mi se pare infantil ca la 40-45 de ani sa colinzi discotecile in cautarea unei alte aventuri in fiecare seara (erau doar doua exemple).
oricum, oamenii se schimba cu adevarat si in alte domenii. sunt cateva chestii "de baza" care raman neschimbate, "scheletul", dar restul se cam schimba. in cazuri de exceptie se schimba si "scheletul".

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 aug 2006 02:07 de ExoticDream

mi se pare o nebunie sa te gandesti la relatii de durata cand ai 15-16 ani

Nebunie?!? Exista fete care, chiar la varsta aia, nu isi doresc aventuri. Ti se pare grav daca vor relatii romantice, care sa dureze cat de cat?!? La varsta aceea, iti umbla fluturasi prin minte, ti se pare ca poti muta muntii si ca dragostea invinge totul!

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 15 aug 2006 11:21 de mya

schimbarea care "ne doare" aici (de la om obisnuit cu aventuri la om devotat unei relatii serioase) nu este neaparat o schimbare majora, poate fi privita ca o maturizare, o trecere intr-o noua etapa de viata. si e normal. aceste doua ipostaze sunt specifice fiintei umane, la anumite varste, rari sunt cei care nu s-au aflat de-a lungul intregii vieti decat intr-una din cele 2 categorii

exact asta am zis si eu, ca este vorba despre o maturizare mai degraba, si nu despre o schimbare radicala (ex: esti o fire destul de egoista, nu esti genul care sa imparta nimic cu nimeni, nu potzi sa te schimbi radical, sa devii persoana generoasa care imparte tot ce are, poate doar sa iti ameliorezi sentimentul de egoism)

mi se pare o nebunie sa te gandesti la relatii de durata cand ai 15-16 ani

daca tu nu ai fost genul asta, nu inseaman ca toata lumea e la fel. eu ma gandeam la 16 ani la relatzii de durata. intotdeauna asta am vrut de la o relatzie: stabilitate (printre altele). are vreo relevantza varsta? la 16 ani potzi sa fii mai copt (mintal) decat cineva la 18. depinde de persoana, de educatzie, de principii, de mentalitatea fiecaruia.

la fel cum mi se pare infantil ca la 40-45 de ani sa colinzi discotecile in cautarea unei alte aventuri in fiecare seara.

sa colinzi discotecile la 40-50 ani nu e ceva chiar iesit din comun, atat timp cat mentzii o decentza, si nu devinde asta principalul tau obiectiv, ci este doar un mod de distractzie si relaxare. dar daca frecventezi discotecile in cautarea senzatziilor tari provenite din aventuri, atunci nu mai e in regula. nu e in regula nici daca o face cineva de 20-30 de ani, daramite la varstele alea.

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 15 aug 2006 11:55 de Pasaroi_Cuminte

se tem ca o astfel de fata si-ar dori o relatie eterna cu ei si prefera sa aleaga o fata relativ experimentata. Marturisesc ca nu am reusit inca sa inteleg mecanismul gandirii lor....

Tu singura ti-ai dat raspunsul: frica
Aici nu e vorba de gandire ci doar de frica

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 02:51 de ExoticDream

Tu singura ti-ai dat raspunsul: frica

Frica de o relatie lunga cu fata dezvirginata? Daca se tem, saracutii, de calvarul de a fi iubiti de virgine dezvirginate de ei, atunci inseamna ca s-ar ocupa de ruperea himenelor in scopuri caritabile (sa scape fetele de hopul asta) sau pentru a mai bifa o cucerire cu dezvirginare in carnetel?

Aici nu e vorba de gandire ci doar de frica

Stiam eu ca unii "gandesc" deloc sau doar cu.... capul celalalt! Bine macar ca sunt sinceri si recunosc!

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online