Viteza de uitare a unei iubiri

Pagina 2 din 2
«   1   2

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 11 aug 2006 21:54 de Dysdera

Nu sunt 2 luni ! De 4 sunt eu cu EL ! Deci nu au cum sa fie 2 luni ....schimbarea a fost mai lenta...voi ati aflat mai tarziu

necunoscuta si exotic au dreptate...ar treui sa te mai maturizezi..s-a discutat pe un topic trecut despre orgoliu..orgoliu(sper ca asta sa fie si nu altceva mai serios) te impiedica sa asculti si parerile altora..daca iti spune o sg persoana ca esti imatura nu e nevoie sa o asculti..dar cand iti spun 3 si toate au aceeasi parere..atunci ar trebui sa ciulesti urechile..nu ca am avea noi vreun drept sa te judecam..incercam doar sa te ajutam sa te trezesti

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 12 aug 2006 01:19 de dazza

necunoscuta si exotic au dreptate...ar treui sa te mai maturizezi..s-a discutat pe un topic trecut despre orgoliu..orgoliu(sper ca asta sa fie si nu altceva mai serios) te impiedica sa asculti si parerile altora..daca iti spune o sg persoana ca esti imatura nu e nevoie sa o asculti..dar cand iti spun 3 si toate au aceeasi parere..atunci ar trebui sa ciulesti urechile..nu ca am avea noi vreun drept sa te judecam..incercam doar sa te ajutam sa te trezesti

Daca mi`ar spune asta persoane care ma cunosc si in real life...m`ar interesa parerea lor.
Asa nu am cum sa iau in considerare parerea unor persoane legate de mine...atata timp cat pentru voi sunt numai dazza!

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 12 aug 2006 04:23 de DarkAngel

Daca mi`ar spune asta persoane care ma cunosc si in real life...m`ar interesa parerea lor.
Asa nu am cum sa iau in considerare parerea unor persoane legate de mine...atata timp cat pentru voi sunt numai dazza!
Bine ca esti u desteapta dazza! oricum trecutu tau suna ca o telenovela... dar nu asta conteaza uite aici o sugestie Afla cine esti tu cu adevarat si ce dracu vrei si ce ti se potriveste nu ce ai vrea sa fi sau sa te pui sa imprumuti niste principii pt ca "is la moda" mai pe scurt nu zic sa te maturizezi... ca sa te maturizezi trebe sa te cunosti pe tine insusti incepe sa te cunosti si sa vezi ce vrei defapt si dupa aia pune-te si maturizeaza-te pentru ca din ce ai zis si cum ti-au variat opinilie si parerile intr-o perioada asa de scurta denota faptu ca esti instabila si inca nu te-ai "copt" la minte...... si cum ar zice mai multi d p aici grow up!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 aug 2006 16:46 de ExoticDream

Daca tot te doare in cot de parerea noastra, de ce ne-o mai ceri? Lauda-te cu pierderea virginitatii, schimbarea peste noapte a principiilor, plecarea in strainatate si admiterea la o facultate particulara si gata!

Ceea ce nu intelegi tu este ca noi, desi tu aici esti doar dazza si atat, incercam sa te ajutam sa-ti fie mai bine, nu sa te judecam pentru ceea ce gandesti si faci. In lumea virtuala, la adapostul unui nick, oamenilor le este mai usor sa-si expuna adevaratele probleme, tocmai pentru ca nu-i cunoaste nimeni. Sigur ca nu avem toate informatiile pentru a te sfatui 100% corect, dar facem asta cu buna intentie si cred ca este o idee buna sa tii totusi cont de lucrurile spuse aici de oameni care au mai multa experienta de viata decat tine, mediteaza un pic la ele, este preferabil sa ne injuri pe noi, dar sa te alegi cu un sfat bun, care sa te ajute in viata reala, decat sa te laudam pentru tot ceea ce faci doar ca sa nu te suparam.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 13 aug 2006 02:44 de Bozgoru

Nici o iubire nu s euita niciodata... o fata pt. care n-ai sentimente..se uita.. dar daca ai ajuns sa iubesti o persoana... niciodata nu ai s-o poti uita...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 13 aug 2006 21:31 de dazza

Nici o iubire nu s euita niciodata... o fata pt. care n-ai sentimente..se uita.. dar daca ai ajuns sa iubesti o persoana... niciodata nu ai s-o poti uita...

Asa e Bozgoru 100% iti dau dreptate!

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 13 aug 2006 22:42 de Dysdera

Asa e Bozgoru 100% iti dau dreptate!

ce inseamna pt tine iubire?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 aug 2006 00:51 de valentine

ce inseamna pt tine iubire?

Lasati ma si fata in pace...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 14 aug 2006 01:14 de dazza

Lasati ma si fata in pace...

valentine.... ??

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 aug 2006 02:31 de carrie

e drept, "lumina stinsului amor/ne urmareste inca", dar nu poti sta o viata sa jelesti la cenusa unei relatii. cel mai bine e, dar putini pot face asta, sa reusesti sa pastrezi o oarecare relatie cu persoana respectiva, sa existe loc de buna-ziua. in felul asta stii daca ii este bine, cum ii mai merge, mai poti merge la o cafea, ii mai poti cere un sfat.
daca relatia s-a sfarsit cat de cat amiabil, este de preferat sa subziste o oarecare legatura, cat de mica, pentru ca, chiar daca relatia propriu-zisa nu mai merge, daca au existat anumite sentimente (si nu neaparat iubire, poate prietenie stransa, afectiune), e greu si uneori imposibil sa-ti stergi din memorie o etapa din viata. cred ca este cel mai bine a pastra o relatie cu persoana respectiva intr-un mod asemanator cu cel in care pastrezi relatia cu un amic bun care s-a mutat peste hotare. ramane putina comunicare.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 aug 2006 07:12 de Pasaroi_Cuminte

cred ca este cel mai bine a pastra o relatie cu persoana respectiva intr-un mod asemanator cu cel in care pastrezi relatia cu un amic bun care s-a mutat peste hotare. ramane putina comunicare.

Sa zicem ca pe iubitul tau il apuca comunicarea cu fosta (care acum ii este amica buna) sau pe fosta o apuca comunicarea cu el ( de dragul vremurilor)
Dar daca ea ii este colega de serviciu ?
Aici un mare rol il joaca increderea in parteneri.Dar cum in orice cuplu exista probleme (de comunicare , etc etc unele pe termen scurt , altele pe termen lung)
intotdeauna prezenta fostei este un semnal de alarma.

Ce faci tu in aceasta situatie ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 14 aug 2006 15:39 de mya

cred ca este cel mai bine a pastra o relatie cu persoana respectiva intr-un mod asemanator cu cel in care pastrezi relatia cu un amic bun care s-a mutat peste hotare. ramane putina comunicare.

eu nu sunt de acord. vrei sa uitzi ce a fost candva, sau te agatzi mereu de dragul vremurilor bune? daca intr-adevar vrei sa lasi ce-a fost in urma, si sa-ti incepi o relatzie cu altcineva, fostul/fosta nu mai are ce cauta in viata ta, chit ca relatziile sunt doar de amicitzie. nu se stie niciodata cand sentimentele pot reveni, si focul iubirii sa renasca. daca ai decis sa stergi trecutul, pey sterge-l definitv, fara amicitzii, cafele, sfaturi (greu de realizat, dar nu imposibil). un loc de buna ziua da, dar doar atat.spun asta si din proprie experientza. am terminat o relatize exact anul trecut pe vremea asta, si a fost una destul de serioasa (cat se poate numi serios la 16 ani jumate). tipul avea 22 ani, si ne-am despartzit pt ca asa a decis el. nu a fost iubire din partea mea pt el, si cu atat mai putin din partea lui catre mine. doar a fost ceva frumos. si asa eram si eu: amica cu sfaturile, aveam tot felul de familiaritatzi, ori astea nu au picat deloc bine, acum cand mi-am inceput alta relatzie (acum cateva luni). fostul si actualul stau in acelasi cartier si accidental ne mai intalneam. ex-ul isi permitea tot felul de familiaritatzi care nu-si aveau rostul, si a reusit sa trezeasca suspiciunile actualului. CONCLUZIA: ai terminat o relatzie, ingropi totul (chiar daca in inima ta va ramane intotdeuna ceva). nu stii cand incepi o noua relatzie si "familiaritatile" fostului ajung in cele din urma sa te afecteze tocmai pe tine

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 14 aug 2006 15:39 de mya

Sa zicem ca pe iubitul tau il apuca comunicarea cu fosta (care acum ii este amica buna) sau pe fosta o apuca comunicarea cu el ( de dragul vremurilor)
Aici un mare rol il joaca increderea in parteneri.Dar cum in orice cuplu exista probleme (de comunicare , etc etc unele pe termen scurt , altele pe termen lung) intotdeauna prezenta fostei este un semnal de alarma.

eu nu concep pastrarea relatziilor cu fostul/fosta cand deja s-a inceput o nou relatzie. pt evitarea neintelegrilor de orice fel, geloziei, cel mai bine ar fii ca orice relatzie sa fie rupta definitiv intre cei 2. eventual un buna si cam atat. asta nu inseamna a fi incuiat la mine sau plin de gelozie, iti aperi teriotoriul si esti preventiv in fatza eventualelor "surprize". si nici neincredere in partener nu este, pt k cea/cel care poate retrai sentimentele de altadata poate fi chiar fostul/fosta. daca sunt colegi de serviciu, pastreseaza o relatzie profesionala, si atat, fara familiaritatzi

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 aug 2006 19:54 de carrie

Aici un mare rol il joaca increderea in parteneri.Dar cum in orice cuplu exista probleme (de comunicare , etc etc unele pe termen scurt , altele pe termen lung)
intotdeauna prezenta fostei este un semnal de alarma.

situatia prezentata de tine este cat se poate de reala, partenerul meu (sa zicem iubitul) are o relatie bunicica cu vreo 2-3 foste. de altfel nici eu nu am rupt relatiile cu fostii mei parteneri (prea mult spus, fostii amanti/amici de fapt), mai discutam uneori. chiar nu ma deranjeaza. si mi se pare normal sa fie asa. o persoana care a insemnat ceva candva e mai mult decat un simplu fost coleg cu care te vezi totusi o data la cel mult 10 ani, la intalnirile colective. ca "recidivele" nu sunt excluse, si asta este adevarat. eu imi asum riscul asta, parerea mea ramane ca daca o relatie nu s-a terminat urat, nu are sens sa intrerupi orice legatura.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 15 aug 2006 01:40 de DarkAngel

situatia prezentata de tine este cat se poate de reala, partenerul meu (sa zicem iubitul) are o relatie bunicica cu vreo 2-3 foste. de altfel nici eu nu am rupt relatiile cu fostii mei parteneri (prea mult spus, fostii amanti/amici de fapt), mai discutam uneori. chiar nu ma deranjeaza. si mi se pare normal sa fie asa. o persoana care a insemnat ceva candva e mai mult decat un simplu fost coleg cu care te vezi totusi o data la cel mult 10 ani, la intalnirile colective. ca "recidivele" nu sunt excluse, si asta este adevarat. eu imi asum riscul asta, parerea mea ramane ca daca o relatie nu s-a terminat urat, nu are sens sa intrerupi orice legatura.
hmm deacord...dar sa reiei o relatie doar asa ca sa te recuprezi dupa fostul cu un alt fost nush.... nu imi suna chiar ok... pana la urma ajungi dinou la actualul fost sa iti revi in urma unei despartiri cu un ex mai vechi ?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 15 aug 2006 01:50 de LonelyGirl

Eforturile voastre sunt zadarnice.Nu o sa inteleaga acum ceea ce vreti voi sa-i aratati.
Ati zis tot ceea ce era de zis, ati adus argumente, explicatii etc.Nu vrea sa inteleaga si gata.
fata are impresia ca are lumea la picioare si inca e in stadiul i care tot ce zboaar se manaca.
Nu cred ca mai are vreun sens sa mai postez si eu parerea despre subiectul acesta

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 aug 2006 01:53 de ExoticDream

Relatia partenerului cu "fostele" este o problema delicata. Eu ma straduiesc de catva timp sa inteleg ce simte cineva fata de o persoana pe care a iubit-o, dar de care s-a despartit. Pot sentimentele sa dispara 100% de ambele parti astfel incat o prietenie sa fie posibila, fara riscul de "recidiva"? Probabil dupa cativa ani...! Din pacate, nu ai cum sa-i interzici partenerului sa comunice cu "fostele" (si nici nu este indicat sa faci asa ceva), normal ar fi sa ai incredere in el, insa.... este greu sa te gandesti ca el se intalneste din cand in cand cu ele, discuta, poate isi mai amintesc una-alta, plus ca barbatii se lasa mai usor tentati de ispita unei partide de sex, mai ales daca in fostele relatii acest capitol a mers bine.... si, daca "fostele" inca mai au sentimente pentru ei, exista riscul sa devina insistente.... unii rezista, altii... nu.

Bine ar fi ca trecutul sa ramana ingropat cat mai adanc, iar intersectiile cu el sa fie absolut intamplatoare, altfel ajungi sa stai pe ghimpi ori de cate ori il suna sau se vad, ii faci aluzii, il tragi de limba, el se simte incoltit, ingradit, se isca certuri... Pe tine nu te deranjeaza pentru ca nu il iubesti pe partenerul respectiv, altfel ai simti si tu viermele geloziei muscand din sufletel.... si nu este deloc placut!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 15 aug 2006 12:11 de Pasaroi_Cuminte

Eu ma straduiesc de catva timp sa inteleg ce simte cineva fata de o persoana pe care a iubit-o, dar de care s-a despartit. Pot sentimentele sa dispara 100% de ambele parti astfel incat o prietenie sa fie posibila, fara riscul de "recidiva"?

Sentimentele nu pot sa dispara 100 %
Daca se intalnesc iar ca sa fie prieteni cel putin pt unul din ei motivul este sau devine "recidiva"

Probabil dupa cativa ani...!

sau dupa cateva saptamani/luni

normal ar fi sa ai incredere in el

Degeaba ai tu incredere in el daca el n-are incredere in el.

plus ca barbatii se lasa mai usor tentati de ispita unei partide de sex, mai ales daca in fostele relatii acest capitol a mers bine....

Da.De accea trebui sa fi leoaica si sa lupti pt al recastiga si sa fi cu ochii in patru la cine iti da tarcoale "casei"

Din pacate, nu ai cum sa-i interzici partenerului sa comunice cu "fostele"

Poti sa-l manipulezi cu dibacie.De aceea aveti puterea seductiei.Folositi-o ! Manipularea poate fi si pozitiva

altfel ajungi sa stai pe ghimpi ori de cate ori il suna sau se vad, ii faci aluzii, il tragi de limba, el se simte incoltit, ingradit, se isca certuri...

Ca sa nu ajungi in situatia asta lupta pt ce e al tau si starpeste din fasha orice amenintare. Nu uita ca la uni barbati se da o lupta terbila daca apare fosta( si mai ales daca sentimentele pt respectiva nu s-au stins).El lupta dar daca tu nu-l ajuti pai sa sti ca n-o sa castige prea usor pt ca sunt forte mari( sentimente) iar sentimentele lui vor fi testate in acest "razboi" dar mai ales ale tale .
Seduca-l in fiecare zi si il vei avea pt totdeauna, indiferent ce foste apar la orizont

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 aug 2006 22:14 de ExoticDream

Sentimentele nu pot sa dispara 100 %
Daca se intalnesc iar ca sa fie prieteni cel putin pt unul din ei motivul este sau devine "recidiva"

Nu neaparat. Daca sentimentele s-au stins pentru amandoi, daca fiecare are viata lui disjuncta de a fostului, ciorba reincalzita nu risca sa mai faca victime. Daca insa unul mai simte ceva, prietenia este greu de mentinut, ea transformandu-se intr-un slalom permanent al celui care inca este iubit, astfel incat sa nu-si faca actualul partener gelos, si sa menajeze sentimentele inca prezente ale fostului. Chestiile de genul asta se termina prost, partenerul actual devine gelos, iar fostul, gelos si el si aflat in continuare in preajma persoanei iubite, nu se mai vindeca in veci de veci de sentiment.

sau dupa cateva
saptamani/luni

Depinde de viteza de regenerare spirituala a fiecaruia.

Daca el e slab de inger si incapabil sa inteleaga pe cine iubeste de fapt, atunci nu stiu ce mai caut langa el!

To be continued!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 02:42 de ExoticDream

Da.De accea trebui sa fi leoaica si sa lupti pt al recastiga si sa fi cu ochii in patru la cine iti da tarcoale "casei"
Poti sa-l manipulezi cu dibacie.De aceea aveti puterea seductiei.Folositi-o ! Manipularea poate fi si pozitiva
Ca sa nu ajungi in situatia asta lupta pt ce e al tau si starpeste din fasha orice amenintare. Nu uita ca la uni barbati se da o lupta terbila daca apare fosta( si mai ales daca sentimentele pt respectiva nu s-au stins).El lupta dar daca tu nu-l ajuti pai sa sti ca n-o sa castige prea usor pt ca sunt forte mari( sentimente) iar sentimentele lui vor fi testate in acest "razboi" dar mai ales ale tale .
Seduca-l in fiecare zi si il vei avea pt totdeauna, indiferent ce foste apar la orizont

Mda, de aici se deduce ca barbatii sunt infiorator de instabili si noi, femeile, trebuie sa ne folosim de intregul arsenal de seductie cu care ne-a inzestrat natura si sa elaboram un adevarat plan de lupta pentru a-l tine pe domnul cel cu inima slaba legat de lant, asa-i? Uite ca nu sunt de acord, asta este valabil daca tipul are un caracter slab si nu prea stie pe ce lume traieste. Daca mai tine la "fosta", dar tine si la mine, nu cred ca este treaba mea sa-i fac ordine in sufletel, degeaba ma agit eu in vesminte diafane, mai mult goala decat imbracata, prin fata lui, aruncandu-i priviri senzuale pe sub sprancene si facandu-l sa observe ciresele si frisca pe care le-am cumparat special pentru un show fierbinte, degeaba ii ofer telecomanda in timpul meciului din Cupa XYZ in loc sa ma uit eu la filmul ABC sau ma ofer sa mergem in vizita la maica-sa, el este cel care trebuie sa se inteleaga si sa decida cu cine vrea sa fie. Daca l-as "castiga" pentru mine in urma unui astfel de joc, nu as avea niciodata siguranta ca este cu adevarat "al meu" si ca maine nu va trebui sa scot neglijeul din dulap ca sa mai joc comedia asta pentru a-l recuceri in fata altei "foste" si tot asa! Dupa vreo doua "foste", ma intorc si eu la "fostii" mei!!!

Nu sentimentele mele sunt testate cand apare o "fosta" la orizont, ci ale lui. Pot sa fiu eu super felina versata, daca el mai tine la "fosta" degeaba ma straduiesc! Singura solutie este sa-l las liber.... si vorba aceea, daca se intoarce, inseamna ca este al tau, daca nu, atunci nu a fost niciodata.

Sigur ca voua, barbatilor, vi se umfla inima in piept cand va simtiti adorati din cat mai multe directii si muriti de placere sa fiti curtati asiduu, insa aveti grija ca alergatul dupa n iepuri (unde n>1) poate fi al naibii de periculos! Nu toate femeile sunt dispuse sa va caute in coarne. Una este sa ne jucam de-a seductia for fun si alta sa facem asta sub amenintarea ca ne pierdem iubitul! Daca e barbat inteligent si are sentimente clare pentru mine, nu se va lasa recucerit de "fosta", daca da, atunci nici nu merita sa-mi fie aproape.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 16 aug 2006 05:15 de Pasaroi_Cuminte

femeile, trebuie sa ne folosim de intregul arsenal de seductie cu care ne-a inzestrat natura si sa elaboram un adevarat plan de lupta pentru a-l tine pe domnul cel cu inima slaba legat de lant, asa-i?

Aste e gelozie impinsa la extrem.

Daca mai tine la "fosta", dar tine si la mine, nu cred ca este treaba mea sa-i fac ordine in sufletel,

Asta este egoism.Probleme lui sunt probleme cuplului,adica devin si problemele tale.Si invers.
De aceea cand sentimentele lui sunt testate (fata de tine si de fosta) si ale tale sunt testate ( fata de el).

degeaba ma agit eu in vesminte diafane, mai mult goala decat imbracata, prin fata lui, aruncandu-i priviri senzuale pe sub sprancene si facandu-l sa observe ciresele si frisca

Neah , la unii care au efect.

el este cel care trebuie sa se inteleaga si sa decida cu cine vrea sa fie.

Pai atunci cand sunt implicate sentimente mai greu rationezi.De fapt chiar deloc.Sau daca rationamentul nu se potriveste cu inima atunci unii exclud rationamentul si prefera calea inimii.Pai in momentul ala nu prea are ce sa inteleaga.In schimb tu ii ceri luciditate si rationament in astfel de momente( prezenta fostei este un stres al naibii de mare).La cele mentionate punem si comportamentul iubitei" e problema ta descurca-te" si daca nu o sa poata atunci: " el e de vina ca nu m-a iubit" /"el e de vina ca nu stie ce vrea" /"el e de vina ca e capul in nori" /"asta e daca a fost prost si nu a stiut sa ma pretuiasca".Asta este similar cu faptul de a fi spectator la o piesa de teatru( drama) unde iubitul ti-e actor pe scena vietii.

Singura solutie este sa-l las liber.... si vorba aceea, daca se intoarce, inseamna ca este al tau, daca nu, atunci nu a fost niciodata.

Una e sa-l lasi liber alta e sa-l impingi direct in bratele fostei.
Lasa-l liber,dar aminteste-i in fiecare zi calitatile tale pt care te-a ales sau calitatile lui pt care l-ai ales.
Dragostea este o lupta a vietii ( cea mai apriga dintre toate cu putinta) nu un spectacol al vietii (vezi mai sus)

daca tipul are un caracter slab si nu prea stie pe ce lume traieste

Victoria nu este invingatorilor si nici a razboinicilor ci a celor care au puterea de a o lua de la inceput de fiecare data cand pica sau sunt doborati.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 14:32 de ExoticDream

Aste e gelozie impinsa la extrem.

Exageram intentionat, ca sa iti dai seama ca nu sunt de acord cu asa ceva.

Asta este egoism.Probleme lui sunt probleme cuplului,adica devin si problemele tale.Si invers.
De aceea cand sentimentele lui sunt testate (fata de tine si de fosta) si ale tale sunt testate ( fata de el).

Nu este egoism. Intr-un cuplu exista problemele lui, problemele mele si problemele cuplului, indiferent cat de reusita ar fi relatia, nu toate problemele pot fi rezolvate impreuna. Ceea ce mai simte el fata de o "fosta" nu poate fi lamurit cu sprijinul meu; oricat de mult mi-as dori sa pot sa-l ajut sa stearga urmele acelor pasi in sufletul lui, el este singurul in masura sa se inteleaga si sa decida ce isi doreste mai departe. Ar fi lipsit de logica sa ma prefac obiectiva cand este evident ca m-ar tortura un milion de ganduri si griji, iar ceea ce as putea sa spun ar fi, in rezumat, un penibil "fosta are o gramada de defecte, doar de-asta v-ati despartit, in schimb eu sunt cea mai grozava fiinta din univers, fa-i vant din viata ta si fii al meu, doar eu te merit".

Pai atunci cand sunt implicate sentimente mai greu rationezi.De fapt chiar deloc.Sau daca rationamentul nu se potriveste cu inima atunci unii exclud rationamentul si prefera calea inimii.Pai in momentul ala nu prea are ce sa inteleaga.In schimb tu ii ceri luciditate si rationament in astfel de momente( prezenta fostei este un stres al naibii de mare).La cele mentionate punem si comportamentul iubitei" e problema ta descurca-te" si daca nu o sa poata atunci: " el e de vina ca nu m-a iubit" /"el e de vina ca nu stie ce vrea" /"el e de vina ca e capul in nori" /"asta e daca a fost prost si nu a stiut sa ma pretuiasca".Asta este similar cu faptul de a fi spectator la o piesa de teatru( drama) unde iubitul ti-e actor pe scena vietii.

E simplu: Daca el este cu mine, iar "fosta" apare din senin, nu cred ca mai poate fi vorba de sentimente din partea lui pentru ea, asa ca nu vad de ce nu ar putea fi rational in aceasta problema, chiar daca ea ar mai incerca refacerea relatiei; daca el mai are sentimente pentru ea si totusi cica este cu mine, atunci nu prea am ce sa-i fac (probabil m-a mintit ca a uitat-o, am format un cuplu, apoi el si-a dat seama ca o mai iubeste pe "fosta", iubire in doua barci nu se poate, asa ca.... ori plec eu, ori se decide el).

Te inseli, nu luciditate si rationament ii cer, ci sa-si urmeze glasul inimii, de aceea nu vad cum as putea sa-l influentez. Va alege ceea ce-i spune inima, nu-mi ajuta la nimic sa-mi folosesc ratiunea pentru a-l determina sa ma prefere pe mine, poate el ar face asta si apoi cum ar fi sa traiesc langa un om care iubeste, in adancul sufletului, pe altcineva? Nu, merci.

Daca nu poate sa se descurce cand apare "fosta" (saracul de el, asaltat de femei din toate partile!), atunci chestiile alea intre ghilimele i se potrivesc!

Una e sa-l lasi liber alta e sa-l impingi direct in bratele fostei.
Lasa-l liber,dar aminteste-i in fiecare zi calitatile tale pt care te-a ales sau calitatile lui pt care l-ai ales.
Dragostea este o lupta a vietii ( cea mai apriga dintre toate cu putinta) nu un spectacol al vietii

Nu sunt pentru impinsul in bratele "fostei" (cu toate ca un barbat cu capul pe umeri nu se lasa pacalit atat de usor), dar nici nu as gandi pentru el, prefer sa fiu o prezenta discreta langa el pe aceasta tema si sa am incredere in rezolvarea pe care suunt convinsa ca ar gasi-o el.

Dragostea este o lupta, dar... IN DOI, exista o vorba... it takes two to tango....!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 16 aug 2006 18:21 de Pasaroi_Cuminte

Intr-un cuplu exista problemele lui, problemele mele si problemele cuplului

Stai putin: exista tu, el si cuplu ?
fi antena:
tu=multimea A
el=multimea B
cuplu=multimea C =A U B
-------------------------
ce spui tu :
problemele tale: A\B
problemele lui : B\A
problemele cuplului: A {int} B ( cu int=intersectie)
------------------------------------------------------
Dar
[A \ B] U [B \ A] =C \ [ A {int} B]; ec (1)
fie M =C \ [A {int} B] ; ec (2)
Dar C=A U B ; ec (3)
Din (1) , (2) , (3) =>
multimea M (probleme tale + problemele lui ) este inclusa in multimea C ( care a fost notata cuplul).Altfel spus problemele cuplului includ problemele tale+problemele lui.
dpdv matematic totul este adevarat daca si numai daca exista intersectie
adica exista A {int} B .(conditiile de existenta le voi dem altadata , tot matematic )
Ceea ce spui tu initial implica existenta unei disjunctii ( frontiera) intre probleme, dar matematic am demonstrat ca nu exista disjunctie ci incluziune in acest caz.Se poate dem si pe alta cale folosind olomorfismul numai ca dem include propietatile frontierei s.a.m.d ( ca n-am timp acum de ea : D)

"fosta are o gramada de defecte, doar de-asta v-ati despartit, in schimb eu sunt cea mai grozava fiinta din univers, fa-i vant din viata ta si fii al meu, doar eu te merit".

incepi sa prinzi idea.Asa e.

iar "fosta" apare din senin, nu cred ca mai poate fi vorba de sentimente din partea lui pentru ea,

Depinde din ce cauza s-au despartit.Poate el n-a vrut sa se desparta ci situatia a fost de asa natura (ochii care nu se vad se uita).

asa ca nu vad de ce nu ar putea fi rational

pt ca o pasiune apusa poate sa imbete mai repede decat vinul...

(cu toate ca un barbat cu capul pe umeri nu se lasa pacalit atat de usor)

depinde de ce a insemnat fosta pt el.

sus

tequila

Senior member
57 mesaje

Re: Viteza de uitare a unei iubiri

scris pe 4 sep 2008 20:08 de tequila

Ai intalnit persoana care semana cel mei bine cu idealul din mintea ta, intamplator sentimentul a fost si reciproc, a existat o poveste de dragoste frumoasa, dar a venit ziua in care ea s-a sfarsit (nu discutam motivele). Intrebare (bazata pe experienta voastra personala):

In cat timp ati reusit sa ucideti in sufletul vostru sentimentul de iubire?

in cazul meu cel mai usor sa uit de fostul meu uibit...e sa il inlocuiesc cu altu

tequila
sus

anturika

Senior member
122 mesaje

scris pe 7 sep 2008 01:05 de anturika

Ai intalnit persoana care semana cel mei bine cu idealul din mintea ta, intamplator sentimentul a fost si reciproc, a existat o poveste de dragoste frumoasa, dar a venit ziua in care ea s-a sfarsit (nu discutam motivele). Intrebare (bazata pe experienta voastra personala):

in cat timp..nush daca l-am masurat..dar se uita..in cazul meu a durat aproximativ 3 luni....dupa o iubire de 6 ani...sentimente de iubire numai am dar ramanamintiri si regrete...cel mai mult imi pare rau de timpul pierdut nu de altceva..respectivul nu merita si ma bucur ca am deschis ochii la timp..eu defapt el si-a dar arama pe fata...sentimentul de iubire se ucide dar dupa parerea mea conteaza mult si motivele despartirii...(e parerea mea)...e greu la inceput dar sentimentul se dizolva si se evapora ca si cum nu ar fi fost

Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri

scris pe 7 sep 2008 01:18 de ExoticDream

se uita..in cazul meu a durat aproximativ 3 luni....dupa o iubire de 6 ani...

Quite a speed.....

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 7 sep 2008 03:05 de simosimina

Dk ma refer la iubirea mea din liceu...care a fost platonica...pay...aprox 2 ani sa il uit..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 7 sep 2008 03:06 de Incepator

Cam o saptamana dar tratat cu ce am vrut eu .
Baschet , fotbal, bicicleta(sport extrem) si pc-ul (gamming) cat incape , apoi somn si tot asa in fiecare zi....pana intri in monotonie .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

anturika

Senior member
122 mesaje

Re: Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri

scris pe 7 sep 2008 16:52 de anturika

Quite a speed.....

da rapid...dar au contat ff mult motivele..si ceea ce am facut in astea 3 luni ...

Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
sus

mira_printesa18

Senior member
93 mesaje

Re: Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri

scris pe 7 sep 2008 18:04 de mira_printesa18

Intrebarea mea era simpla: dupa cat timp de la despartire ati ajuns din nou la zero (adica ati incetat sa va iubiti fostul partener)? Nu ma gandesc la uitare, asa ceva nu se poate! Chiar nici unul din voi nu a trecut printr-o despartire din dragoste?!? Ciudat.... S-au spus multe povesti triste aici...

o intrebare grea.de multe ori ma gandesc si ma intreb daca chiar l-am uitat pe fostul meu iubit.am fost 6 ani impreuna si a fost o relatie grea.a avut si bucurii dar mai multe rele decat bune.l-am iubit enorm de mult si as fi facut orice pt el.a fost mai usor pt el sa mearga si la altele...ma intreb daca dupa cat rau mi-a facut,oare chiar l-am uitat cu adevarat?sau inca mai am sentimente pt el?ma gandesc la el pt ca ma cauta ...a trecut mai bine de jumatate de an de cand nu mai sunt cu el..stiu un lucru insa..ca l-am uitat sau nu, cu el nu as mai putea fi niciodata!!dar cred ca l-am uitat pt ca a fost mult prea egoist si pervers cu mine,care eram logodnica lui,si eu ma purtam cu el ca si cu un ou...

ca sa spui "TE IUBESC" iti ajuge o secunda...dar ca sa dovedesti iti trebuie o viata intreaga..
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online