Frumusetea la barbati !

Pagina 1 din 2
1   2   »

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Frumusetea la barbati !

scris pe 15 aug 2006 19:13 de Bozgoru

Ce preferati fetelor..... ma refer ca fizic... nu ca intelect... ca stiu ca toate vreti un barbat destept si frumos in acelasi timp... dar asa ca idee.. cum a-ti prefera sa arate barbatul ideal? gras...slab... inalt ..scund... musculos...?! Iar dintre un barbat care e frumos la fatza... dar nu musculos..si un barbat musculos ..dar
normal la fatza... ce a-ti prefera..?
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 15 aug 2006 19:21 de Dysdera

Ce preferati fetelor..... ma refer ca fizic... nu ca intelect... ca stiu ca toate vreti un barbat destept si frumos in acelasi timp... dar asa ca idee.. cum a-ti prefera sa arate barbatul ideal? gras...slab... inalt ..scund... musculos...?! Iar dintre un barbat care e frumos la fatza... dar nu musculos..si un barbat musculos ..dar

orice dar nu pe tine

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 15 aug 2006 19:28 de dazza

orice dar nu pe tine

eu vreau neaparat ca respectivul sa fie brunet deja am gasit ce am vrut...probabil acum o sa vi`l descriu pe el
Sprancene negre,bine conturate,privire misterioasa...nu f inalt,dar nici 1,60 pe la 1.75 asa ,nu musculos..bine facut......sa inca ceva...sa aiba dinti frumosi . ATAT fizic

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 15 aug 2006 19:29 de dazza

eu vreau neaparat ca respectivul sa fie brunet deja am gasit ce am vrut...probabil acum o sa vi`l descriu pe el
Sprancene negre,bine conturate,ochi negri sau caprui(in nici un caz albastri sau verzi..ii am eu verzi..sunt satula) privire misterioasa...nu f inalt,dar nici 1,60 pe la 1.75 asa ,nu musculos..bine facut......sa inca ceva...sa aiba dinti frumosi . ATAT fizic

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 aug 2006 20:36 de valentine

Sprancene negre,bine conturate,privire misterioasa...nu f inalt,dar nici 1,60 pe la 1.75 asa ,nu musculos..bine facut......sa inca ceva...sa aiba dinti frumosi . ATAT fizic

Bozgoru a intrebat cum arata barbatul ideal nu care e portretul meu...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 15 aug 2006 20:38 de Bozgoru

mersi mult dysdera. ! ..
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 15 aug 2006 20:59 de dazza

Bozgoru a intrebat cum arata barbatul ideal nu care e portretul meu...

aoleo scuze nu credeam ca iti dai seama

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 aug 2006 21:37 de ExoticDream

Ce preferati fetelor..... ma refer ca fizic... nu ca intelect... ca stiu ca toate vreti un barbat destept si frumos in acelasi timp... dar asa ca idee.. cum a-ti prefera sa arate barbatul ideal? gras...slab... inalt ..scund... musculos...?!

Slab si inalt, cu muschi comme ci, comme ca, facuti prin sport normal, nu la sala (un pic de ascensiuni montane, schi, tenis, natatie, ciclism, chestii de-astea).

Iar dintre un barbat care e frumos la fatza... dar nu musculos..si un barbat musculos ..dar

Imi plac barbatii a caror privire spune ceva, so..... intelegi tu ce aleg!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 15 aug 2006 21:45 de Nekunoskuta

Deci....ideal ar fi: 1,90, bine facut, par negru, ten deschis la culoare, ochi frumosi, expresivi, indiferent de culoare, maxilarul patrat si bine conturat, dinti albi si frumosi, buze carnoase, maini puternice, sa aiba talia mai mica decat spatele, adica forma aia de trapez, picioare lungi si zvelte, mers frumos. Dar cum idealul asta nu exista, e luat sau e gay...

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 aug 2006 21:58 de ExoticDream

Deci....ideal ar fi: 1,90, bine facut, par negru, ten deschis la culoare, ochi frumosi, expresivi, indiferent de culoare, maxilarul patrat si bine conturat, dinti albi si frumosi, buze carnoase, maini puternice, sa aiba talia mai mica decat spatele, adica forma aia de trapez, picioare lungi si zvelte, mers frumos. Dar cum idealul asta nu exista, e luat sau e gay...

Eu il vreau cu maini delicate, de fapt, delicat in general, nu modelul macho. Inaltimea 1,80-1,90, tinuta frumoasa, culoarea ochilor nu conteaza, as prefera sa fie brunet pentru ca blonzii au arareori trasaturile bine conturate. Mai important decat orice mi se pare a fi acel "vino-ncoace" care rezulta din combinarea trasaturilor psihice cu cele fizice, privirea expresiva ramanand esentiala!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 aug 2006 22:12 de valentine

Slab si inalt, cu muschi comme ci, comme ca, facuti prin sport normal, nu la sala (un pic de ascensiuni montane, schi, tenis, natatie, ciclism, chestii de-astea).

Imi plac barbatii a caror privire spune ceva, so..... intelegi tu ce aleg!

Acelasi msg ca pentru dazza si pt tine...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 15 aug 2006 23:47 de Dysdera

Eu il vreau cu maini delicate, de fapt, delicat in general, nu modelul macho. Inaltimea 1,80-1,90, tinuta frumoasa, culoarea ochilor nu conteaza, as prefera sa fie brunet pentru ca blonzii au arareori trasaturile bine conturate. Mai important decat orice mi se pare a fi acel "vino-ncoace" care rezulta din combinarea trasaturilor psihice cu cele fizice, privirea expresiva ramanand esentiala!

si eu aveam inainte un portret fizic al barbatului ideal..acum mi-am dat seama ca perfectiunea nu exista decat in mintea noastra..imaginatia ne ajuta sa o atingem..dar in viatza de zi cu zi e de ajutor sa nu cauti perfectiunea ci sa cauti completarea..uneori persoana care te completeaza cel mai bine e genul de om care nu te-ai fi asteptat niciodata sa iubesti..uneori chiar opusul tau

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 16 aug 2006 01:47 de mya

nu am un prototip pt portretul fizic al partenerului ideal, pt k nu pun foarte mare accent pe fizic. ma impresioneaza mai mult comportamentul, mentalitatea, felul de a vorbi, a gandi, decat aparentzele unui fizic eventual sa fie km de inaltzimea mea, nu mult sub inaltimea mea si nici peste. nu are importanta culoarea parului, a ochilor. nici daca are muschi, sau nu, sau daca face sala. in privinta kilogramelor, sa existe un echilibru intre inaltzime si greutate, sa nu fie astfel incat sa para un sac de grasime.

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 02:22 de ExoticDream

Acelasi msg ca pentru dazza si pt tine...

Fii si tu mai original, te penalizez cu 10% luna asta pentru slabele calitati de seducator!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 aug 2006 02:27 de valentine

Fii si tu mai original, te penalizez cu 10% luna asta pentru slabele calitati de seducator!

No seduction tentativa...just observatie...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 aug 2006 13:32 de valentine

nu am un prototip pt portretul fizic al partenerului ideal, pt k nu pun foarte mare accent pe fizic. ma impresioneaza mai mult comportamentul, mentalitatea, felul de a vorbi, a gandi, decat aparentzele unui fizic eventual sa fie km de inaltzimea mea, nu mult sub inaltimea mea si nici peste. nu are importanta culoarea parului, a ochilor. nici daca are muschi, sau nu, sau daca face sala. in privinta kilogramelor, sa existe un echilibru intre inaltzime si greutate, sa nu fie astfel incat sa para un sac de grasime.

Vezi ca era un aurolac pe la unirii care se potriveste descrierii tale

Asa ca mai lasati-ma cu "infatisarea nu conteaza"....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2006 13:44 de ExoticDream

Conteaza, dar nici pe departe atat de mult pe cat conteaza in cazul tau infatisarea femeii! Stii tu.... barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat... !

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 aug 2006 13:47 de valentine

Stii tu.... barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat... !

In opinia ta...

Si dupa cum spuneam terminati-va cu "infatisarea nu conteaza" pentru ca mai stiu eu una care zicea ca sa culcat si a avut o relatie de vreo 2 sapt cu unu doar ca ala i-a zis ca o iubeste si ca o sa se insoare cu ea...desi ala era gras,murdar(nu ii placea apa),cam prost de felul lui...si ce e mai grav nu se ocupase de igiena intima de saptamani bune...
Deci ca fapt si prin urmare daca is inteligent cat cuprinde si cu un suflet bun dar am si "calitatile" descrise mai sus la acel mascul...m-ai lua de sot a?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 16 aug 2006 14:05 de ExoticDream

In opinia ta...

M-apuca rasul cand vad cate un mascul incarcat excesiv cu muschi, fataindu-se oriunde este sau nu cazul, care, daca il invrednicesti cu o privire, iti arunca o "uitatura" smecheroasa (adica totalmente tampa), ranjeste ca idiotul, iar, daca faci greseala sa-l provoci sa scoata cateva cuvinte, my God, o iei la fuga fie dupa ce astepti minute in sir sa isi desfasoare tacerea meditativa care il cuprinde brusc, incercand disperat sa proceseze ce vrei de la el (adica tace ca prostul, pardon, pentru ca este prost), fie dupa ce scooate porumbelul! Ce naiba sa fac langa un asemenea monument de prostie, fie el si aratos peste masura?!? Daca il duce mintea macar pentru sex, in restul timpului ce fac cu el? Ii pun o perna in gura sau ii acopar cu altceva/altcineva tacerea?

Deci ca fapt si prin urmare daca is inteligent cat cuprinde si cu un suflet bun dar am si "calitatile" descrise mai sus la acel mascul...m-ai lua de sot a?

1. Cine/ce iti probeaza inteligenta? (Daca intrebi, toti suntem atat de inteligenti..., wow!) Ce IQ ai?

2. Nu stiu altele cum sunt, dar eu una doresc calitatile descrise mai sus fara ghilimele.

3. Pana la a lua de sot pe cineva, mai sunt necesare cateva "minore" calitati... (not to mention the sparkle!)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 16 aug 2006 15:07 de valentine

2. Nu stiu altele cum sunt, dar eu una doresc calitatile descrise mai sus fara ghilimele.

Am notat...deci trebuie sa ma spal foarte rar,zona intima nu trebuie sa aiba deaface cu igiena...etc

Dragi mei...va invit la nunta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati

scris pe 16 aug 2006 15:10 de ExoticDream

Am notat...deci trebuie sa ma spal foarte rar,zona intima nu trebuie sa aiba deaface cu igiena...etc

Dragi mei...va invit la nunta

Heeeei, nu la acele "calitati" ma refeream!!!!!! Doamne fereste!!!! Iar nu ma intelegi!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barb

scris pe 16 aug 2006 15:27 de valentine

Heeeei, nu la acele "calitati" ma refeream!!!!!! Doamne fereste!!!! Iar nu ma intelegi!

Eu te inteleg....dar din ce ai scris tu,aia reiese
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 16 aug 2006 16:35 de mya

Vezi ca era un aurolac pe la unirii care se potriveste descrierii tale

give me patience, God. cand am zis alte aspecte sunt mai importante ma refeream la viata persoanei, fel de a trai, studii, ocupatzii etc, etc, etc (pe langa mentalitate, personalitate ... ). ori un aurolac nu cred ca s-ar incadra in ce am zis eu. n-are casa, masa, familie, viata personala, ocupatzii, poate nici studii. mai sunt cazuri in care fetele nu pun primordial fizicul, ci alte aspecte

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 16 aug 2006 18:45 de Pasaroi_Cuminte

Ce naiba sa fac langa un asemenea monument de prostie

Il iei ca bibelou si stergi praful de pe el de fiecare data cand se depune

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 aug 2006 00:46 de valentine

ori un aurolac nu cred ca s-ar incadra in ce am zis eu. n-are casa, masa, familie, viata personala, ocupatzii, poate nici studii.

Detaliile astea nu le-ai precizat...si la faza cu casa vezi ca dai impresia de materialista

Asa ca tot eu am dreptate
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 aug 2006 01:17 de ExoticDream

Il iei ca bibelou si stergi praful de pe el de fiecare data cand se depune

Cu pectoralii aia in relief, o sa am dificultati la sters praful, dar problema este: eu cu cine stau de vorba?!?

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 17 aug 2006 01:19 de mya

Detaliile astea nu le-ai precizat...

din moment ce eu am spus anumite calitatzi pe care respectivul sa le detina, si un aurolac nu le are, e clar k nu se incadreaza in categoria "alesilor". vrei sa ma apuc sa insirui persoane acum?

si la faza cu casa vezi ca dai impresia de materialista

nu ma refeream la casa, ca un bun material, ci casa, ca mod de viata al lui, posibilitatzile lui. nu sa trag vreun folos din pricina asta. si revin: daca omu' n-are nici casa unde sa locuiasca, ce pretentzii sa mai ai de la el, ca pregatire, cultura ... ?

Asa ca tot eu am dreptate

contrazice-ma in continuare, eu stiu mai bine cum stau lucrurile din punctul meu de vedere

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

scris pe 17 aug 2006 17:38 de Nekunoskuta

Ati cam deviat de la subiect. Acesta era destul de clar: "FIZICUL barbatului ideal". Deci chestii de genul "fizicul nu conteaza" chiar ca sunt aberatii. Nu pot crede ca sunt persoane care nu au in cap portretul FIZIC al partenerului ideal. Nu pot crede ca daca vine la o fata un tip super urat, cocosat, fara o mana si fara un picior dar se baga in seama foarte-foarte finut si e cel mai inteligent si cult om de pe pamant fata il accepta.

Nimic...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 17 aug 2006 18:54 de mya

Nu pot crede ca sunt persoane care nu au in cap portretul FIZIC al partenerului ideal

convinge-te, nu-l am. trebuie sa-l vad si sa-mi placa. tu ai cumva culoarea ochilor, a parului, dimenisunea ochilor, forma fetei, ai deja toate detaliile astea asupra partenerului ideal? deja ai gasit si combinatzia care sa te atraga cel mai mult? si cauti pana gasesti exact prototipul format de tine?

Nu pot crede ca daca vine la o fata un tip super urat, cocosat, fara o mana si fara un picior dar se baga in seama foarte-foarte finut si e cel mai inteligent si cult om de pe pamant fata il accepta

deja o dam in extremele cele mai negativiste. am zis k altele sunt mai importante decat fizicul, nu ca el ar trebui sa fie handicapat. asta ar indeparta pe majoritatea

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 aug 2006 19:02 de valentine

Nekunoscuta are dreptate...deci nu mai aberati cu "fizicul nu conteazA"...
Chestia este ca nu poti sa ai un portret anume in cap al barbatului "ideal",deoarece poti sa zici ca iti plac brunetii si sa te trezesti ca esti moarta dupa un blond...

Oricum,degeaba e el finut,inteligent + other bullshits,daca nu arata bine...
Desigur,ce zic eu nu e valabil si pt fetele urate... pentru ca alora le plac si aia stirbi
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online