Probleme in pat: am orgasm prea repede!

Pagina 1 din 1
1

octavian

Guest

Probleme in pat: am orgasm prea repede!

scris pe 8 aug 2006 22:06 de octavian

salutare...
de la o vreme incoace, eu cu prietena mea avem mici mari neintzelegeri in pat.
Dupa tot preludiul si toate cele, trecem la actul sexual, si problema e ca mai nou, am orgasm destul de repede, nu ma mai pot controla.In 6-7 minute am orgasm. Si "ma floshcaiesc". Nu stiu din ce cauza.Si nu mai pot continua.ca inainte.
Prietena mea spune ca nu o mai iubesc.Si ca fac toata chestia asta doar ca sa scap cat mai repede. Si nu e asa.Chiar nu stiu ce sa fac...
ma poate ajuta cineva cu pareri?!sau solutii?!

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: probleme in pat

scris pe 8 aug 2006 23:06 de Bozgoru

Incepeti actul sexual... fiind ea deasupra... ca astfel dureaza mai mult....
sus

octavian

Guest

Re: Re: probleme in pat

scris pe 9 aug 2006 00:42 de octavian

Incepeti actul sexual... fiind ea deasupra... ca astfel dureaza mai mult....

asta sa fie principala problema?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

scris pe 9 aug 2006 09:50 de Nekunoskuta

In primul rand...cat dureaza preludiul? Daca e unul de-ala foarte lung, mai scurteaza-l ca sa nu te "incingi" prea tare in timpul lui. Apoi incearca sa vezi in ce pozitie termini mai repede. Faza cu fata deasupra tine doar la unii barbati, altii rezista mai mult daca stau ei deasupra.

Nimic...
sus

octavian

Guest

Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

scris pe 9 aug 2006 12:24 de octavian

incep deasupra...preludiul nu e unul f lung, si totul e ok pana la un moment dat, cand instantaneu simt ca "ma termin"....trebuie sa incerc cu ea deasupra....sper sa fie solutia corecta...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede

scris pe 9 aug 2006 16:30 de dazza

incep deasupra...preludiul nu e unul f lung, si totul e ok pana la un moment dat, cand instantaneu simt ca "ma termin"....trebuie sa incerc cu ea deasupra....sper sa fie solutia corecta...

Cu ea deasupra o sa termini si mai repede
Incearca mai multe pozitii...in picioare...in lateral...ca sa o mai lungesti.Asa ...nu termini f repede.Pe urma pe la spate..si inchei glorios.
incearca fara preludiu...adica treceti direct la actul sexual...
Daca iti vine sa termini,mai opreste`te din cand in cand...si pe urma continui iar.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea re

scris pe 10 aug 2006 22:48 de Nekunoskuta

Cu ea deasupra o sa termini si mai repede

Asta nu e valabil in cazul tuturor barbatilor si cei de pe aici o pot confirma

incearca fara preludiu...adica treceti direct la actul sexual...

Apoi sa vina la noi cu alte probleme, ca e iubita nemultumita? Mai!!! Esti prima fata care nu vrea preludiu.

Nimic...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am orgasm pre

scris pe 10 aug 2006 23:42 de dazza

Asta nu e valabil in cazul tuturor barbatilor si cei de pe aici o pot confirma

Apoi sa vina la noi cu alte probleme, ca e iubita nemultumita? Mai!!! Esti prima fata care nu vrea preludiu.

Imi place preludiul ...dar cand am chef de ceva salbatic...il sarim Uf ca am zis`o

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am orgasm

scris pe 11 aug 2006 10:56 de Nekunoskuta

...dar cand am chef de ceva salbatic...il sarim

Se presupune ca ai sentimente si nu vrei mereu ceva salbatic asa ca...lasa oamenilor preludiul

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am orgasm

scris pe 11 aug 2006 11:23 de valentine

Imi place preludiul ...dar cand am chef de ceva salbatic...il sarim Uf ca am zis`o

Ori te uzi tu in 2 timpi si 3 secunde...ori esti putin mai masochista si iti place senzatia care ti-o creeaza un penis care te penetreaza pe uscat...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am or

scris pe 11 aug 2006 14:01 de dazza

Ori te uzi tu in 2 timpi si 3 secunde...ori esti putin mai masochista si iti place senzatia care ti-o creeaza un penis care te penetreaza pe uscat...

Prima varianta

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: am or

scris pe 11 aug 2006 14:02 de dazza

Se presupune ca ai sentimente si nu vrei mereu ceva salbatic asa ca...lasa oamenilor preludiul

E super preludiul....dar uneori ... nu mai avem timp de el

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: a

scris pe 11 aug 2006 14:06 de ExoticDream

E super preludiul....dar uneori ... nu mai avem timp de el

Sunt eu foarte rea daca afirm ca... asa se intampla in relatiile sexuale?!? (Preludiul este o arta cand iubesti....)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

scris pe 11 aug 2006 14:10 de dazza

Sunt eu foarte rea daca afirm ca... asa se intampla in relatiile sexuale?!? (Preludiul este o arta cand iubesti....)

Cand o sa o faci..o sa iti dai seama de ce am spus asta.
Cand il doresti f tare....huh.......
Totul trebuie sa alterneze...daca o faci doar cu preludiu ...tot timpul ....e nasol...daca o faci tot timpul fara..iar nu`i bine.
Merge si una mica cateodata

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

scris pe 11 aug 2006 14:13 de ExoticDream

Cand o sa o faci..o sa iti dai seama de ce am spus asta.
Cand il doresti f tare....huh.......
Totul trebuie sa alterneze...daca o faci doar cu preludiu ...tot timpul ....e nasol...daca o faci tot timpul fara..iar nu`i bine.
Merge si una mica cateodata

Stai sa dau pagina in carnetel, imi notasem felatia, acum quickie...., buuun!

Iar ma roade curiozitatea: dupa 10 zile de sex la mare, cum de ai devenit atat de.... seXperta?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

scris pe 11 aug 2006 15:50 de dazza

Stai sa dau pagina in carnetel, imi notasem felatia, acum quickie...., buuun!

Iar ma roade curiozitatea: dupa 10 zile de sex la mare, cum de ai devenit atat de.... seXperta?!?

Prin exercitiu ...repetitie....de 3 ori pe zi Doar practica te poate invata ceva...teoria nu`i totuna cu momentul pe care`l traim

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

scris pe 11 aug 2006 18:27 de Nekunoskuta

Sunt eu foarte rea daca...

NU

...asa se intampla in relatiile sexuale?!?

DA

De fapt...te astepti la mai mult de la tinerii astia din ziua de azi?

Nimic...
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 15 aug 2006 01:36 de trinchi

salutare...
Dupa tot preludiul si toate cele, trecem la actul sexual, si problema e ca mai nou, am orgasm destul de repede, nu ma mai pot controla.In 6-7 minute am orgasm. Si "ma floshcaiesc". Nu stiu din ce cauza.Si nu mai pot continua.ca inainte.
Prietena mea spune ca nu o mai iubesc.Si ca fac toata chestia asta doar ca sa scap cat mai repede. Si nu e asa.Chiar nu stiu ce sa fac...

Recomandarea mea... exercitiu e mama invataturii, daca o facetzi rar este normal sa "termini" repede plus poti sa ne zici si noua cat de des se intampla sa facetzi dragote/sex, ar ajuta foarte mult in gasirea unu raspuns din partea mea.

Pana raspunzi iti doresc preludiu si daruire cat mai multa.

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Un baiat

Guest

scris pe 17 aug 2006 22:37 de Un baiat

salutare...

Acum vre-o 2 luni de zile faceam sex cateva ore in continuu. Limita era cand imi zicea ea ca nu mai poate si eu lasam de la mine

Din pacate, in ultimele 2 luni se intampla ceva foarte naspa pentru mine. Rezist maxim 30 de min si problema e ca ea s-a obisnuit sa aiba multe orgasme. Unul sau doua nu mai sunt indejuns.

Eu suspectez ca de vina pentru aceasta situatie este stresul ca in orice moment se poate gasii cineva care sa ne intrerupa si din cauza asta eu nu mai vreau sa ma controlez. Cum vine, dau drumul. Nu stiu sigur daca asta e motivul dar as vrea sa dispara ca e naspa rau situatia.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 18 aug 2006 10:57 de Pasaroi_Cuminte

Acum vre-o 2 luni de zile faceam sex cateva ore in continuu. Limita era cand imi zicea ea ca nu mai poate si eu lasam de la mine

Din pacate, in ultimele 2 luni se intampla ceva foarte naspa pentru mine. Rezist maxim 30 de min si problema e ca ea s-a obisnuit sa aiba multe orgasme. Unul sau doua nu mai sunt indejuns.

Eu suspectez ca de vina pentru aceasta situatie este stresul ca in orice moment se poate gasii cineva care sa ne intrerupa si din cauza asta eu nu mai vreau sa ma controlez. Cum vine, dau drumul. Nu stiu sigur daca asta e motivul dar as vrea sa dispara ca e naspa rau situatia.

S-ar putea sa ramai tablou dar oamenii obosesc si din sex.
Ce e prea mult strica ce e prea putin strica.Solutia consta in normalitate.
Nu mai privi sexul ca pe un concurs
sau ca pe o norma a carei intensitate x trebuie sa fie atinsa musai in fiecare zi.

cand imi zicea ea ca nu mai poate

deja e semn de alarma ca ceva nu merge bine. Ai obosit-o si in loc sa simta placere,incepe sa simta corvoada.

cand imi zicea ea ca nu mai poate

Unul sau doua nu mai sunt indejuns.

Frazele astea doua intra in contradictie.Nu par a se referi la aceiasi persoana.

eu lasam de la mine

Nu mai privi relatia cu o femeie ca "print si cershetor". S-ar putea sa fie invers.

Unul sau doua nu mai sunt indejuns.

Avand in vedere cele de mai sus, ma intreb cate din orgasme sunt reale ?
si cate simulate numai ca sa te simti bine ?
Nu te-ai intrebat vreodata ca poate ea este obosita si atunci simuleaza numai ca sa te simti tu bine si
nu-si arata nemultumirea pt ca tzine la relatie si crede ca acest impas este temporar si ca va trece ?
Problema e ca amandoi s-ar putea sa va inselati.Mai ales ea.

Asa ca las-o mai moale cu overclocking-ul in materie de sex. Ia o pauza. Si apoi las-o pe ea sa-ti dea semnalul cand vrea.Tine cont de partener si respecta-i decizia dar mai ales vointza.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Octavian

Guest

scris pe 20 aug 2006 15:54 de Octavian

Recomandarea mea... exercitiu e mama invataturii, daca o facetzi rar este normal sa "termini" repede plus poti sa ne zici si noua cat de des se intampla sa facetzi dragote/sex, ar ajuta foarte mult in gasirea unu raspuns din partea mea.

Pana raspunzi iti doresc preludiu si daruire cat mai multa.

pai o faceam 5 zile din 7...si de cele mai multe ori de 2 ori pe seara...ca doar seara ne intalneam...cand terminam si eu la servici,si terminam de facut ce am de facut.mergeam la ea....
dar acum...m-am gandit sa o las mai moale, poate poate...
am vazut mai sus ca cineva zicea de stres..ca si cauza...pai adevarul e ca eram stresat tot timpul, sa nu cumva sa o patzesc iar...si normal ca o patzeam...aprope de fiecare data..
acum nu am mai facut dragoste cu prietena mea de aproape o saptamana... sa vad ce o sa iasa...
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 21 aug 2006 00:48 de trinchi

pai o faceam 5 zile din 7...si de cele mai multe ori de 2 ori pe seara...ca doar seara ne intalneam...cand terminam si eu la servici,si terminam de facut ce am de facut.mergeam la ea....
dar acum...m-am gandit sa o las mai moale, poate poate...
am vazut mai sus ca cineva zicea de stres..ca si cauza...pai adevarul e ca eram stresat tot timpul, sa nu cumva sa o patzesc iar...si normal ca o patzeam...aprope de fiecare data..
acum nu am mai facut dragoste cu prietena mea de aproape o saptamana... sa vad ce o sa iasa...

Ai grija sa nu inceapa cu faze de genu "auzi iubi ai pe cineva sau nu ma mai doresti?", sunt multe fete (pe care le cunosc) care ar spune ceva asemanator. Macar spunei si ei de ce pauza asta. Apropo zici ca o mai faceti si de cat doua ori pe seara... a doua ar trebui sa tina mai mult si ar trebui sa temine si ea si atunci cred ca ar fi ok pentru amandoi. Deci raman la parerea mea "mai bine mai des decat prea rar". Numai bine.

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 21 aug 2006 15:28 de Pasaroi_Cuminte

Ai grija sa nu inceapa cu faze de genu "auzi iubi ai pe cineva sau nu ma mai doresti?", sunt multe fete (pe care le cunosc) care ar spune ceva asemanator. Macar spunei si ei de ce pauza asta. Apropo zici ca o mai faceti si de cat doua ori pe seara... a doua ar trebui sa tina mai mult si ar trebui sa temine si ea si atunci cred ca ar fi ok pentru amandoi. Deci raman la parerea mea "mai bine mai des decat prea rar". Numai bine.

Faza e ca nu trebuie sa-i spuna pe fatza.Trebuie sa-i dea de inteles.
sa se apropie de prietena lui din nou.S-o vada ca pe o prietena sa apoi ca femeie si sa faca de fiecare data in asa fel astfel incat ea sa preia initiativa.Arta seductiei , folosti-o din plin domnilor ca poate da rezultate extrem de bune alaturi de grabitul incet.Fa-o sa se simta in centrul atentiei tale in acitivitatile tale zilnice.Nu conteaza ce activitati.Atunci cand vrei sa faci ceva ( sa cumperi , etc) cere-i pararea si alege produsul pe care ea ti-l sugereaza.Da-i autoritate in viata de zi cu zi si apoi la pat las' pe ea.

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

tomcat

Guest

scris pe 23 aug 2006 00:01 de tomcat

salutare...

iti zic io ce sa faci...ai doua lucruri pe care trebuie sa le faci...

1. inainte cu ceva timp sa faci sex cu prietena ta...trage si tu o laba...ca n-ai nimik de pierdut....Dar, daca ai tras-o prea devreme si prietena ta vina mai tarziu la tine....mai trage una. In felul asta n-o sa-ti mai dai drumu asa repede.
2. cand iti vine sa-ti dai drumu incearca sa te gandesti cum arata un caine calcat de un camion. Incearca sa iti imaginezi cum stai asa deasupra lui si te uiti la el si ii vezi toate matzele scoase afara si ficatii si toate organele. Nu prea e frumoasa imaginea asta...dar e o jmekerie care merge. Dar ai grija....nu te gandi preamult sa nu ti se culce instrumentu de tot....))))

Daca urmezi sfaturile mele n-o sa mai ai probleme, iar prietena ta o sa zica ca te-ai reindragostit de ea.
Bafta si tine-ne la curent sa-mi zici daca ti-a mers.
sus

knox32

Newbie
4 mesaje

scris pe 18 sep 2006 01:02 de knox32

ai incercat vreodata energizante??

just me
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 18 sep 2006 07:40 de Pasaroi_Cuminte

1. inainte cu ceva timp sa faci sex cu prietena ta...trage si tu o laba...ca n-ai nimik de pierdut....Dar, daca ai tras-o prea devreme si prietena ta vina mai tarziu la tine....mai trage una. In felul asta n-o sa-ti mai dai drumu asa repede.
2. cand iti vine sa-ti dai drumu incearca sa te gandesti cum arata un caine calcat de un camion. Incearca sa iti imaginezi cum stai asa deasupra lui si te uiti la el si ii vezi toate matzele scoase afara si ficatii si toate organele. Nu prea e frumoasa imaginea asta...dar e o jmekerie care merge. Dar ai grija....nu te gandi preamult sa nu ti se culce instrumentu de tot....))))

TomCat esti cu capul bine.

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 18 sep 2006 21:07 de mya

Daca urmezi sfaturile mele n-o sa mai ai probleme, iar prietena ta o sa zica ca te-ai reindragostit de ea.
Bafta si tine-ne la curent sa-mi zici daca ti-a mers.

cred ca toate momentele povestite pe forum sunt scoase din manuale, numai ca tu ai cam incurcat momentele cu personajele iti recomand cu aceeasi caldura dintotdeuna sa te-apuci sa scrii un roman autobibliogragic, numai momente hot ai de povestit, s-ar vinde bine zic eu

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online