Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo problema?

Pagina 1 din 1
1

Ana

Guest

Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo problema?

scris pe 23 aug 2006 22:50 de Ana

Am ajun la varsta de 20 de ani si mi-am dat seama ca nu sunt interesata de baietii de varsta mea ci din potriva de persoanele de peste 30 de ani care cred eu ca imi pot oferi mult mai multe decat unul de varsta mea.Dupa cum zice si versul"nici nu ma saluti si deja vrei sa ma F***'" ii cam caracterizeaza pe baietasi care se cred mari si tari din parcare.Dar oare am sa pot face fata comentarilor rautacioase din partea celorlalti cum ca e un mos si ca sunt cu el doar pt bani lui?
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo proble

scris pe 23 aug 2006 23:11 de dazza

Am ajun la varsta de 20 de ani si mi-am dat seama ca nu sunt interesata de baietii de varsta mea ci din potriva de persoanele de peste 30 de ani care cred eu ca imi pot oferi mult mai multe decat unul de varsta mea.Dupa cum zice si versul"nici nu ma saluti si deja vrei sa ma F***'" ii cam caracterizeaza pe baietasi care se cred mari si tari din parcare.Dar oare am sa pot face fata comentarilor rautacioase din partea celorlalti cum ca e un mos si ca sunt cu el doar pt bani lui?

Ana,si eu sunt in aceiasi situatie.
Pe mine nu m`au atras niciodata baietii de varsta mea..ma plictisesc cu ei f repede.
Si culmea ca am mai mult lipici la cei mai in varsta.
Eu am 19 ani si nu as avea nimic impotriva sa fiu cu unul de 35.Sunt barbati la 35 de ani care arata mult mai bine decat unul de 20.Si inafara de asta...au un aer asa matur.
Eu zic sa`i lasi tu pe altii in pace si sa`i lasi sa vorbeasca.E treaba ta cu cine umbli si ce faci.Si nu uita:Atata timp cat esti barfita insemna ca existi.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

deeagirl

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo pr

scris pe 23 aug 2006 23:24 de deeagirl

Ana,si eu sunt in aceiasi situatie.
Pe mine nu m`au atras niciodata baietii de varsta mea..ma plictisesc cu ei f repede.
Si culmea ca am mai mult lipici la cei mai in varsta.
Eu am 19 ani si nu as avea nimic impotriva sa fiu cu unul de 35.Sunt barbati la 35 de ani care arata mult mai bine decat unul de 20.Si inafara de asta...au un aer asa matur.
Eu zic sa`i lasi tu pe altii in pace si sa`i lasi sa vorbeasca.E treaba ta cu cine umbli si ce faci.Si nu uita:Atata timp cat esti barfita insemna ca existi.

Cine barfeste este invidios
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e vre

scris pe 24 aug 2006 11:45 de valentine

Si mie imi plac numai tipele mai in varsta decat mine cu exact aceleasi adaugiri care le-ai precizat si tu...

Deci nu mi se pare sa fie o problema,chiar dimpotriva,o chestie buna pentru ca probabil intelectul tau este mult mai dezvoltat decat al unei fete de 20 ani si astepti acelasi lucru si de la partener...deci automat te orientezi spre cei mai in varsta ca tine...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e

scris pe 24 aug 2006 12:30 de Bozgoru

relatia ideala :
femeia = x ani
barbatul = x + 3 ani maxim x+4 ani

peste 4 ani diferenta..intre un barbat si o femeie.. ma refer daca femeia are maxim 19-20 ..pare dubios pt cei din jur... pt mine cel putin pare..
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in vars

scris pe 24 aug 2006 13:27 de Pasaroi_Cuminte

relatia ideala :
femeia = x ani

peste 4 ani diferenta..intre un barbat si o femeie.. ma refer daca femeia are maxim 19-20 ..pare dubios pt cei din jur... pt mine cel putin pare..

pai ca sa "simplific" ce a vrut sa zica Bozgoru =))
Private Function WHosTHeBestForYou() as Variant

dim a as integer
dim b as string

a=InputBox ("Ce varsta ai ",vbInformation,"Prompt" )
if (a > 18) or ( a=18) then
b=InputBox ("Ce-ti doresti ? ",vbOkONly,"Prompt")
select Case b
case "Femeie"
Msgbox "La" & a & " ani iti trebuie femeie de " & a+3 & "ani "
Case "Barbat"
MsgBox "La " & a & "ani iti trebuie barbat de " & a+10 & "ani
Case else
Msgbox "Unknown Error"
end Select
else
msgbox "esti minor , la scoala cu tine ! ",vbCritical
end if

End Function

Public Sub Main()
call WHosTheBestForYou
msgbox " peste 4 ani diferenta..intre un barbat si o femeie.. _
ma refer daca femeia are maxim 19-20 ..pare dubios pt cei din jur... _
pt mine ",vbExclamation,"because:"
end Sub

Acum se intelege mai bine =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in

scris pe 24 aug 2006 13:34 de Bozgoru

))
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in

scris pe 24 aug 2006 18:19 de valentine

Pasaroi...te descurci bine cu sursele din VB?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in vars

scris pe 24 aug 2006 22:15 de mya

relatia ideala :
femeia = x ani

pe bune ?
s-a studiat treaba asta cu diferentza de varsta, si pana la diferentza de 20 de ani nu s-au constatat "dubiosenii" (evident cu exceptiile de rigoare). pana la urma nu intotdeauna varsta este esentiala intr-o relatzie. sunt alte criterii dupa care il/o alegi. degeaba daca in buletin ai 30 de ani si gandesti ca o persoana de 18 ani. daca ti s-ar pune pata pe o tipa (nu stii catzi ani are initzial) si afli ulterior ca este mai mare decat tine cu 8-10 ani? si daca pare dubios pentru cei din jur ... what? tu traiesti cu el/ea, doar voi 2 cunoastetzi viata de cuplu ce este intre voi, stitzi cum este fiecare. lumea va barfi mereu, oricum ar sta lucrurile stii vorba aia "tu sarutzi gura mea, nu gura lumii"

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 24 aug 2006 22:24 de mya

eu niciodata nu am fost incantata de pustanii de varsta mea. si asta pentru ca sunt infantili, prostanaci, habar n-au cu ce se manaca majoritatea lucrurilor (ps: sunt si exceptzii). dintotdeuna am cautat altceva, exact opusul (maturitate, experientza, gandire "coapta"). insist pe tema cu barfitul de catre lume: lumea nu stie ce e intre voi doi, in viata voastra, lumea va barfi mereu, ca ala e asa, ca e pe colo si pe dincolo. tu traiesti cu el, nu lumea. comentariile rautacioase le pui la f**d si mergi mai departe. voresc si din propria experientza aici. prietenul meu este cu 8 ani mai mare decat mine, si la inceput era putin preocupat de partea asta, comentariile rautacioase ale oamenilor. insa treptat am ajuns si la mai multa cunoastere/apropiere, si tot ce spun cei care ne cunosc pe amandoi ne lasa complet rece. era si un proverb: vezi paiul din ochiul tau si apoi pe-al vecinului. adevarat

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 25 aug 2006 15:37 de Dysdera

nu cred ca este vreo problema sa te intalnesti cu baieti mai mari atat timp cat nu esti o pustoaica de 16 ani care umbla cu unu de 31..scuzati adaugirea dar e o situatia pe acre am vazut-o si nu mi se parea a fi dragoste..... e perfect normal sa cauti compatibilitate mintala...dar in momentul in care incepi o relatie cu o persoana mai in varsta ca tine trebuie sa te gandesti si la ce implica asta..ca exemplu folosesc postul editat de mya care avea anumite incompatibilitati intre exemplarii grupului ei social si prietenul ei..sper sa nu te superi mya ca am folosit situatia ta ca exemplu

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo pr

scris pe 25 aug 2006 18:14 de mya

ca exemplu folosesc postul editat de mya care avea anumite incompatibilitati intre exemplarii grupului ei social si prietenul ei..sper sa nu te superi mya ca am folosit situatia ta ca exemplu

no problem. e o realitate. si din moment ce am cerut cateva pareri aici, nu e ceva "tabu"

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

14 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online