Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe PC!

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

una`mika

Guest

Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe PC!

scris pe 27 aug 2006 00:29 de una`mika

salut...am si eu o mare problema..m-am desp de prietenul meu acum doua zile pt k ajunsesem sa ma duc la el acasa si sa privesc cum se joaca pe calculator...ne-am certat d mai multe ori pe tema asta si nu vrea sa faca nimic sa ma multumeasca si pe mine...dak el crede k are dreptate ..inseamna k toata lumea trebuie sa-l aprobe...i-am zis k dak vrea sa se joace se joaca cand nu sunt eu la el..atunci as vrea sa stea cu mine nu cu jocul de pe calculator..si aproape k ne impacasem..m-am dus la el si tot la calc...a stat ore in sir...cu ink o fata si un baiat...prieteni de-ai nostri.Nu am mai stat..am plecat..a venit dupa mine..mi-a "ordonat"sa vin inapoi si nu am venit..si tot el s-a suparat si a facut crize..mi-a zis sa nu-l mai caut niciodata...chiar nu mai stiu cum sa procedez...poate face asta pt k s-a obisnuit k de fiecare data cand ne certam sa il iert is sa ma intorc la el..aici e greseala mea..dar..spuneti-mi voi ce sa fac pt k simt k nu mai suport!!! si nu stiu dak e bine sa fac eu primul pas...ajutati-ma va rog mult!!o sa innebunesc! il iubesc si nu vreau sa il pierd dintr-o prostie (((((
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 01:00 de SORIN28

salut...am si eu o mare problema..m-am desp de prietenul meu acum doua zile pt k ajunsesem sa ma duc la el acasa si sa privesc cum se joaca pe calculator...ne-am certat d mai multe ori pe tema asta si nu vrea sa faca nimic sa ma multumeasca si pe mine...dak el crede k are dreptate ..inseamna k toata lumea trebuie sa-l aprobe...i-am zis k dak vrea sa se joace se joaca cand nu sunt eu la el..atunci as vrea sa stea cu mine nu cu jocul de pe calculator..si aproape k ne impacasem..m-am dus la el si tot la calc...a stat ore in sir...cu ink o fata si un baiat...prieteni de-ai nostri.Nu am mai stat..am plecat..a venit dupa mine..mi-a "ordonat"sa vin inapoi si nu am venit..si tot el s-a suparat si a facut crize..mi-a zis sa nu-l mai caut niciodata...chiar nu mai stiu cum sa procedez...poate face asta pt k s-a obisnuit k de fiecare data cand ne certam sa il iert is sa ma intorc la el..aici e greseala mea..dar..spuneti-mi voi ce sa fac pt k simt k nu mai suport!!! si nu stiu dak e bine sa fac eu primul pas...ajutati-ma va rog mult!!o sa innebunesc! il iubesc si nu vreau sa il pierd dintr-o prostie (((((

Ori il lasi ori ii dai foc la comp. Altceva n-ai ce face, e dependent

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 01:21 de valentine

Asta cred ca e gajicamea

Aaaa stai ca gajicamea e langa mine...apropo,zice sa ii dai numarul de telefon ca sa organizati o asociatie de aia cum au pensionarii sa mergeti la reuniuni s.a.m.d. as long as noi stam la pc

Si acum serios...ai o problema tare serioasa crede-ma...
Rezolvarea nu stiu sa ti-o zic ca as aplica pe mine daca as stii antidotul.....
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 01:30 de mya

fa-l sa vada ca tu esti mult mai importanta si mai interesanta decat un joc. ca pe pc se poate juca tot timpul, iar cu tine nu poate sta chiar mereu. ca tu vii special pt el, iar el nu iti acorda nici cea mai mica atentzie. zi sa se puna in locul tau, si cere-i sa-ti dea o solutzie, cum ar reactziona el. vb cu el, si vezi unde reusesti sa ajungetzi. e chiar absurd ca o relatzie sa se termine din cauza asta. bafta

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

una`mik

Guest

Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 01:45 de una`mik

l-am intrebat..el ce ar face in locul meu..cum ar reactiona..si a zis k ar intelege...pt k..atata timp cat nu are o slujba(are 20 d ani)...sau alta ocupatie..poate sa se joace cat vrea si k e perfect normal..dar el deja exagereaza..a zis k nu are c e sa faca..se plictiseste si atata timp cat are o ocazie sa nu se mai plictiseasca..profita din plin..adica...incep sa cred k se plictiseste si cu mine..asta ar fi singura explicatzie...pt k..chiar nu se mai intelege nimeni cu el din punctul asta de vedere...a zis sa nu-i cer sa renunte la prietenii lui(cu care isi impartaseste bucuira d a se juca la calc...si care il influentzeaza fff usor)sau la obiceiurile ..bucuriile lui...(a fost un fel de"te obisnuiesti sau ma lasi in pace) dar mai pe ocolite...cred nu pot sa cred k s-a schimbat asa mult...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 01:48 de valentine

Cand savureaza din plin jocul...incepe sa il atingi pe la zona intima...si inainteaza si poate,poate o sa capeti ceva atentie...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 01:51 de mya

Cand savureaza din plin jocul...incepe sa il atingi pe la zona intima...si inainteaza si poate,poate o sa capeti ceva atentie...

mi se pare "deplorabil" sa ajungi ca fata/femeie in centrul barbatului/baiatului cu care ai o relatzie prin asemenea metode. si mi se pare de asemenea jignitor ca un joc stupid sa castige in detrimetul pers teoretic iubite

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 02:00 de valentine

mi se pare "deplorabil" sa ajungi ca fata/femeie in centrul barbatului/baiatului cu care ai o relatzie prin asemenea metode. si mi se pare de asemenea jignitor ca un joc stupid sa castige in detrimetul pers teoretic iubite

Si mie mi se pare la fel...da ai tu o solutie mai buna?
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 03:28 de DarkAngel

l-am intrebat..el ce ar face in locul meu..cum ar reactiona..si a zis k ar intelege...pt k..atata timp cat nu are o slujba(are 20 d ani)...sau alta ocupatie..poate sa se joace cat vrea si k e perfect normal..dar el deja exagereaza..a zis k nu are c e sa faca..se plictiseste si atata timp cat are o ocazie sa nu se mai plictiseasca..profita din plin..adica...incep sa cred k se plictiseste si cu mine..asta ar fi singura explicatzie...pt k..chiar nu se mai intelege nimeni cu el din punctul asta de vedere...a zis sa nu-i cer sa renunte la prietenii lui(cu care isi impartaseste bucuira d a se juca la calc...si care il influentzeaza fff usor)sau la obiceiurile ..bucuriile lui...(a fost un fel de"te obisnuiesti sau ma lasi in pace) dar mai pe ocolite...cred nu pot sa cred k s-a schimbat asa mult...
Indoaie-i pinii d la mufa d la monitor pana o sa-si dea seama ce are... o sa se ocupe de tine si o sa mai uite de comp..... si trezeste-l si explica-i in ce pozitie te afli scutura-l un pic si trezeste-l la realitate
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 12:03 de mya

Si mie mi se pare la fel...

ma bucur sa vad (din nou) sustzinere din partea ta

da ai tu o solutie mai buna?

am zis mai sus ... opinia mea

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 27 aug 2006 14:23 de Dysdera

sunt mai multe solutii la problema asta..se pare ca prima a esuat..nu e dispus sa renunte la calculator ca sa stea cu tine..ceva ce mi se pare o adevarata nesimtire din partea lui avand in vedere ca te cheama la el si tu stai si freci menta asteptand si cersind oleaca de atentie ...si eu am prieten care e pasionat de informatica si jocuri..dar cand ma duc la el eu nu sunt pe locul doi dar nici nu-i cer toata atentia..incerc sa ajung la un compromis..daca nu se poate dezlipi de calculator..d c nu incerci sa-l scoti in oras?da-l de langa calculatorul ala blestemat..poate asa nu o sa mai aiba ce jocuri sa joace cat timp e cu tine

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 14:30 de ExoticDream

Si mie mi se pare la fel...da ai tu o solutie mai buna?

Chiar vrei sa stii de ce ti se pare la fel si nu ai o solutie pentru aceasta dilema? E mai simplu decat crezi: cand computerul si orice alta chestie similara devin mai importante decat persoana iubita, este un semn clar ca poti pune ghilimelele la cuvantul iubita, sa fim seriosi, a alege un joc nenorocit (oricat de palpitant ar fi) in loc sa petreci acel timp cu iubita mi se pare.... hilar si trist! Nu spune nimeni sa te dedici complet iubitei, sa renunti la toate pasiunile tale, dar.... nici nu iti inlocuiesti timpul dedicat iubitei cu cel de CS si alte minuni!

Concluzia: nu o iubesti.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 16:17 de valentine

Oare cine prefera sa stea la pc in loc sa iasa in oras sa cunoasca persoane noi?
sus

una`mika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

scris pe 27 aug 2006 18:51 de una`mika

i-am trimis si lui ce ai raspuns tu...si a zis "Da la fel de bine persoana iubita poate petrece timpu cu mine" .....)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!!

scris pe 27 aug 2006 19:18 de Nekunoskuta

"Da la fel de bine persoana iubita poate petrece timpu cu mine" .....)

Da-i papucii pentru ca nu merita! Nu stie ce vrea de la viata si de la o relatie. Daca el prefera calculatorul in locul tau e cam imatur.

Nimic...
sus

Necunoscut

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac

scris pe 27 aug 2006 20:33 de Necunoscut

TERMINATI MA CA IMEDIAT SE GATA SERVERUL 4 DE TRAVIAN SI JUR CA NU MA MAI APUC, RAMAN LA HATTRICK PROMIT.

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un ma

scris pe 27 aug 2006 20:36 de Necunoscut

Eu eram in mesajul anterior.. am aceeasi problema dar eu ma ocup si de prietena si de joc.. dar sincer abia astept sa se termine jocul (e un fel de strategie REAL TIME care m-a facut dependent, il joc de vreo 4 luni.. si as vrea sa-l termin acum.. cat suntem pe sfarsit.. etc.. e vb. de aliante.. razboaie etc..) si nu ma mai apuc nimic.. cateodata-mi dau seama ca gresesc... dar nu fac nimic.. poate sunt idiot.. vreau doar sa termin jocul si nu ma mai apuc.

Ptr. prietena incearca sa il intelegi.. sa gandesti cum ai proceda in locul lui... daca nu esti de acord si daca tot el face crize.. clar ca nu e de nasul tau!
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este u

scris pe 27 aug 2006 20:41 de mya

Eu eram in mesajul anterior.. am aceeasi problema dar eu ma ocup si de prietena si de joc.. dar sincer abia astept sa se termine jocul (e un fel de strategie REAL TIME care m-a facut dependent, il joc de vreo 4 luni.. si as vrea sa-l termin acum.. cat suntem pe sfarsit.. etc.. e vb. de aliante.. razboaie etc..) si nu ma mai apuc nimic.. cateodata-mi dau seama ca gresesc... dar nu fac nimic.. poate sunt idiot.. vreau doar sa termin jocul si nu ma mai apuc.

Ptr. prietena incearca sa il intelegi.. sa gandesti cum ai proceda in locul lui... daca nu esti de acord si daca tot el face crize.. clar ca nu e de nasul tau!

dar in momentele acelea, nu pui jocul deasupra iubitei? nu este mai important jocul? ca daca nu ar fii ti-ai face timp pt ce sustzii ca iubesti intr-adevar.te intelege o data, de 2, de 9 ori, insa daca devine deja obisnuintza e mult prea deranjant

sus

BeyondGirl

Senior member
69 mesaje

scris pe 27 aug 2006 20:49 de BeyondGirl

"Eu eram in mesajul anterior.. am aceeasi problema dar eu ma ocup si de prietena si de joc.. dar sincer abia astept sa se termine jocul (e un fel de strategie REAL TIME care m-a facut dependent, il joc de vreo 4 luni.. si as vrea sa-l termin acum.. cat suntem pe sfarsit.. etc.. e vb. de aliante.. razboaie etc..) si nu ma mai apuc nimic.. cateodata-mi dau seama ca gresesc... dar nu fac nimic.. poate sunt idiot.. vreau doar sa termin jocul si nu ma mai apuc."

Sterge contul

Don't take it for granted!
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: es

scris pe 27 aug 2006 20:52 de Necunoscut

dar in momentele acelea, nu pui jocul deasupra iubitei? nu este mai important jocul? ca daca nu ar fii ti-ai face timp pt ce sustzii ca iubesti intr-adevar.te intelege o data, de 2, de 9 ori, insa daca devine deja obisnuintza e mult prea deranjant

niciodata... :\
sus

BeyondGirl

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2006 20:55 de BeyondGirl

niciodata... :\

Cu regret iti spun ca ... esti slab

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac

scris pe 27 aug 2006 23:27 de valentine

Da-i papucii pentru ca nu merita! Nu stie ce vrea de la viata si de la o relatie. Daca el prefera calculatorul in locul tau e cam imatur.

Nu toti lasam partenerii din motive idioate...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 23:28 de valentine

Cu regret iti spun ca ... esti slab

Din cauza ca e inalt rau...daca era mai scund era mai gras
sus

BeyondGirl

Senior member
69 mesaje

scris pe 27 aug 2006 23:57 de BeyondGirl

Din cauza ca e inalt rau...daca era mai scund era mai gras

De unde stii tu ca e inalt?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un ma

scris pe 28 aug 2006 11:19 de Nekunoskuta

Nu toti lasam partenerii din motive idioate...

Aha...tie ti se pare un motiv idiot faptul ca el sta la calculator ore intregi cu alti 2 prieteni in timp ce ea e in camera si se holbeaza pe pereti plictisindu-se? Asta intamplandu-se mai mereu? Bine...e un motiv idiot...dar eu tot i-as da papucii unuia ca asta.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 17:43 de ExoticDream

Aha...tie ti se pare un motiv idiot faptul ca el sta la calculator ore intregi cu alti 2 prieteni in timp ce ea e in camera si se holbeaza pe pereti plictisindu-se? Asta intamplandu-se mai mereu? Bine...e un motiv idiot...dar eu tot i-as da papucii unuia ca asta.

Eu nu i-as da papucii, dar n-as ajunge sa fiu cu el in aceste conditii (stiindu-i viciile)! Timpul este prea pretios pentru a ni-l pierde aiurea petrecand ore in sir cu jocuri pe computer cand exista atatea moduri realmente interesante de a face lucruri interesante! Te mai si joci, dar nu intr-atat incat sa devii dependent si persoana iubita sa devina un accesoriu de care te ocupi cand faci o pauza!!! Joaca asta este asemeni unui drog, iar daca nu esti capabil sa te vindeci, inseamna ca ai un caracter slab si nu meriti decat un partener asemeni tie.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 23:13 de valentine

De unde stii tu ca e inalt?

Puterile mele paranormale imi zic ca are peste 1.90
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 23:14 de valentine

Aha...tie ti se pare un motiv idiot faptul ca el sta la calculator ore intregi cu alti 2 prieteni in timp ce ea e in camera si se holbeaza pe pereti plictisindu-se?

Mi se pare un comportament idiot din partea lui (si a mea ca si eu is la fel de idiot ) si un motiv idiot pentru despartire de asemenea

dar eu tot i-as da papucii unuia ca asta.

Te cred...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 23:16 de valentine

Timpul este prea pretios pentru a ni-l pierde aiurea petrecand ore in sir cu jocuri pe computer cand exista atatea moduri realmente interesante de a face lucruri interesante! :

Uneori se intampla ca partenera sa nu fie prea dotata din punct de vedere intelectual ceea ce duce inevitabil la o lista relativ mica/scurta de "moduri realmente interesante de a face lucruri interesante"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 28 aug 2006 23:17 de mya

Mi se pare un comportament idiot din partea lui (si a mea ca si eu is la fel de idiot ) si un motiv idiot pentru despartire de asemenea ... Te cred...

si totusi ce te impiedica sa modifici latura asta a ta? ce te determina sa nu o schimbi? oare sentimentele nu sunt prea puternice? oare relatzia nu e mai importanta? oare valoreaza mai mult un joc? sau esti adept al idiotzeniei (sper k n-am jignit, dar singur ai recunoscut ca esti idiot facand asta)

sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online