Ea zice ca ma iubeste dar nu vrea sa mai fim impre

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

Hietalafan

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 01:52 de Hietalafan

Valentine, ai dreptate, unde draq mi-a disparut mandria?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2006 01:52 de valentine

Valentine, ai dreptate, unde draq mi-a disparut mandria?

Esti de-al meu
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 01:53 de Hietalafan

Esti de-al meu

Acuma, sincer, pt toti baietii d varsta mea, sa nu care cumva sa puneti suflet ca o sa va doara a dracului de tare
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 01:55 de mya

Asa ca invarte-o pe o parte si pe alta,fa-o sa fie nebuna dupa tine si da-i cu flit

si ai avea ce satisfactzie? ca ai cucerit-o (asta daca reusesti) si ca ai parasit-o? poate in cele din umra sfarsesti prin a tzine la aceea persoana dintr-un simplu joc (proprie experientza)

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 01:56 de Hietalafan

si ai avea ce satisfactzie? ca ai cucerit-o (asta daca reusesti) si ca ai parasit-o? poate in cele din umra sfarsesti prin a tzine la aceea persoana dintr-un simplu joc (proprie experientza)

Aici ai dreptate mya, exact asa mi s-a intamplat si mie cu dansa...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 01:56 de DarkAngel

Nu esti plod...eu la 15 ani si 10 luni mi-am facut prietena de 21 de ani...
hehe daca era si el un valentine jr nu mai intra pe forum q intrebari si nelamuriri si nu mai era nehotarat....
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 01:57 de mya

Acuma, sincer, pt toti baietii d varsta mea, sa nu care cumva sa puneti suflet ca o sa va doara a dracului de tare

atunci cand te implici, ajungi sa tzii/iubesti, iti pui sentimentele, increderea in relatzie, doare al dracului de tare intr-o eventuala despartzire la orice varsta, prin simplul motiv ca dragoste (mai mult sau mai putin) exista la orice varsta

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 01:57 de valentine

Te doare daca te retragi in casa,te inchizi,suferi in tacere bla bla

De confesat la cineva (a nu mai suferi in tacere) nu iti recomand pentru ca prietenii la care sa te confesezi nu exista...
Ia incearca sa hoinaresti toata ziua (mai ales ca acum inca mai esti in vacanta),cu prietenii,sa intri intr-un mediu populat din plin de fete si o sa observi o schimbare...

Sa fim seriosi...nu e vorba nici pe departe de iubire in cazul tau...e cu totul altceva pe plan psihic...
sus

Hietalafan

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 01:58 de Hietalafan

Eu as imbina ce mi-a spus Valentine cu ce mi-a spus Mya.

Ii sucesc mintile si daca vad ca va merita dupa aia, poate o sa fim impreuna, daca nu, abia atunci ii dau flit din viata mea

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 01:59 de valentine

Ii sucesc mintile si daca vad ca va merita dupa aia, poate o sa fim impreuna, daca nu, abia atunci ii dau flit din viata mea

Nu imbina ce iti zice Valentine cu Mya ca e ca si cum ai combina ce te sfatuieste ingerul cu ce te sfatuieste dracul

Cat despre a ii sucii mintile...tare mie ca mai rau o sa ti le sucesti pe ale tale...decat sa o seduci rau de tot pe ea...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:01 de DarkAngel

Aici ai dreptate mya, exact asa mi s-a intamplat si mie cu dansa...
OK deja s ingroasa gluma... si valentine stie el ce stie....dar daca tu nu sti ce vrei exact....uite un sfat STAI IN BANCA TA CUMINTE!!!! si cnd o sa sti ce vrei atunci actioneaza... indiferent care va fi calea pe care o alegi (a lu valentine ...alta ) dar pana atunci abtine-te ca o sa-ti para rau indiferent de decizie atata timp cat nu sti ce vrei si nu esti hotarat ....din cate am vazut tu esti usor de influentat.... asta e o bulina neagra pt u....
sus

Hietalafan

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 02:01 de Hietalafan

Nu imbina ce iti zice Valentine cu Mya ca e ca si cum ai combina ce te sfatuieste ingerul cu ce te sfatuieste dracul

Cat despre a ii sucii mintile...tare mie ca mai rau o sa ti le sucesti pe ale tale...decat sa o seduci rau de tot pe ea...

Pai a o invarti pe o parte si pe alta nu e acelasi lucru cu a suci mintile?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 02:02 de mya

ce combinatzii faci u aici

cum o sa vezi daca o sa merite?
poate se termina povestea prin a-ti suci ea tzie mintzile, si a-ti da papucii
presupunand ca ai reusi sa-i sucesti mintzile, ar fii destul de dureros apoi sa pui capat pt fata u cautzi razbunare cumva ?

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:03 de Hietalafan

tu esti usor de influentat.... asta e o bulina neagra pt u....

Mda, aici asa e, nu pot sa te neg, oricum, trebuie analizat in detaliu toate lucrurile care mi le-ati pus pe tava aici
sus

Hietalafan

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

scris pe 27 aug 2006 02:04 de Hietalafan

ce combinatzii faci u aici

cum o sa vezi daca o sa merite?
poate se termina povestea prin a-ti suci ea tzie mintzile, si a-ti da papucii
presupunand ca ai reusi sa-i sucesti mintzile, ar fii destul de dureros apoi sa pui capat pt fata u cautzi razbunare cumva ?

Pe de o parte da, pe de o parte nu. Is nehotarat ce naiba )
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:05 de valentine

Pai a o invarti pe o parte si pe alta nu e acelasi lucru cu a suci mintile?

Crede-ma ca sunt intunecate caile seductiei...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:05 de DarkAngel

Mda, aici asa e, nu pot sa te neg, oricum, trebuie analizat in detaliu toate lucrurile care mi le-ati pus pe tava aici
Nah si dupa ce ai vazut tot ce aici iti sugerezi sa te gandesti bine la ce vrei... (nu conteaza ce e aia) si sa nu actionezi cu jumatati d masura sau cu jumate din ce o zis valentine si jumate din ce o zis mai stiu eu cine iei o decizie si meri cu ea pana la capat.... dam make up ur mind!!!!
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:06 de Hietalafan

Mi se pare mie sau Valentine si Mya au cazut de comun acord
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:06 de valentine

Nah si dupa ce ai vazut tot ce aici iti sugerezi sa te gandesti bine la ce vrei... (nu conteaza ce e aia) si sa nu actionezi cu jumatati d masura sau cu jumate din ce o zis valentine si jumate din ce o zis mai stiu eu cine iei o decizie si meri cu ea pana la capat.... dam make up ur mind!!!!

Adica sa asculti de mine
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:08 de DarkAngel

Adica sa asculti de mine
hehe......
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:08 de mya

Pe de o parte da, pe de o parte nu. Is nehotarat ce naiba )

tu stii cel mai bine cum stau lucrurile intre voi doi si cum au stat pana acum, cum s-a comportat fiecare, ce a dovedit fiecare. in functie de ce vrei u (aici trebuie sa te gandesti FOARTE BINE) si de ce vrea si ea, decideti impreuna daca mai continuatzi sau nu cu relatzia. fara jocuri stupide, razbunari, manarii, clar, la obiect si sincer

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:09 de Hietalafan

Adica sa asculti de mine

Mya, Valentine, amandoi aveti dreptate, zic ca trebuie sa stau, sa analizez... jucand un WoW
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:10 de mya

Mi se pare mie sau Valentine si Mya au cazut de comun acord

slabe sanse ...
oricum asta nu are nici cea mai mica importantza, noi iti ziceam niste pareri, cum vedeam situatzia din punctul nostru de vedere. deciziile tot la tine sunt

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:11 de Hietalafan

slabe sanse ...
oricum asta nu are nici cea mai mica importantza, noi iti ziceam niste pareri, cum vedeam situatzia din punctul nostru de vedere. deciziile tot la tine sunt

Mai, eu sincer acuma as vrea sa fim din nou impreuna, LOL, un baiat a zis asta ), dar nu vreau sa fiu ranit, adica mi-e teama sa nu omor pe cineva...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:12 de mya

zic ca trebuie sa stau, sa analizez...

exact
daca te gandesti la o metoda de razbunare ar fii bine sa ti-o elimini din creiereash. gandeste-te putin: tie nu ti-ar conveni cu siguantza ca o fata sa se joace cu sentimentele tale, sa te cucereasca, si apoi sa te lase balta. crede-ma ca nici ei

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:14 de Hietalafan

exact
daca te gandesti la o metoda de razbunare ar fii bine sa ti-o elimini din creiereash. gandeste-te putin: tie nu ti-ar conveni cu siguantza ca o fata sa se joace cu sentimentele tale, sa te cucereasca, si apoi sa te lase balta. crede-ma ca nici ei

Daca nu tineam la dansa nici acuma, cred ca ma jucam cu dansa, dar daca vad ca ea inca mai tine la mine si eu la ea, nu stiu, cred ca eu si ea trebuie sa dezbatem problema asta prin comunicare, si sper sa imi dea niste argumente serioase.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:15 de mya

Mai, eu sincer acuma as vrea sa fim din nou impreuna

atunci lupta ca sa fitzi din nou impreuna

LOL, un baiat a zis asta )

si ... ? un baiat n-are inima, suflet, sentimente?

dar nu vreau sa fiu ranit, adica mi-e teama sa nu omor pe cineva...

sa omori ? adica s-o ranesti pe ea? daca tzii la ea, si pui totul din partea ta incat relatzia sa functioneze nu o sa o ranesti

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:15 de valentine

Mya, Valentine, amandoi aveti dreptate, zic ca trebuie sa stau, sa analizez... jucand un WoW

Vreau si eu....da nu-s in tara si aici am conexiune de cacao
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:16 de DarkAngel

Daca nu tineam la dansa nici acuma, cred ca ma jucam cu dansa, dar daca vad ca ea inca mai tine la mine si eu la ea, nu stiu, cred ca eu si ea trebuie sa dezbatem problema asta prin comunicare, si sper sa imi dea niste argumente serioase.
Good o inceput sa intre logica si ratiunea in functiune
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:17 de mya

Vreau si eu....da nu-s in tara si aici am conexiune de cacao

iar te lauzi

sus
Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online