Ea zice ca ma iubeste dar nu vrea sa mai fim impre

Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

Hietalafan

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2006 02:17 de Hietalafan

atunci lupta ca sa fitzi din nou impreuna

si ... ? un baiat n-are inima, suflet, sentimente?

sa omori ? adica s-o ranesti pe ea? daca tzii la ea, si pui totul din partea ta incat relatzia sa functioneze nu o sa o ranesti

Sa omor viitorul potential vatamator, adik un viitor prieten, dansa insa mi-a zis ca nu vrea sa se duca la altul.... inca
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:18 de valentine

iar te lauzi

lauda-te tu cu conexiuni de cacao...
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:18 de Hietalafan

Sau LOL, zice ca... chiar daca voi fi cu alta eu voi ramane tot timpul al ei... LOL, sunt sigur ca ii va trece
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:19 de mya

Sa omor viitorul potential vatamator, adik un viitor prieten, dansa insa mi-a zis ca nu vrea sa se duca la altul.... inca

perfect daca ea nu vrea pe altul. fa-ti u loc in viata ei, inainte sa-ti faca altul, mai ales ca voi avetzi si ceva impreuna din trecut

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:20 de mya

Sau LOL, zice ca... chiar daca voi fi cu alta eu voi ramane tot timpul al ei... LOL, sunt sigur ca ii va trece

profunda fata
(in sentimente sau minciuni, depinde )

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:21 de Hietalafan

profunda fata
(in sentimente sau minciuni, depinde )

Crek minciuni mai degraba
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:22 de Hietalafan

Desi nu stiu, prietena ei mi-a trimis o arhiva de mess pe toata ziua, ce fata ar avea rabdare sa creeze o arhiva de mess asa d mare, zi si tu...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:24 de mya

Desi nu stiu, prietena ei mi-a trimis o arhiva de mess pe toata ziua, ce fata ar avea rabdare sa creeze o arhiva de mess asa d mare, zi si tu...

SUBSCRIU si poate ma baga si pe mine cineva in seama: VORBESTE cu ea !!!!!! numai asa potzi sa afli ce vrea/simte

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:24 de valentine

Arhiva de mess nu se creeaza cu nici un efort,dar se transmite cu efort daca e mare

Gandeste-te ca un prieten de al tau are prb cu o fata...si tu vorbesti cu fata aia...tu nu vorbesti si actionezi cu fata ceea in asa fel incat sa ii fie bine prietenului tau? Si daca el iti zice sa o minti ceva pe fata aia...tu nu o minti?

Asa ca nu crede prea mult ce zice pretena aia...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:25 de mya

Arhiva de mess nu se creeaza cu nici un efort,dar se transmite cu efort daca e mare

Gandeste-te ca un prieten de al tau are prb cu o fata...si tu vorbesti cu fata aia...tu nu vorbesti si actionezi cu fata ceea in asa fel incat sa ii fie bine prietenului tau? Si daca el iti zice sa o minti ceva pe fata aia...tu nu o minti?

aici imi permit sa fiu 100% de acord

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:26 de DarkAngel

OK ajunge... prea multe discutii...din ce miai zis si daca tia trimis arhiva de mess care sunt sigur ca nu si-a pierdut o zis sa o creeze...inseamna ca fata asta ii cam mica inca si nu prea stie cum sa se poarte si poate ii este frica de ceva sau de ceea ce simte....deci ramane sa lamuresti lucrurile cu ea calumea si sa vezi cum sta treaba defapt si nu mai tot fa speculatii.... te duci vb calumea afli cum sta treaba si cred ca noi tiam zis destule si cum vad ba vrei inapoi la ea ba vrei sa te razbuni ba vrei sa-i arati ca tie mai bine fara ea...ce vrei defapt ???? dute la ea si vezi cum stau lucrurile nu mai specula si nu te mai amagi!!!!!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:28 de DarkAngel

gata ajunge cu speculatiile da e si asta posibil dar deja is prea multe speculatii ce vreti sa faceti cu baiatu ???
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:29 de valentine

dute la ea si vezi cum stau lucrurile nu mai specula si nu te mai amagi!!!!!

That's a good point...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:30 de mya

That's a good point...

a verry good one, as zice eu ... time to sleep now

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:30 de valentine

a verry good one, as zice eu ... time to sleep now

Time for sex pt mine now
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:33 de mya

Time for sex pt mine now

si chiar trebuia sa aflam si noi ?

"infierbantzeala" placuta

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 02:34 de Hietalafan

Time for sex pt mine now

Auzi, poate faci rost d una si pt mine
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:35 de valentine

Auzi, poate faci rost d una si pt mine

Daca te tine buzunarul...te invat cum sa iti faci rost de mai multe tu singur
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:37 de valentine

si chiar trebuia sa aflam si noi ?

Vroiam sa iti fac in ciuda

Ce sa fac daca pretena a inceput sa faca ce ii recomand altei fete sa fac cu pretenul ei pe alt subiect..
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 02:52 de DarkAngel

Vroiam sa iti fac in ciuda

Ce sa fac daca pretena a inceput sa faca ce ii recomand altei fete sa fac cu pretenul ei pe alt subiect..
Aja da modestia pe dinafara Have fun
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 10:37 de Hietalafan

Am bagat-o la ignore in mm ei de cva d 13 ani
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 12:53 de Hietalafan

Am vorbit cu dansa pe indelete si a zis ca intre noi nu mai este nimic, ca s-a terminat, ca e 0, insa fara motiv. Cred ca o las pe dansa sa ma caute. Nu ma retrag din joc asa usor. Barbatii nu isi pierd mandria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 12:58 de valentine

Pacat ca peste 2 zile o sa o scoti din ignore si tot tu o sa te bagi in seama cu ea...
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 13:05 de Hietalafan

Pacat ca peste 2 zile o sa o scoti din ignore si tot tu o sa te bagi in seama cu ea...

Pai sincer dupa 5 minute am scos-o pt ca am un plan destul d bun zic eu. Las messu deschis, las muzica sa cante, si io ies afara cu prietenii, jucam un wow, o ceva... , si ea o sa ma caute ca proasta. Odata am facut asa si a zis ca imi da ignore... ei bine man, o laie, juma de ora a tot scris pe mess si vorbea singura
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 aug 2006 13:08 de mya

Am vorbit cu dansa pe indelete si a zis ca intre noi nu mai este nimic, ca s-a terminat, ca e 0, insa fara motiv

atunci nu mai are rost sa lupti, daca ea nu mai vrea. o lasi moarta, si mergi mai departe. lumea e plina de fete frumoase, care te asteapta.

o sa o las pe ea sa ma caute

slabe sanse sa te mai caute daca ea a vrut despartzirea, si fara vreun motiv. asta deja e dovada de infantilism si ceva "prostie" daca nu te retragi din joc. tu iti vezi in continuare de viatza, si daca pe viitor o sa mai vrea ea ceva, atunci ramai in joc (in cazul in care o sa mai vrei sa ramai)

barbatzii nu isi pierd ushor mandria

pt ca asa scrie in cartzi si asa zic totzi barbatzii si u crezi ca trebuie sa urmezii "principiile" lor sau pt ca asa simtzi u ?

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 13:23 de Hietalafan

pt ca asa scrie in cartzi si asa zic totzi barbatzii si u crezi ca trebuie sa urmezii "principiile" lor sau pt ca asa simtzi u ?

Asa simt eu, barbatii vor fi intotdeauna barbati
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2006 14:05 de ExoticDream

Te doare daca te retragi in casa,te inchizi,suferi in tacere bla bla

E un pic invers, te retragi in casa, te inchizi, suferi daca te doare!

De confesat la cineva (a nu mai suferi in tacere) nu iti recomand pentru ca prietenii la care sa te confesezi nu exista...

Te inseli, exista astfel de persoane care, chiar daca nu iti sunt propriuzis prieteni, te asculta si incearca sa te ajute...

Ia incearca sa hoinaresti toata ziua (mai ales ca acum inca mai esti in vacanta),cu prietenii,sa intri intr-un mediu populat din plin de fete si o sa observi o schimbare...

La varsta aia, solutia ta este aplicabila (pentru ca nu vorbim de iubire in adevaratul sens al cuvantului), mai tarziu insa.... nu mai tine.

Sa fim seriosi...nu e vorba nici pe departe de iubire in cazul tau...e cu totul altceva pe plan psihic...

Corect, este vorba de o mica indragosteala care trece usor...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2006 14:21 de ExoticDream

Am vorbit cu dansa pe indelete si a zis ca intre noi nu mai este nimic, ca s-a terminat, ca e 0, insa fara motiv. Cred ca o las pe dansa sa ma caute. Nu ma retrag din joc asa usor. Barbatii nu isi pierd mandria

La 15 ani, multe fete se trezesc brusc in atentia baietilor si nu prea stiu cum sa reactioneze atunci cand oferta de "iubiti" este mare (maturizarea psihica vine ceva mai tarzior).

Orice ar fi fost din partea ei se pare ca a trecut (se intampla des la 15 ani), nu mandria ar trebui sa te preocupe, ci logica: daca ar fi o fata care tine un pic la tine si ar dori sa fie iubita ta, nu s-ar juca astfel cu tine; ea ti-a spus ca s-a terminat, ceea ce inseamna fie ca nu o (mai) interesezi deloc (caz in care ar fi o prostie sa mai insisti), fie ca habar nu are pe ce lume este (caz in care mai poti incerca sa o "impresionezi" si poate ai sanse).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 16:14 de valentine

Te anunt de pe acum ca preafericita patriarha teoctista domnisoara ExoticDream e genul de fata care are obiceiul sa sustina ca femeile sunt sfinte si barbatii is draci...
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 27 aug 2006 17:32 de Hietalafan

Te anunt de pe acum ca preafericita patriarha teoctista domnisoara ExoticDream e genul de fata care are obiceiul sa sustina ca femeile sunt sfinte si barbatii is draci...

Gata man, i-am zis ca e o c**** si am bagat-o la ignore, fara remuscari , se pare ca mi-am recapatat mandria.
sus
Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online