De azi iau Logest, dar am indigestie

Pagina 1 din 1
1

fetitza

Guest

De azi iau Logest, dar am indigestie

scris pe 30 aug 2006 14:11 de fetitza

nush ce sa fac,...vreau sa incep sa iau de azi anticonceptionale logest( prima zi de menstruatie) dar de ieri am facut indigestie (diaree) si ma gandeam ca daca incep sa iau antibebe acestea o sa isi piarda efectul. voi ce ziceti? e posibil?

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: nush ce sa fac

scris pe 30 aug 2006 14:43 de mya

nush ce sa fac,...vreau sa incep sa iau de azi anticonceptionale logest( prima zi de menstruatie) dar de ieri am facut indigestie (diaree) si ma gandeam ca daca incep sa iau antibebe acestea o sa isi piarda efectul. voi ce ziceti? e posibil?

ma gandeam sa te duci pana la farmacie s-o intrebi pe tanti de acolo. trebuie sa stie sigur ce ai de facut

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

me

Guest

Re: Re: nush ce sa fac

scris pe 30 aug 2006 15:53 de me

iti zic eu ce sa faci!!!
Ia un pumn de anticonceptionale!! sigur isi fac efectu
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: nush ce sa fac

scris pe 30 aug 2006 16:55 de mya

iti zic eu ce sa faci!!!
Ia un pumn de anticonceptionale!! sigur isi fac efectu

sigur iti lipseste o doaga (cel putin). daca vomita sau are indigestie, nu-si fac efectul plus k nu sunt bomboane, deci nu se iau in nestire. se iau dupa un program, dupa niste calcule, nu oricum

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: De azi iau Logest, dar am indigestie

scris pe 30 aug 2006 19:26 de ExoticDream

Daca nu le vomiti, nu, dar cu indigestia asta crezi ca mai ai chef de sex?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: De azi iau Logest, dar am indigestie

scris pe 31 aug 2006 13:15 de dazza

Daca nu le vomiti, nu, dar cu indigestia asta crezi ca mai ai chef de sex?

Indigestia nu o va tine toata luna!!
DEci are nevoie de protectie!!
fetitza,daca ai mai mult de 4 scaune pe zi ..nu le lua!!
Daca nu este chiar asa grav,atunci poti incepe sa le iei.

ExoticDream...atat varsaturile cat si diaree,scad efectele contraceptivelor!!Nu numai varsaturile!!

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online