Romantismul inaintea unei partide de sex salbatic

Pagina 1 din 1
1

Mje

Guest

Romantismul inaintea unei partide de sex salbatic

scris pe 21 mar 2006 11:37 de Mje

mai are rost romantismul inaintea unei partide d sex?parerea voastra...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Romantismul inaintea unei partide de sex salba

scris pe 21 mar 2006 13:32 de verdiuc

La voi,la extraterestrii,nu are rost.Voi faceti copii programat,nu?Clonari,etc....la voi nu mai exista de ani lumina romantism.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 21 mar 2006 13:43 de bluemoon

Sex salbatic fara romantism... Hai sa redevenim animale.

Cuget deci exist!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 21 mar 2006 14:29 de MachoMan

Sexul fara romantism este imperechere, pentru om sexul ar trebui sa fie un amestec de senzualitate, activitate cerebrala si instinct (animalic, daca vrei), aflate in proportii diferite in fiecare dintre noi.
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Romantismul inaintea unei partide de sex s

scris pe 29 iun 2006 10:48 de Kaly

Sexul fara romantism este imperechere, pentru om sexul ar trebui sa fie un amestec de senzualitate, activitate cerebrala si instinct (animalic, daca vrei), aflate in proportii diferite in fiecare dintre noi.

Cred ca vorbim despre doua lucruri diferite: eu as spune mai degraba preludiu, decat romantism. Nu de altceva, fiindca e cam greu, din punctul meu de vedere, sa alaturam romantismul unei simple partide de sex.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 27 iul 2006 23:01 de mya

poate asa procedeeaza unele pers pt a "prinde" in pat partenerul/partenera. romantism (astfel, atrage pe cel de langa),si apoi isi dezvaluie adevarata latura, salbaticia. nu potzi fi un salbatic romantic, cum nici un romantic salbatic. utopie din punctul meu de vedere. romantismul inseamna pasiune, inflacarare, nicidecum brutalitate, salbaticie

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 10 aug 2006 10:38 de Kaly

poate asa procedeeaza unele pers pt a "prinde" in pat partenerul/partenera. romantism (astfel, atrage pe cel de langa),si apoi isi dezvaluie adevarata latura, salbaticia. nu potzi fi un salbatic romantic, cum nici un romantic salbatic. utopie din punctul meu de vedere. romantismul inseamna pasiune, inflacarare, nicidecum brutalitate, salbaticie

Mya, de acord, dar de-aia tot poti spune "iubeste-ma salbatic si soarbe-mi rugaciunea / Ce curge fara noima din buzele-mi uscate.... nu??? "

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Romantismul inaintea unei partide de s

scris pe 10 aug 2006 12:11 de mya

Mya, de acord, dar de-aia tot poti spune "iubeste-ma salbatic si soarbe-mi rugaciunea / Ce curge fara noima din buzele-mi uscate.... nu??? "

nu cred ca vb despre aceeasi salbaticie. eu ma refeream la ce animalica, brutala ... in versurile tale, iubirea salbatica se refera mai mult la nebunatica, iubire, navalnica, inflacarata.

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Re: Romantismul inaintea unei partide

scris pe 11 aug 2006 09:22 de Kaly

nu cred ca vb despre aceeasi salbaticie. eu ma refeream la ce animalica, brutala ... in versurile tale, iubirea salbatica se refera mai mult la nebunatica, iubire, navalnica, inflacarata.

Asa e, Mya. Era o gluma si dar ma jucam cu vorbele.

sus

tomcat

Guest

scris pe 30 aug 2006 17:42 de tomcat

romantismu e pentru a vraji fetele, pentru a le convinge sa puna botu....altfel....nu shtiu care e rostul lui....pentru ca finalizarea tot aia e...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 30 aug 2006 20:14 de mya

romantismu e pentru a vraji fetele...

sau baietzii, si voi putetzi fii destul de ushor de vrajit, draga

nu shtiu care e rostul lui....pentru ca finalizarea tot aia e...

asta in cazul in care se ajunge la o finalizare. stii, e ca si-atunci cand plantezi ceva, trebuie sa ingrijesti ca sa culegi roade. este o asemanare, nu cred ca o sesizezi u. in fine ... ce sa stie mister "cuceritorul" care estem

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online