Ma simt frustrata din cauza virginitatii

Pagina 1 din 1
1

erjebeth

Guest

Ma simt frustrata din cauza virginitatii

scris pe 26 aug 2006 12:09 de erjebeth

hola tuturor.Am 19 ani si sunt virgina...multi ar intreba care este problema mea,dar trebuie sa recunosc ca ma simt extrem de frustrata din cauza virginitatii mele.Tot timpul am fost inconjurata de baieti care nu au vazut la mine decat exteriorul(stiu ca nu sunt modesta,dar chiar au ce sa vada) si m-au dorit numai pentru sex.Eu nu am vrut niciodata sa imi incep viata sexuala cu un astfel de baiat si de aceea i-am refuzat pe toti.Acum presiunea grupului se face tot mai simtita, in sensul ca nici o prietena de-a mea nu mai este virgina si toata lumea are impresia ca ceva este in neregula cu mine...chiar nu stiu ce sa mai fac...Stiu ca sunt foarte mici posibilitati sa cunosc pe cineva care chiar ar fi in stare sa ma iubeasca, dar ideea ca daca as face-o cu cineva s-ar putea afla ma ingrozeste(locuiesc intr-un oras mic)....
sus

diehard

Guest

Re: help me

scris pe 26 aug 2006 16:10 de diehard

hola tuturor.Am 19 ani si sunt virgina...multi ar intreba care este problema mea,dar trebuie sa recunosc ca ma simt extrem de frustrata din cauza virginitatii mele.Tot timpul am fost inconjurata de baieti care nu au vazut la mine decat exteriorul(stiu ca nu sunt modesta,dar chiar au ce sa vada) si m-au dorit numai pentru sex.Eu nu am vrut niciodata sa imi incep viata sexuala cu un astfel de baiat si de aceea i-am refuzat pe toti.Acum presiunea grupului se face tot mai simtita, in sensul ca nici o prietena de-a mea nu mai este virgina si toata lumea are impresia ca ceva este in neregula cu mine...chiar nu stiu ce sa mai fac...Stiu ca sunt foarte mici posibilitati sa cunosc pe cineva care chiar ar fi in stare sa ma iubeasca, dar ideea ca daca as face-o cu cineva s-ar putea afla ma ingrozeste(locuiesc intr-un oras mic)....

de ce sa te-ngrozeasca? nu toata lumea face sex? care e problema?

in plus, daca ai face-o, in ochii celorlalti nu ar fi decat ceva normal

oricum, nu te grabi...esti totusi tanara...
Orienteaza-te spre un baiat care sa-ti placa cu adevarat...care consideri tu ca merita sa...beneficieze de darurile cu care ai fost inzestrata...si...GO FOR IT!

succes

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: help me

scris pe 26 aug 2006 21:20 de mya

si are vreo importantza daca prietenele tale au facut-o si u inca nu? poate ele au gasit pers potrivita, sau au facut-o din alte motive (presiune, monotonie, nevoia de cunoastere...). cel mai important este sa o faci cand te simtzi pregatita si cand consideri ca ai gasit pers potrivita, care sa te iubeasca,pe care s-o iubesti,care sa faca fericita. este doar decizia ta, nu a prietenelor tale, tu detzii control asupra vietzii tale. eu zic sa nu te-arunci cu capul inainte, si sa gandesti inainte. acesta este un pas impotranta in viata oricarei fete/femei, un pas pe care o sa si-l aminteasca toata viata. daca il faci de gura lumii, pt a le face pe plac altora, nu o sa fie mai fie atat de placut. vei fi coplesita de frustrari pe parcursul timpului, o sa ai regrete. o sa iti intalnesti si alesul, rabdare sa ai. virginitatea nu este nici pe departe o problema. daca nu ai intalnit pers potrivita este normal sa fii virgina. daca prietenele tale spun k este ceva in neregula cu tine ca esti inca virgina, inseamna ca nu sunt chiar atat de bune prietene, si cu ele este ceva in neregula, daca indraznesc sa-ti comande viata. poate fi si vb de: "eu am facut-o, hai sa te trag si pe tine s-o faci, eu am avut niste frustari cand am facut-o, imi ravars frustarile asupra ta si te oblig s-o faci si u". lasa lumea sa vorbeasca, atata timp cat tzie ti-e bine in pielea ta, e ok. gura lumii n-o inchide nimeni, asta se stie. daca locuiesti si intr-un orash mic, si o faci cu primul venit primul servit, fara sa-l cunosti, e foarte mare posibilitatea sa se afle. inca un motiv k trebuie sa fie un pas facut alaturi de o pers pe care sa o cunosti, in care sa te increzi

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii

scris pe 27 aug 2006 17:17 de maeka

si eu am fost in mijlocul unui grup de fete care au fost foarte iude de picior si si-au inceput viata sexuala chiar de la 15ani.iar mnajoritatea baietilor din jur..la fel..se uitau la mine si isi imaginau tot felul de chestii...diferenta e ca eu nu am fost frustrata deloc..acum am 20de ani si 2luni...mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si 8 luni...eram virgina si el nu e de originalitate romana...am fost foarte apropiati timp de vreo 6luni..insa nu am avut nici o relatie.la 19 ani si vreo 8luni...a fost randul meu sa plec la el..si stiam ca se va intampla..stiam si de asemenea ca sunt virgina si am avut un moment in care am vrut sa ma duc la ginecolog sa ma defloreze pt ca mi-era rusine de el..insa intamplarea a facut ca nu am mai avut timp de nimic..am ajuns acolo si s-a intamplat...nu stiu ce sa-ti zic..el e un pic mai mare si cu experienta insa ne iubim mult..sunte,m si logodnici si nu s-a intamplat nimic de care sa-mi fie rusine...acum..ce sa-ti zic...daca te afecteaza parerea celorlati..mai bine las-o balta pt ca oamenii vor comenta intotdeauna si daca au si daca nu au motive.vor comenta si apoi vor uita si tu vei ramane aceeasi.nu face ceva ce nu doresti cu adevarat,doar pt a fi la moda conform standardelor lor.daca gasesti un baiatr care sa-ti placa,e ok..dar fii atenta totusi sa nu fie din aceia care dupa cum ai zis, se uita la tine doar dintr-un motiv pt ca ar putea iesi nasol dupa.oricum,ceea ce vreu sa zic e sa astepti pana doresti pe cineva si nu sa actionezi in urma tensiunii pe care o simti din partea gastii tale
sus

BeyondGirl

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii

scris pe 27 aug 2006 20:54 de BeyondGirl

Frustrata?? Mai bine .. ai fi mandra .. pastreaza-te pentru cine vei simti ca merita ... si daca merita, va aprecia asta

Don't take it for granted!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 02:34 de ExoticDream

hola tuturor.Am 19 ani si sunt virgina...

Stai linistita, virginitatea este o falsa problema, indusa fie de dorinta baietilor de a te avea in pat cat mai rapid, fie de invidia amicelor care se simt frustrate pentru ca au facut acest pas total aiurea. Vezi-ti de viata ta, iar cand va aparea baiatul care sa-ti placa si pe care sa-l iubesti, vei simti de la sine ca momentul despre care vorbesti a sosit. Pierderea virginitatii, la fel ca si gasirea persoanei potrivite, nu se planifica, ea se intampla pur si simplu. Nu face greseala sa te iei dupa gura lumii, orienteaza-te dupa ceea ce gandesti si simti TU! Prietenele care te imping sa o faci aiurea in tramvai nu-ti sunt adevarate prietene. Daca pana acum ai fost o fata cuminte si asa te simti tu bine in pielea ta, a-ti incepe viata sexuala doar ca sa te afli in treaba va aduce un val de frustrari, senzatii aiurea, dezamagire si va reduce sansa sa te bucuri de latura sexuala a vietii in momentul in care va aparea cineva potrivit.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 23:28 de valentine

Zice bine Exotica
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitat

scris pe 29 aug 2006 00:24 de Bozgoru

instincutu de turma... trebuie sa dispara..ce daca au facut-o prietenele tale???.. ai gandit fffff bine... sa nu o faci cu unii pt ca te vroiau doar pt fizic( trebuie sa gasesti un baiat simtit si sa fii sigura ca e de treaba si care nu vrea numai sex de la tine)..si acela poate va fii alesul.... nota 10 pt tine....ai toata stima mea...!!
sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

scris pe 31 aug 2006 18:11 de tomcat

io zic sa-ti gasesti unu cat mai rpd si s-o faci cu el....ca deja ai 19 ani si e cam nasol sa fii virgina la varsta asta....ai si de ce sa fii frustrata...pe bune...
In ziua de azi 90 din baieti fug de virgine....s-a dus moda....gata...asa ca..las-o in colo de dragoste...si baga mare la sex.

Viata e scurta....asa ca daca nu putem s-o lungim, macar s-o facem lata!
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 1 sep 2006 01:40 de mya

io zic sa-ti gasesti unu cat mai rpd si s-o faci cu el....ca deja ai 19 ani si e cam nasol sa fii virgina la varsta asta....ai si de ce sa fii frustrata...pe bune...
In ziua de azi 90 din baieti fug de virgine....s-a dus moda....gata...asa ca..las-o in colo de dragoste...si baga mare la sex.

100% nu sunt de acord la ce bun sa te arunci cu primul care-ti iese din cale? ca apoi sa ai nemultumiri si sa-ti faci reprosuri ca ai ajuns s-o faci? cel mai indicat este sa astepti pers potrivita si knd o sa te simtzi pregatita sa faci pasul asta. si 19 ani nu este o varsta inaintata pt a mai fii inca virgina. nici nu exista varsta "potrivita" macar. ideea esa fii pregatita psihic (mai ales), trupeste. dragostea o gasesti mai rar, insa sexul e pe toate drumurile sunt si baietzi care apreciaza faptul ca o tipa inca mai e virgina, cu capul pe umeri, nu se arunca in pat cu primul care i-o propune, si ajunge chiar el sa fie alesul. am intalnit destul de multi astfel de baietzi. oare nu e placut sa stii ca pers pe care o iubesti ti s-a daruit pt prima data tzie?

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitat

scris pe 1 sep 2006 14:09 de tomcat

100% nu sunt de acord la ce bun sa te arunci cu primul care-ti iese din cale? ca apoi sa ai nemultumiri si sa-ti faci reprosuri ca ai ajuns s-o faci? cel mai indicat este sa astepti pers potrivita si knd o sa te simtzi pregatita sa faci pasul asta. si 19 ani nu este o varsta inaintata pt a mai fii inca virgina. nici nu exista varsta "potrivita" macar. ideea esa fii pregatita psihic (mai ales), trupeste. dragostea o gasesti mai rar, insa sexul e pe toate drumurile sunt si baietzi care apreciaza faptul ca o tipa inca mai e virgina, cu capul pe umeri, nu se arunca in pat cu primul care i-o propune, si ajunge chiar el sa fie alesul. am intalnit destul de multi astfel de baietzi. oare nu e placut sa stii ca pers pe care o iubesti ti s-a daruit pt prima data tzie?

foarte bine atunci...mai asteapta tu mult dragostea potrivita...ca poate n-o sa vina niciodata...ca sa nu mai zic ca oricum n-ai de unde sa stii ca primul cu care te vei culca va fi cel mai bun...cu siguranta trebuie sa incerci si altii. Altfel o sa te trezesti pe la 25 tot asa virginica...si atunci kiar ca fug toti baietii de tine...
Io iti recomand sa nu te iei dupa ce zic fetele...intotdeauna ia-te dupa ce zic baietii...ca ei stiu mai bine si te invata mai bine...

sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virgin

scris pe 1 sep 2006 14:14 de tomcat

aaa...si inca ceva...
ghideaza-te dupa moto-ul meu...e cel mai bun exemplu...

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza vi

scris pe 1 sep 2006 23:35 de mya

aaa...si inca ceva...
ghideaza-te dupa moto-ul meu...e cel mai bun exemplu...

iti multzumesc pt "sfat". poate k imi fac viata lata, insa cu sigurantza nu in acelasi mod in care ti-o faci u. nu prea suntem noi pe aceeasi lungime de unda

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 1 sep 2006 23:47 de mya

foarte bine atunci...mai asteapta tu mult dragostea potrivita...ca poate n-o sa vina niciodata...ca sa nu mai zic ca oricum n-ai de unde sa stii ca primul cu care te vei culca va fi cel mai bun...cu siguranta trebuie sa incerci si altii. Altfel o sa te trezesti pe la 25 tot asa virginica...si atunci kiar ca fug toti baietii de tine...
Io iti recomand sa nu te iei dupa ce zic fetele...intotdeauna ia-te dupa ce zic baietii...ca ei stiu mai bine si te invata mai bine...

vine si dragostea la momentul potrivit in viata fiecarei persoane, daca tu inca nu beneficiezi de ea, si viata ta se rezuma doar la sex, regula asta nu e valabila pt totzi probabil sunt baietzi/barbatzi, ca si tine de altfel, care ar rade de o virgina, dar, spre fericirea omenirii nu sunt totzi la fel. potzi sa te rezumi sa o faci doar cu un singur tip, daca gasesti in el exact ce cautzi, si este el cel ales. nu trebuie sa testezi toata piatza ca sa stii cu cine trebuie sa ramai (cel putin nu toata lumea). primul cu care ar trebui sa se culce o fata (prefer s-o numesc a face dragoste) ar trebui sa fie cel care sa se incadreze in "cerintele" tipei, sa fie genul de relatzie pe care o doreai, din care sa nu lipseasca comunicarea, iubirea, respectul, intelegerea. implicit (exceptzii) si viata sexuala intre cei doi este reusita, si aceasta ar sosi ca o completare a iubirii, ca o desavarsire, ca o dovada a iubirii. ori eu nu cred ca toate astea le simtzi de 100 de ori in viata aici m-am referit la sexul ce intervine intr-o relatie (in care lucrurile merg foarte bine), nu la aventuri. baietzii te invatza mai bine ? acum depinde ce fel de baietzi. daca te iei dupa orice tzaranoi care nu stie cum sa te bage mai repede in patul lui, nush cat de bune ar fii sfaturile lui. daca ascultzi sfaturile unui frate sau tata, care nu-ti vor altceva decat binele, ar fii super ok. atata timp cat un baiat da un sfat pt a se ajunge in cele din urma la satisfacerea si placerea lui, negandindu-se si la fata/femeie, iar nu ar fii un sfat tocmai binevenit. depinde intentzia cu care dai sfatul, de scopul lui si de pers care recepteaza mesajul, de modul in care il percepe si il pune in aplicare

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2006 02:55 de ExoticDream

Lasa fata in pace, este clar ca habar n-ai de psihologia feminina, tu ori n-ai intalnit dragostea pana acum, ori ai avut o dezamagire crunta, altfel nu se explica de ce o impingi la sex oricum si cu oricine, pe "principiul" ca trebuie sa testeze cat mai multi barbati pentru a-l gasi pe cel potrivit! Baietii nu "stiu mai bine", ci isi urmaresc interesul de a baga cat mai multe femei in patul lor, asa ca fata ar face bine sa nu se ia dupa astfel de "sfaturi bine intentionate"! La 19 ani nu s-a terminat pamantul daca nu ai facut inca sex, stiu si baieti care au inceput dupa 20 de ani si n-au murit!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

scris pe 2 sep 2006 12:54 de jannis07

chiar nu sunt de acord cu ceea ce zici tu...si oricum stiu foarte bine ca daca vreau sa-mi incep viata sexuala numai asa, ca sa trec si eu peste pasul acesta voi gasi intotdeauna baieti dispusi pentru asa ceva:P.....din pacate vor numai asta si atat

just having fun...
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

scris pe 2 sep 2006 12:55 de jannis07

chiar nu sunt de acord cu ceea ce zici tu...si oricum stiu foarte bine ca daca vreau sa-mi incep viata sexuala numai asa, ca sa trec si eu peste pasul acesta voi gasi intotdeauna baieti dispusi pentru asa ceva:P.....din pacate vor numai asta si atat

oops ....am uitat citatul...era vb despre postul lui tomcat

just having fun...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 2 sep 2006 13:00 de carrie

virginitatea nu este o virtute. virginitatea nu este un handicap. virginitatea este o stare(temporara). cata vreme nu te deranjeaza si corpul tau nu "striga" dupa sex, nu vad o problema. anturajul nu este esential, fiecare avem minte sa gandim singuri pentru noi. oricum, nu visa la cai verzi pe pereti, nu vor veni niciodata. iar daca vin, nu-i musai sa fie primii. toata lumea pe aici vorbeste de marile regrete care pot aparea dupa ce ai facut pasul la momentul "nepotrivit", e adevarat se poate intampla (dupa parerea mea, in doar 2 cazuri: daca o faci cu un idiot care nu stie sa atinga o femeie sau daca o faci cu unul si mai idiot care apoi zbiara in gura mare in toate colturile), dar tot adevarat este si ca poti regreta ca nu ai facut-o la un moment dat. si regretul de a nu fi facut ceva este mai profund decat acela de a fi facut ceva.

cat priveste faptul ca poti face sex, pardon dragoste, cu un singur barbat toata viata... come on! si o femeie simte nevoia de diversitate, e drept nu asa acuta ca barbatul, dar... sa nu exageram!

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauz

scris pe 2 sep 2006 14:02 de tomcat

virginitatea nu este o virtute. virginitatea nu este un handicap. virginitatea este o stare(temporara). cata vreme nu te deranjeaza si corpul tau nu "striga" dupa sex, nu vad o problema. anturajul nu este esential, fiecare avem minte sa gandim singuri pentru noi. oricum, nu visa la cai verzi pe pereti, nu vor veni niciodata. iar daca vin, nu-i musai sa fie primii. toata lumea pe aici vorbeste de marile regrete care pot aparea dupa ce ai facut pasul la momentul "nepotrivit", e adevarat se poate intampla (dupa parerea mea, in doar 2 cazuri: daca o faci cu un idiot care nu stie sa atinga o femeie sau daca o faci cu unul si mai idiot care apoi zbiara in gura mare in toate colturile), dar tot adevarat este si ca poti regreta ca nu ai facut-o la un moment dat. si regretul de a nu fi facut ceva este mai profund decat acela de a fi facut ceva.

cat priveste faptul ca poti face sex, pardon dragoste, cu un singur barbat toata viata... come on! si o femeie simte nevoia de diversitate, e drept nu asa acuta ca barbatul, dar... sa nu exageram!

mda....au raspuns numai fete...

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din

scris pe 2 sep 2006 16:50 de mya

mda....au raspuns numai fete...

pt k si noi suntem fete si ne-am pus in situatzia respectiva, si am raspuns in functzie de cum am actziona noi si cum gandim ideea e ca sunt atat baietzi/barbatzi ce gandesc precum tine, si altzii care nu. ca si femei/fete ce gandesc ca mine, si altele nu oameni si oameni

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 2 sep 2006 16:56 de SORIN28

Eu nu inteleg ce te f..reaca pe tine grija despre ce vorbeste lumea?! Oricum ar fi, gura lumii nu o astupi nici o raba de rahat. Cand va fi sa se intample, se va intampla fara sa-ti mai faci atatea probleme

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauz

scris pe 2 sep 2006 22:43 de ExoticDream

virginitatea nu este o virtute. virginitatea nu este un handicap. virginitatea este o stare(temporara). cata vreme nu te deranjeaza si corpul tau nu "striga" dupa sex, nu vad o problema.

De acord.

anturajul nu este esential, fiecare avem minte sa gandim singuri pentru noi.

Da, in principiu, asa este, dar in cazul persoanelor cu personalitate slaba anturajul isi face simtita influenta (chestie valabila si in cazul fetelor, si al baietilor), spiritul de "turma" inlocuieste propria gandire, persoana respectiva fie nu are propriile idei, fie nu are curajul sa si le sustina in fata anturajului (mai ales daca nu sunt in concordanta cu ceea ce "gandeste" acesta). Deciziile luate astfel conduc adesea la regrete (asta daca, evident, te trezesti intr-un tarziu!)

oricum, nu visa la cai verzi pe pereti, nu vor veni niciodata. iar daca vin, nu-i musai sa fie primii.

Caii aia verzi pe pereti s-ar putea sa vina totusi, ei nu sunt chiar asa cum sunt descrisi in basme, dar pot lua forma unui baiat inteligent, sincer, manierat, care sa te iubeasca si alaturi de care lumea sa-ti para ca-n povesti (desi stim ca nu este). Putini sunt oamenii care nu cunosc iubirea, este doar o chestiune de timp pana o intalnesti, de ce am sfatui o fata de 19 ani sa se arunce in bratele unui baiat oarecare cand poate chiar maine, peste o spatamana sau o luna va gasi un baiat care sa ii placa? Asa cum ai spus si tu, virginitatea nu este un handicap de care trebuie sa scapi cat mai curand, de ce am rapi iluziile adolescentilor in privinta dragostei cand, totusi, ea mai exista pe ici, pe colo, iar lumea asta stramba in care ne invartim este mai frumoasa cand sexul este dragoste si relatiile de sex relatii de iubire?

toata lumea pe aici vorbeste de marile regrete care pot aparea dupa ce ai facut pasul la momentul "nepotrivit", e adevarat se poate intampla (dupa parerea mea, in doar 2 cazuri: daca o faci cu un idiot care nu stie sa atinga o femeie sau daca o faci cu unul si mai idiot care apoi zbiara in gura mare in toate colturile)

Acel regret poate exista in cazul in care ai facut pasul asta aiurea. Sunt reale si cele doua cazuri descrise de tine (cu toate ca primul va fi mult mai putin important pentru o virgina care nu prea stie in ce ape - sexuale - se scalda), dar cel mai important mi se pare al treilea, cel in care fata se simte un obiect sexual, asta se intampla cand "prima data" are loc fara sa fie implicate sentimente, o virgina are nevoie de o anumita caldura sufleteasca, de sentimentul de siguranta, pe care un amic, coleg, necunoscut nu i le pot induce, factorul emotional este mai important decat cel strict fizic (spre deosebire de dezvirginarea baietilor). Ar fi trebuit sa iubesti ca sa simti diferenta....

dar tot adevarat este si ca poti regreta ca nu ai facut-o la un moment dat. si regretul de a nu fi facut ceva este mai profund decat acela de a fi facut ceva.

Asta nu se prea aplica in cazul de fata (pentru sex pur poti gasi parteneri oricand!), insa este adevarat ca in viata exista situatii in care decizia de a nu face un anumit lucru poate determina regrete imense fata de riscul de a face acel lucru....

Cunosc si astfel de cazuri, dar in fine...., in general, nu-ti gasesti din prima clipa sufletul pereche, sa zicem ca ai dreptate. Ce ne facem atunci cu casatoria? Sa ne imaginam ca atat fata, cat si baiatul au avut cateva experiente sexuale inainte de a-si pune verighetele, ce se intampla dupa cativa ani? Fiecare isi cauta amant/a?!?

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din

scris pe 4 sep 2006 16:58 de carrie

Acel regret poate exista in cazul in care ai facut pasul asta aiurea. Sunt reale si cele doua cazuri descrise de tine (cu toate ca primul va fi mult mai putin important pentru o virgina care nu prea stie in ce ape - sexuale - se scalda), dar cel mai important mi se pare al treilea, cel in care fata se simte un obiect sexual, asta se intampla cand "prima data" are loc fara sa fie implicate sentimente, o virgina are nevoie de o anumita caldura sufleteasca, de sentimentul de siguranta, pe care un amic, coleg, necunoscut nu i le pot induce, factorul emotional este mai important decat cel strict fizic (spre deosebire de dezvirginarea baietilor). Ar fi trebuit sa iubesti ca sa simti diferenta....

ba da, primul caz descris de mine este cat se poate de real, pentru ca nu ma refer la orgasm sau cine stie ce placere nemaipomenita, in general o virgina nu prea se asteapta la asa ceva, ma refer la cazurile cand o virgina face sex cu cineva care este absolut nepasator fata de ea, pe care nu il intereseaza ca ea zbiara ca e aiurea si o doare si sa se opreasca si ala impinge ca animalu... dupa aia chiar ca iti pare rau si poti ramane cu o deosebita aversiune fata de sex, teama samd.

iar lipsa de caldura sufleteasca, nesiguranta, nu te fac sa te simti un obiect. raman la opinia mea ca un amic este f potrivit pentru asa ceva. eu asa am facut. ne stiam de un an, dar eram simple cunostinte, ne vedeam rar, el fustangiu, fara sa se poata multumi cu o singura femeie, mi-a placut, mi-am luat inima in dinti, am discutat, a doua zi am facut sex, s-a purtat finut si cu multa grija fata de mine. am fost foarte fericita dupa aceea, mi se parea ca lumea este a mea. si o consider o decizie foarte inspirata, nu am regretat-o niciodata; am continuat sa o facem din cand in cand catva timp, suntem amici si astazi. probabil vom mai fi candva si amanti

Asta nu se prea aplica in cazul de fata (pentru sex pur poti gasi parteneri oricand!), insa este adevarat ca in viata exista situatii in care decizia de a nu face un anumit lucru poate determina regrete imense fata de riscul de a face acel lucru....

ce zici de cazul in care 2 tineri au o relatie frumoasa sa zicem un an, se iubesc sau se plac, iar ea, nefiind sigura ca este pregatita pentru "marele pas" din mai stiu eu ce pseudo-motive, prefera sa nu o faca. se despart. dupa catva timp vine un altul. relatia este ok, dar nu la fel ca precedenta. totusi o face, pentru ca e mai matura si doreste. dupa aceea se gandeste ca e pacat ca nu a facut-o si cu celalalt, mai ales ca relatia a fost frumoasa.
oricum poti pierde un barbat facandu-l prea mult sa astepte. doua saptamani-o luna poate sa astepte desigur...dar daca il lasi sa astepte jumatate de an... sa nu te mire ca te paraseste sau te inseala. si mi se pare normal.

Cunosc si astfel de cazuri, dar in fine...., in general, nu-ti gasesti din prima clipa sufletul pereche, sa zicem ca ai dreptate. Ce ne facem atunci cu casatoria? Sa ne imaginam ca atat fata, cat si baiatul au avut cateva experiente sexuale inainte de a-si pune verighetele, ce se intampla dupa cativa ani? Fiecare isi cauta amant/a?!?

cred ca tentatia de a incerca si altceva este mai mare atunci cand nu ai cunoscut decat pe sot/sotie. ti se pare ca cine stie ce poti descoperi. curiozitatea e mai mica daca ai acumulat o oarecare experienta. stii deja ca desi cu fiecare persoana este altfel, fiecare are alt stil, se misca altfel, totusi pana la urma este tot sex. e greu de explicat. oricum niciodata nu poti sa spui ca nu vei face un anumit lucru niciodata pentru ca nu stii ce iti rezerva viata. si chiar si TIE ti s-ar putea intampla sa iti inseli partenerul.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata

scris pe 4 sep 2006 20:35 de ExoticDream

ba da, primul caz descris de mine este cat se poate de real, pentru ca nu ma refer la orgasm sau cine stie ce placere nemaipomenita, in general o virgina nu prea se asteapta la asa ceva, ma refer la cazurile cand o virgina face sex cu cineva care este absolut nepasator fata de ea, pe care nu il intereseaza ca ea zbiara ca e aiurea si o doare si sa se opreasca si ala impinge ca animalu... dupa aia chiar ca iti pare rau si poti ramane cu o deosebita aversiune fata de sex, teama samd.

Sunt de acord cu tine, acesta este unul din motivele pentru care eu consider ca macar prima data este bine sa existe sentimente intre parteneri. Daca baiatul o iubeste pe virginica, chiar daca el are o fire pasionala, va incerca sa-si infraneze dorinta de a obtine in primul rand placere pentru el si se va gandi la partenera, va fi atent cu ea (fie ca este el insusi virgin, fie ca nu). Unui strain nu-i poti cere prea multe...., el face sex in primul rand pentru a obtine satisfactie personala, nu presteaza acte de caritate.

iar lipsa de caldura sufleteasca, nesiguranta, nu te fac sa te simti un obiect.

Ba da.... In lipsa sentimentelor, esti acolo pentru a oferi placere unui strain.... Ca virgina, nu te poti compara cu o femeie experimentata care stie ce cauta in relatiile sexuale si se pricepe sa obtina de la partener satisfactia dorita, esti noua in domeniu, depinzi de felul in care se poarta partenerul, nu detii tu atuurile, esti practic la mana lui. Daca te iubeste, atunci lucrurile stau cu totul altfel: stii si simti ca ceea ce-si doreste el in primul rand este ca tu sa fii fericita, iar asta conteaza enorm in acele momente...

raman la opinia mea ca un amic este f potrivit pentru asa ceva. eu asa am facut. ne stiam de un an, dar eram simple cunostinte, ne vedeam rar, el fustangiu, fara sa se poata multumi cu o singura femeie, mi-a placut, mi-am luat inima in dinti, am discutat, a doua zi am facut sex, s-a purtat finut si cu multa grija fata de mine. am fost foarte fericita dupa aceea, mi se parea ca lumea este a mea. si o consider o decizie foarte inspirata, nu am regretat-o niciodata; am continuat sa o facem din cand in cand catva timp, suntem amici si astazi. probabil vom mai fi candva si amanti

Oamenii sunt atat de diferit construiti... Tu ai optat pentru aceasta varianta, eu nu as putea din simplul motiv ca nu simt nici o excitatie fata de un barbat daca nu am sentimente fata de el. De exemplu, un sarut care se voia furat mi-a provocat repulsie, cu toate ca baiatul era OK, amic, ne intelegeam bine, dar.... el voia mai mult, eu nu. Cum as putea ajunge intr-o situatie atat de intima (cum este cea in care faci sex) daca eu nu suport nici sa ma tina de mana un strain/coleg/amic? Un cuvant sau o privire venite din partea celui pe care il iubesc ma electrizeaza de milioane de ori mai mult decat orice gest facut de o persoana pentru care nu simt mare lucru! Poate sunt eu "defecta", dar asta este regimul meu de functionare!

ce zici de cazul in care 2 tineri au o relatie frumoasa sa zicem un an, se iubesc sau se plac, iar ea, nefiind sigura ca este pregatita pentru "marele pas" din mai stiu eu ce pseudo-motive, prefera sa nu o faca. se despart. dupa catva timp vine un altul. relatia este ok, dar nu la fel ca precedenta. totusi o face, pentru ca e mai matura si doreste. dupa aceea se gandeste ca e pacat ca nu a facut-o si cu celalalt, mai ales ca relatia a fost frumoasa.

Vezi, cam la acest gen de situatii ma refeream si eu. Daca prima relatie era OK, fata ar fi trebuit sa faca dragoste cu iubitul ei. Exista insa si situatii in care teama aceea, pseudomotivele au o baza reala, sunt cazuri in care ceva nu e totusi OK si atunci preferi sa nu faci inca pasul, sa mai astepti (been there, done that)... si mai tarziu sa te convingi ca nu ai gresit. In general, lucrurile astea se intampla in adolescenta, cand inca nu ai suficienta experienta in cunoasterea oamenilor, iar riscul de a gresi este mare si cu implicatii dureroase.

oricum poti pierde un barbat facandu-l prea mult sa astepte. doua saptamani-o luna poate sa astepte desigur...dar daca il lasi sa astepte jumatate de an... sa nu te mire ca te paraseste sau te inseala. si mi se pare normal.

Probabil ca lungimea asteptarii depinde si de varsta. La 16-17 ani, o jumatate de an, chiar un an si mai mult nu reprezinta ceva spectaculos, dupa 22-23 de ani insa.... cred ca barbatii sunt mai grabiti sa se ajunga la sex. A face sex intr-o relatie construita de numai doua saptamani - o luna mi se pare... cam repejor. Am avut ocazia sa discut cu barbati de diferite varste si toti mi-au spus ca pot astepta destul de mult pana cand femeia se decide pentru dragoste/sex, nu toti considera sexul o prioritate la inceputul unei relatii, cel putin cei despre care vorbesc vad in relatia cu o femeie mult mai multe lucruri fascinante in afara de sex. Daca as fi la inceputul unei relatii si as simti ca respectivul ma "vede" dezbracata si imi face apropouri erotice 75% din timpul cat suntem impreuna sau, mai rau, as simti sau chiar m-ar ameninta ca se duce la altele, probabil ca relatia aceea ar muri din start! Cred ca femeia este cea care ar trebui sa dea "semnalul" pentru partea fierbinte a unei relatii..., sunt convinsa ca, in majoritatea cazurilor, daca sentimentele de iubire sunt impartasite, se ajunge la a face dragoste fara nici un calcul..., pur si simplu se intampla!

cred ca tentatia de a incerca si altceva este mai mare atunci cand nu ai cunoscut decat pe sot/sotie. ti se pare ca cine stie ce poti descoperi. curiozitatea e mai mica daca ai acumulat o oarecare experienta. stii deja ca desi cu fiecare persoana este altfel, fiecare are alt stil, se misca altfel, totusi pana la urma este tot sex. e greu de explicat.

Poate, nu stiu. Ce te faci insa daca ai avut in adolescenta cateva relatii in care nu s-a ajuns la sex si apoi il intalnesti pe omul viselor tale? Il iubesti, el este primul cu care faci dragoste, sa zicem ca il iei si de barbat. Ce se intampla mai tarziu??!? Dupa catva timp, chiar daca el te satisface OK, te apuci sa testezi alti barbati ca sa-ti satisfaci curiozitatea?

oricum niciodata nu poti sa spui ca nu vei face un anumit lucru niciodata pentru ca nu stii ce iti rezerva viata. si chiar si TIE ti s-ar putea intampla sa iti inseli partenerul.

Sincer chiar nu cred ca mi-as insela partenerul, daca prin absurd m-ar atrage alt barbat (desi fara sentimente.... e imposibil, de baut nu beau si de drogat nici atat!), as juca fair si m-as desparti de primul inainte sa se intample ceva. Urasc minciuna, prefer adevarul, oricat de sumbru ar fi el.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustr

scris pe 5 sep 2006 14:44 de carrie

ok, in anumite privinte avem pareri ireconciliabile. as mai avea una-alta de adaugat la ceea ce ai scris tu mai sus, dar nu am prea mult timp si nici rabdare sa ma joc cu quote-ul acum . o singura chestie: virgina fiind, in lipsa sentimentelor, nu eram intr-o camera ca sa ii ofer satisfactie unui necunoscut, eram acolo pentru ca pur si simplu voiam sa scap de virginitate. sa scap pentru ca muream de curiozitate si o resimteam deja ca pe o povara (aveam 19 ani), pentru ca ocazii erau, dar eu sunt foarte pretentioasa si exigenta de felul meu, greu se intampla sa imi fie un barbat pe plac. daca nu imi era asa greu, as fi avut probabil carnetel cu "ex"-ii. iar regretul de a nu fi facut sex cand trebuia, cu cine trebuia e uratel. daca nu imi pierdeam virginitatea atunci as fi regretat. imi pare rau doar de o aventura pe care nu am avut-o cu un strain, intr-un oras strain... am fost in acelasi oras 2 nopti si nu imi dau seama ce m-a oprit. si acum imi pare rau cand imi amintesc. cred ca ar fi fost interesant. in fine, este doar un exemplu de regret din experienta personala.
oricum parerile noastre nu vad sa ajunga la un numitor comun. cel putin nu acum...poate se vor apropia peste cativa ani pe alocuri stiu eu ce zic.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online