Orgoliul intr-o relatie

Pagina 1 din 1
1

mya

Expert member
1180 mesaje

Orgoliul intr-o relatie

scris pe 4 sep 2006 20:28 de mya

consideratzi ca orgoliul este necesar intr-o relatzie? cand da, si cand nu ... argumentati-va raspunsurile. am intalnit relatzii in care ambii parteneri erau foarte orgoliosi, si nu lasau nimic de la ei. in acest caz, oare sentimentele nu sunt chiar atat de puternice? cum credetzi ca se pot ameliora aceste "excese" de orgoliu incat nici unul din cei 2 sa nu cada drept slab (din punct de vedere al comportamentului) ?

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 4 sep 2006 20:59 de Dysdera

consideratzi ca orgoliul este necesar intr-o relatzie? cand da, si cand nu ... argumentati-va raspunsurile. am intalnit relatzii in care ambii parteneri erau foarte orgoliosi, si nu lasau nimic de la ei. in acest caz, oare sentimentele nu sunt chiar atat de puternice? cum credetzi ca se pot ameliora aceste "excese" de orgoliu incat nici unul din cei 2 sa nu cada drept slab (din punct de vedere al comportamentului) ?

daca nu ma insel s-a mai discutat subiectul asta

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 4 sep 2006 23:58 de DarkAngel

Mda s-a mai discutat si inca mult.... si am scris acolo ce cred despre chestia asta....
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 00:00 de mya

rasfoind paginile pe site nu-mi amintesc sa fi gasit un subiect de genul oricum niste opinii sunt binevenite intotdeuna. deci nu va sfiitzi, dragii mei

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 00:20 de mya

rasfoind paginile pe site nu-mi amintesc sa fi gasit un subiect de genul oricum niste opinii sunt binevenite intotdeuna. deci nu va sfiitzi, dragii mei

inot prin ape tulburi am gasit printre subiecte despre orgoliu, insa aici am "cerut" si alte raspunsuri/aspecte. insist, nu va sfiitzi

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 10:21 de Pasaroi_Cuminte

consideratzi ca orgoliul este necesar intr-o relatzie? cand da, si cand nu ... ?

orgoliu face parte din personalitate.
Intr-o relatie acest orgoliu ar trebui diminuat cat mai mult ( am zis diminuat nu stins).
Acolo unde exista sentimente puternice de iubire mandria impinsa la extrem n-ar trebui sa existe.Acum depinde si de om .
Daca ea e prea orgolioasa dar eu o iubesc pai voi ceda fara discutie in fata ei pt ca la mine sentimentele sunt mult mai presus decat mandrie si in plus tin mai mult la ea decat la mine (cel putin asa e la mine ).
Intr-o relatie eu sunt pe principiu totul sau nimic. Si cand zic totul ma refer la TOTUL (100 % nu jumatati de masaura)

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 13:08 de Dysdera

orgoliu face parte din personalitate.
Intr-o relatie acest orgoliu ar trebui diminuat cat mai mult ( am zis diminuat nu stins).
Acolo unde exista sentimente puternice de iubire mandria impinsa la extrem n-ar trebui sa existe.Acum depinde si de om .
Daca ea e prea orgolioasa dar eu o iubesc pai voi ceda fara discutie in fata ei pt ca la mine sentimentele sunt mult mai presus decat mandrie si in plus tin mai mult la ea decat la mine (cel putin asa e la mine ).
Intr-o relatie eu sunt pe principiu totul sau nimic. Si cand zic totul ma refer la TOTUL (100 % nu jumatati de masaura)

ce frumos..esti de-al meu pasaroiule..iubire neconditionata

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 13:28 de Pasaroi_Cuminte

ce frumos..esti de-al meu pasaroiule..iubire neconditionata

Pai la origini sunt din neamul lui Stefan Cel Mare .(Suceava) So da sunt de-al tau din Neamul Soimarestilor )

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie

scris pe 5 sep 2006 14:15 de ExoticDream

Acolo unde exista sentimente puternice de iubire mandria impinsa la extrem n-ar trebui sa existe [...] sentimentele sunt mult mai presus decat mandrie si in plus tin mai mult la ea decat la mine. [...]

Acum ai vorbit pe limba mea!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatz

scris pe 5 sep 2006 14:21 de ExoticDream

Pai la origini sunt din neamul lui Stefan Cel Mare .(Suceava) So da sunt de-al tau din Neamul Soimarestilor )

Aici avem o problema: Stefan cel Mare si Sfant nu a fost nici pe departe prea.... sfant in privinta femeilor (a avut mai multe neveste, o groaza de ibovnice si aproximativ 50 de copii din flori), chiar crezi ca este o mandrie sa insisti in privinta arborelui tau genealogic?

"Dragostea si frumusetea unei femei il tin pe barbat la o bataie de cal", spuneau batranii, dar totusi....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o re

scris pe 5 sep 2006 14:29 de carrie

Aici avem o problema: Stefan cel Mare si Sfant nu a fost nici pe departe prea.... sfant in privinta femeilor (a avut mai multe neveste, o groaza de ibovnice si aproximativ 50 de copii din flori), chiar crezi ca este o mandrie sa insisti in privinta arborelui tau genealogic?

"Dragostea si frumusetea unei femei il tin pe barbat la o bataie de cal", spuneau batranii, dar totusi....

vezi, si totusi este mare si sfant... again, "calitatea" unui om nu este invers proportionala cu numarul partenerilor de sex.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-

scris pe 5 sep 2006 14:31 de carrie

iar orgoliul... femeia isi calca adesea pe orgoliu pentru iubire, din dragoste renunta la prea multe in favoarea partenerului, care de cele mai multe ori va avea rolul dominant in relatie. nu mi se pare normal.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o re

scris pe 5 sep 2006 14:46 de Pasaroi_Cuminte

LOL ma refeream la faptul ca eu si Dysdera suntem moldoveni

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-

scris pe 5 sep 2006 15:36 de Dysdera

LOL ma refeream la faptul ca eu si Dysdera suntem moldoveni

jesus..femei disperate dupa emancipare..ce spui si ce interpreteaza ele

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul i

scris pe 5 sep 2006 17:30 de valentine

iar orgoliul... femeia isi calca adesea pe orgoliu pentru iubire, din dragoste renunta la prea multe in favoarea partenerului, care de cele mai multe ori va avea rolul dominant in relatie. nu mi se pare normal.

Problema este ca din ce am observat eu in jurul meu (deci este doar o observatie,nu o parere),cuplurile in care barbatul domina o duc mai bine...iar in cele care barbatul o lasa mai moale,femeia o cam ia razna si nu iese cam nasol...deci automat cand 2 prieteni vorbesc la un pahar de Frutti Fresh si unul dintre ei are o relatie care merge struna si unul care nu are o relatie prea roz...cel "norocos" il sfatuieste pe cel "ghinionist" ca trebuie sa fie mai autoritar...mai pe limbajul modern,sa fie "barbat".

Bine...aici mai e si alta problema si anume ca barbatul care nu domina,este considerat fetita...iar femeile in nici un caz nu sunt atrase de catre "fetite",pentru ca daca ar fii asa s-ar cupla ele intre ele,nu cu un barbat...deci ceea ce vor femeile in general de la barbati este masculinitate! (sa lasam banii,sex bun,etc deoparte)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Orgoliul intr-o relatie

scris pe 5 sep 2006 18:39 de dazza

Ahhhh...eu sunt orgolioasa rau
Intotdeauna am fost partea dominanta in relatie Intotdeauna s`a facut cum am zis eu
Poate si pt faptul ...ca sunt f convingatoare
Eu imi calc cu greu peste orgoliu...si rareori...
Nu suport sa ma conduca barbatul Dar nici sa fie un mototol si sa`i spun eu ce trebuie sa faca.
Imi place sa imi asculte pararea si sa fie maleabil(adik sa considere ca eu am dreptate)
Imi place sa iau eu deciziile si sa`i las barbatului impresia ca a fost ideile lui Cand de fapt...l`am manevrat

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Orgoliul intr-o relatie

scris pe 5 sep 2006 18:42 de valentine

Dar nici sa fie un mototol si sa`i spun eu ce trebuie sa faca.

Ceva de genul asta vroiam eu sa zic mai sus...a nu se intelege ca prin "barbatul sa domine" am vrut sa zic sa stea cu cutitul la gatul femei...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 sep 2006 18:47 de ExoticDream

"Jesus Christ", chiar nu v-ati prins ca era o gluma?!?!?!?!? "My God", ce legatura are emanciparea cu prefectura?!? Am sa-l rog pe admin sa introduca si culoarea rosie ca sa putem semnala cand glumim!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Orgoliul intr-o relatie

scris pe 5 sep 2006 18:49 de ExoticDream

Imi place sa iau eu deciziile si sa`i las barbatului impresia ca a fost ideile lui Cand de fapt...l`am manevrat

Mie nu mi-ar placea un barbat care sa se lase pacalit astfel! Oricum..., deciziile se discuta si se iau impreuna.... intr-o relatie normala.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 sep 2006 18:49 de valentine

1.jesus e un cuvant foarte nasol utilizat in general de acei pustani rataciti(in contextul prezentat de tine...ca daca esti la biserica in Anglia,nu prea vad de ce nu ai putea rostii cuvantul Jesus) care intra in grupuri de alti tineri fara identitate proprie si care incearca sa isi dezvolte un limbaj propriu pentru a se evidentia fata de ceilalti si a atrage atentie deci incearca sa nu il mai folosesti...suna foarte taranesc!

2.Nici o "tanti" de pe aici nu e disperata dupa emancipare si fiecare are dreptul sa interpreteze cum vor si ce vor precum au si dreptul sa aiba propria lor opinie...si printr-o simpla expunere a opiniei tale,care este diferita de a lor,rezolvi mult mai multe decat cu o fraza ca de mai sus...

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoli

scris pe 5 sep 2006 18:50 de dazza

Jesus Christ, chiar nu v-ati prins ca era o gluma?!?!?!?!? My God, ce legatura are emanciparea cu prefectura?!?

Eu stiam ca se zice sula cu prefectura..

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or

scris pe 5 sep 2006 19:26 de Pasaroi_Cuminte

Eu stiam ca se zice sula cu prefectura..

S-a inteles ce a vrut sa zica Exotic.
S-a exprimat cu subinteles pt a evita ce ai spus tu )
Fiecare are modul sau de a-si exprima opiniile asa ca nu-i nimica.Merg bine ambele variante

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 sep 2006 22:11 de dazza

S-a inteles ce a vrut sa zica Exotic.
S-a exprimat cu subinteles pt a evita ce ai spus tu )
Fiecare are modul sau de a-si exprima opiniile asa ca nu-i nimica.Merg bine ambele variante

Na ma rog... De ce sa ne mai invartim in jurul cozii ?

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgoli

scris pe 6 sep 2006 15:27 de Dysdera

1.jesus e un cuvant foarte nasol utilizat in general de acei pustani rataciti(in contextul prezentat de tine...ca daca esti la biserica in Anglia,nu prea vad de ce nu ai putea rostii cuvantul Jesus) care intra in grupuri de alti tineri fara identitate proprie si care incearca sa isi dezvolte un limbaj propriu pentru a se evidentia fata de ceilalti si a atrage atentie deci incearca sa nu il mai folosesti...suna foarte taranesc!

2.Nici o "tanti" de pe aici nu e disperata dupa emancipare si fiecare are dreptul sa interpreteze cum vor si ce vor precum au si dreptul sa aiba propria lor opinie...si printr-o simpla expunere a opiniei tale,care este diferita de a lor,rezolvi mult mai multe decat cu o fraza ca de mai sus...

"jesus" este un tic verbal preluat din film..parca..:-? si il folosesc ca un "simbol" pentru o stare de exasperare care ma cuprinde uneori..daca tie nu iti place nu inseamna ca ar trebui sa incetez sa il folosesc..si avand in vedere ca e numele Iisus...nu e nimik taranesc in asta..asta daca nu vrei sa spui ca tzaranii au aflat de Iisus primii si acuma ii exploateaza numele ca sa arate cat de lipsiti mintal pot fi...si nu am dat nimanui in cap..chit ca unora nu prea le-a placut afirmatia mea..a fost o simpla observatie..cine a decis sa o ia ca pe ceva personal sa imi explice d c si avem o discutie pe tema asta

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or

scris pe 6 sep 2006 15:47 de valentine

Tie iti plac manelistii aia care deasemene sufera de lipsa de indentitate si care o tin numai intr-o "ce faci barosane","aoleu sa moara copilasii mei",etc?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 7 sep 2006 18:20 de Pasaroi_Cuminte

jesus" este un tic verbal preluat din film..parca

Nope. E din desene animate.Looney Tunes. E replica lui Daffy Duck atunci cand si-o ia de la Bugs Bunny

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 7 sep 2006 19:23 de Dysdera

Tie iti plac manelistii aia care deasemene sufera de lipsa de indentitate si care o tin numai intr-o "ce faci barosane","aoleu sa moara copilasii mei",etc?

daca zic "jesus" inseamna ca is manelista?wow..ce logica

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 sep 2006 19:42 de valentine

daca zic "jesus" inseamna ca is manelista?wow..ce logica

"ce treaba are genul muzical cu prefectura?"
Problema este ca acei manelisti pe care ii urasti atat de mult,in loc de jesus,ei au un asa zis tic verbal cu barosane,smechere,etc.Deci pe cat de mult iti place tie cand ii auzi pe aia cu acele cuvinte specifice vocabularului lor,atat de mult ne place si noua la majoritatea "jesus"-ul tau.

Capish?

Cel putin eu cand aud pe unul exprimandu-se cu "jesus" intr-o conversatie,automat il caracterizez in sinea mea "inca un terminat"...(asta mi-e specifica mie...nu raspund de ce gandesc altii)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 7 sep 2006 20:38 de mya

sa revenim la "afacerile" noastre dragii mei ...
am ramas la orgoliul intr-o relatzie

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 8 sep 2006 18:10 de Dysdera

"ce treaba are genul muzical cu prefectura?"
Problema este ca acei manelisti pe care ii urasti atat de mult,in loc de jesus,ei au un asa zis tic verbal cu barosane,smechere,etc.Deci pe cat de mult iti place tie cand ii auzi pe aia cu acele cuvinte specifice vocabularului lor,atat de mult ne place si noua la majoritatea "jesus"-ul tau.

Capish?

Cel putin eu cand aud pe unul exprimandu-se cu "jesus" intr-o conversatie,automat il caracterizez in sinea mea "inca un terminat"...(asta mi-e specifica mie...nu raspund de ce gandesc altii)

cu regret te anuntz ca majoritatea de care vorbesti tu e formata dintr-o sg persoana..adika tu..cel putin pe forumul asta..daca in cercul tau social mai ai persoane cu aceeasi gandire ca a ta..ce te face sa crezi ca ma intereseaza?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online