Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: Inselatul

Sondaj: De ce isi inseala barbatii iubitele, nevestele, partenerele?

Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 sep 2006 15:17 de Dysdera

Nici tu, nici valentine nu ati inteles: eu si pasaroi comentam procentele citate de carrie (acele 50% versus cele 10%)!

Inca ceva: din ceea ce scrii, rezulta ca este vorba de un fel de femeie universala, model telenovela, care le face pe toate: este inselata, plange, se razbuna, inseala bla bla bla, vezi ca eu vorbeam despre categorii diferite de femei, chiar daca tie toate ti se par niste nemernice, totusi realitatea demonstreaza ca te inseli.

Nu le deplang situatia, stai linistita, doar unele merita asta (ceea ce este valabil si in cazul barbatilor), mai intelege si tu cand glumim, OK?

mai ai putin si militezi pentru pedepse legale impotriva barbatilor care ranesc o femeie

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 sep 2006 16:38 de ExoticDream

mai ai putin si militezi pentru pedepse legale impotriva barbatilor care ranesc o femeie

Nu este nevoie, s-au gandit deja altii la acest subiect, iar eu am obosit sa-ti explic ca daca as milita pentru astfel de pedepse, ar fi pentru orice fiinta care raneste orice alta fiinta! (Am fost destul de clara?)

Asa.... acum sa vedem ce gasim in scripte. Cica in decursul istoriei, pentru adulter, sanctiunea era severa, adica pedeapsa cu moartea (in Biblie, celebrul omor cu pietre).

In codul lui Napoleon, un barbat putea sa ceara divortul sotiei adultere, pe cand sotia nu putea face acelasi lucru decat daca sotul nu-si aducea concubina in casa familiei (asta suna un pic ciudat, trebuie verificat).

In Statele Unite, legile difera de la stat la stat. De exemplu, in Pennsylvania, adulterul poate fi (teoretic) pedepsit cu 2 ani de inchisoare sau 18 luni de tratament pentru.... dementa (asa numitele "legi albastre") - amuzant sa stai la nebuni dupa ce ti-a placut amorul extraconjugal, asa-i?

In Pakistan, iar sanctiunea maxima prevazuta pentru adulter este moartea, cu toate ca pana acum s-au aplicat numai inchisoarea si pedepsele corporale.

In iudaism, Vechiul Testament interzice cu claritate adulterul in cea de-a saptea porunca din cele zece, insa interdictia e valabila numai atunci cand crima in cauza implica un barbat si o femeie casatorita. Barbatul acuzat de iubiri neligitime cu o femeie necasatorita nu suporta nici o consecinta (evident, nu?), in schimb o femeie casatorita aflata in relatii nepermise cu un barbat de orice statut familial era considerata vinovata de infidelitate (carrie, unde esti?).

In halakha (Lege Evreiasca), pedeapsa pentru adulter e omorul cu pietre, insa legea putea fi aplicata numai daca existau doi martori care i-au avertizat pe pacatosi inainte de "crima". Un barbat nu mai era indreptatit sa-si continuie casnicia cu o femeia adultera si era obligat sa o faca sa plece sau sa-i anunte divortul.

Dupa cum vezi, legea nu doarme, doar inchide cate un ochi, cam subiectiv!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 7 sep 2006 18:12 de Pasaroi_Cuminte

Nu este nevoie, s-au gandit deja altii la acest subiect, iar eu am obosit sa-ti explic ca daca as milita pentru astfel de pedepse, ar fi pentru orice fiinta care raneste orice alta fiinta! (Am fost destul de clara?)

Asa.... acum sa vedem ce gasim in scripte. Cica in decursul istoriei, pentru adulter, sanctiunea era severa, adica pedeapsa cu moartea (in Biblie, celebrul omor cu pietre).

In codul lui Napoleon, un barbat putea sa ceara divortul sotiei adultere, pe cand sotia nu putea face acelasi lucru decat daca sotul nu-si aducea concubina in casa familiei (asta suna un pic ciudat, trebuie verificat).

In Statele Unite, legile difera de la stat la stat. De exemplu, in Pennsylvania, adulterul poate fi (teoretic) pedepsit cu 2 ani de inchisoare sau 18 luni de tratament pentru.... dementa (asa numitele "legi albastre") - amuzant sa stai la nebuni dupa ce ti-a placut amorul extraconjugal, asa-i?

In Pakistan, iar sanctiunea maxima prevazuta pentru adulter este moartea, cu toate ca pana acum s-au aplicat numai inchisoarea si pedepsele corporale.

In iudaism, Vechiul Testament interzice cu claritate adulterul in cea de-a saptea porunca din cele zece, insa interdictia e valabila numai atunci cand crima in cauza implica un barbat si o femeie casatorita. Barbatul acuzat de iubiri neligitime cu o femeie necasatorita nu suporta nici o consecinta (evident, nu?), in schimb o femeie casatorita aflata in relatii nepermise cu un barbat de orice statut familial era considerata vinovata de infidelitate (carrie, unde esti?).

In halakha (Lege Evreiasca), pedeapsa pentru adulter e omorul cu pietre, insa legea putea fi aplicata numai daca existau doi martori care i-au avertizat pe pacatosi inainte de "crima". Un barbat nu mai era indreptatit sa-si continuie casnicia cu o femeia adultera si era obligat sa o faca sa plece sau sa-i anunte divortul.

Dupa cum vezi, legea nu doarme, doar inchide cate un ochi, cam subiectiv!

Si totusi lumea este condusa de o femeie .De ce zic asta ?
Pai deocamdata lumea nu este in conflict (este o stare de echilibru tinand cont de toti teroristii , etc etc)
Daca lumea era condusa de barbati pai pana acum era World War 5.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 7 sep 2006 18:55 de carrie

(carrie, unde esti?).

prezent la datorie dar nu prea mai am atata timp

in primul rand mie nu mi s-au parut niciodata normale sanctiunile "legale" ca sa zic asa pentru infidelitate. in final, infidelitatea nu este o crima, este doar un impuls normal al omului (mai intens la barbat, dar existent intr-o importanta masura si la femeie), temperat prin norme sociale si, uneori, prin dragoste. omul nu e o fiinta monogama (de altfel sunt foarte putine specii monogame). revenind la sanctiuni, legile in ceea ce priveste infidelitatea (si viata sexuala in general) au fost, intr-o covarsitoare majoritate, favorabile in mod vadit barbatilor. sa ne gandim la haremuri: perfect normal pentru un barbat sa aiba maxim 4 sotii, 8 favorite si oricate cadane sau cum se numesc, dar pedeapsa cu moartea pentru infidelitatea sotiei... de ce? pentru ca femeia era (era am zis...in anumite culturi inca este) privita ca un animal sau obiect. stapanul poate avea oricate animale sau obiecte... nu mai continui cu discutia despre situatia femeii de-a lungul timpului si in anumite societati, despre mutilare genitala, despre violenta domestica, etc., am mai scris si altadata si nu mai am rabdare si chef.

cu privire la suferinta: eu una nu am vazut barbat sa planga zile intregi sau sa slabeasca 20 de kilograme in doua saptamani, in schimba am vazut asta la 2 femei pe care le cunosc. nu contest ca si ei sufera. de obicei in perioada asta in care sufera acumuleaza multe resentimente si repulsie pentru intreaga (sau 99%) populatie feminina. parca femeile nu se "inacresc" asa tare...sau poate doar mi se pare...

viata profesionala ca un barbat si viata emotionala/de familie ca o femeie?...niciodata nu se va putea! de ce? pentru ca o familie adevarata cere timp. mai ales cand apar urmasi. in situatia asta, barbatul de cariera le poate avea pe amandoua, familia e doar un "accesoriu" cu care petrece cateva ore pe zi, de multe ori doar cele de somn. femeia insa e cea care trebuie sa se ocupe de aspectul asta. barbatul le poate avea pe amandoua, femeia trebuie sa aleaga la ce da mai multa importanta.

as mai avea multe de comentat...dar ma pun sa mai citesc si altceva deocamdata.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re

scris pe 24 sep 2006 00:21 de Duduia

ce de multe pareri. ne inseala din acelasi motiv pe care il avem si noi: "d`aia".

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: Insela

scris pe 30 sep 2006 10:56 de sweetgirl1

Hmmm...nu pot da un raspuns pentru ca barbatii care inseala o fac din cam toate motivele pe care le-ai pus la sondaj.Cred ca daca este o relatie serioasa, de vitor, in care exista si iubire dar si respect si intelegere nu este deplasat sa ii indeplinesc anumite fantezii care bineinteles se incadreaza in decent adica sa nu fie ceva de genul..."hai in 3" sau sado-maso.Cred ca din cand in cand este bine sa ne surprindem iubitii, sa nu le aratam totul dintr-o data, sa pastram ceva pentru si mai tarziu, cand intervine monotonia.Sunt unele femei care dau totul de la inceput si aici nu ma refer neaparat pe plan sexual.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

alexversace

Guest

Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: In

scris pe 5 oct 2006 12:19 de alexversace

tomcat,de ceva timp ...discut pe net cu barbati casatoriti...care inseala.Si toti mi`au spus acelasi lucru: Nevasta mea..nu vrea..oral ...nu vrea anal...nu acum ca`i obosita.....nu mai tarziu ca are de facut curatenie!
Oare nu cumva femeile sunt vinovate pt ca sunt inselate?
Intr`adevar barbatii au nevoie in permanenta de noutati !
Multi se simt frustrati pt ca...toate femeile fac oral,anal si sotia lor nu...si atunci isi iau o amanta...cu care isi pot indeplini toate fanteziile.Barbatii ....inseala pt ca...sotia lor...este limitata in plan sexual ..nu le ofera tot...cu toate ca ei sunt casatoriti si normal ar fi sa nu existe astfel de prejudecati!
[/quote

sunt deacord cu tine dar sotiile unora fac cu amantii ceea ce nu fac cu sotii... Acasa o fac normal ca doar sunt sotii si mame...
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: In

scris pe 10 oct 2006 21:45 de valy2jan

Exista doua categorii de barbati: cei care inseala si cei care nu inseala. Pentru cei din prima categorie nu am cum sa votez in sondajul tau intrucat acesta nu permite raspunsuri multiple, dupa parerea mea infidelii "o fac" din mai toate motivele insirate de tine. Chestia asta cu inselatul nu prea are sanse de vindecare, tine de caracter, vointa, lucruri prea adanc inradacinate in firea cuiva pentru a putea fi schimbate, chiar si in cazul unei iubiri colosale. Trebuie sa deschidem larg ochii si sa vedem clar cu ce fel de om intram intr-o relatie de iubire, altfel.... ne putem astepta la surprize neplacute.

We are what we are, people never change....
Poate ai dreptate, dar in mica parte. Cauza principala pentru care barbatii inseala - si care nu este cuprinsa in intrebari - este aceea ca sotia (in acest caz, dar si invers e valabil) nu-i ofera ce-si doreste si atunci cauta si gaseste in alta parte(Si nu-i vorba de perversiuni doar. Cat credeti ca va rezista un barbat fara sa insele o sotie care sta la pat "ca scandura" sau "ca lemnul"?). Aici ii dau dreptate lui alexversace. Dar sa stiti ca e valabil si la sot.

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 10 oct 2006 22:12 de valy2jan

Aha.... nu le depasesc, barbatii calca stramb in 50% din cazuri, iar femeia in 10%, cred ca... imi imaginam cam bine, ce zici?

Esti nedreapta. De altfel mereu faci asa: acuzi barbatii mai mult decat femeile.
Sondajul facut pe un lot reprezentativ spune asa:
- Femei care si-au inselat partenerul si au regretat = 11.9%
- Barbati care si-au inselat partenerul si au regretat = 8.88%
- Femei care si-au inselat partenerul si nu au regretat = 33.36%
- Barbati care si-au inselat partenerul si nu au regretat = 53.79%
- Femei care nu si-au inselat partenerul dar ar face-o = 13.87%
- Barbati care nu si-au inselat partenerul dar ar face-o = 13.14.
Rezulta ca 45,26% din femei si-au inselat partenerul, iar 13.87% ar face-o. La barbati procentele sunt: care au inselat 62,67%, care ar insela 13.14%.
Cauza principala care face diferenta de procentaj se constituie din doua laturi: 1. De regula barbatul este partea activa 2. Si cauta sa ii faca cat mai multa placere femeii. Invers mai rar, barbatul fiind mai putin pretentios la atentia pe care i-o acorda femeia in acele momente, mai ales la inceputurile relatiilor. Dar sunt destui barbati - si procentul femeilor care si-au inselat partenerul o dovedeste - care in sex vor placere doar pentru ei. Unii cred ca daca ei sunt satisfacuti sunt si partenerele lor.
Sa nu fiu inteles gresit: sunt valabile si alte cauze.

fara sex nu am exista
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 00:02 de ExoticDream

Esti nedreapta. De altfel mereu faci asa: acuzi barbatii mai mult decat femeile.

Nu, de data asta cifrele vorbesc de la sine. Sunt de acord cu tine ca atat barbatul, cat si femeia, ar trebui sa ii satisfaca partenerului sau fanteziile, probabil ca femeia este mai reticenta in a si le exprima, multumindu-se cu ceea ce i se ofera, in timp ce barbatul doreste sa incerce cam tot ce se poate. In cuplurile casatorite, in care exista si copii, iar femeia are si ea serviciu, se intampla adesea ca oboseala dupa o zi de munca (job+gospodarie+copii) sa ii diminueze cheful de nebunii si barbatul acumuleaza frustrari. Aceasta problema s-ar rezolva daca ar contribui si el la treburile gospodaresti (nu-i cade mana daca spala vase, intinde rufe sau face lectii cu copiii) si daca femeia ar invata sa fie mai deschisa in ceea ce priveste sexualitatea.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:05 de valentine

probabil ca femeia este mai reticenta in a si le exprima, multumindu-se cu ceea ce i se ofera, in timp ce barbatul doreste sa incerce cam tot ce se poate.

Iarasi ai scos o duma....

Eu stiu cazuri oarecum inverse fata de ceea ce zici tu...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:07 de valentine

In cuplurile casatorie, in care exista si copii, iar femeia are si ea serviciu, se intampla adesea ca oboseala dupa o zi de munca (job+gospodarie+copii) sa ii diminueze cheful de nebunii si barbatul acumuleaza frustrari.

Daca ai stii cate femei casatorite isi inseala barbatul...cred ca te-ai lua cu mainile de par si ti-ai da palme crezand ca esti intr-un vis urat...

Si a nu se inteleg ca barbatii casatoriti nu inseala...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:35 de carrie

Daca ai stii cate femei casatorite isi inseala barbatul...cred ca te-ai lua cu mainile de par si ti-ai da palme crezand ca esti intr-un vis urat...

Si a nu se inteleg ca barbatii casatoriti nu inseala...

majoritatea covarsitoare a femeilor nu vor insela daca relatia le multumeste din toate punctele de vedere si nu le deranjeaza (mai) nimic. barbatii nu au nevoie de un motiv de genul acesta pt a insela. o fac pur si simplu, daca doresc, chiar daca partenera oficiala este nemaipomenita...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:39 de valentine

majoritatea covarsitoare a femeilor nu vor insela daca relatia le multumeste din toate punctele de vedere si nu le deranjeaza (mai) nimic.

Ai uitat sa precizezi si ca cele mai multe femei sunt tot timpul nemultumite sau foarte greu de multumit
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:40 de valentine

barbatii nu au nevoie de un motiv de genul acesta pt a insela. o fac pur si simplu, daca doresc, chiar daca partenera oficiala este nemaipomenita...

Obiectez!

Generalizare ne la locul ei...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:41 de carrie

Ai uitat sa precizezi si ca cele mai multe femei sunt tot timpul nemultumite sau foarte greu de multumit

asta din cauza ca majoritatea barbatilor sunt de toata jena...

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:42 de carrie

Obiectez!

Generalizare ne la locul ei...

ok: nu "barbatii" ci "majoritatea barbatilor". (generalizare mai mica )

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:46 de ExoticDream

Iarasi ai scos o duma....

Eu stiu cazuri oarecum inverse fata de ceea ce zici tu...

Tu ai in vedere numai segmentul de varsta al adolescentilor, nu stii cum este dincolo de varsta de 23-25 de ani, eu stiu cupluri casatorite de multi ani, in care femeia nu accepta decat sex in pozitia misionarului si detesta sexul oral. Femeile cu idei moderne in privinta sexului sunt cel mult cele tinerele, restul pastreaza ideile invechite ale generatiei parintilor nostri.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:50 de valentine

Iarasi generalizare total necorecta... (precum "toate femei sunt c**** )

Si oare care o fii echivalentul cuvantului misoginism dar care se refera la femei?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:51 de ExoticDream

majoritatea covarsitoare a femeilor nu vor insela daca relatia le multumeste din toate punctele de vedere si nu le deranjeaza (mai) nimic. barbatii nu au nevoie de un motiv de genul acesta pt a insela. o fac pur si simplu, daca doresc, chiar daca partenera oficiala este nemaipomenita...

Right! Femeia are raspuns argumentat la intrebarea "De ce ai inselat?", in schimb barbatul se justifica spunand "Nu are nici o importanta, a fost doar sex, tot pe tine te iubesc!".

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:51 de valentine

ok: nu "barbatii" ci "majoritatea barbatilor". (generalizare mai mica )

Eu zic ca cel mai potrivit ar fii "majoritatea barbatilor care inseala"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 15:53 de ExoticDream

Tu vorbesti despre femeile fitoase, mofturoase, cu putini neuroni in dotare, nu ai idee cat de putin ii trebuie unei femei din multimea complementara pentru a fi fericita! (Evident in cazul in care barbatul este cel care i se potriveste!)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 16:06 de valentine

Tu ai in vedere numai segmentul de varsta al adolescentilor, nu stii cum este dincolo de varsta de 23-25 de ani,

Si tu ai in vedere numai segmentul de varsta al mosilor,nu stii cum e inaintea varste dei 50-60 de ani daca sustii ca doar femeile se multumesc cu ce primesc in pat,iar barbatii vor de toate si din ce in ce mai mult

Intradevar,procentul celor care se multumesc cu ceea ce primesc si gata,este intradevar mult mai mare in cazul femeilor decat al barbatilor...dar iarasi ai aruncat un text care pt multi s-ar traduce "toate femile accepta ce primesc si tac din gura,iar barbatii sunt mofturosi in pat"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 oct 2006 16:09 de valentine

Right! Femeia are raspuns argumentat la intrebarea "De ce ai inselat?", in schimb barbatul se justifica spunand "Nu are nici o importanta, a fost doar sex, tot pe tine te iubesc!".

Ce argument ti se pare tie bun pentru a insela? Ce argument trebuie sa iti aduca tie o persoana dupa ce te-a inselat si tu sa il ierti? Pentru mine personal...as putea ierta cred ca aproape orice in afara de a fii inselat! Deci nu se pune problema de argumente in cazul inselatului! Nu-ti convine ceva la partener,zi-i in fata si vezi daca poate repara,daca nu treci la altul si cu asta basta!
Si sa stii ca si barbatii prezinta argumente precum "pentru ca nu faci sex oral","pentru ca,cu ea pot sa fac ceea ce cu tine nu pot","etc","s.a.m.d.",dar aceste argumente sunt la fel de stupide precum cele prezentate de femei si exista si destule femei care nu au ce argument prezenta asa ca e total aiurea afirmatia ta!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 16:32 de ExoticDream

Si tu ai in vedere numai segmentul de varsta al mosilor,nu stii cum e inaintea varste dei 50-60 de ani daca sustii ca doar femeile se multumesc cu ce primesc in pat,iar barbatii vor de toate si din ce in ce mai mult

M-am referit la segmentul femeilor de peste 33-35 de ani, dar exista mai multe motive in afara educatiei conservatoare primite acasa si a oboselii, de exemplu, femeile care au deja un copil marisor incep sa zica "Sunt prea serioasa pentru prostiile astea (fantezii sexuale)!"

Intradevar,procentul celor care se multumesc cu ceea ce primesc si gata,este intradevar mult mai mare in cazul femeilor decat al barbatilor...dar iarasi ai aruncat un text care pt multi s-ar traduce "toate femile accepta ce primesc si tac din gura,iar barbatii sunt mofturosi in pat"

Unde am zis eu ca toate/toti bla bla bla??? Te angajez traducator pentru cei multi! Vezi sa nu ma traduci!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2006 16:45 de ExoticDream

Ce argument ti se pare tie bun pentru a insela?

Nici unul! A insela este sinonim cu incheierea, in mod parsiv, meschin, a relatiei!

Ce argument trebuie sa iti aduca tie o persoana dupa ce te-a inselat si tu sa il ierti? Pentru mine personal...as putea ierta cred ca aproape orice in afara de a fii inselat! Deci nu se pune problema de argumente in cazul inselatului! Nu-ti convine ceva la partener,zi-i in fata si vezi daca poate repara,daca nu treci la altul si cu asta basta!

Eu nu as putea ierta asa ceva, imi pare rau, dar nu exista scuza pentru un asemenea gest, el este ultima si cea mai mare tradare a iubirii. Cine iubeste si este iubit cu adevarat nu face asa ceva, eventualele probleme se discuta deschis, iar daca nu se gaseste solutie, relatia se incheie civilizat, cinstit, fara inselare.

Si sa stii ca si barbatii prezinta argumente precum "pentru ca nu faci sex oral","pentru ca,cu ea pot sa fac ceea ce cu tine nu pot","etc","s.a.m.d.",dar aceste argumente sunt la fel de stupide precum cele prezentate de femei si exista si destule femei care nu au ce argument prezenta asa ca e total aiurea afirmatia ta!

Conform statisticilor, femeia inseala in marea majoritate a cazurilor nu pentru ca barbatul nu-i ofera satisfactia sexuala dorita, ci pentru ca partea sentimentala scartaie rau de tot sau lipseste cu desavarsire. Sa fim sinceri: intr-o relatie de lunga durata, de exemplu intr-o casnicie, sentimentele se estompeaza, in multe cupluri unul sau ambii parteneri renunta incet-incet la tandrete, romantism, in schimb sexul ramane o constanta, indiferent de restul lucrurilor. In momentul in care femeia se simte neglijata afectiv (ea neputand face disjunctia intre dragoste si sex pecum barbatul), dar este casatorita si mai are si copii, motiv pentru care alege sa nu rupa complet relatia, simte nevoia sa gasesca tandrete, afectiune, sentiment in alta parte. In schimb barbatul inseala, in general, din motive sexuale. Argumentele prezentate partenerului sunt, in ambele cazuri, la fel de stupide, in mod normal relatia trebuie sa inceteze inainte ca inselarea sa se produca (chiar daca este vorba de o casnicie).

sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 11 oct 2006 19:43 de valy2jan

Aici gresesti enorm. Ti-am citit postarile si am observat ca mergi pe idei preconcepute. Da-i barbatului ce gaseste la alta si nu te va insela. (Estevalabil si invers) Nu punem exceptiile care au cauze ce vin din afara familiei, asa cum sunt si la femei.
Atata timp cat vom merge pe o gandire negativa si vom acuza doar partea adversa si nu ne vom intreba daca noi nu avem vina, nu vom intelege fenomenul si nici nu va scadea.
Si am o nedumerire: barbatii isi inseala sotiile cu alti barbati sau cu alte femei? (nu punem aci bisexualii).

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 11 oct 2006 19:51 de valy2jan

Doamna sau domnisoara, ceea ce spui e urat si apartine persoanelor frustrate, care au suferit o deceptie. Pun o intrebare: stiti de ce multi barbati sunt "de toata jena". Pentruca sunt educati de mame in spiritul lor de gandire.

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 11 oct 2006 19:58 de valy2jan

... probabil ca femeia este mai reticenta in a si le exprima, multumindu-se cu ceea ce i se ofera, in timp ce barbatul doreste sa incerce cam tot ce se poate...

Cercetarile demonstreaza altceva si am spus-o mai inainte: barbatul ii ofera mult mai mult femeii, decat femeia barbatului. Bineinteles ca nu este singura cauza, dar este printre cele mai importante.

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 11 oct 2006 20:04 de valy2jan

In cuplurile casatorite, in care exista si copii, iar femeia are si ea serviciu, se intampla adesea ca oboseala dupa o zi de munca (job+gospodarie+copii) sa ii diminueze cheful de nebunii si barbatul acumuleaza frustrari. Aceasta problema s-ar rezolva daca ar contribui si el la treburile gospodaresti (nu-i cade mana daca spala vase, intinde rufe sau face lectii cu copiii)........

Si aici ai dreptate partiala. Cunosc cateva cupluri in care barbatul duce greul casei, iar femeia umbla dupa barbati cu stalpul tare, bun pentru consolidare.
Am o subalterna care si-a trimis copii cu barbatul la socrii - in concediu - pentru ca ea sa se poata desfasura.
Deci nici asta cauza nu e absoluta.

fara sex nu am exista
sus
Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online