Unde sa fac sex cu prietena mea?

Pagina 1 din 1
1

?

Guest

Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 12:59 de ?

stiti ca se zice ca sexul e de mai multe feluri:
cand ai unde dar nu ai cu cine
cand ai cu cine ai unde dar nu ai cu ce
etc...

eu am cu cine ,am cu ce dar momentan nu mai am unde...deci..ce locuri sugerati?luati in considerare ca sunt un student venit acasa in vacanta si...cu bugetul de student...ies din discutie hoteluri...
deci in concluzie:
Locuri pt sex
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: unde?

scris pe 7 sep 2006 13:06 de dazza

etc...

eu am cu cine ,am cu ce dar momentan nu mai am unde...deci..ce locuri sugerati?luati in considerare ca sunt un student venit acasa in vacanta si...cu bugetul de student...ies din discutie hoteluri...
deci in concluzie:
Locuri pt sex

masina,padure,un camping intr`un weekend...acasa cand sunt plecati parintii

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

Guest

Re: Re: unde?

scris pe 7 sep 2006 13:35 de

masina,padure,un camping intr`un weekend...acasa cand sunt plecati parintii

din pacate fara masina, si parintii nu sun plecati din diferite motive
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 16:02 de ExoticDream

deci in concluzie:
Locuri pt sex

Esti un student mai ciudat daca abia acum ai luat vacanta, cam toti mai au un pic si merg la cursuri! In fine, ar mai fi 2-3 saptamani.... Nu ne-ai spus cat de activi dpdv sexual sunteti, daca vreti sa faceti sex in fiecare zi, este mai problematic...., daca insa va multumiti cu stilul "mai rar, dar mai intens" ati putea incerca sa gasiti o prietena/un prieten de incredere, care sa va permita escapade la ea/el acasa, dar cel mai bine ar fi sa puneti mana de la mana si sa plecati totusi 2-3-4 zile singuri, undeva, in cea mai apropiata zona cat de cat turistica din apropierea orasului. Ati putea imprumuta un cort de la amici, afara e cald, va puteti simti OK si daca nu va aflati intr-o camera de hotel, iar costul unei nopti in camping este foarte acceptabil chiar si pentru un student.

P.S. Hei, stai ca m-am dumirit pe unde locuiesti, chiar nu ai nici o idee romantica??? Noi, astia de prin toate colturile tarii, jinduim dupa romantismul si fascinatia unei nopti de vara pe malul marii, iar tu te plangi ca n-ai idei???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Guest

Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 16:50 de

am luat vacanta mai demult.acum a intervenit problema.de plecat nu putem pleca pt ca unul din noi are niste pb in familie.pe plaja...daca te tenteaza compania a 15 metalisti beti,a oamenilor caresi plimba cainii peacolo la orele cele mai ciudate..plaja e locul potrivit
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 19:21 de ExoticDream

pe plaja...daca te tenteaza compania a 15 metalisti beti,a oamenilor caresi plimba cainii peacolo la orele cele mai ciudate..plaja e locul potrivit

Din cate stiu eu, litoralul romanesc are o lungime de mai multi kilometri, nu cred ca 15 metalisti beti si cateva javre de apartament se pot raspandi pe o distanta atat de mare incat sa nu va lase si voua cativa metri patrati (cat sa fie asigurata discretia necesara) pentru activitati incitante! Noi, ceilalti, visam tot anul la astfel de escapade pe nisipul fierbinte (stii tu..... "Libera la mare, stau cu tine la soare, ne iubim pe nisipul fierbinte...."), ar mai intra in calcul si marea, desi acolo sunt cateva contraindicatii....

Ne dezamagesti daca spui ca astfel de episoade sunt imposibile!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Guest

Re: Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 19:59 de

Din cate stiu eu, litoralul romanesc are o lungime de mai multi kilometri, nu cred ca 15 metalisti beti si cateva javre de apartament se pot raspandi pe o distanta atat de mare incat sa nu va lase si voua cativa metri patrati (cat sa fie asigurata discretia necesara) pentru activitati incitante! Noi, ceilalti, visam tot anul la astfel de escapade pe nisipul fierbinte (stii tu..... "Libera la mare, stau cu tine la soare, ne iubim pe nisipul fierbinte...."), ar mai intra in calcul si marea, desi acolo sunt cateva contraindicatii....

Ne dezamagesti daca spui ca astfel de episoade sunt imposibile!!!

nu sunt imposibile...
am fost acum 2 zile pe plaja..3 persoane cu 3 caini...vreo 4 cupluri se plimbau peacolo,putin mai incolo vreo 10 tipi inarmati cu bere la 2 litri se distrau,urlau,cantau etc.
are multi kilometri litoralul...dar avand in vedere ca ai la dispozitie doar 2-3 ore (din cauza pb de familie care ne cheama inapoi si nu ne lasa sa ne indepartam de casa prea mult)trebuie sa te multumesti cu ce e mai aproape
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 7 sep 2006 20:24 de mya

etc...

deci in concluzie:
Locuri pt sex

numai ganndul ca ai cu cine si cu ce ar trebui sa te "umple' de iedei in gasirea unui loc. sex potzi sa faci oriunde (cat sa fie ceva intim si sa nu fitzi surprinsi), potzi -o faci si intr-un lift, intr-o scara de bloc ... asta daca va doritzi o partida sex mai rapida, si care sa va tzina pe jar (sa nu va prinda cineva). poate reusitzi sa fugitzi cateva zile pe undeva cum bine zice exotic

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 8 sep 2006 01:55 de valentine

numai ganndul ca ai cu cine si cu ce ar trebui sa te "umple' de iedei in gasirea unui loc.

nu toti suntem asa de obsedati...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

scris pe 8 sep 2006 11:39 de mya

nu toti suntem asa de obsedati...

nush daca disperat este cuvantul potrivit , mai degraba as sugera "dornic"

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online