Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe ea?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Simion

Guest

Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe ea?

scris pe 18 iun 2006 16:54 de Simion

Am 16 ani...si nu prea stiu multe despre modalitatile prin care prietena mea poate avea o sarcina.
De curand, cand ne "jucam" noi, eu am ejaculat...dar amandoi aveam chilotii p e noi. Ideea e ca ejacularea a avut loc in momentul cand zona ei pubiana si penisul meu erau "lipite". Sunt interesat daca stie cineva daca ea poate ramane insarcinata, daca cumva spermatozoizii pot trece prin materialul textil pana in vagin.
Si chilotii ei erau umezi din cauza ca si ea se "umezize". Care sunt sansele sa apara o sarcina?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea?

scris pe 18 iun 2006 18:31 de valentine

0
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe

scris pe 18 iun 2006 21:03 de verdiuc

0

Este posibil sa ramana insarcinata.Sorry.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

stranger

Junior member
10 mesaje

scris pe 19 iun 2006 00:37 de stranger

depinde cat de desi erau chilotii!la varsta ta te cam joci cu focul, mai ales ca habar nu ai despre ce si cum sa faci! de tine nu imi pare rau dar ma gandesc la saraca fata care poate sa ramana traumatizata toata viata!

"Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chiloti

scris pe 19 iun 2006 13:21 de valentine

Este posibil sa ramana insarcinata.Sorry.

Mai,chiar daca nu aveau chiloti pe ei,probabilitatea tot era mica....stii tu...labiile...bla bla asa ca daca au avut si chiloti pe ei...eu tind spre 0,00000000000000000000000000%
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chi

scris pe 19 iun 2006 15:32 de Duduia

Mai,chiar daca nu aveau chiloti pe ei,probabilitatea tot era mica....stii tu...labiile...bla bla asa ca daca au avut si chiloti pe ei...eu tind spre 0,00000000000000000000000000%

astia mici sunt atat de buclucasi

mai bine va jucati in nisip decat sa va informati un pic. macar acolo nu riscati sa va inmultiti.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 19 iun 2006 18:24 de Nekunoskuta

Sanse exista, mici dar din pacate exista. Aveti grija ca alta data cand tu ejaculezi vaginul ei sa nu fie pe aproape. Mai informeaza-te pentru ca nu strica

Nimic...
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 20 iun 2006 11:59 de Taqua

Sanse exista, mici dar din pacate exista. Aveti grija ca alta data cand tu ejaculezi vaginul ei sa nu fie pe aproape. Mai informeaza-te pentru ca nu strica

Ok, reluam datele problemei:
Domnisorul cu chilotii pe el, virginica don'soara cu chilotii pe ea, el ejaculeaza...de aici rezulta ca exista sanse (mici) ca ea sa ramana insarcinata??!!
Da, foarte probabil, daca potentialii intrusi au in dotare un motoras nuclear...

Fiti mah, seriosi! Speriati copii astia degeaba...

P.S. Copii, daca tot va arde de prostii si preferati sa ramaneti cu chiloteii pe voi, macar folositi prezervativul...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 iun 2006 15:44 de Nekunoskuta

Fiti mah, seriosi! Speriati copii astia degeaba...

Sincer, prefer sa-i sperii decat sa raspund la subiecte de genul "Nu i-a venit menstruatia, oare e insarcinata?"

Nimic...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 21 iun 2006 02:37 de Dysdera

Am 16 ani...si nu prea stiu multe despre modalitatile prin care prietena mea poate avea o sarcina.
De curand, cand ne "jucam" noi, eu am ejaculat...dar amandoi aveam chilotii p e noi. Ideea e ca ejacularea a avut loc in momentul cand zona ei pubiana si penisul meu erau "lipite". Sunt interesat daca stie cineva daca ea poate ramane insarcinata, daca cumva spermatozoizii pot trece prin materialul textil pana in vagin.
Si chilotii ei erau umezi din cauza ca si ea se "umezize". Care sunt sansele sa apara o sarcina?

eu nu inteleg ce nu va "jucatzi" asa fara chilotzei si tu scumpule cu un prezervativ..me knoez am avut si eu parte de jocuri de genul dar prezervativele erau obligatorii..daca prietena ta nu ti le-a impus atunci ma tem fie ca nu e prea isteatza/bine informata sau nu e prea prudenta

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 22 iun 2006 09:36 de Taqua

Sincer, prefer sa-i sperii decat sa raspund la subiecte de genul "Nu i-a venit menstruatia, oare e insarcinata?"

Daca zici...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Roberta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea

scris pe 8 sep 2006 11:41 de Roberta

Desi ati ramas cu chiloteii pe voi eu zic ca sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata ;sansele sunt mici dar sunt. Mai bine sa faca un control ginecologic pana nu e prea tarziu !
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca

scris pe 8 sep 2006 16:38 de Bozgoru

perversi mai sunt copiii din ziua de azi... si ca s-ati raspund la intrebare.... fffff mici sanse sa ramana insarcinata
sus

dragutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina d

scris pe 11 sep 2006 22:41 de dragutza

ceva vesti de la autorul mesajului ??
nu stiu dc va complicati cu chiloti....a mai zis cineva ,iti trebuie doar un prezervativ ,si atunci o faceati si cum trebuie ,si nici nu existariscul de a ramane
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 12 sep 2006 01:54 de DarkAngel

Un sfat din partea doctorului.... probabil d data asta ai avut noroc nu te mai juca cu focul..... foloseste prezervativul renunta la chiloti ii mult mai fain asa si riscurile dispar...
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

scris pe 17 sep 2006 16:26 de vali2jan

Intrebare la Radio Erevan: Pot sa raman gravida daca facem sex de la distanta?
Raspuns: Da, cu conditia ca lungimea penisului sa fie mai mare decat distanta care va desparte.
Fiti seriosi oameni buni. Nu poate sa ramana. Mai ales ca si chilotii ei erau uzi. Asta referitor la posibilitatea sa treaca prin chiloti. Apoi chiar daca ar trece de chiloti, ar intampina atatea greutati in a ajunge la uter, precum alpinistii la cucerirea Everestului. Posibilitatea - am testat-o real acu, dupa ce am citit intrebarea - e de 1 la mie.

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 17 sep 2006 17:53 de DarkAngel

Intrebare la Radio Erevan: Pot sa raman gravida daca facem sex de la distanta?
Raspuns: Da, cu conditia ca lungimea penisului sa fie mai mare decat distanta care va desparte.
Fiti seriosi oameni buni. Nu poate sa ramana. Mai ales ca si chilotii ei erau uzi. Asta referitor la posibilitatea sa treaca prin chiloti. Apoi chiar daca ar trece de chiloti, ar intampina atatea greutati in a ajunge la uter, precum alpinistii la cucerirea Everestului. Posibilitatea - am testat-o real acu, dupa ce am citit intrebarea - e de 1 la mie.
Cum ai facut calculele de ai obtinut acest rezultat ?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 18 sep 2006 07:35 de Pasaroi_Cuminte

Cum ai facut calculele de ai obtinut acest rezultat ?

Probabil ca a incercat cu 1000 de femei si numai la una a prins => 1/1000

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

scris pe 18 sep 2006 20:03 de vali2jan

Probabil ca a incercat cu 1000 de femei si numai la una a prins => 1/1000

Gresesti: am numarat 1000 de spermatozoizi si i-am pus in interiorul chilotilor mei. Apoi am procedat ca tanarul care a pus intrebarea. Numai unul a reusit sa treaca prin panza ambilor chiloti

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

Crusher

Newbie
1 mesaje

->

scris pe 29 sep 2006 19:21 de Crusher

Sansele sunt foarte mici deoarece in timpul actului sexual cand masculul ejectueaza in femela, din 100.000 de spermatozoizi supravietuiesc doar 10.000 + se mai pierd pe drum si mai raman vreo 1.000 dar este nevoie de 1 singur pus pe fapte ca sa intre-n ovul si sa creeze bebelushul, dar fata avand chilotzeii pe ea, 90.000 sau pierdut pe chilotzei, 9.000 au murit la trecerea dintr-un mediu in altul, iar 1.000 sau pierdut pe drum ( desi nu cred ca aia au ajuns in vagin ) deci in concluzie raspunsul este ca sansele ca ea sa fi ramas gravida sunt de 0.01/100.000 asta insemnat ca Nu have phun si data viitoare mai usor cu joaca :P

When Life Turns The Back On You.... Fuck Her Ass !
sus

painkillerit

Junior member
16 mesaje

scris pe 28 oct 2006 21:53 de painkillerit

astia mici sunt atat de buclucasi

mai bine va jucati in nisip decat sa va informati un pic. macar acolo nu riscati sa va inmultiti.

dreptate ai )

don`t let memories kill u !
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: ->

scris pe 29 oct 2006 23:57 de Necunoscut

0,000000000000...000001 %

Nu se intampla nimic!
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

scris pe 1 iul 2008 04:31 de GhoTiK

Gresesti: am numarat 1000 de spermatozoizi si i-am pus in interiorul chilotilor mei. Apoi am procedat ca tanarul care a pus intrebarea. Numai unul a reusit sa treaca prin panza ambilor chiloti

sunteti totali=))

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

Re: Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe

scris pe 1 iul 2008 07:15 de AlexeyHD

sanse nule
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

scris pe 1 iul 2008 07:19 de AlexeyHD

P.S. Copii, daca tot va arde de prostii si preferati sa ramaneti cu chiloteii pe voi, macar folositi prezervativul...

si cu chilotei si cu prezervativ... protectie anti-bebe 101% =))
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

scris pe 1 iul 2008 07:25 de AlexeyHD

eu nu inteleg ce nu va "jucatzi" asa fara chilotzei si tu scumpule cu un prezervativ..me knoez

asa asa :P

Un sfat din partea doctorului.... probabil d data asta ai avut noroc nu te mai juca cu focul..... foloseste prezervativul renunta la chiloti ii mult mai fain asa si riscurile dispar...

dar ai grija si ce prezervativ cumperi :P
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

scris pe 1 iul 2008 07:27 de AlexeyHD

asta sigur avea motoras nuclear )
sus

dyaniss

Senior member
57 mesaje

scris pe 2 iul 2008 14:30 de dyaniss

da este adevarat....din cate stiu eu....kiar dak ai sperma pe deget si-l introduci in vagin poate ramane insarcinata....nu k as vrea sa te sperii....dar poate in perioada aceea nu avea ovulatie.....ai grija de u..bay:-'

Iubeste-ma!
tine-ma strans in brate,
saruta-ma

iubeste-ma cu agresivitate
pt ca si eu
te iubesc

fa dragoste cu mine
luni intregi

fara iesiri din camera
fara oprire
fara respiratie
fara false pudori
fara mancare
fara apa vin sau sampanie

numai schimb de fluide

cand ne iubim
nu te mai gandi la mine
ci la noi

sa ne bucuram de orele scurte
de la sfarsitul zilelor cu zile aurii
unde curge apa plata la robinet
si drumurile sunt la distante
scurte de 45 mile

vreuu sa
te porti frumos cu mine
poate imi faci gris
sau cacao cu lapte si cozonac
vreau sa
ne murdarim in pat cu frisca
amestecata
cu mure proapat culese
asezate pedant
in triunghiuri de clatite
aburinde

apoi sa reincepem
muscatul buzelor ore in sir
grabiti sa ne traim viata
pierduta atatia ani
din cauza destinui demn de purgatoriu:love
sus

havesomefish

Junior member
15 mesaje

Re: Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe

scris pe 11 iul 2008 02:24 de havesomefish

sansele nu prea exista...dar data viitoare nu te mai juca cu focul si du'te frumos la farmacie,cere niste prezervative si joaca'te asa daca vrei...
sus

sw3et3st

Senior member
149 mesaje

Re: Re: Poate ramane insarcinata daca avea chiloti

scris pe 11 iul 2008 14:41 de sw3et3st

ceea ce eu nu inteleg e daca tu ai bagat penisul inauntru sa daca pur si simplu v-ati atins? daca doar v-ati atins sansele sunt minime.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online