Intarziere ciclu, sunt insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Anca_28

Newbie
9 mesaje

Intarziere ciclu, sunt insarcinata?

scris pe 11 sep 2006 09:50 de Anca_28

well...am si eu o problema care ma tot macina de cateva zile..si care pur si simplu ma termina psihic...nu mai suport...acum vreo 2-3 saptmani am facut pentru prima oara dragoste cu prietenul meu..insa nu ne-am protejat chiar de la inceput.menstruatia mi-a intarziat deja 5 zile...ar putea fi o dereglare a metabolismului meu..sau exista sansa sa fi ramas insarcinata?stiu ca ar trebui sa ma duc sa-mi fac un test de sarcina sa vad cum stau treburile..dar pur si simplu imi e groaza de rezultat...pls..help
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: insarcinata?

scris pe 11 sep 2006 11:19 de Dysdera

well...am si eu o problema care ma tot macina de cateva zile..si care pur si simplu ma termina psihic...nu mai suport...acum vreo 2-3 saptmani am facut pentru prima oara dragoste cu prietenul meu..insa nu ne-am protejat chiar de la inceput.menstruatia mi-a intarziat deja 5 zile...ar putea fi o dereglare a metabolismului meu..sau exista sansa sa fi ramas insarcinata?stiu ca ar trebui sa ma duc sa-mi fac un test de sarcina sa vad cum stau treburile..dar pur si simplu imi e groaza de rezultat...pls..help

incearca totusi testul ala de sarcina..sansele sa fi ramas insarcinata sunt..

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Intarziere ciclu, sunt insarcinata?

scris pe 12 sep 2006 16:13 de LonelyGirl

Nu ai dat prea multe detalii.Ce inseamna "de la inceput"?Unde a avut loc ejaculare?Fii putin mai explicita te rog

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Anca_28

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Intarziere ciclu, sunt insarcinata?

scris pe 12 sep 2006 18:18 de Anca_28

nu mai trebuie detalii...am scapat de griji..azi "mi-a venit" de acum o sa am mai multa grijia..nu mai vreau sa trec iar prin asta.. ms pt sfaturi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online