Orgasm... lipsa

Pagina 1 din 1
1

terranova

Guest

Orgasm... lipsa

scris pe 20 sep 2006 21:57 de terranova

Am o relatie cu un baiat foarte special. Adica suntem de 11 luni impreuna si am trecut impreuna prin multe lucruri.

Problema este ca de ceva timp, cam 1 luna, 2, nu mai am orgasm. Cand facem dragoste totul e frumos si imi place, doar ca el a observat ca ceva lipseste la mine si a inceput sami spuna ca mie nu imi mai place sa fiu cu el , a zis chiar si ca nu il mai iubesc, ca asta ar fi motivul.

Motivul insa este altul. Eu am fost virgina. Dupa ce am facut dragoste, ce pot sa spun decat ca de fiecare data imi placea mai mult. Eu am avut orgasm de la primul contact sexual, si dupa aceea la fiecare, 1 data chiar si doua am avut.Oricum, de cateva luni sa instalat monotonia, si preludiul nu mai exista deloc, sau doar o atingere atat, si de asta eu nu mai ajung la punctul maxim. E prea direct.

Am vrut sai zic lucrurile astea o data...dar stiu ca o sa se supere pe mine, si no sa ma creada, o sa zica ca eu sunt vinovata, nu el, si o sal deranjeze destul de tare.

Nu stiu ce sa fac...Acum e suparat pe mine....
sus

BBL

Guest

Re: orgasm...lipsa

scris pe 21 sep 2006 00:37 de BBL

Am o relatie cu un baiat foarte special. Adica suntem de 11 luni impreuna si am trecut impreuna prin multe lucruri.

Problema este ca de ceva timp, cam 1 luna, 2, nu mai am orgasm. Cand facem dragoste totul e frumos si imi place, doar ca el a observat ca ceva lipseste la mine si a inceput sami spuna ca mie nu imi mai place sa fiu cu el , a zis chiar si ca nu il mai iubesc, ca asta ar fi motivul.

Motivul insa este altul. Eu am fost virgina. Dupa ce am facut dragoste, ce pot sa spun decat ca de fiecare data imi placea mai mult. Eu am avut orgasm de la primul contact sexual, si dupa aceea la fiecare, 1 data chiar si doua am avut.Oricum, de cateva luni sa instalat monotonia, si preludiul nu mai exista deloc, sau doar o atingere atat, si de asta eu nu mai ajung la punctul maxim. E prea direct.

Am vrut sai zic lucrurile astea o data...dar stiu ca o sa se supere pe mine, si no sa ma creada, o sa zica ca eu sunt vinovata, nu el, si o sal deranjeze destul de tare.

Nu stiu ce sa fac...Acum e suparat pe mine....

Cel mai bine e sa discutati fata in fata problema si fiecare sa spuneti ce simtiti si fiecare sa vorbeasca pe rand, celalalt sa il asculte. Cred ca veti intelege amandoi ce se intampla daca veti discuta...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 sep 2006 16:21 de Nekunoskuta

Daca ar reactiona asa inseamna ca nu stie sa discute si sa-si asume vina. E normal ca tu sa simti nevoia unui preludiu mai lung sau mai scurt dar sa fie. Daca nu vrei o discutie directa incearca sa-l faci sa inteleaga prin gesturi. Daca te atinge apoi te dezbraca direct opreste-l cu delicatete si spune-i sa mai astepte pentru ca ar fi mai excitant. Dar cel mai bine ar fi sa discuti cu el.

Nimic...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 21 sep 2006 21:40 de mya

asta fiindca ca tu nu discutzi cu el pentru a-i da niste motive, niste explicatzii, care sa-l lamureasca. el nu poate ghici ce vrei tu, care sunt framantarile tale. poate doar sa le intuiasca, dar nu este echivalent cu certitudinea.

Motivul insa este altul. Eu am fost virgina. Dupa ce am facut dragoste, ce pot sa spun decat ca de fiecare data imi placea mai mult. Eu am avut orgasm de la primul contact sexual, si dupa aceea la fiecare, 1 data chiar si doua am avut.Oricum, de cateva luni sa instalat monotonia, si preludiul nu mai exista deloc, sau doar o atingere atat, si de asta eu nu mai ajung la punctul maxim. E prea direct. Am vrut sai zic lucrurile astea o data...dar stiu ca o sa se supere pe mine, si no sa ma creada, o sa zica ca eu sunt vinovata, nu el, si o sal deranjeze destul de tare.Nu stiu ce sa fac...Acum e suparat pe mine....

te gandesti prea mult la el si la bunastarea relatiziei, si deloc la tine. tu faci compromisuri, iar el te acuza. daca nu esti de acord cu anumite lucruri in relatzie, trebuie sa fie discutate intre voi, numai asa se pot rezolva pe parcurs, daca tu continui in ritmul asta, el nu va afla ce nu functioeaza, va crede in continuare ca nu mai tzii la el, o sa devii destul de reticenta cand va veni vorba de sex, relatzia se va raci. si totul pentru ca ti-e teama sa vorbesti cu el, si anticipezi momentele, consideri ca il va deranja foarte tare. nu trebuie sa tzipi la el, sa iasa ditamai scandalul. calm, cu argumente. daca spui ca atzi trecut prin multe impreuna si avetzi o relatzie de aproape un an, ar trebui sa inteleaga si impreuna sa gasiti niste rezolvari pentru bunastarea amandurora, nu doar a unuia. daca si dupa ce-i spui clar si raspicat plangerile tale...

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: orgasm...lipsa

scris pe 21 sep 2006 22:04 de webstar

asta fiindca ca tu nu discutzi cu el pentru a-i da niste motive, niste explicatzii, care sa-l lamureasca. el nu poate ghici ce vrei tu, care sunt framantarile tale. poate doar sa le intuiasca, dar nu este echivalent cu certitudinea.

te gandesti prea mult la el si la bunastarea relatiziei, si deloc la tine. tu faci compromisuri, iar el te acuza. daca nu esti de acord cu anumite lucruri in relatzie, trebuie sa fie discutate intre voi, numai asa se pot rezolva pe parcurs, daca tu continui in ritmul asta, el nu va afla ce nu functioeaza, va crede in continuare ca nu mai tzii la el, o sa devii destul de reticenta cand va veni vorba de sex, relatzia se va raci. si totul pentru ca ti-e teama sa vorbesti cu el, si anticipezi momentele, consideri ca il va deranja foarte tare. nu trebuie sa tzipi la el, sa iasa ditamai scandalul. calm, cu argumente. daca spui ca atzi trecut prin multe impreuna si avetzi o relatzie de aproape un an, ar trebui sa inteleaga si impreuna sa gasiti niste rezolvari pentru bunastarea amandurora, nu doar a unuia. daca si dupa ce-i spui clar si raspicat plangerile tale...

Trebuie doar putin curaj si totul se poate rezolva

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 23 sep 2006 04:14 de LonelyGirl

Oricum se supara..si daca-i zici, si dac nu.Ar trebui sa ii zici.Sunt sigura ca dupa o mica discutie problema se va rezolva

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online