Fetele se masturbeaza??

Sondaj: Femeile se masturbeaza???

Pagina 1 din 2
1   2   »

naGma

Newbie
9 mesaje

Fetele se masturbeaza??

scris pe 2 oct 2006 22:52 de naGma

uite cum sta treaba....eu am avut multe prietene si amice si nici una dintre ele nu a vrut sa recunoasca faptul ca se masturbeaza....oare chiar asa e sau le e rusine sa recunoasca..

Cu viata nu te iei la tranta...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 3 oct 2006 07:34 de valentine

unele da...unele nu
sus

Jarod

Guest

scris pe 3 oct 2006 14:13 de Jarod

Vezi ce smechere sunt ?
Bineinteles ca se masturbeaza si ele , numai ca nu recunoaste fiecare.Am avut partenere care se masturbau vorbind la tel , sau chiar si in timpul actului sexual , altele recunosteau fara retinere ca o fac iar alta categorie .....nici in ruptul capului............cu toate ca o faceau si ele .
sus

eu

Guest

scris pe 3 oct 2006 15:13 de eu

da se masturbeaza, toate
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 3 oct 2006 15:31 de Duduia

Vezi ce smechere sunt ?
Bineinteles ca se masturbeaza si ele , numai ca nu recunoaste fiecare.Am avut partenere care se masturbau vorbind la tel , sau chiar si in timpul actului sexual , altele recunosteau fara retinere ca o fac iar alta categorie .....nici in ruptul capului............cu toate ca o faceau si ele .

jarod??? ce mai caunta inca un botosanean pe aici?

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 3 oct 2006 16:04 de mya

da se masturbeaza, toate

fals...sper ca nu ma taxezi daca am indraznit sa te contrazic

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 3 oct 2006 16:37 de carrie

nu toate, dar majoritatea (vreo 60-70 la suta). si asta oricum este un lucru f bun, ajuta si la imbunatatirea vietii sexuale. mai ales ca, statistic vorbind, in principal din cauza anatomiei, aproape jumatate din femei nu pot obtine un orgasm prin contact normal.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

naGma

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 3 oct 2006 21:39 de naGma

si atunci de ce frica asta de a recunoaste un lucru ce nu e penibil sau rusinos...

Cu viata nu te iei la tranta...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 3 oct 2006 21:42 de carrie

pentru ca multa vreme in istorie, si uneori chiar si in zilele noastre, cautarea placerii de catre femeie era vazuta ca un lucru condamnabil, diavolesc chiar in unele perioade, anormal, curvesc, nepotrivit cu o "doamna"... e chestia ca femeia inca este vazuta ca o fiinta mai putin sexuala, care nu prea simte nevoi "acute", care o face in primul rand pentru partener, care nu trebuie "sa se lase" decat daca e ceva serios, pentru ca doar nu o face pentru ea... mentalitatea...

prin cautarea placerii nu ma refer numai la masturbare, ci si chiar uneori, la dorinta de a se simti bine in timpul actului sexual (avand in vedere ca in anumite tratate din alte epoci se stipula ca in timp ce barbatul isi face "datoria" femeia sa stea cu picioarele putin desfacute, sa nu faca nici o miscare, sa nu vorbeasca si nici chiar sa scoata vreun sunet si sa se gandeasca la binele pe care il va face natiunii prin procreatie...)

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

MARYN_POWER

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 4 oct 2006 00:12 de MARYN_POWER

Bah da papagal mai suntezi cum draq nu se masturbeasa va minte ele se masturbeaza mai rau ca noi baeti nu le mai credeti ce spun ele ca mint mult daca e vreo una care suctine ca nu se masturbeaza sa ma contazica pe mine va astept fetelor sa va aparati
sus

MARYN_POWER

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 4 oct 2006 00:13 de MARYN_POWER

fals...sper ca nu ma taxezi daca am indraznit sa te contrazic
si eu te contazic mai grav u te masturbezi cel mai mult din toate fetele ca teai simtit
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 4 oct 2006 00:20 de LonelyGirl

da se masturbeaza, toate

Ai facut tu studii??

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza?

scris pe 4 oct 2006 00:22 de LonelyGirl

Bah da papagal mai suntezi cum draq nu se masturbeasa va minte ele se masturbeaza mai rau ca noi baeti nu le mai credeti ce spun ele ca mint mult daca e vreo una care suctine ca nu se masturbeaza sa ma contazica pe mine va astept fetelor sa va aparati

Da, te contrazic eu.Cum ai putea sa imi aduci argumente?Daca tu cunosti cateva care se masturbeaza nu cred ca poti generaliza la cel mai inalt grad

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza??

scris pe 4 oct 2006 00:37 de mya

si eu te contazic mai grav u te masturbezi cel mai mult din toate fetele ca teai simtit

vezi sa nu-mi lasi vanatai de la atata "gravitate" ... destul de lipsit de ratzionament modul tau de a gandi, insa, fara de-astia ca tine nu s-ar face distinctzia intre om istetz, perspicace, si om cu o mentalitate lenta, greoaie. in fine ... erau doua ipostaze care trebuiau luate in calcul: Da sau Nu, si in functzie si de modul in care mi-am sustzinut afirmatzia puteai sa tragi o concluzie. nu cred ca ai sesizat "raspunsul corect". daca nu toata lumea gandeste prcum tu, nu inseamna ca noi nu gandim cum trebuie, ci nu suntem pe aceeasi lungime de unda. vb de femeile la scara globala, un nr imens, in care parerile si "ocupatziile" difera. iti mai dau o sansa, vezi cum o irosesti

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza?

scris pe 4 oct 2006 01:11 de DarkAngel

o luam mai simplu nimic nu e imposibil unlele lucruri is mai mult probabile si altele mai putin indiferent de situatie.... deci ceea ce afirmi tu fara un studiu clar facut nu poate fi argumentat unde iti este argumentul ? ? doar ca asa crezi tu ca ar fi normal.. hai sa-ti zic ce am descoperit de mai de mult.... nu exista normal... si nici nu a existat vreodata ii doar o iluzie... (be open minded) Dormi in pace.....
sus

mozart_andre

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbe

scris pe 18 mai 2007 23:30 de mozart_andre

normal ca se masturbeaza ,,.,., toate fetele se masturbeaza nui nici o fata care nu se masturbeaza..cine zice ca nu e o mare mincinoasa sau ii ie rusine

andrei
sus

BlueEyes

Guest

scris pe 19 mai 2007 00:01 de BlueEyes

Vibratorul intensifica viata sexuala si este de un real ajutor pentru persoanele care ating cu greu orgasmul si mai mult decat atat, poate fi folosit pentru atingerea mai multor orgasme! Multe femei in ziua de azi nu se mai pot concentra si sunt distrase de la sex. Vibratorul vine in ajutorul lor si le face sa simta din nou excitarea si trairea orgasmului. Are si un rol medical, fiind si un tratament pentru persoanele isterice sau pentru a preveni congestia sangelui in uter. Daca va este rusine sa intrati intr-un sex shop, puteti cumpara si online...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se mast

scris pe 19 mai 2007 14:22 de Nekunoskuta

Vibratorul intensifica viata sexuala si este de un real ajutor pentru persoanele care ating cu greu orgasmul si mai mult decat atat, poate fi folosit pentru atingerea mai multor orgasme! Multe femei in ziua de azi nu se mai pot concentra si sunt distrase de la sex. Vibratorul vine in ajutorul lor si le face sa simta din nou excitarea si trairea orgasmului. Are si un rol medical, fiind si un tratament pentru persoanele isterice sau pentru a preveni congestia sangelui in uter. Daca va este rusine sa intrati intr-un sex shop, puteti cumpara si online...

Da...cred ca e vorba de reclama aici. Cu toate astea, repet ce am mai spus si pe alt subiect: daca obtii placere exclusiv cu ajutorul vibratorului de ce traiesti in cuplu? Vibratorul poate fi un preludiu si atat.

Nimic...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se

scris pe 19 mai 2007 15:44 de stefanoski

Daca tot am dat cu ochii de subiectl asta, imi spun si eu parerea. Cred ca nu toate, dar multe fete se masturbeaza numai ca le este rusine sa recunoasca...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Diana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele

scris pe 7 aug 2007 20:33 de Diana

Daca tot am dat cu ochii de subiectl asta, imi spun si eu parerea. Cred ca nu toate, dar multe fete se masturbeaza numai ca le este rusine sa recunoasca...

oare de ce le e rusine? pentru k raspunsurile pe care le vor primi or sa fie de genu: "duci lipsa", "gasesteti un baiat", "o sa mori fata batrana" etc..si dak stai si te gandesti...un baiat satisface mai greu o fata decat se poate satisface ea singura asa k majoritatea baietilor...dak nu toti..concureaza la capitolu satisfactie
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

scris pe 8 aug 2007 15:04 de nypd

nu se masturbeaza. nimeni, nimeni.
toate is superfemele, toti is supermasculi.

yeah, right.
eu zic ca se masturbeaza rau de tot dar n-ar recunoaste pt aproape nimic in lume

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

Andrea

Guest

SPUNETIM

scris pe 22 aug 2007 12:37 de Andrea

Sunt fata si am 14 ani imi puteti spune si mie cum se face masturbarea [la fete]?
sus

h007

Guest

Re: SPUNETIM

scris pe 29 aug 2007 18:19 de h007

Sunt fata si am 14 ani imi puteti spune si mie cum se face masturbarea [la fete]?

incearca usor pe clitoris ,dar mai bine fa o partida de sex
sus

antrax

Senior member
66 mesaje

scris pe 30 nov 2007 21:14 de antrax

parerea mea este ca majoritatea se masturbeaza dar acesta este doar unul dintre cele mai ascunse secrete la o femeie. si femeile maritate apeleaza la asa ceva . lipsa unui partener este de obicei principalul motiv al masturbarii . oricum tu teai masturbat???????????????????????????????????????????????
sus

lauraa

Newbie
1 mesaje

scris pe 30 nov 2007 23:34 de lauraa

100% la suta toate se masturbeaza si este ceva normal

a
sus

antrax

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se mast

scris pe 30 nov 2007 23:44 de antrax

100% la suta toate se masturbeaza si este ceva normal

ei bine aici ai exagerat un pic dar oricum majoritatea o fac
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 1 dec 2007 11:19 de baby

da se masturbeaza, toate

sau nu!!!
pai toti baietii se masturbeaza? si dak da....cine stie cu sigur?
sunt doar presupuneri k sa nu adoarma unii!! e drept k sunt si fete care o fac ..sunt si baieti dar nu poti zice cu atata sigurantza k toate o fac!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

valijan

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se

scris pe 1 dec 2007 11:33 de valijan

ei bine aici ai exagerat un pic dar oricum majoritatea o fac
Am gasit mai multe sondaje si studii facute. Din ele reiese ca nu toata lumea se masturbeaza, dar majoritatea DA. Mai mult barbatii (procente cuprinse intre 89 si 98%), dar si femeile (aici procentele sunt intre 40 si 85%). Din studiile facute se constata ca procentul la femei a crescut in ultimii 20-30 de ani - de cand sexologia pune masturbarea in randul actiunilor sexuale normale - in mod vertiginos. Dar sa stiti ca toate studiile facute, mai ales in randul femeilor, sunt subiective, deoarece ele sunt mai retinute.
Acu 20-30 de ani si masturbarea la barbati era privita ca ceva rusinos, deoarece era considerata ca o boala. Si acu, mai ales tinerii, nu recunosc, deoarece sunt considerati onanisti deoarece nu sunt in stare sa aiba o partenera de sex.
Si inca o problema: cum sa recunoasca fetele, daca baietii, cu o ichizitoriala atitudine - ca mai sus - aproape le acuza ca se masturbeaza. Fenomenul este unul normal. Masturbarea se practica si in viata cuplurilor, ca preludiu sau in situtii deosebite.

Putem afirma despre altii ca nu sunt normali? Noi cum suntem?
sus

antrax

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele

scris pe 4 dec 2007 01:24 de antrax

Am gasit mai multe sondaje si studii facute. Din ele reiese ca nu toata lumea se masturbeaza, dar majoritatea DA. Mai mult barbatii (procente cuprinse intre 89 si 98%), dar si femeile (aici procentele sunt intre 40 si 85%). Din studiile facute se constata ca procentul la femei a crescut in ultimii 20-30 de ani - de cand sexologia pune masturbarea in randul actiunilor sexuale normale - in mod vertiginos. Dar sa stiti ca toate studiile facute, mai ales in randul femeilor, sunt subiective, deoarece ele sunt mai retinute.
Acu 20-30 de ani si masturbarea la barbati era privita ca ceva rusinos, deoarece era considerata ca o boala. Si acu, mai ales tinerii, nu recunosc, deoarece sunt considerati onanisti deoarece nu sunt in stare sa aiba o partenera de sex.
Si inca o problema: cum sa recunoasca fetele, daca baietii, cu o ichizitoriala atitudine - ca mai sus - aproape le acuza ca se masturbeaza. Fenomenul este unul normal. Masturbarea se practica si in viata cuplurilor, ca preludiu sau in situtii deosebite.

am citit si eu despre asa ceva pe net si cam astea sunt datele . dar acum depinde si de unde si in ce mediu este crescut fiecare. o fata de la sat fara televizor sau presa sigur nu stie ce este masturbarea . parerea mea
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 4 dec 2007 10:05 de katherine

nu se masturbeaza. nimeni, nimeni.
/quote]

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online