Vreau sa ii ofer partenerei sex oral...

Pagina 1 din 1
1

bla

Newbie
1 mesaje

Vreau sa ii ofer partenerei sex oral...

scris pe 5 oct 2006 11:02 de bla

dupa cum scrie si in titlu..nu stiu cum sa ii zic iubitei ca vreau sa ii fac sex oral..Pana acum nu am avut nici o tangenta sexuala cu ea..deoarece e virgina..suntem de 6 luni impreuna si vreau eu sa ii ofer acest lucru..Nu stiu cum va privi acest lucru daca ii voi spune verde in fata ca vreau sa ii fac cunnilingus..Pur si simplu simt eu si vreau sa ii ofer placere ei deoarece o iubesc dar nu stiu daca va accepta sau nu.
P.S.: ea are 17 eu fac acusi 20
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: vreau sa ii ofer partenerei sex oral...

scris pe 5 oct 2006 15:41 de valentine

Nu trebuie sa ii spui...
Pur si simplu faci un preludiu mai lung ca sa o incinti bine rau de tot,si de la burta,cobori cu sarutarile pe coapse si de acolo inaintezi usor usor spre vagin
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Vreau sa ii ofer partenerei sex oral...

scris pe 5 oct 2006 21:13 de Nekunoskuta

..nu stiu cum sa ii zic iubitei ca vreau sa ii fac sex oral..

Cine te obliga sa-i zici? Unele lucruri nu se zic inainte de a le face, poate ar fi o surpriza placuta pentru ea si risti sa o strici. Incet, incet, in timp ce va "giugiuliti" coboara si incepe. Daca e suprinsa intr-un mod placut, continua. Daca e suprinsa neplacut, opreste-te si acum e vremea unei discutii.

Nimic...
sus

bla

Guest

Re: Re: Vreau sa ii ofer partenerei sex oral...

scris pe 5 oct 2006 21:29 de bla

Cine te obliga sa-i zici? Unele lucruri nu se zic inainte de a le face, poate ar fi o surpriza placuta pentru ea si risti sa o strici. Incet, incet, in timp ce va "giugiuliti" coboara si incepe. Daca e suprinsa intr-un mod placut, continua. Daca e suprinsa neplacut, opreste-te si acum e vremea unei discutii.

oh..dar i-am zis azi..era oarecum speriata ca nu a mai facut asa ceva..dar din cate imi dau eu seama am inteles ca vrea.
sus

valijan

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa ii ofer partenerei sex oral..

scris pe 10 oct 2006 19:51 de valijan

oh..dar i-am zis azi..era oarecum speriata ca nu a mai facut asa ceva..dar din cate imi dau eu seama am inteles ca vrea.

Sa stii ca sunt putine femei care nu vor sa le faci sex oral, dar sunt. Asa cum este si un procent mic de barbati care refuza sexul oral facut de femei.

Putem afirma despre altii ca nu sunt normali? Noi cum suntem?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online