Baiat 19, fata 16

Pagina 1 din 1
1

webstar

Senior member
52 mesaje

Baiat 19, fata 16

scris pe 25 aug 2006 18:59 de webstar

Salut...ce mai faceti ???

Am si eu o intrebare...de fapt o prietena de-a mea, doreste sa afle si ea o parere.

Ei ii place de un baiat, acesta are 19 ani si ea 16; si pp ca si acestuia ii place de ea. Adik: intro zi normala aman2 ies afara si stau intr-un parc.

El sta cu baietii lui, ea cu fetele ei.

Lucrul cel mai ciudat e ca tot timpul el se uita dupa ea, vb (susoteste) cu cel mai bun prieten cand fata trece pe langa el, iar toata gask lui face tot felul de mici glumite legate de fata in cauza.

intrebarea ei : CE in seamna toate astea ????? Si oare chiar ii place de ea ? dak da...de ce nu are curajul sai zica cev....orice...

Va multumesc!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 26 aug 2006 16:02 de Nekunoskuta

Acestea sunt copilarii si venind din partea unui tip de 19 ani nu prea sunt bune. Ar trebui sa dea dovada de putina maturitate si daca vrea cu adevarat sa invite fata in oras.

Situatiile posibile sunt asa:
1. O place dar se da mare in fata prietenilor ca ea e moarta dupa el si ca poate sa o aiba oricand...bla...bla...bla...insa el chiar vrea ceva serios cu ea dar nu o invita pentru ca nu-si poate dezamagi "gasca" (adica adunatura aia de baieti la fel de imaturi )
2. Nu o place dar stie ca ea il place si isi bate joc de ea.

Ideea ar fi ca atunci cand o va invita in oras (daca se va intampla), ea sa aiba grija, mare grija sa observe intentiile lui pentru a nu ajunge doar o simpla cucerire cu care se va mandri el in gasca (aceeasi adunatura de imaturi )

Nimic...
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 26 aug 2006 19:24 de webstar

Acestea sunt copilarii si venind din partea unui tip de 19 ani nu prea sunt bune. Ar trebui sa dea dovada de putina maturitate si daca vrea cu adevarat sa invite fata in oras.

Situatiile posibile sunt asa:
1. O place dar se da mare in fata prietenilor ca ea e moarta dupa el si ca poate sa o aiba oricand...bla...bla...bla...insa el chiar vrea ceva serios cu ea dar nu o invita pentru ca nu-si poate dezamagi "gasca" (adica adunatura aia de baieti la fel de imaturi )
2. Nu o place dar stie ca ea il place si isi bate joc de ea.

Ideea ar fi ca atunci cand o va invita in oras (daca se va intampla), ea sa aiba grija, mare grija sa observe intentiile lui pentru a nu ajunge doar o simpla cucerire cu care se va mandri el in gasca (aceeasi adunatura de imaturi )

Sunt de acord cu tine...dar...oare...exista si posibilitatea sa fie....timid..mult mult prea timid ??

Stiu ca sunt copilarii , la varsta lui..si de asta aveam nevoie de ink o persoana sa confirme acest lucru...

Multumesc...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 27 aug 2006 19:21 de Nekunoskuta

...oare...exista si posibilitatea sa fie....timid..mult mult prea timid ??

Cred ca faza asta are o probabilitate de 5%. Daca are tupeu sa susuteasca si sa comenteze la adresa ei sigur nu e timid.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 17:32 de ExoticDream

Am si eu o intrebare...de fapt o prietena de-a mea, doreste sa afle si ea o parere.

Ei ii place de un baiat, acesta are 19 ani si ea 16; si pp ca si acestuia ii place de ea. Adik: intro zi normala aman2 ies afara si stau intr-un parc.

Lucrul cel mai ciudat e ca tot timpul el se uita dupa ea, vb (susoteste) cu cel mai bun prieten cand fata trece pe langa el, iar toata gask lui face tot felul de mici glumite legate de fata in cauza.

intrebarea ei : CE in seamna toate astea ????? Si oare chiar ii place de ea ? dak da...de ce nu are curajul sai zica cev....orice...

Va multumesc!

Ce inseamna toate astea? Aberatii adolescentine, cu toate ca la 19 ani te astepti la mai mult chiar si din partea unui baiat! Indiferent de parerea gastii, daca lui i-ar placea fata respectiva, ar gasi o cale sa o intalneasca, sa ii vorbeasca, si nu le-ar permite amicilor sa fac glume proaste pe seama ei. Timiditatea nu mi se pare varianta realista a problemei, mai degraba cred ca tipul nu are nici un gand in privinta fetei, se poarta la fel de infantil ca multi baieti care se cred interesanti cand barfesc pe seama fetelor care trec prin preajma lor! S-ar abtine daca si-ar da seama cat de penibili sunt!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 aug 2006 00:13 de Bozgoru

eu cred ca baiatu de 19 ani esti tu... si ca ,,prietena,, de 16... este fata de care iti place... ca raspuns.. du-te la ea.. i spune-i in fatza..
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

scris pe 29 aug 2006 17:55 de webstar

eu cred ca baiatu de 19 ani esti tu... si ca ,,prietena,, de 16... este fata de care iti place... ca raspuns.. du-te la ea.. i spune-i in fatza..

Scuza-ma dak o sa te supar , dar gresesti..dak teai uita la profilul meu ai vedea k sunt fata. (datele scrise acolo sunt reale).

Am postat acest subiect deoarece fata aceea este o amica de-a mea; Si la insistentele ei v-am scris voua. Tot ce sa scris pana acum(aceleasi idei, alte cuv)iam spus si eu, dar vroia si parerea altor pers, sa fie 100% convinsa.

Stiu ca sunt copilarii, stiu, stiu...am scris doar in speranta k si voi veti gandi la fel k mine.

Multumesc.

p.s.Fata nu si-a facut singura un cont pt k aveam eu si am considerat k este mai usor sa scriu in numele meu.
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 29 aug 2006 18:21 de Duduia

Va multumesc!

face la misto de ea.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 aug 2006 22:39 de Bozgoru

[bine refolmulez.. tu esti fata care are 16... si baiatu d ecare iti place are 19
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 30 aug 2006 07:26 de SORIN28

CE in seamna toate astea ????? Si oare chiar ii place de ea ? dak da...de ce nu are curajul sai zica cev....orice...

Ii place de ea dar parerea "baietilor" este mult mai importanta. "Cum sa cad eu in ochii gastii daca ei vad ca imi place de ea. Mai bine sa fac misto de ea cand trece ca sa nu ma fac eu de ras". Gandire de copil. Daca tot vrea sa stie ce gandeste, sa-l prinda odata singur fara baieti si sa-l intrebe

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 30 aug 2006 14:59 de mya

Daca tot vrea sa stie ce gandeste, sa-l prinda odata singur fara baieti si sa-l intrebe

sa-l supuna unui test psihologic dar si senzual in acelasi timp si sa-l ... determine sa spuna tot (ce vrea, ce simte...) sa-l scuture pana afla tot ce vrea de la el bafta

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 31 aug 2006 10:32 de Nekunoskuta

sa-l supuna unui test psihologic dar si senzual in acelasi timp si sa-l ... determine sa spuna tot (ce vrea, ce simte...) sa-l scuture pana afla tot ce vrea de la el bafta

Asta daca ar avea tupeu. Daca putea facea asta pana acum.

Nimic...
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

scris pe 15 oct 2006 16:04 de vali2jan

Va multumesc!

Ce cauti aia gasesti. Ce cauta fata in preajma gastii lui? De regula grupurile de baieti fac glumite pe seama fetelor ce trec sau stau aproape de ei, asa cum si fetele o fac pe seama baietilor. Eu zic altceva: sa-l prinda pe baiat si sa-i scoata ochii ca sa nu se mai uite la ea. Toate astea sunt copilarii.
Dar pare-mi-se ca fata este mai interesata de baiat si atunci se schimba calimera. Si ea vrea sa-i spunem noi daca baiatul o place. Pai de unde sa stim noi,daca ea are contact vizual cu el si nu-si da seama? Zic sa treaca pe langa el si sa-si "scrinteasca" glezna, sa vada ce face.
Acu vreau sa-i spun ceva supermoderatorului nostru care are o ura viscerala pentru barbati si nu pierde nici un prilej sa-i acuze. Sa stii ca am avut ocazia sa trec singur pe langa grup de femei. Ce am putut sa aud, n-am auzit niciodata din partea unui grup de barbati la adresa unei femei. Macar barbatii se abtin de cele mai multe ori de la unele asemenea expresii deosebit de vulgare.

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 oct 2006 00:46 de ExoticDream

Acu vreau sa-i spun ceva supermoderatorului nostru care are o ura viscerala pentru barbati si nu pierde nici un prilej sa-i acuze.

Tu ai o ura viscerala fata de mine de ti-ai facut un obicei din a-mi arunca sageti otravite din doua in trei posturi?!? Nu m-ai citit deloc bine, nu urasc barbatii si nu idolatrizez femeile, desi ma repet, ca sa fie clar, iti spun ca, dupa parerea mea, exista pe lumea asta atat barbati buni, cat si fete bune, atat barbati rai, cat si fete rele, plus categoria intermediara (asta ca sa nu ma acuzi ca vad totul in alb si negru)!

Sa stii ca am avut ocazia sa trec singur pe langa grup de femei. Ce am putut sa aud, n-am auzit niciodata din partea unui grup de barbati la adresa unei femei. Macar barbatii se abtin de cele mai multe ori de la unele asemenea expresii deosebit de vulgare.

In spiritul celor de mai sus, recunosc ca exista si fete care au un vocabular de cea mai joasa speta si care, culmea, se si mandresc cu el, totusi, personal nu mi-a fost dat sa aud comentarii ca cele despre care vorbesti, in schimb, am fost si eu, ca multe fete, tinta glumelor "bune" facute de unii baieti pe langa care s-a intamplat sa trec. Probabil barbatii care au o anumita educatie s-ar abtine de la asemenea comentarii, la fel si fetele...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

scris pe 19 oct 2006 17:32 de vali2jan

Tu ai o ura viscerala fata de mine de ti-ai facut un obicei din a-mi arunca sageti otravite din doua in trei posturi?!? Nu m-ai citit deloc bine, nu urasc barbatii si nu idolatrizez femeile, desi ma repet, ca sa fie clar, iti spun ca, dupa parerea mea, exista pe lumea asta atat barbati buni, cat si fete bune, atat barbati rai, cat si fete rele, plus categoria intermediara (asta ca sa nu ma acuzi ca vad totul in alb si negru)!

Nu, nu am nici ura viscerala fata de tine, nici cu femeile, in general, nu am nimic. Iubesc femeile
(- Iubesti Ioane femeile?
- Daaa!
- Dar ele pe tine?
- Si eu pe ele! ), le respect, deoarece fac sacrificii mai mari decat barbatii. Si imi displac barbatii care considera femeile inferioare. Dar si femeile care considera barbatii in acelasi mod.
Acu sunt de acord cu ce ai scris.
Spui ca nu te-am citit bine. Am citit foarte bine. Si am mai facut ceva: am scos postarile facute de tine in decursul a 3 luni si le-am dat - fara sa spun de unde sunt, de cine sunt scrise (femeie sau barbat) spre citire si analiza unui prieten psiholog. Concluzia: da, ai cativa dinti foarte mari impotriva barbatilor si .... (au fost mai multe, dar nu le expun aci)

In spiritul celor de mai sus, recunosc ca exista si fete care au un vocabular de cea mai joasa speta si care, culmea, se si mandresc cu el, totusi, personal nu mi-a fost dat sa aud comentarii ca cele despre care vorbesti, in schimb, am fost si eu, ca multe fete, tinta glumelor "bune" facute de unii baieti pe langa care s-a intamplat sa trec. Probabil barbatii care au o anumita educatie s-ar abtine de la asemenea comentarii, la fel si fetele...

Poate ai dreptate, dar e o zicala: apa Dunarii si gura lumii nu o poti opri. Trebuie sa traim in mediul pe care ni l-am format si la care mamele - deci femeile - au o contributie majora. Mi-a placut raspunsul lui Gabriel Cotabita la emisiunea "De trei ori femeie". Intrebat fiind de ce unii barbati sunt rai cu femeile, el a raspuns: barbatii sunt asa cum i-au crescut si educat mamele. Multe mame care au baieti au o atitudine ostila fata de fete, nici una nu e buna pentru fiul ei. Si asta se transmite si la ei.
Pai tu nu poti sa stii ce fac fetele in grup, ca nu ai trecut in calitate de purtator de "unelte" barbatesti pe langa ele.
Inchei spunandu-ti: nu sunt stapanit de ura fata de tine deoarece nu am de ce; dar nu-mi place cand din postarile tale, mai ales ca esti si moderator, reies mereu acuze la tot ce fac baietii si sfatuiesti fetele in sensul vinovatiei lor in orice relatie care nu merge.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 19 oct 2006 23:08 de ExoticDream

am scos postarile facute de tine in decursul a 3 luni si le-am dat - fara sa spun de unde sunt, de cine sunt scrise (femeie sau barbat) spre citire si analiza unui prieten psiholog. Concluzia: da, ai cativa dinti foarte mari impotriva barbatilor si .... (au fost mai multe, dar nu le expun aci)

Nu este prima data cand faci asa ceva, mi se pare un gest... sa zicem unfair, daca nu ma insel, exista un fel de lege care interzice folosirea textului scris al cuiva fara acordarea permisiunii autorului. Te-as sfatui sa nu-mi mai folosesti cuvintele (mai ales rupte din context!) pentru fel de fel de experimente psihologice. Daca nu esti de acord cu ceea ce scriu (cu toate ca interpretezi un pic eronat multe lucruri), poti sa-mi ignori posturile, OK?

barbatii sunt asa cum i-au crescut si educat mamele. Multe mame care au baieti au o atitudine ostila fata de fete, nici una nu e buna pentru fiul ei. Si asta se transmite si la ei.

Aici ai dreptate, dar este valabil pentru ambele sexe, copilul are tendinta sa generalizeze ceea ce a vazut si invatat acasa, in copilarie si la pubertate, in universul in care traieste mai tarziu. De acord ca o mare parte din vina pentru hibele de comportament o poarta educatia.

Pai tu nu poti sa stii ce fac fetele in grup, ca nu ai trecut in calitate de purtator de "unelte" barbatesti pe langa ele.

Nu, insa am fost in grupuri de fete cand pe langa acestea trecea un purtator de chestii din alea si nu le-am auzit comentand atat de colorat precum zici tu (spuneau eventual "Ia uitati-va ce tip bine e ala inalt si brunet care vine, mi-ar placea un iubit care sa arate asa!")

Inchei spunandu-ti: nu sunt stapanit de ura fata de tine deoarece nu am de ce; dar nu-mi place cand din postarile tale, mai ales ca esti si moderator, reies mereu acuze la tot ce fac baietii si sfatuiesti fetele in sensul vinovatiei lor in orice relatie care nu merge.

Inchei spunandu-ti: te inseli. Daca tot nu esti convins, pot sa-ti dau cel putin 5 exemple de fete de pe acest site al caror comportament vis-a-vis de baieti l-am criticat!

sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 20 oct 2006 21:10 de vali2jan

Nu este prima data cand faci asa ceva, mi se pare un gest... sa zicem unfair, daca nu ma insel, exista un fel de lege care interzice folosirea textului scris al cuiva fara acordarea permisiunii autorului. Te-as sfatui sa nu-mi mai folosesti cuvintele (mai ales rupte din context!) pentru fel de fel de experimente psihologice. Daca nu esti de acord cu ceea ce scriu (cu toate ca interpretezi un pic eronat multe lucruri), poti sa-mi ignori posturile, OK?

Te inseli foarte tare. Legea prevede sa nu folosesti un text din o lucrare stiintifica ca si cum ar fi a ta, deci fara sa citezi autorul. Un text publicat devine un text public si pot sa fac ce vreau cu el. Dupa publicare am aceleasi drepturi asupra lui, mai putin dreptul de autor.

Aici ai dreptate, dar este valabil pentru ambele sexe, copilul are tendinta sa generalizeze ceea ce a vazut si invatat acasa, in copilarie si la pubertate, in universul in care traieste mai tarziu. De acord ca o mare parte din vina pentru hibele de comportament o poarta educatia.

Eu nu am generalizat educatia, ci am situat-o exact acolo de unde o primeste. Asa ca 60-80% din educatia unui copil provine de la mame. Copii sunt tentati sa asculte mai mult de mame.

Nu, insa am fost in grupuri de fete cand pe langa acestea trecea un purtator de chestii din alea si nu le-am auzit comentand atat de colorat precum zici tu (spuneau eventual "Ia uitati-va ce tip bine e ala inalt si brunet care vine, mi-ar placea un iubit care sa arate asa!")

Chiar nu ma crezi. Dar am fost eu pus intr-o asemenea situatie. Si am avut ocazia sa aud femei injurand in asa mod, incat facea sa paleasca de invidie orice birjar. Nu sunt adeptul vulgaritatii, dar nici nu vreau ca fiecare sa fie ingeras. Haide sa traim in realitate.

Inchei spunandu-ti: te inseli. Daca tot nu esti convins, pot sa-ti dau cel putin 5 exemple de fete de pe acest site al caror comportament vis-a-vis de baieti l-am criticat!

Sunt exceptiile ce intaresc regula.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

scris pe 21 oct 2006 12:16 de ExoticDream

Te inseli foarte tare. Legea prevede sa nu folosesti un text din o lucrare stiintifica ca si cum ar fi a ta, deci fara sa citezi autorul. Un text publicat devine un text public si pot sa fac ce vreau cu el. Dupa publicare am aceleasi drepturi asupra lui, mai putin dreptul de autor.

Trebuie sa cercetez daca este asa, insa oricum mi se pare cel putin straniu sa ma folosesti pe post de cobai pentru testele tale psihologice fara a-mi cere acordul.

Eu nu am generalizat educatia, ci am situat-o exact acolo de unde o primeste. Asa ca 60-80% din educatia unui copil provine de la mame. Copii sunt tentati sa asculte mai mult de mame.

Chestiunea este valabila in cazul ambelor sexe.

Chiar nu ma crezi. Dar am fost eu pus intr-o asemenea situatie. Si am avut ocazia sa aud femei injurand in asa mod, incat facea sa paleasca de invidie orice birjar. Nu sunt adeptul vulgaritatii, dar nici nu vreau ca fiecare sa fie ingeras. Haide sa traim in realitate.

Sunt exceptiile ce intaresc regula.

Te cred, insa ceea ce ai auzit reprezinta... o exceptie, tocmai pentru ca traim in realitate trebuie sa recunoastem ca baietii au un vocabular mai.... colorat decat fetele (cu exceptiile de rigoare, evident)! Asta nu inseamna ca, daca fetele se exprima in mod vulgar ceva mai rar decat baietii, ele nu fac tampenii la fel de mari!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online