# De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

Pagina 1 din 1
1

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

# De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

scris pe 20 oct 2006 13:21 de Danny_DaBoss

chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui cel mai bun, prietenul lui zice : E draguta, trebuie sa imi iau si eu o fata asa. Daca femeia ii prezinta iubitul cel nou, prietenei ei bune, prietena buna zice : Trebuie sa-l am pe EL ! Si o sa-i rup gatul nenorocitei ca sa-l am. C.Rock hmm
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

scris pe 20 oct 2006 19:17 de Bozgoru

aici e o problema de milenii... si chestia asta apare numai la femei pt ca viata femeilor e ca un joc... in mintea lor.. se infiripa ceva cand vad un barbat cu o femeie..si vor sa i-l fure femeii ca sa arate ca e mai presus ca cotoharla cealalta...sau ca sa vada ea din curiozitate ce calitati are barbatul ala de sta cotoharla cu el.. atata gandesc ele.. sunt mai rele... n-ai ce sa le faci.. asta e instinctul lor de a acapara totul..de a testa totul... de a face comparatie... pacat...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

scris pe 20 oct 2006 23:35 de valentine

viata e o competitie iar ele vor sa isi arate superioritatea prin a avea cel mai bun mascul...si sa stii ca nu e doar la femei...si eu am furat gagicile a vreo 14 sau 15 (+/- 1) preteni intr-o vara doar sa le arat ca daca nu am pretena...nu inseamna ca nu am talent la fete
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

scris pe 20 oct 2006 23:43 de Necunoscut

Eu sunt de parere ca nu merita sa iti pierzi un prieten (adevarat) pentru o femeie, pentru ca femeile nu sunt... ceea ce par a fi s-ar putea sa ramai si fara femeie, si fara prieten.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele

scris pe 21 oct 2006 00:49 de valentine

Eu sunt de parere ca un prieten adevarat se gaseste extrem de greu in ziua de azi... deci normal ca nu as face greseala sa il pierd...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 21 oct 2006 01:19 de DarkAngel

chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui cel mai bun, prietenul lui zice : E draguta, trebuie sa imi iau si eu o fata asa. Daca femeia ii prezinta iubitul cel nou, prietenei ei bune, prietena buna zice : Trebuie sa-l am pe EL ! Si o sa-i rup gatul nenorocitei ca sa-l am. C.Rock hmm
NU e chiar asa... dar fetele deobicei nu risca o cearta cu prietena cea mai buna pt un barbat.... (de cele mai multe ori nu e valabil in toate cazurile) pe cand barbatu daca celalalt sar da la prietena lui lar distruge..... in varianta cealalta prietena cea mai buna a unei fete nu se va da la prietenul ei si nu va face remarci de genu daca face asa ceva nu este prietena ei cea mai buna.... sunt doar amice si atunci isi vor lua gatu pt un tip... o prietena adevarata nu face asa ceva nici nu se pune problema...si nici la barbat daca ii prietenu cel mai bun nu se ajunge la asa ceva daca se ajunge s-a inselat in privinta relatiei lor....
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 21 oct 2006 07:12 de Danny_DaBoss

lol... pe ce planeta traiti ?? orice ai face daca la prietna buna a iubitei tale ii place de tine si vrea sa te aiba, se da la tine si face tot posibilu sa castige, sa va desparta sau daca nu poate, macar sa se culce cu tine.. nu mai conteaza consecintele.nu o mai intereseaza prietena de o viata, o interesezi TU.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 21 oct 2006 10:41 de mya

complotul barbatilor. numai masculii si-au dat cu parerea pe-aici. ia sa echilibram putin balanta. sunt cazuri in care si femeia ar da la o parte o prietenie pentru o relatie, dar si cazuri in care un barbat si-ar da la o parte o prietenie adevarata pentru o femeie. nu ati facut statistici ca sa puteti afirma cine mai mult, si cine mai putin. ambele cazuri sunt la fel de valide. ca voi nu ati furat prietena celui mai bun amic de-al vostru nu inseamna ca altii nu au facut-o, sa nu ne pronuntem la o scara globala doar dupa 4-5 exemple de-aici. si luam si latura cealalta, a femeilor: eu nu am tradat o prietenie pentru un tip, cum probabil nici alte fete/femei de pe forum n-au facut

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 21 oct 2006 13:11 de carrie

chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui cel mai bun, prietenul lui zice : E draguta, trebuie sa imi iau si eu o fata asa. Daca femeia ii prezinta iubitul cel nou, prietenei ei bune, prietena buna zice : Trebuie sa-l am pe EL ! Si o sa-i rup gatul nenorocitei ca sa-

sunt cazuri si cazuri, insa in majoritatea situatiilor nu este nicidecum asa!! eu nu as renunta la o prietenie pentru un barbat. plimbati ursul ca nu sunteti chiar asa importanti, nu totul se invarte in jurul vostru, nu orice femeie isi da viata peste cap doar pentru ca apare gigi duru...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 21 oct 2006 19:00 de Danny_DaBoss

plimbati ursul ca nu sunteti chiar asa importanti, nu totul se invarte in jurul vostru, nu orice femeie isi da viata peste cap doar pentru ca apare gigi duru...
----------------------------------

totul se invarte in jurul vostru !! cum am mai zis si in alt topic.. totul e despre voi..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online