Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

scris pe 21 oct 2006 01:23 de ExoticDream

Ia sa vedem cum mai miroase lumea pe aici.... Cred ca a mai fost candva un topic asemenator, dar intre timp poate s-au schimbat gusturile, userii.... Aveti niste marci de cosmetice preferate? V-ar placea ca partenerul sa miroasa a ceva anume?

Intrebare suplimentara: Va deranjeaza daca partenerul este fumator si voi nu? Ce faceti in acest caz?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

scris pe 21 oct 2006 01:45 de Necunoscut

Ia sa vedem cum mai miroase lumea pe aici.... Cred ca a mai fost candva un topic asemenator, dar intre timp poate s-au schimbat gusturile, userii.... Aveti niste marci de cosmetice preferate? V-ar placea ca partenerul sa miroasa a ceva anume?

Intrebare suplimentara: Va deranjeaza daca partenerul este fumator si voi nu? Ce faceti in acest caz?

Well, la chestia cu fumatul.. nu fumez, ea nu fumeaza, miroase superb.. imi place ca se ingrijeste.. si parul ii miroase in orice moment al zilei a parfum.... degeaba, se vede ca e femeie

Cat despre mine prefer ca si After Shave Nivea pentru ca am un ten sensibil.

Curand am descoperit un spray/deodorant super... Hâttric se numeste

Chiar imi place!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 21 oct 2006 02:30 de Pasaroi_Cuminte

Aveti niste marci de cosmetice preferate?

Gama Adidas si Gillette

V-ar placea ca partenerul sa miroasa a ceva anume?

nu conteaza.

N-as face nimic. E dreptul lui.
E dreptul fiecaruia sa se simta liber.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

sala_dalles

Guest

scris pe 21 oct 2006 03:06 de sala_dalles

Aveti niste marci de cosmetice preferate?

(deo-parfum)
Clinique Happy,
L'EauParKenzo
Azarro

(after shave)
KenzoAir,
Aramis Life

Nu, imi plac surprizele si originalitatea. Vreau sa nu stiu.

Da. Ii cumpar Menthos sau... Tic-Tac cat incape.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 21 oct 2006 13:12 de mya

Ia sa vedem cum mai miroase lumea pe aici.... Aveti niste marci de cosmetice preferate?

nu in mod deosebit, imi place orice care miroase frumos (evident, frumos pentru mine). de obicei, imi iau parfumuri de la Avon sau Oriflame. acum am Today, si imi place mirosul. Ca produse de ingrijit mai folosesc de la Maybelline, Oriflame, Avon (indeosebi), Nivea, Dove (creme). nu am o marca preferata, ideea este ca produsele trebuie sa se adaptaze tenului meu si cerintelor mele.

sa miroasa ingrijit, asta da. dar nu un anume miros. asta tine si de preferintele lui. mie imi plac parfumurile dulci de exemplu, care miros a natura

am avut si relatii in care tipul fuma. se simte clar diferenta, pe haine, in vestimentatie, pana si in obiectele personale. dintre un fumator si un nefumator, clar as alege un nefumator, insa dragostea nu tine cont de aspectul acesta. in cazul in care el ar fuma, as incerca pe cat posibil sa ameliorez "mireasma" provocata de fumul de tigare, pe care nu-l suport

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

scris pe 21 oct 2006 13:48 de valentine

Terminati-va cu cosmeticele de la Avon si Oriflame ca alea is cosmeticele saracului
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice prefer

scris pe 21 oct 2006 13:50 de ExoticDream

Terminati-va cu cosmeticele de la Avon si Oriflame ca alea is cosmeticele saracului

Daca atat ne permit resursele financiare, ce sa facem si noi? Nu suntem toti miliardari....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice pr

scris pe 21 oct 2006 14:17 de Necunoscut

Mie imi plac alea de la 38 de mii!

Acum s-au smecherit, e 39.000 !!!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetic

scris pe 22 oct 2006 17:52 de carrie

dupa parerea mea, este foarte sexi ca un barbat sa miroasa a parfum de calitate combinat cu tutun...ma innebuneste.

cat ma priveste pe mine, parfumurile mele preferate sunt cele de la hugo boss (in special deep red), escada magnetism, j'adore, opium (numai la ocazii, e prea greu, nu prea e genul meu, dar mi se pare cu adevarat deosebit)... oricum mereu sunt in cautarea unei arome noi, nu pot fi fidela nici unui parfum, oricat mi-ar placea...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice pr

scris pe 22 oct 2006 18:20 de valentine

Daca atat ne permit resursele financiare, ce sa facem si noi? Nu suntem toti miliardari....

Nu trebe sa fii miliardar sa iti poti permite sa iti cumperi un parfum calumea macar odata la 2 luni...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosm

scris pe 22 oct 2006 18:21 de valentine

dupa parerea mea, este foarte sexi ca un barbat sa miroasa a parfum de calitate combinat cu tutun.

M-ai mirosit ai?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/

scris pe 23 oct 2006 01:24 de mya

M-ai mirosit ai?

hapciu ... (si nu e stranut)
lauda de sine ... stii tu cum miroase

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 23 oct 2006 01:27 de mya

Nu trebe sa fii miliardar sa iti poti permite sa iti cumperi un parfum calumea macar odata la 2 luni...

defineste calumea
Avon si Oriflame au parfumuri chiar dragute, cu arome interesante, unele mai ieftine, altele mai scumpe, in functie de buget.
and by the way, cand te dai cu un parfum nu scrie pe tine ca te-ai dat cu X marca, ce a costat un milion luat din X magazin (cat mai "fitzos"), sau cu Y parfum, ce a costat patru sute de mii, luat de la un chiosc

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 oct 2006 01:35 de ExoticDream

dupa parerea mea, este foarte sexi ca un barbat sa miroasa a parfum de calitate combinat cu tutun...ma innebuneste.

Merge foarte bine si fara tutun! Nici after-shave-ul de calitate nu este de ignorat....

oricum mereu sunt in cautarea unei arome noi, nu pot fi fidela nici unui parfum, oricat mi-ar placea...

Si mie imi place noutatea, problema este ca nu am gasit multe intre care sa nu ma pot decide, am testat in cateva randuri aproape toate parfumurile expuse in galantare si tot la "Naomi Campbell" si "Cindy Crawford" m-am oprit (am schimbat doar modelul, nu si gama).

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 oct 2006 01:42 de ExoticDream

Ei nu! Un parfum "ca lumea" costa minimum 25-30 Euro, iar a investi 12,5-15 Euro pe luna pentru asa ceva nu este la indemana oricui, OK? Daca ai serviciu si castigi cel putin 500 Euro pe luna sau daca taticu' are firma si te tine in brate, discutam de la parfumuri de 50 Euro in sus! Pana atunci, ne multumim si cu cate un "Little Black Dress" sau "Today" de la Avon sau Oriflame, necazul este ca mirosul dispare dupa nici jumatate de ora de cand ai folosit parfumul!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 23 oct 2006 10:06 de Pasaroi_Cuminte

Ei nu! Un parfum "ca lumea" costa minimum 25-30 Euro, iar a investi 12,5-15 Euro pe luna pentru asa ceva nu este la indemana oricui, OK? Daca ai serviciu si castigi cel putin 500 Euro pe luna sau daca taticu' are firma si te tine in brate, discutam de la parfumuri de 50 Euro in sus! Pana atunci, ne multumim si cu cate un "Little Black Dress" sau "Today" de la Avon sau Oriflame, necazul este ca mirosul dispare dupa nici jumatate de ora de cand ai folosit parfumul!

pai calitate costa.
"Ce este eftin nu merita" .
Cervantes

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after sh

scris pe 23 oct 2006 13:17 de valentine

hapciu ... (si nu e stranut)
lauda de sine ... stii tu cum miroase

da...parfumul meu miroase foarte bine
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 oct 2006 13:22 de valentine

defineste calumea
Avon si Oriflame au parfumuri chiar dragute, cu arome interesante, unele mai ieftine, altele mai scumpe, in functie de buget.
and by the way, cand te dai cu un parfum nu scrie pe tine ca te-ai dat cu X marca, ce a costat un milion luat din X magazin (cat mai "fitzos"), sau cu Y parfum, ce a costat patru sute de mii, luat de la un chiosc

calumea in cazul asta = Hugo Boss,Armani,Pierre Cardin,D&G,Kenzo,Christian Dior,etc

Avon si Oriflame comparate cu parfumurile calumea.... e ca si cum ai compara hainele de la taraba din Obor cu Hainele din Plazza...
Si cand te dai cu un parfum scrie pe tine ca te-ai dat cu un parfum bun ce a costat 2-3 milioane (la un milion sunt sticulutele alea cu care te dai de 5 ori si gata parfumul),intrucat miroase,pe cand ala la 400-500 mii miroase pana cand cobori din scara blocului si dupa aia la revedere(dupa cum zice si Exotica)

P.S Valentino V miroase suuuppppeeerrrrr
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 oct 2006 13:25 de valentine

Daca ai serviciu si castigi cel putin 500 Euro pe luna sau daca taticu' are firma si te tine in brate,

Sau daca te duce capul si banii vin la tine in timp ce tu dormi...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 oct 2006 00:02 de ExoticDream

pai calitate costa.
"Ce este eftin nu merita" .
Cervantes

Deh, nu estem toti in campia muncii, cu "renumeratie" dupa buget mare, unii suntem mai amarati asa (adica studenti).... si oricum.... nu haina face pe om... mai este o vorba: "sometimes expensive things can look cheap on you"!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 oct 2006 00:07 de ExoticDream

Sau daca te duce capul si banii vin la tine in timp ce tu dormi...

Si pe mine ma duce capul, dorm mai mult decat tine si visez feti_frumosi_si_destepti si excursii cu avionul in orase fenomenale...., inseamna ca o sa vina si la mine banii aia de parfum de calitate?!?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 oct 2006 14:26 de valentine

Nu stiu,intreaba-i
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 25 oct 2006 00:21 de DarkAngel

calumea in cazul asta = Hugo Boss,Armani,Pierre Cardin,D&G,Kenzo,Christian Dior,etc

Avon si Oriflame comparate cu parfumurile calumea.... e ca si cum ai compara hainele de la taraba din Obor cu Hainele din Plazza...
Si cand te dai cu un parfum scrie pe tine ca te-ai dat cu un parfum bun ce a costat 2-3 milioane (la un milion sunt sticulutele alea cu care te dai de 5 ori si gata parfumul),intrucat miroase,pe cand ala la 400-500 mii miroase pana cand cobori din scara blocului si dupa aia la revedere(dupa cum zice si Exotica)

P.S Valentino V miroase suuuppppeeerrrrr
Pierre Cardin miroase prea tare.... ala nuj pt cine ii cred ca pt aia care fumeaza pipa sa poata acoperi mirosu.... dam strong imi da head ake..desi miroase fain dar prea tare...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 oct 2006 00:58 de ExoticDream

Pierre Cardin miroase prea tare.... ala nuj pt cine ii cred ca pt aia care fumeaza pipa sa poata acoperi mirosu.... dam strong imi da head ake..desi miroase fain dar prea tare...

Asa patesc si eu cu unele care imi plac: sunt prea puternice! Cateodata as prefera sa fiu barbat, imi plac mai multe game masculine!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 30 oct 2006 14:13 de valentine

Pierre Cardin nu e un singur model de parfum...al meu miroase atat cat trebuie,adica persoana de langa mine sa il simta subtil si in rest nu deranjeaza pe nimeni
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/afte

scris pe 30 oct 2006 14:55 de valentine

Asa patesc si eu cu unele care imi plac: sunt prea puternice! Cateodata as prefera sa fiu barbat, imi plac mai multe game masculine!!!

Mie imi plac alea feminine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/

scris pe 30 oct 2006 15:18 de ExoticDream

Mie imi plac alea feminine

Then.... switch or.... swing... swap?!?

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par

scris pe 30 oct 2006 19:40 de Pasaroi_Cuminte

Then.... switch or.... swing... swap?!?

and twist

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

scris pe 1 nov 2006 19:45 de LonelyGirl

Folosesc deo stick de la Dove, crema de la Nivea sau farmec, gama aceea pe baza de argila.
La parfumuri stau mai prost .Studenta fiind, momentan si somera :P folosesc B.U. wild sau ice iar acum am si un Chanson si desi am tot auzit ca nu sunt bune mie imi place.Mi se potriveste si persista mirosul

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

the devil

Guest

Re:

scris pe 6 nov 2006 00:15 de the devil

PRADA for men
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online