Sex intre sani

Pagina 1 din 2
1   2   »

Semiramida

Guest

Sex intre sani

scris pe 15 iun 2003 16:18 de Semiramida

Sotul meu are o manie: sa isi frece penisul intre sanii mei. Cateodata mai si ejaculeaza. Odata m-a stropit din greseala si pe fata. A mai auzit cineva din voi de asa ceva? E normal? Eu ma gandeam sa-l duc la Bebe (dr. ala care vine la Mihaela Tatu).
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Sex intre sani

scris pe 15 iun 2003 17:00 de nemesis

Sotul meu are o manie: sa isi frece penisul intre sanii mei. Cateodata mai si ejaculeaza. Odata m-a stropit din greseala si pe fata. A mai auzit cineva din voi de asa ceva? E normal? Eu ma gandeam sa-l duc la Bebe (dr. ala care vine la Mihaela Tatu).

Este perfect NORMAL, doamna draga!
Bebe??? Intr-o zi l-am ascultat pe mult prea stimatul doctor, dar dupa ce in 15 min a scos vreo 2 ineptii am inchis TV-ul...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Sex intre sani

scris pe 15 iun 2003 18:00 de adeline

Este perfect NORMAL, doamna draga!
Bebe??? Intr-o zi l-am ascultat pe mult prea stimatul doctor, dar dupa ce in 15 min a scos vreo 2 ineptii am inchis TV-ul...

Normal!!Are un IQ mult mai mic ca al tau si unde mai pui,ca nici nu pune virgulele ca lumea!
sus

Camelia

Guest

Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 15 iun 2003 21:24 de Camelia

Normal!!Are un IQ mult mai mic ca al tau si unde mai pui,ca nici nu pune virgulele ca lumea!

NIMENI NU ARE IQ-UL LUI NEMESIS! SA SE STIE! NOI TOTI CEILALTI SUNTEM RETARDATI, S-A STABILIT!
NU MAI ACCEPT COMENTARII.
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 15 iun 2003 22:38 de camelia

Alceva mai bun nu stii sa spui?? vorbesti incontinu numai de virgule..de ce? atita de multa carte stii??

cami
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 15 iun 2003 22:39 de camelia

Cred ca este foarte normal, dar dupa parerea mea nu trebuie sa mergi nicaieri, trebuie doar sa ai explici ca te deranjeaza!

cami
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

scris pe 15 iun 2003 23:18 de cristi

Asta da, pot spune ca este o placere, dar daca ti-e nu iti place nu-l mai accepta!

cristi
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 15 iun 2003 23:52 de MADALIN

FOARTE INTERESANTA POVESTEA TA!! CE POT SA ITI SUN ESTE CA DACA NU ITI PLACE CEEA CE FACE DE CE AI ACCEPTAT DA LA INCEPUT??
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 16 iun 2003 12:59 de xander

))))))))))))
Nu stiu cine e ala Bebe,dar probabil va rade de tine daca mergi la el cu asemenea copilarii.Ce face sotzul tau nu e nimic rau ,+,ca e foarte excitant ptr barbat mai ales,daca esti shi bine dotata!Shi acesta e un joc sexual des intalnit,iar daca nu stiai, mai sunt o gramada de locuri unde poate sa te frece.Totul tzine de fantezia lui.Incearca sa nu te mai gandesti la asta shi lasa-te dusa pe val.
De sexul oral nu mai zic nimik caci am observat ca te-a frapat faptul ca te-a stropit shi pe fatza!

omul care taie iarba..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 16 iun 2003 18:45 de sabba

Alceva mai bun nu stii sa spui?? vorbesti incontinu numai de virgule..de ce? atita de multa carte stii??

Sincer imi pare rau ca nu am un pix rosu! Ti-as inrosi propozitiile de mai sus!
Acum daca ai sa ma intrebi cata carte stiu, iti spun ca "atita de multa carte stiu" ca nu-i suport pe cei ce se exprima anagramat!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 16 iun 2003 23:04 de adeline

Sincer imi pare rau ca nu am un pix rosu! Ti-as inrosi propozitiile de mai sus!
Acum daca ai sa ma intrebi cata carte stiu, iti spun ca "atita de multa carte stiu" ca nu-i suport pe cei ce se exprima anagramat!

Camelia,cred ca Saba e cu ochii pe tine!Probabil nu are loc de desfasurare!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 16 iun 2003 23:17 de camelia

Este foarte posibil, dar dinspre partea mea sa se desfasoare pina nu mai stie pe unde sa corecteze cu pixul dinsei rosu!!

cami
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 16 iun 2003 23:18 de camelia

Imi poti explica in detalii cuvintul ""anagramat""?

cami
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 17 iun 2003 01:37 de nemesis

Imi poti explica in detalii cuvintul ""anagramat""?

Ti-l explic eu: priveste in propriul buletin... trebuie sa fie scris chiar sub numele tau!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 17 iun 2003 04:22 de camelia

Mersi esti chiar dragut!

cami
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

scris pe 17 iun 2003 05:07 de cristi

misto mai, dar femeia are nevoie de sfaturi bune!! nu de ejaculari pe fata!! AUU!!

cristi
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 17 iun 2003 19:10 de sabba

Este foarte posibil, dar dinspre partea mea sa se desfasoare pina nu mai stie pe unde sa corecteze cu pixul dinsei rosu!!

Definitie anagramat: Modul dvs. de exprimare! Exemplul de mai sus este iar foarte concludent!
Nu va bateti capul! Loc de desfasurare am, iar daca nu am imi fac!
Doamna camelia nu incercati sa va exprimati altfel decat puteti pentru ca uitati-va cum suna propozitiile dvs.

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 17 iun 2003 21:20 de camelia

Ce pot spune, nu toate persoanele sint atit de bine dezvoltate ca tine, citeodata se fac foarte multe greseli!! Este valabil si pentru tine, si pentru Nemesis, la care el se crede cel mai ""bun"".

cami
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 17 iun 2003 21:28 de nemesis

Ce pot spune, nu toate persoanele sint atit de bine dezvoltate ca tine, citeodata se fac foarte multe greseli!! Este valabil si pentru tine, si pentru Nemesis, la care el se crede cel mai ""bun"".

""" Este valabil si pentru tine, si pentru Nemesis, la care el se crede cel mai ""bun"" """

Isn't she funny ???!!!

sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre

scris pe 17 iun 2003 21:34 de MADALIN

cE TOT O DAI IN ENGLEZA, AI UITAT SA VORBESTI ROMANESTE?
sus

myke

Newbie
2 mesaje

scris pe 17 iun 2003 22:52 de myke

In materie de sex este permis orice, totul este sa fie acceptat de ambele persoane.

Myke
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 18 iun 2003 00:19 de nemesis

In materie de sex este permis orice, totul este sa fie acceptat de ambele persoane.

Corect!
Dar am o completare! Ambele persoane, sa fie informate bine asupra a ceea ce fac... Daca ambele isi dau acceptul si sunt informate, totul este OK!

sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in

scris pe 18 iun 2003 07:39 de OkiVerzi

Am o vaga impresie nu numai ca tema discutie s-a pierdut dar intreagul forum se pare ca trece printr-o denaturare ampla. Incercati sa cititi si voi printre randuri sau nu intelegeti daca lipseste o virgula, pana la urma conteaza mai mult ce vrea o persoana sa spuna decat modul in care o spune. Daca nu va convine duceti-va si faceti un forum special pt greseli gramaticale.

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 1 aug 2003 22:34 de DarkAngel

Este perfect normal ... cred ca a vazut si la televizor faze asemanatoare sau poate fi o fantezie de a lui... nu vad nimic rau in asta atata timp cat ambii parteneri sunt deacord...
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

scris pe 4 aug 2003 04:48 de axxa

Vai de mine doamna draga...Cum se poate sa faca sotzul dumneavoastra asaceva.E inadmisibil!!! aualeu..."Odata m-a stropit din greseala si pe fata"....se poate asaceva? of...of...of...E clar...asaceva nu se poate accepta.Mai bine faceti sex anal,oral,etc...apropo e una noua acum: fa-i o geana !!! adica clipeste-i sub penis in asa fel incit sa-l atingi cu geana,sau incercati sub bratz,o nara ceva,dar nici decum intre sini si mai ales daca se mai faci si greseli ca cea de mai sus.of...of...of...sau mai e o solutie ! abstinentza totala !

axxa
sus

GICU

Guest

scris pe 4 aug 2003 18:10 de GICU

Incearca sa vorbesti. Sa spui ce iti place sau nu.
desi dupa [arerea mea este un mare avantaj ca el cere in casa si numerge la alte femei pentru acest "lucru".
shi intradevar gicu de la Tatu spune -uneori- multe prostii din punctul meu de vedere ca mascul.
sus

rOZIE

Guest

Re: Re: RRe: Re: Re: Sex intre

scris pe 11 aug 2003 00:01 de rOZIE

IO AM FACUT SEX INTRE SANI...POTI S'O FACI...DACA VREI CA EL SA SE SIMTA BINE..PTR. CA U NU O SA T SIMTI CHIAR ASA D PLACUT..
sus

nico5xII51

Guest

scris pe 11 aug 2003 00:15 de nico5xII51

E perfect normal.Data viitoare preia tu initiativa,treci deasupra si lasa sanii sa alunece pe penisul lui.Il ai la piciorele tale;nu asta vrei?Drept recompensa cere-i sa iti faca un sex oral sau o alta fantezie a ta.Nu vei regreta.Ce daca te-a stropit? Cate masini nu te-au stropit si pe haine,alea se curata mai greu.
sus

crisleo

Junior member
11 mesaje

scris pe 11 oct 2003 20:45 de crisleo

ESTE NOMAL.IAR SPERMA PE SANI ESTE SUPER.

LIKE AN ANGEL
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

scris pe 12 oct 2003 13:46 de FireSoul

Pai, chiar e!
Acum despre sexul intre sani: E ceva normal daca ambii parteneri o doresc...Daca nu-ti place, spune-i Incearca sa vezi partea frumoasa

Save water! drink beer!!!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

69 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online