Aspectul fizic...

Pagina 1 din 2
1   2   »

a_mar

Guest

Aspectul fizic...

scris pe 23 oct 2006 13:02 de a_mar

Hi all!Voi nu ma cunoasteti,insa eu va stiu de multa vreme.Pana acum ma rezumam doar la cititul diferitelor intrebari si raspunsuri,insa azi vin si eu cu o intrebare:
felul in care arata persoana pe care o iubesti poate fi determinant intr-o relatie?De exemplu,prietenul meu mi-a cerut sa mai slabesc si mi-a spus ca daca m-as ingrasa mai mult,m-ar parasi.
Acum nu sunt grasa,am doar vreo 3kg in plus,insa compensez lipsa unei siluete de model cu alte calitati.Imi pare rau ca el nu prea vede aceste calitati desi ii arat zilnic cat de mult il iubesc si ca asi face orice pentru el.
Uneori ma intreb daca ma iubeste cu adevarat-nu prea mi-o spune insa mi-a aratat de multe ori ca ma iubeste.
Dar daca m-ar iubi cu adevarat nu mi-ar mai cere sa slabesc sau sa-mi vopsesc parul.Sau e normal sa-mi ceara asta?
Intr-o zi l-am intrebat daca prietena colegului lui e mai frumoasa decat mine si el mi-a raspuns ca "da".Sunt constienta ca nu sunt cea mai frumoasa fata din lume,dar cred ca nici el nu trebuia sa fie asa direct.
Eu nu mai stiu ce sa cred...Voi ce ziceti?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Aspectul fizic...

scris pe 23 oct 2006 13:06 de valentine

El a gresit sa iti zica ca a lui colega e mai frumoasa ca tine,dar si tu faci o MARE greseala avand impresia ca daca esti buna la pat sau ai suflet bun nu trebuie sa arati si bine.
Acum sa fim seriosi...tu daca ai avea de alege intre unu gras,pitic si cu o fata de zici ca l-a calcat submarinul dar cu suflet bun si va intelegeti si unul frumos,inalt,bine facut,ce mai...o bomboana de baiat,dar care sta mai prost la suflet si nu va intelegeti prea bine...pe cine ai alege?
Deci fetelor...odata ce ne-am insurat/combinat cu voi,nu inseamna ca puteti sa veniti si cu mucii la nas ca noua o sa ne placeti in continuare...
Daca am avea nevoie doar de intelegere si suflet bun,am sta cu mamele,amicele,surorile,dar noi vrem si o fata frumoasa cu care sa facem si sex si cu care sa ne plimbam in oras si sa intoarca altii capul dupa ele pe strada...dar desigur,ele sa fie doar ale noastre
sus

a_mar

Guest

Re: Re: Aspectul fizic...

scris pe 23 oct 2006 13:28 de a_mar

El a gresit sa iti zica ca a lui colega e mai frumoasa ca tine,dar si tu faci o MARE greseala avand impresia ca daca esti buna la pat sau ai suflet bun nu trebuie sa arati si bine.
Acum sa fim seriosi...tu daca ai avea de alege intre unu gras,pitic si cu o fata de zici ca l-a calcat submarinul dar cu suflet bun si va intelegeti si unul frumos,inalt,bine facut,ce mai...o bomboana de baiat,dar care sta mai prost la suflet si nu va intelegeti prea bine...pe cine ai alege?
Deci fetelor...odata ce ne-am insurat/combinat cu voi,nu inseamna ca puteti sa veniti si cu mucii la nas ca noua o sa ne placeti in continuare...
Daca am avea nevoie doar de intelegere si suflet bun,am sta cu mamele,amicele,surorile,dar noi vrem si o fata frumoasa cu care sa facem si sex si cu care sa ne plimbam in oras si sa intoarca altii capul dupa ele pe strada...dar desigur,ele sa fie doar ale noastre

Multumesc pt raspuns!Mey,nu vorbim de cazuri extreme.Sunt o fata draguta si nu are de ce sa-i fie rusine sa iasa cu mine pe strada,insa conteaza atat de mult sa mai slabesc?Normal k am grija de felul in care arat,dar 3,4 kg in plus nu cred ca ar trebui sa conteze atat de mult.Ar fi normal ca dupa o relatie de 2 ani sa vina si sa-mi zica:"Te-ai ingrasat,nu-mi mai place cum arati.Mai bine ne despartim ."?
Mie nu mi se pare normal..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Aspectul fizic...

scris pe 23 oct 2006 16:47 de valentine

3,4 kg in plus nu conteaza,unii chiar le vor...bine si juvele tau a cam exagerat...dar daca tu esti fata desteapta o sa iti dai toata silinta sa arati cat mai bine tot timpul pt el si o sa il ai garantat pentru tine si numai pentru tine
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

scris pe 23 oct 2006 17:32 de Duduia

3,4 kg in plus nu conteaza,unii chiar le vor...bine si juvele tau a cam exagerat...dar daca tu esti fata desteapta o sa iti dai toata silinta sa arati cat mai bine tot timpul pt el si o sa il ai garantat pentru tine si numai pentru tine

valentine...taci!!!!!!!

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 23 oct 2006 17:34 de Duduia

Multumesc pt raspuns!Mey,nu vorbim de cazuri extreme.Sunt o fata draguta si nu are de ce sa-i fie rusine sa iasa cu mine pe strada,insa conteaza atat de mult sa mai slabesc?Normal k am grija de felul in care arat,dar 3,4 kg in plus nu cred ca ar trebui sa conteze atat de mult.Ar fi normal ca dupa o relatie de 2 ani sa vina si sa-mi zica:"Te-ai ingrasat,nu-mi mai place cum arati.Mai bine ne despartim ."?
Mie nu mi se pare normal..

in curand il vei vedea pe strada cu o manechina. va constata ca tu erai mai buna. te cheama inapoi, vei merge si o veti lua de la capat. simplu. gaseste-i un defect fizic si spune-i sa il inlature. zi-i ca ai un prieten care arata mai bine decat el. te va acuza cate iti place de ala, esti infidela etc.
ia vezi cum reactioneaza. de silueta ta trebuie sa ai grija fara sa te compare cu colega lui. daca nu, sa si-o ia si sa se spele pe cap cu ea. tipul tau face parte din tipologia valentinoida. din pacate.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 23 oct 2006 19:25 de SORIN28

Ar fi normal ca dupa o relatie de 2 ani sa vina si sa-mi zica:"Te-ai ingrasat,nu-mi mai place cum arati.Mai bine ne despartim "

La fel de normal cum ar fi sa-i spui si tu "bye". Daca, pentru el dupa 2ani de relatie, asta este un motiv de despartire sigur nu gandeste prea mult si ar trebui sa te gandesti mai bine daca chiar te iubeste

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 23 oct 2006 23:49 de Bozgoru

nu te iubeste... daca te iubea.. nu iti zicea ca te paraseste daca te ingrasi... o tampenie..intr-o lume de oameni tampiti... si precum zice mircea badea.. traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
sus

oana

Guest

scris pe 24 oct 2006 15:54 de oana

Hi all!Voi nu ma cunoasteti,insa eu va stiu de multa vreme.Pana acum ma rezumam doar la cititul diferitelor intrebari si raspunsuri,insa azi vin si eu cu o intrebare:
felul in care arata persoana pe care o iubesti poate fi determinant intr-o relatie?De exemplu,prietenul meu mi-a cerut sa mai slabesc si mi-a spus ca daca m-as ingrasa mai mult,m-ar parasi.
Acum nu sunt grasa,am doar vreo 3kg in plus,insa compensez lipsa unei siluete de model cu alte calitati.Imi pare rau ca el nu prea vede aceste calitati desi ii arat zilnic cat de mult il iubesc si ca asi face orice pentru el.
Uneori ma intreb daca ma iubeste cu adevarat-nu prea mi-o spune insa mi-a aratat de multe ori ca ma iubeste.
Dar daca m-ar iubi cu adevarat nu mi-ar mai cere sa slabesc sau sa-mi vopsesc parul.Sau e normal sa-mi ceara asta?
Intr-o zi l-am intrebat daca prietena colegului lui e mai frumoasa decat mine si el mi-a raspuns ca "da".Sunt constienta ca nu sunt cea mai frumoasa fata din lume,dar cred ca nici el nu trebuia sa fie asa direct.
...nu te iubeste....te rog raspunde si la intrebarea mea cu subiectul sanii mei plssssssssss
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 oct 2006 01:43 de ExoticDream

Nu intotdeauna suplimentarea cu un strat de 2-3 kilograme se datoreaza lipsei de interes fata de aspectul fizic, exista multe motive care conduc la ingrasare, nu toata lumea devine nesimtitoare vis-a-vis de felul in care arata, indopandu-se cu milioane de dulciuri, paine, hamburgeri si alte bombe culinare! Daca vrei sa stii, fata indragostita slabeste adeseori, datorita in special emotiilor pe care le implica o iubire, partidelor de dragoste/sex, dorintei de a fi frumoasa pentru EL!

Iar?!? Come on, lucrurile nu sunt albe sau negre, iar cu ala prost la suflet si cu care nu te intelegi prea bine sa stai tu!

De acord cu tine, dar nu cred sa fie multe fete care sa se potriveasca descrierii tale poetice!

Daca vreti in primul rand o fata frumoasa (ca doar conteaza sa vada vecinul de la parter cu cine iesiti la brat, nu?), iar intelegerea si sufletul bun n-au nici o importanta, sa nu va mirati daca fantasticele voastre relatii se vor topi in mare viteza, frumoasele fara suflet va vor insela, cele fara minte va vor plictisi, asa incat, tragand linie si facand bilantul, veti ramane cu amintirea catorva iesiri de afisaj in oras si cateva partide de sex, vi se pare suficient?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 26 oct 2006 18:19 de valentine

Daca vreti in primul rand o fata frumoasa (ca doar conteaza sa vada vecinul de la parter cu cine iesiti la brat, nu?), iar intelegerea si sufletul bun n-au nici o importanta, sa nu va mirati daca fantasticele voastre relatii se vor topi in mare viteza, frumoasele fara suflet va vor insela, cele fara minte va vor plictisi, asa incat, tragand linie si facand bilantul, veti ramane cu amintirea catorva iesiri de afisaj in oras si cateva partide de sex, vi se pare suficient?

Nu am zis ca trebuie sa fie in primul rand frumoasa si ca nu conteaza intelectul persoanei...ci am zis ca daca e desteapta si sufletista nu inseamna ca poate sa fie Betty cea urata ca gata o sa se indragosteasca vreunu nebuneste de ele...
Sa fim seriosi...crezi ca tie ti-ar placea vreodata un gajiu doar ca e destept si sufetist dar cu care iti e rusine sa iesi pe strada?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 26 oct 2006 18:47 de stefanoski

Nu am zis ca trebuie sa fie in primul rand frumoasa si ca nu conteaza intelectul persoanei...ci am zis ca daca e desteapta si sufletista nu inseamna ca poate sa fie Betty cea urata ca gata o sa se indragosteasca vreunu nebuneste de ele...
Sa fim seriosi...crezi ca tie ti-ar placea vreodata un gajiu doar ca e destept si sufetist dar cu care iti e rusine sa iesi pe strada?

Conteaza ambele aspecte in mod egal !! Daca partenerul/partenera este frumos/frumoasa de pici langa el/ea si nu stie sa lege doua cuvinte ce faci ? iar daca este urat/urata dar cu un nivel de inteligenta ridicat dar rade lumea de tine cand te vede cu el/ea iar nu e bine !!
Si inca ceva...pentru a_mar : Se pare ca partenerul tau nu te prea te iubeste...il poti intreba : "tu esti perfect ?"

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

scris pe 26 oct 2006 18:51 de Danny_DaBoss

dar daca iti cere de ce pur si simplu nu o faci ? si mie daca mi-ar cere prietena sa ma tund sau sa ma las d sala sau sa ma ingras sau altceva nu mi-ar fi greu sa o fac.
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

scris pe 26 oct 2006 20:22 de jannis07

a_mar , mi se pare ca prietenul tau este cam superficial.Intr-adevar, aspectul fizic conteaza mult intr-o relatie dar nu este esentialul.O persoana te iubeste asa cum esti, pentru ceea ce esti,pentru sufletul si mintea ta, nu pentru o simpla imagine.Daca felul in care arati este totul pentru el, inseamna ca el chiar nu tine la tine...Poate altii au alte pareri, dar asta e ideea mea despre problema ta..
In ultima vreme am observat ca majoritatea fetelor care arata bine au probleme cu baietii, pentru ca ei nu vad la ele nimic mai mult decat aspectul fizic.Vor sa fie vazuti cu ele si apoi eventual sa povesteasca prietenilor la o bere despre serile placute petrecute cu `bomba`...Nu as vrea si nici nu imi doresc sa cred ca prietenul tau e un astfel de tip, dar amenintarea ca se va desparti de tine denota faptul ca pentru el felul in care arati e tot ceea ce conteaza......

just having fun...
sus

n33dw33d

Newbie
4 mesaje

Aspectul fizic...

scris pe 26 oct 2006 20:51 de n33dw33d

pentru unii aspectul fizic e totul pentru unii mai putin, 3.4kg nu e ceva pentru care sa ti faci grija...grija ar trebui sa ti faci pentru sufletelul tau, ca nu e ok ceea ce spui...

nu o sa ti spun ca nu te iubeste sau ca nu te merita ci te pot intreba asta:

..langa un astfel de tip vrei sa fii?

dupa 2 ani te gandesti la multe, uneori la prea multe pentru ceea ce detii in momentul ala..daca asta crede despre tine dece te irosesti?singuratatea doare dar egoismul ?
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 26 oct 2006 23:12 de verdiuc

Prietenul tau este absurd.3-4 kg sunt aproape de neluat in seama.Daca la fata arati ok,atunci nu ar trebui sa iti faci probleme.
Uite,eu am cam 6 kg in plus.Dar ca aspect general,arat bine.Iar cine are ceva de comentat in legatura cu acele kg in plus,e clar ca de fapt are alte defecte in cap.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 27 oct 2006 12:18 de Danny_DaBoss

eu nu cred ca ne spui tot adevarul.. nu cred ca se ambala el pentru 3-4 kilograme.. hmm ..
sus

altu'.......

Guest

scris pe 27 oct 2006 22:14 de altu'.......

e si un complex al vostru .. al fetelor . am colega care e mai plinuta si e extrem de complexata insa pur si simplu ii sta f. bine asa cum e ea .. e mai dezvoltata dar nu grasa ..

daca intr-adevar asa a zis iubitu tau ... inseamna ca nu te merita .. stiu ca suna dur si taios .. dar e relitatea ... daca ti-az zis ca in ritmula sta te lasa e clar ca te tine pt aspectu fizic .. asa ca fa bine si zi-i tu prima ca il lasi ..
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 28 oct 2006 12:24 de stefanoski

daca intr-adevar asa a zis iubitu tau ... inseamna ca nu te merita .. stiu ca suna dur si taios .. dar e relitatea ... daca ti-az zis ca in ritmula sta te lasa e clar ca te tine pt aspectu fizic .. asa ca fa bine si zi-i tu prima ca il lasi ..

A adevarat se pare ca tipul nu o merita...dar daca ea il iubeste ?? ce-ar trebui sa faca saraca fata in situatia asta..ahh stiu in fata sa-i spuna "m-am saturat de tine si de badaraniile tale" si cand nu o vede nimeni sa-si planga de mila...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 28 oct 2006 13:04 de Duduia

A adevarat se pare ca tipul nu o merita...dar daca ea il iubeste ?? ce-ar trebui sa faca saraca fata in situatia asta..ahh stiu in fata sa-i spuna "m-am saturat de tine si de badaraniile tale" si cand nu o vede nimeni sa-si planga de mila...

da.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 oct 2006 03:06 de ExoticDream

Se intampla sa iubesti pe cine nu te merita. In situatia asta, ii spui ca te-ai saturat de badaraniile lui, plangi cand nu te vede nimeni, si iar plangi, si plangi, pana cand nu numai mintea, dar si sufletul tau intelege ca tu chiar te-ai saturat de badaraniile lui, in clipa aceea te eliberezi de obsesie si iti vezi de viata ta.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

scris pe 6 nov 2006 17:02 de iubita4ubaby

............dupa parerea mea ...daca te iubea nu conta ca te-ai mai ingrasat....sau alte chesti
daca te iubea cu adevarat te placea asa cum esti u ...si pt el erai cea mai frumoasa fata....si yo m-am ingrasat cu 5kg .......si prietenul meu nu mi-a spus nimica, yo vreau sa slabesc...pt el nu conteaza asta ...mi-a spus " pt mine tot cea mai frumoasa fata esti nu conteaza cum arati" .....asta e parerea mea

oana
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 4 sep 2008 19:57 de tequila

Aspectul fizic pentru mn este pe al doilea loc...degeaba dak un baiat arata k un fotomodel si e prost bata,numai in cazul in kre si fata e proasta...ai spus k ti-a dovedit k te iubeste...a iubi..pana sa ajungi sa iubesti e cale lunga..nu poti sa spui numai dupa kteva luni:"vai sunt indragostita nebuneste dupa el",iubirea se constuieste,kteoadata mai trebuie sa mai gandim cu mintea nu numai cu inima,mintea este cea kre controleaza totul.avand in vedere k ti-a zis sa mai slabesti,dar pe o parte ti-a spus k dak nu slabewste gata am terminato cu tn....at e inutil sa mai stai cu el...nu se merita...draga mea mai sunt si alti baieti...traiesteti viata si nu te orpi numai la un individ

tequila
sus

tematoare

Senior member
80 mesaje

scris pe 5 sep 2008 07:49 de tematoare

iar daca este urat/urata dar cu un nivel de inteligenta ridicat dar rade lumea de tine cand te vede cu el/ea iar nu e bine !!

lumea sa-si vada lungul nasului ca nimeni nu e perfect...numai ca, logic, e mult mai usor sa privesti in ograda vecinului decat in propria ograda
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

scris pe 5 sep 2008 11:27 de vera_mary88

Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Daca tie iti plac ale 3-4 kg in plus e bine...daca lui nu ii plac sa isi caute un manechin.
Da e destul de greu atunci cand iubesti sa zici anumite lucruri dar nu te lasa calcata in picioare. Is sigura dupa cum zicea si cineva de aici ca daca ai incepe sa lauzi alti baieti in fata lui s-ar umple de draci...Incearca sa faci asta o data si zi-ne cum a reactionat.

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

eu

Guest

scris pe 18 nov 2008 13:47 de eu

e si un complex al vostru .. al fetelor . am colega care e mai plinuta si e extrem de complexata insa pur si simplu ii sta f. bine asa cum e ea .. e mai dezvoltata dar nu grasa ..

da si eu mam ingrsat 5 kg de cand sunt cu el...si imi mai zice ca mam ingrsat .....dar na asta e ....imi sta bine ...si pana la urma nimeni nui perfect...sa dea si el jos burtica....daca ma vrea 90-60-90 nu? ehheeeee daca nema lua numa dupa ce gandesc baietii
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 18 nov 2008 14:00 de pacpac

Nu cumva el e Brad Bitt si vrea ca tu sa fi Angelina?

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

eu

Guest

scris pe 18 nov 2008 14:35 de eu

Nu cumva el e Brad Bitt si vrea ca tu sa fi Angelina?

chiar nu prea inteleg problemele astea ...e mai frumosa ?....pffff nici nar trebui sa puna asemenea intrebari sau nu e sigura de ce are langa ea
sus

jizabell

Senior member
70 mesaje

scris pe 31 dec 2008 12:21 de jizabell

din cat am citit repede asa si mai jos,am vazut ca ai scris ca sunteti de 2 ani impreuna.spune mi daca se purta asa cu tn si la inceputul relatiei.poate ca a intervenit rutina la voi,poate a vazut ca esti moarta dupa el,nu comentezi nimic la ceea ce spune in legatura cu tn,de infatisarea ta si si-a luat lumea-n cap.adica crede ca poate spune orice?asta e un fel de lipsa de respect.din cate ai zis tu,arati bine,esti draguta.dar el ce-o vrea?un manechin?din curiozitate..el cum arata?ca nu prea cred ca-i perfect..ia incearca sa-i dai si u replica..cum ar fi sa mai dea din burta jos,ca a mai..chelityo stiu?gasesti tu...sigur nu-i va pica bn

Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceatza este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie

Pune mana pe o soba fierbinte un minut si ti se va parea o ora. Stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut. Asta e relativitatea - Albert Einstein

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 31 dec 2008 13:59 de Incepator

Se intampla sa iubesti pe cine nu te merita.

Probabil va intra in Top Ten fraze frumoase . (in topul meu)

tertsetsergwergwrgwegwer
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online