M-am saturat de relatii scurte!

Pagina 1 din 1
1

geo

Guest

M-am saturat de relatii scurte!

scris pe 24 oct 2006 01:43 de geo

problema mea este cam ciudata si nici nu tine de sexualitate. De la o vreme am inceput sa ma cam satur sa ies cu fete in oras, adik sa-mi fac gagici noi. m-am saturat de relatii scurte de cateva zile. nu vrea sa ajung sa ma ling ci juma' de Bucuresti...Deci am iesit cu cateva fete in ultimul timp dar nu m-am simtit bine alaturi de ele. nici eu nu stiu ce vreau. daca am apelat la voi inseamna ca am incredere ca ma veti lamuri. astept raspunsuri la obiect. Nu va mai certati intre voi pls
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 01:48 de Danny_DaBoss

cam in starea asta sunt si eu.. nu mai imi arde de intalniri.. hmm
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 01:50 de DarkAngel

problema mea este cam ciudata si nici nu tine de sexualitate. De la o vreme am inceput sa ma cam satur sa ies cu fete in oras, adik sa-mi fac gagici noi. m-am saturat de relatii scurte de cateva zile. nu vrea sa ajung sa ma ling ci juma' de Bucuresti...Deci am iesit cu cateva fete in ultimul timp dar nu m-am simtit bine alaturi de ele. nici eu nu stiu ce vreau. daca am apelat la voi inseamna ca am incredere ca ma veti lamuri. astept raspunsuri la obiect. Nu va mai certati intre voi pls
OK.... daca teai saturat de umblat din floare in floare gaseste o fata la care sa ti si de care sa nu te plictisesti (din moment ce TI la ea) si implica-te si sentimental si problema ta s-a rezolvat si nu o sa mai ajungi sa le schimbi ca pe ciorapi ( asta chiar nu este o solutie) Si dupa ce iti gasesti acea fata si ajungi sa ti la ea o sa vezi ca nu te plictisesti si nici nu o sa mai fi confuz in legatura cu ceea ce vrei sa faci....PRobabil ca iti va fi greu sa faci asta din moment ce tu nu prea acorzi prea multa importanta sau valoare unei fete (faptul ca le schimbi ca pe ciorapi) Este normal sa te plicitisesti si sa nu mai ai chef de superficialitati....Deci nu mai fi superficial....Si a da trebuie sa iti schimbi modul in care privesti fetele...Si banui ca nu orice fata e dispusa de o relatie de cateva zile sau o noapte.... deci nu ai umblat unde trebe schimba anturaju...gaseste o fata cu care sa fi nu numai pt cum arata ci si pt ceea ce este.... siigur nu o vei gasi dansand noaptea la 2 intr-un club sau la vreoun chef si sigur nu va fi aceea care va accepta o relatie din prima zi si nu va fi aceea cu care sa ajungi in pat de la prima intalnire.... Incearca sa cunosti persoana respectiva inainte de a initia o "relatie" cu ea ( am pus in ghilimele relatie pt ceea ce ai facut tu pana acuma nu se poate numi relatie) Dupa ce cunosti o fata poti sa vezi daca iti place ceva mai mult la ea inafara de fizic (asta in cazul in care nu te holbezi la ea si esti orbit de formele pe care le are trecand cu vederea personalitatea calitatiile si defectele ei...trecand cu vederea de EA) Sper ca ai inteles unde bat cu ceea ce ti-am zis....
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 01:51 de DarkAngel

valabil si tie ce iam zis lui geo....
sus

geo

Guest

scris pe 24 oct 2006 02:04 de geo

e bine ca nu sunt singur
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 oct 2006 02:15 de ExoticDream

OK.... daca teai saturat de umblat din floare in floare gaseste o fata la care sa ti si de care sa nu te plictisesti (din moment ce TI la ea) si implica-te si sentimental si problema ta s-a rezolvat si nu o sa mai ajungi sa le schimbi ca pe ciorapi ( asta chiar nu este o solutie) Si dupa ce iti gasesti acea fata si ajungi sa ti la ea o sa vezi ca nu te plictisesti si nici nu o sa mai fi confuz in legatura cu ceea ce vrei sa faci....PRobabil ca iti va fi greu sa faci asta din moment ce tu nu prea acorzi prea multa importanta sau valoare unei fete (faptul ca le schimbi ca pe ciorapi) Este normal sa te plicitisesti si sa nu mai ai chef de superficialitati....Deci nu mai fi superficial....Si a da trebuie sa iti schimbi modul in care privesti fetele...Si banui ca nu orice fata e dispusa de o relatie de cateva zile sau o noapte.... deci nu ai umblat unde trebe schimba anturaju...gaseste o fata cu care sa fi nu numai pt cum arata ci si pt ceea ce este.... siigur nu o vei gasi dansand noaptea la 2 intr-un club sau la vreoun chef si sigur nu va fi aceea care va accepta o relatie din prima zi si nu va fi aceea cu care sa ajungi in pat de la prima intalnire.... Incearca sa cunosti persoana respectiva inainte de a initia o "relatie" cu ea ( am pus in ghilimele relatie pt ceea ce ai facut tu pana acuma nu se poate numi relatie) Dupa ce cunosti o fata poti sa vezi daca iti place ceva mai mult la ea inafara de fizic (asta in cazul in care nu te holbezi la ea si esti orbit de formele pe care le are trecand cu vederea personalitatea calitatiile si defectele ei...trecand cu vederea de EA)

Sunt multi cei care nu pun pret pe sentimente in adolescenta, le este prea lene sa se complice cu relatii serioase, prefera lucrurile superficiale, aventurile, pentru care un look "comercial" si o atitudine deschisa fata de sex sunt suficiente, ei nu apreciaza calitatile de dincolo de fatada ale unei persoane. Zburataceala asta din floare in floare ii oboseste la un moment dat, dar, nestiind ce-i ala sentiment, habar n-au ce sa mai faca, s-au plictisit si gata! Este ceea ce se intampla cu copiii care sar peste etape, nu se mai joaca la nisip, cu papusile sau masinutele, ci se saruta cu colega de banca, experimenteaza jocuri sexy la varste fragede, apoi fac sex precum cris, fata care vrea sex cu un amic fara sa o intereseze o relatie cu el, si apoi......????? In ecuatia vietii lor, acesti oameni ajung la 18-20 de ani sa aiba iubirea ca necunoscuta..... Este firesc ca totul sa le para fad!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 02:40 de DarkAngel

e bine ca nu sunt singur
Si cu ce crezi ca te ajuta ca nu esti singurul in situatia asta ? hm ?
sus

geo

Guest

Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 10:02 de geo

Si cu ce crezi ca te ajuta ca nu esti singurul in situatia asta ? hm ?

pai credeam ca sunt singurul care trece trin aceasta situatie. eh faptul ca mai sunt si altii in situatia mea ma face sa cred ca nu e chiar asa de ciudat ce simt din moment ce sunt si altii ca mine
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 12:00 de Danny_DaBoss

yayaa
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 20:11 de DarkAngel

yayaa
Caz pierdut....
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 21:00 de Danny_DaBoss

Caz pierdut....

lol multumim foarte mult, chiar era necesar.. inseamna ca si baiatu cu topicu asta e caz pierdut nu ? aha.. cum ai zis tu ca ar trebui sa ma implic sentimental intr-o relatie.. etc etc.. crede-am ca am umblat cu fete dar nu am gasit nici una cu care sa ma implic sentimental... nici una pe placul meu adica.. si nu sunt pretentios crede-ma. mai astept.. pana atunci.. alone .. in dark.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 24 oct 2006 21:07 de Danny_DaBoss

defectul meu este ca daca ies cu o fata de care imi place mult ma indragostesc repede. nu vreau sa ma mai indragostesc de cine nu trebuie. asa ca mai astept cum am zis.. nici nu mai imi arde sa mai ies cu fete ca majoritatea sunt la fel. s uita dupa aceleasi lucruri .. bani, mashina etc. nu vreau sa umblu cu o tipa ca ii place mashina mea.. vreau sa umblu cu o tipa ca ii place de mine si ca vrea sa fie cu mine si ca ma iubeste eventual. asa da. sper ca ai inteles unde vreau sa ajung
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte co

scris pe 25 oct 2006 01:31 de ExoticDream

defectul meu este ca daca ies cu o fata de care imi place mult ma indragostesc repede. nu vreau sa ma mai indragostesc de cine nu trebuie. asa ca mai astept cum am zis.. nici nu mai imi arde sa mai ies cu fete ca majoritatea sunt la fel. s uita dupa aceleasi lucruri .. bani, mashina etc. nu vreau sa umblu cu o tipa ca ii place mashina mea.. vreau sa umblu cu o tipa ca ii place de mine si ca vrea sa fie cu mine si ca ma iubeste eventual. asa da. sper ca ai inteles unde vreau sa ajung

Indragosteala aia rapida nu e buna, incearca sa o amani pana cand cunosti fata cat de cat! Banuiesc ca ai "terminat" fetele din imediata apropiere, asa ca te sfatuiesc sa nu le lasi sa vada de la inceput cat de bine stai la partea materiala, n-ai sa mori daca la primele intalniri mergi fara masina, daca le duci in locuri relativ modeste, nu la restaurante de lux, daca nu te vad aruncand cu banii in stanga si in dreapta. Cand mergeti undeva, se poate la fel de bine sa platiti 50-50, nu scrie nicaieri ca baiatul trebuie sa suporte toate cheltuielile! Incearca sa lasi impresia unui baiat mai mult modest si vezi ce se intampla. Daca nu observi strambaturi din nas si lucrurile tind sa fie OK, atunci poti sa ii prezinti realitatea.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foart

scris pe 25 oct 2006 10:35 de Danny_DaBoss

incerc sa nu ma mai aproprii de asa ceva. d-aia am zis ca nu mai imi arde de intalniri.. pana gasesc pe cineva klumea. m-am saturat de materialiste si imature..
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 26 oct 2006 03:09 de DarkAngel

lol multumim foarte mult, chiar era necesar.. inseamna ca si baiatu cu topicu asta e caz pierdut nu ? aha.. cum ai zis tu ca ar trebui sa ma implic sentimental intr-o relatie.. etc etc.. crede-am ca am umblat cu fete dar nu am gasit nici una cu care sa ma implic sentimental... nici una pe placul meu adica.. si nu sunt pretentios crede-ma. mai astept.. pana atunci.. alone .. in dark.
Pai sti tu daca adopti asa o atitudine in loc sa incerci sa rezolvi problema ce ai vrea sa-ti zic trebe sa si vrei si sa-ti schimbi mentalitatea un pic... si schimba anturaju din care iti "recrutezi" fetele materialiste... nu mai merge in cluburi restaurante etc... mai bine mergi la o plimbare unde mai poti sa vorbesti fara a fi perturbat de muzica dintr-un club si poti sa cunosti persoana aia mai bine..... si daca te indragostesti cum de nimeresti numai de o materialista ? adica poti sa zici ca te-ai indragostit cand tu observi clar ce vrea ea de la tine si ca poti sa fi tu insusti sau oricare altu ca ei tot una ii este cand o plimbi cu masina ? ....Iti sugerez sa schimbi anturaju.... si sa vezi ce fel de persoana ii fara respectiva inainte de a incepe o relatie cu ea.... si nu uita cu o atitudine negativa si pesimista o sa bati pasu pe loc... nu ii bine sa te arunci cu capu inainte (mai ales cnd te inseala instinctele si fetele de care ai dat sunt cum sunt) dar nici sa stai resemnat pentru ca in extreme nu se rezolva prea multe probleme
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 26 oct 2006 03:12 de DarkAngel

Si scuza-ma acuma ca ai primit asa un raspuns dar a fost cam cum ai mi-ai raspuns si tu mie mai sus ...daca iei problema asa... si ti se pare funny atunci nu mai avea rost sa o iei ca pe o problema....deci eu am pierdut aici... din moment ce tu erai impacat cu problema asta nu vad ce motiv ai mai fi avut sa incerci sa o rezolvi si atunci nu vad ce rost mai avea sa incerc eu sa te ajut.... deci ai primit un raspuns pe masura... fara ca eu sa fiu rau intentionat....
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte co

scris pe 26 oct 2006 11:19 de Danny_DaBoss

nu-i nici o problema.. nu umblu in cluburi si restaurante la agatat sau in alte localuri. pur si simplu toate fetele pe care le cunosc si ies cu ele.. asa sunt. materialiste.. incerc si vreau sa cunosc si nematerialiste, tipe interesate doar de mine dar pana atunci mai astept..
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 26 oct 2006 20:28 de jannis07

Majoritatea baietilor aflati la adolescenta nu gandesc ca tine...Ei isi doresc cat mai multe aventuri, cu fete care sa fie `piese`(parca asa se zice)) si o viata sexuala cat mai bogata...In primul rand trebuie sa te gandesti la ceea ce iti doresti tu si deasemenea sa iei in calcul faptul ca pentru o relatie adevarata, iti trebuie o fata dragutza , prietenoasa si la locul ei, nu o figuranta plina de fite...Trebuie sa inveti sa te porti intr-o relatie, sa-i arati ca tii la ea si sa-i fii aproape la greu.Oricum treburile astea se invata treptat...Good luck

just having fun...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

scris pe 27 oct 2006 12:38 de Danny_DaBoss

Majoritatea baietilor aflati la adolescenta nu gandesc ca tine...Ei isi doresc cat mai multe aventuri, cu fete care sa fie `piese`(parca asa se zice)) si o viata sexuala cat mai bogata...In primul rand trebuie sa te gandesti la ceea ce iti doresti tu si deasemenea sa iei in calcul faptul ca pentru o relatie adevarata, iti trebuie o fata dragutza , prietenoasa si la locul ei, nu o figuranta plina de fite...Trebuie sa inveti sa te porti intr-o relatie, sa-i arati ca tii la ea si sa-i fii aproape la greu.Oricum treburile astea se invata treptat...Good luck

pai asa caut si eu .. dar nu prea gasesc pers. "potrivita".. asa ca mai astept.. nu imi trebuie aventuri.. vorba aia : te rezolvi pe moment dar nu te alegi cu nimic.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online