Barbatul Modern

Pagina 1 din 1
1

Luci

Guest

Barbatul Modern

scris pe 28 oct 2006 16:56 de Luci

Salut,vreau sa va intreb si eu cam cum trebuie sa se comporte un barbat in ziua de azi,cam ce comportament ar trebui sa aiba etc.
Voi cum sunteti duri sau buni? Si nu numai in relatiile cu femeile si in general.Mersi

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Barbatul Modern

scris pe 28 oct 2006 17:30 de DarkAngel

Salut,vreau sa va intreb si eu cam cum trebuie sa se comporte un barbat in ziua de azi,cam ce comportament ar trebui sa aiba etc.
Voi cum sunteti duri sau buni? Si nu numai in relatiile cu femeile si in general.Mersi
Te comporti in functie de cum esti si in functie de cum doresti sa se comporte ceilalti cu tine si ce vrei sa obti sau cum vrei sa fi vazut si cum te simti tu bine nu exista un prototip ideal....
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 28 oct 2006 17:55 de stefanoski

Daca esti bun esti luat de prost...daca esti dur...esti al draq... Trebuie sa fii bun cu cine merita...si cine e rau...plateste-i cu aceiasi moneda

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 29 oct 2006 20:28 de nemesis

Trebuie sa se comporte asa cum simte si in concordanta cu nivelul educatiei sale. In caz contrar... este fals si lipsit de libertate.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 1 nov 2006 17:52 de Nekunoskuta

Un barbat nu trebuie sa se comporte intr-un anumit fel pentru a fi "barbat" sau "mai barbat". Naturaletea e cea mai buna "metoda". Normal ca un tampit va avea naturaletea lui, un prost se va comporta altfel dar inchipuie-ti sa-i pui pe astia doi sa se comporte in asa fel incat sa fie "barbat moderen". Cred ca ar iesi de rasul curcilor

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online