Ma iubeste?

Pagina 1 din 2
1   2   »

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Ma iubeste?

scris pe 2 nov 2006 17:19 de iubita4ubaby

buna ziua! imi spune ca ma iubeste....cand merg cu el pe strada se uita dupa fete....il intreb "de ce te uiti dupa fete?" si imi raspunde " ma uit si eu din trecere nu ca imi place, pe tine te iubesc" ......eu sunt foarte geloasa si nush daca ma iubeste. eu ies de la scoala la 14;20 si vine sa ma i-a....ma duce acasa.... ii spun " bine gurita. vi tu la mine la 19:00 da?" el zice " da gurita" .....cand se apropie 17;30 suna la interfon....si imi zice " hay gurita vi?" si cand il intreb afara de ce a venit asa devreme .....zice ca ii este dor de mine si ca vrea sa stea mai mult afara cu mine........va mutumesc.....ma iubeste ??? voi ce crede-ti?

oana
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: ma iubeste?

scris pe 2 nov 2006 17:40 de mya

buna ziua! imi spune ca ma iubeste....cand merg cu el pe strada se uita dupa fete....il intreb "de ce te uiti dupa fete?" si imi raspunde " ma uit si eu din trecere nu ca imi place, pe tine te iubesc" ......eu sunt foarte geloasa si nush daca ma iubeste. eu ies de la scoala la 14;20 si vine sa ma i-a....ma duce acasa.... ii spun " bine gurita. vi tu la mine la 19:00 da?" el zice " da gurita" .....cand se apropie 17;30 suna la interfon....si imi zice " hay gurita vi?" si cand il intreb afara de ce a venit asa devreme .....zice ca ii este dor de mine si ca vrea sa stea mai mult afara cu mine........va mutumesc.....ma iubeste ??? voi ce crede-ti?

cam puerila "problema". consider ca gelozia nu trebuie sa izbucneasca din motive stupide si irelevante. cel mai important este: iti arata ca te iubeste sau doar iti spune, iar faptele lui lasa de dorit? te mai poti uita la un tip/tipa pe strada pentru ca iti place cum e imbracat/a, cum si-a aranjat parul, culoarea parului, asta nu inseamna ca ne si vedem la brat cu cel/cea admirat/a sau in pat. depinde si de cum gandeste fiecare, de mentalitatea fiecaruia. un om se poate uita la o persoana de sex opus pe strada, doar admirativ (mai mult sau mai putin), in schimb ce altii isi imagineaza "orgii" cand vad "bunaciuni" pe strada. daca pe tine te deranjeaza atat de tare aspectul acesta cu uitatul dupa aletele, ii poti spune lui sa adopte o atitudine mai asezata. frumos gestul ca vine sa te ia de la liceu si vine la tine mai devreme decat ora stabilita (la tine acasa ar trebui sa intelegem?). ca sa ma lamuresc, activitatile astea se intampla zilnic (adusul de la liceu si intalnitul cu el)? tu esti singura care poate afirma sus si tare daca te iubeste sau nu, dupa comportamentul si atitudinea pe care le adopta fata de tine, in cadrul relatiei. a iubi, inseamna incredere, respect, afectiune, pasiune, sprijin, loialitate, pentru celalalt, nu mai spui "vai de mine", ci "vai de noi"

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: ma iubeste?

scris pe 2 nov 2006 18:32 de stefanoski

Si ce ai dori mai mult de la baiatul asta ?? Se uita si el...ca ce-i frumos si Lui Dumnezeu ii place
Nu e nimic rau in a te uita pe strada dupa o persoana de sex opus. Nu bag mana in foc ca te iubeste dar e evident ca nu ii esti indiferenta din moment ce are grija de tine luandu-te de la scoala, si isi doreste sa petreaca mai mult cu tine. Asta demonstreaza ca ii face placere sa stea cu tine. Succes !

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: ma iubeste?

scris pe 2 nov 2006 19:24 de Nekunoskuta

Cati ani aveti? Tu esti prea obsedata de problema asta...daca te iubeste, daca te inseala...risti sa devii paranoica si o sa-ti strici relatia. Toti baietii se mai uita la alte fete dar de la a te uita la a pune mana sau a face sex e cale lunga. Cand se uita la alta zi-i si tu; "Am vazut si eu ca are fund misto", poate prinde ironia si cu timpul se invata sa-si tina privirea pe unde trebuie.

Cat despre un raspuns la intrebarea ta...nimeni nu poate sa-ti spuna daca te iubeste sau nu, tu trebuie sa simti asta.

In afara de uitat la alte fete pe strada ce mai face de-ti pui atatea intrebari?

Nimic...
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 3 nov 2006 15:04 de iubita4ubaby

va multumesc!!!! da sunt fff geloasa .....altceva nimic

oana
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: ma iubeste?

scris pe 3 nov 2006 16:06 de iubita4ubaby

Cati ani aveti? .....eu am 15 ani si el 18

oana
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: ma iubeste?

scris pe 4 nov 2006 14:06 de stefanoski

Cati ani aveti? .....eu am 15 ani si el 18

Iubirea nu tine cont de varsta !
Uite de ex : Virinel si Hormonica

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Ma iubeste?

scris pe 6 nov 2006 01:07 de ExoticDream

Gurita, daca el ti-a cerut sex si tu i-ai cedat "din prima", la 15 ani, nu te mai mira ca se uita dupa alte fete.... Nu stiu cat de mare este iubirea aia....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 6 nov 2006 07:41 de Pasaroi_Cuminte

Gurita,

Cine e Guritza ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

iubitul4u...

Guest

Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 6 nov 2006 09:00 de iubitul4u...

....iubita4ubaby
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 nov 2006 15:20 de valentine

Cine e Guritza ?

te-ai simtit sau ce?
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

scris pe 6 nov 2006 17:09 de iubita4ubaby

Gurita, daca el ti-a cerut sex si tu i-ai cedat "din prima", la 15 ani, nu te mai mira ca se uita dupa alte fete.... Nu stiu cat de mare este iubirea aia....

.....lool...sa sti ca nu am facut sex cu din prima a doua luna ....am facut tocmai in a9a luna...pt ca am vrut eu ,,,,,nu mi-a cerut el....si imi arata ca ma iubeste.....i-am spus ca sunt geloasa pt ca il iubesc si a inteles acest lucru si nu se mai uita deloc la fete pe strada se uita numai la mine si ma saruta mereu ....imi spune ca ma iubeste....in fine u nu il cunosti eu da si nu poti sa-ti dai seama ce fel de persoana e

oana
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

scris pe 6 nov 2006 17:10 de iubita4ubaby

Cine e Guritza ?
...asa ne alintam noi " guritza"

oana
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 6 nov 2006 17:27 de DarkAngel

Din ceea ce ai zis tu...daca ar fi sa o luam logic ti-as zice ca te iubeste.... dar in dragoste nu exista logica (nu in totalitate) Deci singura persoana care trebuie sa stie raspunsul la aceasta intrebare esti tu...Daca inrtebi asta te indoi cumva de ceea ce simte prietenu tau pt tine... relaxeaza-te un pic... si analizeaza-ti relatia ta cu el (pe care tu o sti cel mai bine de aici) si vezi ce simti si vezi cum se comporta fata de tine si ce simte si cum simte si o sa afli un raspuns mai bun decat iti putem da noi (Nu te speria nu am zis ca nu te iubeste sau ceva de genu ...dar raspunsul cel mai apropiat de adevar numai tu il poti cunoaste)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 7 nov 2006 20:25 de mya

... si imi arata ca ma iubeste.....i-am spus ca sunt geloasa pt ca il iubesc si a inteles acest lucru si nu se mai uita deloc la fete pe strada se uita numai la mine si ma saruta mereu ....imi spune ca ma iubeste....in fine u nu il cunosti eu da si nu poti sa-ti dai seama ce fel de persoana e

daca noi nu ne putem da seama ce fel de om este el, atunci de ce mai ceri parerei? ramai tu cu parerile tale, ca oricum daca noi iti spunem opiniile noastre si mai sunt si destul de negativiste, tu nu le accepti. iubirea nu inseamna numai saruturi, cuvinte "dulci" si priviri

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 7 nov 2006 22:13 de stefanoski

iubirea nu inseamna numai saruturi, cuvinte "dulci" si priviri

Corect ! O iubire adevarata inseamna o relatie stabila bazata pe prietenie si incredere reciproca. Persoana iubita trebuie sa-ti fie in acelasi timp si partener si prieten. E misto sa ai un iubit/iubita cu care sa poti vorbi orice. Multe persoane se sfiesc sa vorbeasca cu persoana iubita despre toate problemele care le framanta. Asta e o mare problema
Deci, cum a spus mya, iubirea nu se rezuma la mangaieri, sarutari, alintari, sex sau deja banalul "TE iubesc"

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 7 nov 2006 23:16 de carrie

insa o relatie bazata in primul rand pe prietenie nu inseamna in toate cazurile iubire. tind sa concluzionez ca cele mai sanatoase relatii sunt cele bazate pe o amicitie serioasa, potrivire sexuala si acel sentiment de "imi esti drag, iti doresc binele, dar nu te iubesc". am o teorie dar destul de complicat de explicat. pe scurt ideea e ca aceste relatii exclud ideea de gelozie, care gelozie implica egoism, care egoism nu e compatibil cu iubirea...looooooong story.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 8 nov 2006 00:23 de stefanoski

insa o relatie bazata in primul rand pe prietenie nu inseamna in toate cazurile iubire. tind sa concluzionez ca cele mai sanatoase relatii sunt cele bazate pe o amicitie serioasa, potrivire sexuala si acel sentiment de "imi esti drag, iti doresc binele, dar nu te iubesc". am o teorie dar destul de complicat de explicat. pe scurt ideea e ca aceste relatii exclud ideea de gelozie, care gelozie implica egoism, care egoism nu e compatibil cu iubirea...looooooong story.

Egoismul nu este compatibil cu iubirea. Corect ! Dar iubire fara gelozie nu prea se poate !

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 8 nov 2006 07:13 de Pasaroi_Cuminte

...asa ne alintam noi " guritza"

ok

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

a_mar

Newbie
4 mesaje

scris pe 8 nov 2006 17:18 de a_mar

Inca nu esti sigura daca te iubeste?Din cate am inteles din alte mesaje ale tale(mai ai unul postat la "general")prietenul tau te iubeste f mult si pt el esti cea mai frumosa si cu tine vrea sa traiasca tot restul vietii....Cel putin asa ziceai tu...Acum ce s-a intamplat?

Alina M.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 nov 2006 09:53 de Nekunoskuta

...Acum ce s-a intamplat?

Acum domnisoara anabella/da/iubita4ubaby/mica/miss/o fata/o pustoaica/oana/o_fata/una se intreaba daca o iubeste prietenul ei care nu o lasa pe mess, desi a facut sex cu el dupa 5 zile de prietenie iar el ii spune ca o iubeste desi e cheala. Intre timp se gandeste serios la cum sa ne mai amuze pe noi.
Scuze...enerveze pe noi.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 nov 2006 10:48 de SORIN28

Acum domnisoara anabella/da/iubita4ubaby/mica/miss/o fata/o pustoaica/oana/o_fata/una se intreaba daca o iubeste prietenul ei care nu o lasa pe mess, desi a facut sex cu el dupa 5 zile de prietenie iar el ii spune ca o iubeste desi e cheala. Intre timp se gandeste serios la cum sa ne mai amuze pe noi.
Scuze...enerveze pe noi.

Lasa ca altii au facut sex dupa 3 zile si nu se mai enerva nimeni. Nu te mai agita atat ca ai sa faci riduri

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 9 nov 2006 11:07 de stefanoski

Lasa ca altii au facut sex dupa 3 zile si nu se mai enerva nimeni. Nu te mai agita atat ca ai sa faci riduri

N-ai inteles ideia ! Nekunoskuta nu este enervata pentru ca "domnisoara"
anabella/da/iubita4ubaby/mica/miss/o fata/o pustoaica/oana/o_fata/una a facut sex dupa 5 zile de prietenie ! Ci pentru faptul ca aceasta...sa-i spunem "domnisoara" vine in permanenta cu tot felul de idei deja stresante care dau de banuit. Am I right ?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 nov 2006 11:27 de Nekunoskuta

N-ai inteles ideia !...Am I right ?

Stai linistit, "intepatura" lui Sorin trebuia sa o pricep doar eu...am I right?

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 nov 2006 11:48 de SORIN28

N-ai inteles ideia ! Nekunoskuta nu este enervata pentru ca "domnisoara"
anabella/da/iubita4ubaby/mica/miss/o fata/o pustoaica/oana/o_fata/una a facut sex dupa 5 zile de prietenie ! Ci pentru faptul ca aceasta...sa-i spunem "domnisoara" vine in permanenta cu tot felul de idei deja stresante care dau de banuit. Am I right ?

Shhhh, silent please

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 nov 2006 11:49 de SORIN28

Stai linistit, "intepatura" lui Sorin trebuia sa o pricep doar eu...am I right?

Intepatura?! =)) Era ditamai tatuajul

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 9 nov 2006 12:02 de Nekunoskuta

Intepatura?! =)) Era ditamai tatuajul

Iti garantez ca nu s-a "prins".

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 9 nov 2006 12:08 de SORIN28

Iti garantez ca nu s-a "prins".

Nu-i nimic, tatuajul se bate de doua ori :P

Radio Greu de difuzat

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 9 nov 2006 12:43 de stefanoski

Shhhh, silent please

Ok Ok ma conformez...voi sunteti mai vechi pe forum asa ca stiti mai bine

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

scris pe 9 nov 2006 13:48 de SORIN28

Ok Ok ma conformez...voi sunteti mai vechi pe forum asa ca stiti mai bine

Ma dezamgesti .Crezi ca intereseaza pe cineva vechimea pe forum?!

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online