Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobocilor?

Pagina 1 din 1
1

Anda

Guest

Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobocilor?

scris pe 7 nov 2006 19:01 de Anda

mica mea dilema este ca pe 9 e balul bobocilor si cum de ceva vreme nu am mai fost prin discoteci+ca sezonul s-a schimbat... dati-mi si mie cateva idei cu ce as putea sa ma imbrac...
cu ce se mai imbraca fetele, baietii prin discoteci?
ms mult d tot
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobocilo

scris pe 8 nov 2006 07:35 de Pasaroi_Cuminte

mica mea dilema este ca pe 9 e balul bobocilor si cum de ceva vreme nu am mai fost prin discoteci+ca sezonul s-a schimbat... dati-mi si mie cateva idei cu ce as putea sa ma imbrac...
ms mult d tot

masculinul din mine raspunde:
off-topic:
Goala
unele vin imbracate dar pleaca dezbracate.Depinde de club pana la urma
on-topic:
ce inaltime ai ? si marimile

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 nov 2006 10:54 de Nekunoskuta

Sa nu ti se para deplasata intrebarea de mai sus in legatura cu inaltimea si masurile tale. Raspune la ea (sau doar raspunde-ti, daca nu vrei sa scrii aici) si apoi te hotarasti cum te imbraci. De exemplu se poarta colantii colorati foarte grosi cu o bluza mai lunga sau chiar cu rochie, cu centura in talie si cu cizme. Aceasta costumatie insa se potriveste unui anumit tip de femeie, adica sa fii indeajuns de inalta, cu picioarele lungi si destul de supla, altfel risti sa cazi in ridicol.

Nimic...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobo

scris pe 11 nov 2006 00:59 de mya

interesant si totodata si foarte trendy ce a zis nekunoscuta. eu ma gandeam la colanti negri, o bluza mai lunga, curea in talie, cizme cu toc(nu negre) sau pantofi cu toc (nu negri)
sau
pantaloni in carouri (in 2 sau 3 nuante), talie joasa, mulati pana jos (nu evazati). o bluza gen ie (nu foarte larga totusi), usor cazuta pe umeri, in talie ea sa fie croita mai stransa/mulata. in picioare ceva cu toc. atentie la culori!
sau
o rochita putin mai scurta de genunchi, "bluza" (partea de sus) mulata, iar "fustita" evazata/larga, aproximativ cum au balerinele, numai ca nu chiar asa de mult ridicata fustita. in picioare sandale/pantofi, cu toc.

tinute interesante se gasesc, important e sa ti le potrivesti conform siluetei tale, si bugetului.
distractie placuta la bal!

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul

scris pe 11 nov 2006 17:36 de Pasaroi_Cuminte

interesant si totodata si foarte trendy ce a zis nekunoscuta. eu ma gandeam la colanti negri, o bluza mai lunga, curea in talie, cizme cu toc(nu negre) sau pantofi cu toc (nu negri)
sau
pantaloni in carouri (in 2 sau 3 nuante), talie joasa, mulati pana jos (nu evazati). o bluza gen ie (nu foarte larga totusi), usor cazuta pe umeri, in talie ea sa fie croita mai stransa/mulata. in picioare ceva cu toc. atentie la culori!
sau
o rochita putin mai scurta de genunchi, "bluza" (partea de sus) mulata, iar "fustita" evazata/larga, aproximativ cum au balerinele, numai ca nu chiar asa de mult ridicata fustita. in picioare sandale/pantofi, cu toc.

tinute interesante se gasesc, important e sa ti le potrivesti conform siluetei tale, si bugetului.
distractie placuta la bal!

si daca la bal este si trance-house ?
cu pantofi o sa vezi stele verzi in
talpa
depinde si ce muzica se va pune
Daca are "bord" bine facut atunci mere o bluza mulata daca are pulpane atunci mere si o fustita mulata dar sa fi 5-10 cm deasupra genunchiului ca sa avem si noi ce vedea
In general asortarea de culori deschise merge bine ( se vad mai bine la stroburi) :d

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la ba

scris pe 11 nov 2006 17:43 de mya

depinde si ce muzica se va pune . si daca la bal este si trance-house?

n-ai de unde sa stii dinainte ce stiluri de muzica vor fi, cum e altfel, nici nu te poti imbraca incat sa fii on ton cu toate genurile. oricum, nu asta este esential.

cu pantofi o sa vezi stele verzi in talpa

da, cam dureros, dar stii tu, "baba" sufera la frumusete . tocurile pot fi de diverse forme si lungimi, adaptate si dupa obisnuinta fiecarei persoane. nu trebuie sa fie unele kilometrice.

In general asortarea de culori deschise merge bine ( se vad mai bine la stroburi) :d

sunt si exceptii

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 14 nov 2006 02:26 de Necunoscut

ms mult d tot

in HAINE
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobo

scris pe 14 nov 2006 07:30 de Pasaroi_Cuminte

in HAINE

fara ele mah

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 14 nov 2006 09:52 de mya

fara ele mah

stie pasaroi ce stie ...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2006 17:26 de valentine

fara ele mah

check my signature
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 14 nov 2006 21:00 de Danny_DaBoss

vino imbracata in iepurica sexy
sus

eu:))

Guest

scris pe 14 nov 2006 22:27 de eu:))

check my signature

http://img322.imageshack.us/my.php?image=thks1fl6.swf
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online