Vreau sa fac sex cu el!

Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 23 oct 2006 20:14 de verdiuc

Daca spune ca nu vrea sa iti faca rau,e clar:
-nu vrea o relatie serioasa cu tine,insa este clar faptul ca tine,cat de cat cu tine.Insa nu i-ar displacea,pana la urma sa vada 'cum ar fi'.El vrea sa isi ia masuri morale in fata ta.
Been there,done that!

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 23 oct 2006 21:21 de carrie

Daca spune ca nu vrea sa iti faca rau,e clar:
-nu vrea o relatie serioasa cu tine,insa este clar faptul ca tine,cat de cat cu tine.Insa nu i-ar displacea,pana la urma sa vada 'cum ar fi'.El vrea sa isi ia masuri morale in fata ta.
Been there,done that!

exact.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

criss

Guest

scris pe 25 oct 2006 23:22 de criss

hmm...mai putzin si vine la mine..si in seara asta cred ca o sa fak totul pana la capat..chiar dc e rau sau bine....nush....
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 26 oct 2006 02:18 de verdiuc

Cred ca la ora asta am mai pierdut o virgina.Sa ii fie tarana usoara himenului.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 oct 2006 02:26 de ExoticDream

hmm...mai putzin si vine la mine..si in seara asta cred ca o sa fak totul pana la capat..chiar dc e rau sau bine....nush....

Ei, fratilor, she is doing it as we speak! Ne-am batut gura de pomana! Mai bine faceam ceva util! YUK!

"Timpul de care dispunem din abundenta, odata pierdut, nu mai este niciodata regasit." (B. Franklin)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

criss

Guest

scris pe 27 oct 2006 13:08 de criss

ciao..ink nu ati pierdut o virgina....nu am facut love cu el...mia zis ca el vrea sa faca love cu mine..dar eu sa ma gandesc bine inainte sa fac si pasul asta..k sa nu regret dupa...si a zis sa gandesc `la rece`..nu in momentele fierbinti cu el......pana data viitoare tre sa ma gandesc si sa iau o decizie intr-un final
sus

tot eu

Guest

scris pe 27 oct 2006 18:02 de tot eu

ciao..ink nu ati pierdut o virgina....nu am facut love cu el...mia zis ca el vrea sa faca love cu mine..dar eu sa ma gandesc bine inainte sa fac si pasul asta..k sa nu regret dupa...si a zis sa gandesc `la rece`..nu in momentele fierbinti cu el......pana data viitoare tre sa ma gandesc si sa iau o decizie intr-un final

Iti trimit niste gheata de la polul nord al Romaniei?
sus

morcelis

Newbie
1 mesaje

Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 31 oct 2006 10:21 de morcelis

Baga-te pe treaba direkt !! Nu mai sta cu mana la ea !
sus

criss

Guest

Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 14 nov 2006 22:03 de criss

ink nu am trecut si la pasul final cu el..desi am mai avut moment hot din seara aia...nici akum nu sunt singura de ce trebuie sa fak..simt k inebunesc..nu mai suport situatia asta...`is in pom si pomu-n aer`...intr-o zi..spun una...in alta zi...deja zik altceva......sincer nu mai suport
sus

cristina

Guest

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 18 nov 2006 10:52 de cristina

eu sunt tipa cealalta si am terminato k el.pt k el sa certat rau k oficiala si a zis k nu se mai impak k ea si sa impakt k ea asa k iam zis k nu mai are rost.intrun fel ma bucur k am terminato da intrun fel nu.nush o sa vad mai tarziu dak am fakt bn sau am gresit
sus

adnana

Guest

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 9 dec 2006 21:53 de adnana

am uitat ceva...il vad in fiecare saptamana si maine seara vine la mine aks...iar in relatia cu prietena lui exista mult interes financiar...
sus

criss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 2 feb 2007 23:11 de criss

am uitat ceva...il vad in fiecare saptamana si maine seara vine la mine aks...iar in relatia cu prietena lui exista mult interes financiar... Ce vroiai cu asta...

oricum nu se mai poate face nik..k am facut si pasul acesta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 4 feb 2007 02:45 de ExoticDream

oricum nu se mai poate face nik..k am facut si pasul acesta

Dumnezeu sa-l ierte (pe himen), pan-aici i-a fost! Intuiam noi ca "drama" psihologica in care te zbateai va avea acest deznodamant!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

criss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el

scris pe 4 feb 2007 21:53 de criss

"drama" psihologica in care te zbateai.

Ai dreptate..dar inca ma mai zbat in acea `drama`...gresala mea...dar asta e...oricum ms pt tot ce ati scris...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex c

scris pe 5 feb 2007 00:00 de stefanoski

Ai dreptate..dar inca ma mai zbat in acea `drama`...gresala mea

Asa se intampla de cele mai multe ori

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac s

scris pe 6 feb 2007 00:12 de the_gogu

Am cicit juma de ora toate paginile...sa mor dak am inteles ceva din toata chestia asta
sus

criss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa f

scris pe 6 feb 2007 10:46 de criss

poate nu ai fost destul de atent...e simplu.. tipu cu care ma intalnesc eu de 1 an jumate, are pr de 2 ani si cateva luni...iar eu nu stiam ce sa fac...sa fac love cu el sau nu...dar nah intr-un final am facut
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

scris pe 6 feb 2007 12:19 de stefanoski

iar eu nu stiam ce sa fac...sa fac love cu el sau nu...dar nah intr-un final am facut

In final, te-a prostit

sus

SoulsQueen

Senior member
103 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr

scris pe 6 feb 2007 12:25 de SoulsQueen

In final, te-a prostit

a obtinut ce a vrut
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 6 feb 2007 17:31 de carrie

In final, te-a prostit

lasa ca nici ea nu a pierdut nimic, ba dimpotriva. ca nu o sa ii ridice nimeni statuie daca mai sta 5 ani virgina! unde a prostit-o daca si ea dorea si considera ca el e o persoana potrivita? e doar o partida de sex, nu caderea troiei, si nu cred ca e cazul sa mergem la biserica sa punem un parastas pentru himen si sa ii facem pomelnice (trebuia sa scrieti tragedii...auzi "am mai pierdut o virgina", "sa-i fie tarana usoara himenului" de parca vorbim de cine stie ce nenorocire).

criss draga, daca tu ai simtit ca trebuie sa o faci, foarte bine ai facut. rau nu are cum sa iti prinda, indiferent ce se va intampla in viitor. daca acum cativa ani ascultam si eu sfaturile amicelor, binevoitoare de altfel, de genul "sa nu il lasi sa se foloseasca de tine" , "nu te culca cu el ca nu merita" si alte chestii de genul asta, as fi pierdut o relatie cu un om extraordinar, o relatie de prietenie ce nu cred ca va muri de tot niciodata (desi o relatie adevarata de cuplu nu a fost vreodata si nu vreau sa fie) si nu in ultimul rand, niste momente frumoase.

asa ca intotdeauna este bine sa faci ceea ce simti, sa nu te iei dupa "ce se cade", "ce trebuie" ce e "normal". vietile noastre sunt atat de diferite, nu poate exista o regula comuna, aplicabila tuturor. rog a nu se interpreta mesajul meu in mod exagerat. nu vreau sa spun "faceti sex cu oricine, oriunde, oricand". departe de mine acest gand.

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 8 feb 2007 00:01 de stefanoski

Nu as fi afirmat ca a prostit-o daca nu as sti ca ei ii pare rau si ca ea sufera in timp ce el mai are una.

aaaa...sorry. era sa uit carrie ! tu spuneai intr-un alt topic ca te complaci in postura de a 3 - a intr-o relatie.

sus

criss

Guest

scris pe 8 feb 2007 00:42 de criss

cand sunt cu el totul e super ok..doar noi 2...cand nu sunt cu el..apare gelozia shi alte ganduri...

si nu pot sa zik k m`a prostit...sau nah...jumate jumate...amandoi vroiam...
sus

Dada

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

scris pe 8 feb 2007 11:58 de Dada

poate nu ai fost destul de atent...e simplu.. tipu cu care ma intalnesc eu de 1 an jumate, are pr de 2 ani si cateva luni...iar eu nu stiam ce sa fac...sa fac love cu el sau nu...dar nah intr-un final am facut

Eu consider ca ai facut bine, dragostea trebuie totusi traita, sorbita...pana la ultima picatura
Mie, o poveste de amor neconsumata, mi-ar lasa un gust amar, asa ca sa-ti fie de bine !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 feb 2007 01:45 de ExoticDream

Eu consider ca ai facut bine, dragostea trebuie totusi traita, sorbita...pana la ultima picatura
Mie, o poveste de amor neconsumata, mi-ar lasa un gust amar, asa ca sa-ti fie de bine !

Dragostea da, insa ce te faci daca ea nu este impartasita (ca in cazul de fata)? Cand unul iubeste si celalalt nu, povestea este una de dragostea pe jumatate, cel care nu iubeste face sex de dragul sexului, in timp ce iubaretul isi imagineaza ca este iubit si se pacaleste cum ca face dragoste, iar concluzia este ca cel neimplicat emotional se foloseste de celalalt, iar acesta din urma incaseaza portia de suferinta cand primul se plictiseste de relatia cea schioapa, in care nu a "investit" sentimente. Crezi ca amaraciunea momentului despartirii si cea a sentimentului ca nu esti dorit suficient incat sa devii tu partenera oficiala pot fi compensate cu multumirea ca ai reusit sa-l ai pe X, chiar daca el nu te vrea decat in postura de a treia roata la caruta?

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 9 feb 2007 12:33 de carrie

nu intotdeauna cel/cea care are o relatie si inseala isi priveste amantul strict ca obiect de sex. cu atat mai mult cu cat durata triunghiului se prelungeste. poate pur si simplu exista o atractie intre ei, dar sunt constienti ca nu se potrivesc din mai multe puncte de vedere. poate cel care are o relatie oficiala nu se poate hotari si are sentimente pentru ambele persoane. poate ratiunile pentru care continua relatia oficiala nu sunt cele mai sentimentale. exista o varietate de motive. iar in cazul de fata este mai mult decat evident ca baiatul are oarecare sentimente pentru criss, tine la ea chiar daca nu o iubeste. gama de sentimente este foarte variata, nu exista doar "iubirea absoluta si oarba" (de care tot face vorbire exotic) si zero. intre ele sunt o infinitate de feluri de sentimente.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 feb 2007 02:31 de ExoticDream

nu intotdeauna cel/cea care are o relatie si inseala isi priveste amantul strict ca obiect de sex. cu atat mai mult cu cat durata triunghiului se prelungeste. poate pur si simplu exista o atractie intre ei, dar sunt constienti ca nu se potrivesc din mai multe puncte de vedere. poate cel care are o relatie oficiala nu se poate hotari si are sentimente pentru ambele persoane. poate ratiunile pentru care continua relatia oficiala nu sunt cele mai sentimentale. exista o varietate de motive. iar in cazul de fata este mai mult decat evident ca baiatul are oarecare sentimente pentru criss, tine la ea chiar daca nu o iubeste. gama de sentimente este foarte variata, nu exista doar "iubirea absoluta si oarba" (de care tot face vorbire exotic) si zero. intre ele sunt o infinitate de feluri de sentimente.

Este adevarat ca intre doi oameni pot exista fel de fel de sentimente, nu putem judeca in alb si negru, insa hai sa sistematizam un pic lucrurile. Sa clasificam relatiile in 5 categorii:

1. simpla prietenie (fara conotatii sexuale)
2. relatiile pur sexuale (in care partenerii se intalnesc ocazional doar pentru a face sex)
3. relatiile de iubire
4. relatiile "amestecate" (in care exista si prietenie, si sex, dar nu si iubire)
5. relatiile bazate pe interes (de alta natura decat cel sexual).

Daca esti implicat intr-o relatie de tip 3, ideea de amant apara ca lipsita de logica (imi iubesc partenerul, dar ma culc si cu altcineva?!?). Daca relatia mea "de acasa" este de tip 4 sau 5, atunci putem vorbi de o libertate sexuala mai mare DACA partenerul oficial este de acord cu acest stil. In principiu, mi se pare foarte ciudat sa derulezi mai multe relatii in paralel si sa mai ai si pretentia ca "ai sentimente" fata de toata lumea. Inteleg ca nu te poti hotari... un timp, dar la un moment dat trebuie sa iti asumi responsabilitatea unei decizii pentru ca altfel risti sa ii ranesti pe cei la care "tii". A umbla cu mai multi parteneri in paralel reperezinta, dupa parerea mea, un act de egoism (mie sa-mi fie bine, nu ma despart de x pentru ca are bani si/sau pozitie sociala, dar fac sex cu y pentru ca e mai bun la pat, singura mea problema este sa nu afle x de y).

In cazul nostru, baiatul are "unele sentimente" fata de criss, insa nu o iubeste, iar tu spui ca este perfect normal ca el sa faca sex cu ea, desi, pe langa lipsa iubirii, el are o relatie "acasa". Eu zic ca o foloseste pe post de obiect sexual. Oare ti se pare normal sa facem sex cu toti prietenii de sex opus care prezinta o oarecare atractie?!? Sa zicem ca ai 6-7 prieteni barbati, este normal sa ai unele sentimente fata de ei (cel putin de prietenie) si sa te potrivesti din multe puncte de vedere (altfel nu ti-ar fi prieteni), ar fi normal sa faci sex cu toti? Eu zic ca nu.

sus

Funky

Senior member
100 mesaje

Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 13 feb 2007 15:20 de Funky

am 17 ani sunt virgina ..el aproape 20. Ma intalnesc cu el de 1 an si cateva luni dar el are prietena de 2 ani si sunt f geloasa....dar de fiecare data cand ajungem in pat si incepem sa ne `jucam` ma inebuneste de tot si vreau sa fac love cu el...dar nu stiu sigur ce trebuie sa fac...voi ce ziceti?

parerea mea este sa nu faci sex cu el....doar in cazul in care se desparta d actuala prietena.....k s`ar putea sa ai nefericitul caz....sa se culce cu u si apoi sa iti dea papucii ...ai grija

"...stai linistit ,nu dispera....speranta moare ultima...."
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 13 feb 2007 15:25 de ExoticDream

parerea mea este sa nu faci sex cu el....doar in cazul in care se desparta d actuala prietena.....k s`ar putea sa ai nefericitul caz....sa se culce cu u si apoi sa iti dea papucii ...ai grija

E tardiv.... a facut deja "pasul cel mare"! Asteptam faza cu papucii!

sus

Dada

Guest

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 13 feb 2007 16:11 de Dada

E tardiv.... a facut deja "pasul cel mare"! Asteptam faza cu papucii!

Dar nu vad de ce i-ar da papucii?
Mie, din relatari, tipul imi pare a fi un barbat "de caracter"...doar a incercat sa tina sub control situatia o perioada...Daca a cedat totusi, cred ca a facut-o de dragul ei, asa ca... nu se stie ce va urma
Poate ca de data asta, dragostea va castiga!
Chstia e ca de atata fericire, criss s-ar putea sa uite sa ne mai tina la curent
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

scris pe 13 feb 2007 18:37 de ExoticDream

Dar nu vad de ce i-ar da papucii?
Mie, din relatari, tipul imi pare a fi un barbat "de caracter"...doar a incercat sa tina sub control situatia o perioada...Daca a cedat totusi, cred ca a facut-o de dragul ei, asa ca... nu se stie ce va urma
Poate ca de data asta, dragostea va castiga!
Chstia e ca de atata fericire, criss s-ar putea sa uite sa ne mai tina la curent

Asa este, tipul chiar are "caracter", nu este la indemana oricui sa tina o "iubita" acasa (fara sentimente, ci din anumite interese) si sa cultive si o amanta care moare dupa el, trebuie un oarecare joc al mintii ca sa penduleze intre doua ca sa nu te ploua, plus ca trebuie sa faca fata si sexual din moment ce "iubita" habar n-are ca el se plimba prin mai multe paturi! El a cedat? Nu cred ca problema era tocmai asta! Daca murea de dragul amantei, s-ar fi despartit de partenera oficiala, mai ales avand in vedere faptul ca amanta sustine ca il iubeste (nu se intampla foarte des ca in triunghiul conjugal sa existe si sentimente de iubire, altfel respectiva figura geometrica s-ar destrama in avantajul iubirii).

Mi-ar parea bine sa castige dragostea, cum spui tu, insa nu cred sa existe decat din partea lui criss, cel mult. Atat timp cat interesele care il leaga pe el de "oficiala" sunt mai presus de ceea ce simte pentru amanta, lucrurile vor ramane asa cum sunt pana cand fie el se va plictisi (de una din ele sau de amandoua), fie "oficiala" va descoperi aventura lui. Din pacate, distractiile de acest gen nu tin prea mult, dar nici despartirile nu dor cine stie cat pentru ca adesea nu sunt implicate sentimente.

sus
Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online